Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
iubita mea a nascut prin cezariana si ne dorim enorm inca 2 copii... exista metoda sa nasca gemeni desigur tot prin cezariana sau sa mai aiba 2 nasteri fara risc de viata? Astept raspunsuri!...? (mai mult)
Cum fac si eu sa ma apropii de cineva timid de la munca? Am mers de cateva ori spre casa, cateva schimburi de cuvinte, ma saluta mereu cand ajunge la munca daca sunt in preajma sau chiar si cand...? (mai mult)
Ajutor! Bună TPU. Vreau să vă spun că mă confrunt cu o problemă destul de gravă și anume faptul că mama mea este depresiva de 15 ani și a ajuns să și dorească moartea. Tratament ia, în schimb...? (mai mult)
Sunt impreuna cu iubitul meu de 3 luni.Eu am fost casatorita si am un copil iar el nu a fost niciodata casatorit.Problema este urmatoarea. La inceputul relatiei noastre totul a fost perfect,...? (mai mult)
Iubitul meu este scorpion si a inceput de o vreme sa- mi dea semne de gelozie.Inseamnă ca tine la mine si că ii pasă sau asa reactionează el? mi- as dori să fie gelos ca tine la mine nu dă aibă ...? (mai mult)
Buna seara, întrebarea este pentru gravidute sau mamici care stiu. Am 29 de sapt si bebe are 1 kg 600 ce ziceți, e în regula? Doctora nu mi-a zis nimic.
Cum pot face un băiat să- și deschidă sentimentele pentru mine cand eu știu sigur că mă place dar lui îi este greu să o spună? Adevărul e că și eu ma simt atrasă de el dar nu pot face eu ...? (mai mult)
Cum pot face un băiat să- și deschidă sentimentele pentru mine cand eu știu sigur că mă place dar lui îi este greu să o spună? Adevărul e că și eu ma simt atrasă de el dar nu pot face eu...? (mai mult)
Ce as putea sa-i fac cadou unei prietene foarte bune, de Crăciun?
Am si eu o problema in relatia mea. Iubita mea este o fata "bine dezvoltata" sa zic asa, are talie subtire piept voluptuos si un posterior "interesant" as putea sa ma exprim frumos.Este cam ...? (mai mult)
Ce le pot lua mamei, tatalui, bunicii și bunicului meu de Crăciun? Dau funda
Bunā! Cum pot afla cine este tatāl meu? Mama nu vrea sā imi spunā, e un secret de 19 ani. Bunicii mei nu stiu nimic, adicā pārinții mamei mele, surorile ei la fel. In certificatul meu de...? (mai mult)
Salut, pe 9 ianuzrie zbor inapoi acasa in Romania si e destul de lung timpul. Sunt la scoala in Italia, iar parintii mei au hotarat ca sa ne intoarcem acasa. Vreau sa treaca timpul ca prin fuga pentru...? (mai mult)
Nume frumoase de fete și băieți?
De ce unii bărbați stau cu femei manipulatoare,care vor sa detina controlul absolut, deși nu le convine situatia?
Salut, intampin ceva probleme de cateva zile. Am 15 ani si recent mi- am facut o iubita. Problema e ca atunci cand ne intalnim, putem sta cam o ora impreuna. Ce as putea face cu ea in acea ora? Nici...? (mai mult)
Cum preferați sa fie o fata la aspect si caracter? (mai detaliat)
Voi cum va intelegeti cu parintii, eu nu ma inteleg deloc bine.
E ceva ok ca parintii sa-ti daruiasca prezervative?
