Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
As avea nevoie de niște sfaturi. Sunt intr- o situație foarte ciudata, nu mai am ce sa vorbesc cu iubitul meu, nu mai avem niciun fel de subiect... suntem de 3 ani împreuna și cam știm totul...? (mai mult)
Am 14, iar iubitul meu 17. Parintii mei nu stiu de el, desi suntem impreuna de aproape un an. Ei mi- au zis sa nu am o relatie cu baieti peste 15 ani, dar totusi am facut- o, iar acum nu stiu cum...? (mai mult)
Doresc sa-i scriu unui barbat de care sunt indragostita niste ganduri frumoase.Nu-mi doresc sa fie prea siropoase, el nu stie ca il iubesc.Am sa-i inmanez scrisoarea cu un cadou.
Daca un barbat ma cauta aproape zilnic, venise vorba de niste colegi de la serviciul lui de care am intrebat si mi- a spus sa nu mai intreb, ci sa vin direct acolo ca sa ii vad. Ne tachinam din cauza...? (mai mult)
Îmi place de o fata care credem că suntem cei mai buni prieteni dar de fapt pentru mine nu este asa. Este fata perfecta si când spun asta însemna că are toate calitățile pe care le- as putea vedea...? (mai mult)
Salut, am 14 ani, ce cadou as putea sa le fac parintilor pentru Craciun? Daca se poate sa fie un buget mai mic, multumesc!
Ce cadou sa fac parintilor de Craciun? Nu vreau sa coste prea mult, pana in 50 de lei. M-am gandit sa le fac un mic tablou cu poza lor. Voi ce imi recomandati? Multumesc anticipat
Am nevoie de un sfat. Am o prietenă, doar ca nu am mai vorbit cu ea de 2 aproape 3 zile. Efectiv m- am indragostit de ea. O parte din mine spune sa o ignor, o parte din mine spune sa o iubesc....? (mai mult)
Bună dragilor! Am nevoie de un ajutor În câteva luni voi pleca din tara, mai exact in Spania, împreună cu iubitul meu. Eu voi lucra în continuare la firma din România, pentru că lucrez de...? (mai mult)
Sunt un pic nelamurita si as vrea un sfat de la voi. Luna trecuta am avut menstruatia pe 13.11 si am avut- o normal si la ovulatie am facut- o neprotejat cu ejaculari inauntru. Eu si cu sotul meu...? (mai mult)
Imi este destul de greu sa povestesc prin ce am trecut... este vorba despre un abuz sexual. As vrea sa vorbesc cu un psiholog, sau cineva care imi poate da un sfat. A trecut ceva timp de ...? (mai mult)
De 2 luni de zile stau singur si am mai trecut si printr- o despărțire de persoana despre care credeam ca o sa ramana lângă mine pentru totdeauna. Despărțirea s- a produs din cauza ...? (mai mult)
Pot avea relatie serioasa la 18 ani?
Cand va cauta fostul iubit/iubită raspundeti la mesaje?
Ce parere aveti de diferenta de varsta intr-o relatie?
Salut, ce credeți despre relațiile la distanță?
Buna, as vrea si eu un sfat. Eu de vreo 6- 8 luni stau cu bunica- mea si cu maica- mea(taica- miu e in Anglia) si nu mai suport! As face orice sa scap sa nu mai stau aici! Nu o suport pe bunica- mea! ...? (mai mult)
Buna ziua tuturor.Problema mea este una mai delicata dupa mine. Iubita mea mi- a inselat increderea, intr- un mod cam penibil dar totusi eu simt ca mi- a inselat- o.Nu conteaza motivul eu asa simt, ma...? (mai mult)
O sa spun povestea vietii mele. Sunt fata, am 12 ani. M- am nascut in martie 2006 intr- o familie calma si draguta dar m- am nascut cu multe probleme neurologice si fizice. In primul rand, ...? (mai mult)
Hei. Am și eu o problemă: vorbesc de puțin timp cu o fată prin mesaje, pe care am găsit- o în mediul online și îmi place de ea, așa că i- am propus o ieșire, dar mi- a zis "nu stiu ce să...? (mai mult)
Este corect faptul ca fur bani din casa deoarece parintii mei sunt neglijenti cu mine? Nu imi cumpăra haine decât o data pe an si nici măcar o ciocolata nu imi cumpăra. Sunt doar ignorata. Singurul...? (mai mult)
Ma puteti ajuta va rog cu mesaje de craciun in limba germana pentru familie?
Cind esti intr-o relatie, lucruri ce nu trebuie s-a facut sa dai gresi
Am rugat- o pe iubita mea sa isi stearga fostii iubiti de la prieteni, ceea ce a si facut dar cu unul, cu unul i- a fost greu si imi tot invoca motive ca de ce, ca o sa se supere si i- am spus ca ce...? (mai mult)
Hei, sunt Nicu, am 23 de ani si viata mea nu e prea roz, de vre'o luna tot imi vine in cap sa ma sinucid, nu din dragoste sau alte prostii, muncesc de la 16 ani, dar nu am reusit sa fac nimic pana...? (mai mult)
am o prietena f buna doar că de un timp nu mai vb cu mine. Noi doi vorbeam noaptea minim 3 ore. Ei îi place f mult minecraft- ul si i- am spus joi daca vrea sa ne jucam vineri. A spus ca imi...? (mai mult)
Am ganduri sinucigase din cauza scolii toti isi bat joc de mine, si cand iau note mici parintii ma bat. Ce pot face
O tipa mi- a dat follow pe Instagram, like la unele poze etc. iar ulterior i- am scris. La prima conversatie a parut foarte comunicativa si interesata de mine. Ba chiar mi- a specificat fara sa vrea cred,...? (mai mult)
cine poate sa mi spuna si mie va rog niste filme frumoase,gen aventura cu adolescenti sau comedie etc,fara crime, roboti si extraterestri... Multumesc.
Salutari din nou! Am.zis sa mai.pun o.intrebare! Am. avut multe raspunsuri la precedenta si ma astept si la aceasta! Iubita mea a venit de la munca cu o gramada de nervi si ma jignit si mi- a spud atatea...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat! Am 17 ani si sunt in a 11 a pe mate- info. Faza proasta e ca nu imi place informatica, am rămas corigenta in doi ani pe vara si am vrut de fiecare data sa ma mut la arte fiindcă...? (mai mult)
Fata de care eram atras si de care imi placea si- a pierdut interesul pentru mine... si mai presus de atat ma si ignora. Dece? Nu imi pot explica. Vreau sa stiu doar cum o pot atrage...? (mai mult)
Vi s- a intamplat sa cunoasteti un om si sa fie atat de ok incat sa incepeti sa aveti indoieli? Sa credeti ca e de fapt o persoana falsa, ca nimeni nu e asa de treaba in realitate si ca va manipuleaza?...? (mai mult)
Salut oameni buni! Am si eu o problema care ma macina! Sunt de 1 an jumate cu iubita mea iar de 6 luni suntem in Spania! Este gravida in 5 luni si cam de atunci se comporta destul de ciudat chiar urat ...? (mai mult)
Am o problema sunt cu cineva împreună de 2 luni și vreau copii și familie cu persoana respectiva. Am discutat cu ea despre tema asta și răspunsul fiind același. Nu am loc de muncă...? (mai mult)
ma numesc Vlad, ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi? :( Simt ca totul in jurul meu e distrus, am gresit fata de prietena mea si vreau sa ma revansez sa nu ii mai gresesc, nu stiu ...? (mai mult)
Hei, TPU! Sunt împreună cu prietenul meu de an un si câteva luni si de la o vreme, a început să se poarte altfel cu mine: se rasteste la mine fără motiv si nu imi mai acordă atenția pe care ...? (mai mult)
Cred ca invidiez unii gay care au avut curajul sa afirme ca sunt gay. Ma uit la poze si sunt uimit cat de fericiti par in fotografii. Eu ma simt naspa, fiindca nu pot fi eu insumi. Mama nu stie cine sunt...? (mai mult)
Dacă un bărbat căsătorit își dorește să lucreze la o firmă care colaborează în străinătate, oare are voie să își ia sotia cu el ca să nu o lase singură și vrea să fie numai bine?
Eu si soțul meu suntem divorțati de comun acord de doi ani, împreună avem un copil de 9 ani, când am divorțat s- a stabilit domiciliul copilului la adresa tatălui dar locuieste cu mine si...? (mai mult)
Am si eu o problema cam mare gen imi plac 2 fete in acelasi timp. Nu am curaj sa le spun ca le plac sau ceva. Help. Ce pot sa fac?
Astăzi am o problemă pe care cred că mulți o au. Sunt fată și îmi place de o fată. Eu sunt lesbiană, iar ea bisexuală. Am 14 ani iar ea 15. Cum as putea sa o invit in oraș? Nu...? (mai mult)
Am o problema. Eu cu parintii mei nu vorbim deloc despre nimic(am 14 ani), nu ma scot din proasta ca ba nu stiu sa fiu ordonata, ba iau note mici la mate si cate si mai cate. Nu ma ia niciunul dintre...? (mai mult)
As dori sa imi dati niste idei de cadouri de Craciun pentru iubita, Funda!
Am o prietena care asa cum a devenit in clasa a 6 a trebuia sa fie "BFF". Ea e sigura de asta, dar eu nu. In ultimul timp am impresia ca ma foloseste sau uneori ma oboseste. Sa va dau câteva exemple:...? (mai mult)
Hei tpu..am cunoscut o fata fffff frumoasa. Vorbesc cu ea de cateva zile dar nu stiu ce sa-i mai zic. Ajutati-ma cu niste lucruri despre care sa vorbim! In afara de scoala.
Salutare tuturor, am si eu o problema, eu si prietena mea ne vedem foarte rar si nu stiu cum as putea sa strang legatura mai mult dintre noi, sa doreasca sa iasa cu mine mult mai mult. Mama ei nu o ...? (mai mult)
vin cu o intrebare mai nasoala. Ieri vorbeam cu o prietena f buna si eu de obicei o faceam sa râdă doar ca ieri am spus o gluma mai "seacă" si nu mi- a mai scris niciun mesaj inapoi. Credeți...? (mai mult)
Am 20 de ani si am atacuri de panica urate cand ii aud pe ai mei ca vorbesc pe un ton ridicat, sau urla tata, sau deschide un subiect care duce la certuri.Nu stiu ce sa ma mai fac.De mica ai mei...? (mai mult)
Mă confrunt cu o situație din care am impresia că nu mai ies, mă termina psihic.Eu cu soțul locuim în casa noastră (a soțului) dar și soacră și nepoata noastră în vârstă de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?