Buna dimineata TPU! Am o mica problema.Am un prieten, cel mai bun, cu care m- am certat aseara.A fost in totalitate vina lui, fiindca m- a lovit de nervi.Nu este agresiv, mai mult calm si iubitor, deci...? (mai mult)
Tatăl meu ma scoate din minti. bea(în fiecare zi, efectiv nu exista zi sa nu fie beat), fumează, se cearta cu mama la telefon (mama e plecată în Spania la munca, lucrează ca ospătar...? (mai mult)
Am o problemă serioasă... Stau la cămin de pe 1 octombrie anul acesta și am probleme cu colegele de cameră. Am înghițit faptul că nu curăță după ele, că nu fac multe în timpul săptămânii,...? (mai mult)
ce credeti ca ar fi mai bine sa-i cumpar fiului meu, un tricou cu spidermann sau o curea pentru blugii lui noi? Dau funda
am o întrebare. Tatăl meu se înțelege foarte bine cu iubitul surorii mele și mie mereu îmi reproșează ca iubitul meu nu are mașina. Mai pe înțeles iubitul surorii mele are masina...? (mai mult)
Hey bună! Am o problema, vreau sa ma mut la prietenul meu pentru totdeauna și nu știu cum sa le zic părinților mei. Am 18 ani și nu am curajul sa le zic. Voi ce ați face în locul meu? Dau fundă...? (mai mult)
M- am certat cu cel mai bun prieten al meu cu care trebuia sa- mi petrec revelionul pentru ca a invitat prea multi necunoscuti si nu voiam sa merg si sa nu cunosc aproape pe nimeni, pe multi nici el nu...? (mai mult)
Hei all. Am o problema mai personala. Sunt intr- o relatie de 2 ani si o luna cu cel mai bun prieten al meu, totul e ok, ne intelegem bine, anul asta am avut o perioada foarte rea din punct de vedere...? (mai mult)
Am o prietenă din clasa mea dar azi un prieten a luat numărul ei din grupul clasei și au început să vorbească destul de mult, eu doresc cumva să- l fac de ras deoarece eu sunt împreună...? (mai mult)
Hei! Va rog sa ma ajutati....Acum ceva timp m- am mutat la sora mea in Cluj din Botosani.Totul era ok dar de ceva timp ne tot certam si acum am suparat- o foarte tare si vrea sa ma trimita inapoi la Botosani.Eu...? (mai mult)
Hei TPU, aseara am aflat ca m- a inselat iubita mea.Am stat si m- am gandit si am ajuns la decizia ca sa nu spun nimic, insa sa rog cateva fete sa se comporte de parca ar fi ele iubitele mele si dupa...? (mai mult)
Vreau sa ma ajutați si pe mine cu un sfat. Eu am o verișoara in vârstă de 18 ani iar eu am 19 ani, mama mea si cu tatal ei sunt verișori primari. Bai fraților si in ultima vreme ...? (mai mult)
Vreau sa ii fac prietenului meu un cadou de Craciun si nu stiu ce, ma poate ajuta cineva? (nu vreau ceva personalizat pentru ca am si tricouri si căni si breloc si restul)
M- am mutat recent de la un profil la un alt profil și nu știu ce a fost în capul meu ..Nu îmi plac profesorii, nu m- am acomodat cu colegii, iar in schimb de unde m- am mutat mă înțelegem...? (mai mult)
Buna, am să spun pe scurt povestea mea! Acum 8 ani mi- am cunoscut soțul, toate bune si frumoase a realizat o fata pe care o iubesc foarte mult! Înainte când venea soțul de la muncă mă întreabă...? (mai mult)
Credeti ca exista vreun motiv ca o femeie sa merite sa fie lovita?
De ce ma mai cauta dupa 4 luni de la despartire (in care nu am mai vorbit deloc )doar sa vada cum ma simt, si daca sunt bine? In condițiile in care imi scrie acum si apoi nu mai da niciun semn ...De ...? (mai mult)
Buna TPU As avea nevoie de niște idei de cadou de Crăciun pentru iubitul meu. Fără poze, ceasuri, parfumuri și poze pls
Am o problema. Acum 2 ani am fost cu o tipa si am stat impreuna cam 1 an, a fost cea mai frumoasa poveste de dragoste traita de mine vreodata. A fost ceva foarte intes... si totodata...? (mai mult)
Buna, luna noiembrie in 28 trebuia sa imi vina ciclul imi era regulat si ma tinea pana pe 2 sau 3 decembrie insa nu mi- a venit pana acum. Am facut trei teste si sunt negative. Ma puteti ajuta cu un sfat...? (mai mult)
Salut. Ce as putea sa ii cumpar mamei mele de ziua numelui, de sfantul Nicolae?
Cam pe la ce varsta ti se termina copilaria? 15, 16 ani?
Buna tpu.Am o relatie de un an cu un baiat cu care m- am inteles perfect.Va spun sincer, rareori exista o cearta intre noi.Ma iubea neconditionat, ma suna tot timpul, ne iubeam f mult.Alaltaieri seara,...? (mai mult)
Buna, ma numesc Andra si am o problema. Un fost de al meu m- a vazut recent la un concert si el brusc s- a înfuriat pe mine. De la începutul anului se uita urat la mine cand ma vede. Faza e ca la sfârșitul...? (mai mult)
Ca sa trec direct pe subiect, m- am indragostit de un introvertit.Sunt de abia in a 7a si el e in a 9a.Dar mereu mi s- a parut simpatic, inchis, nu socializeaza dar e copilaros, dragut si ...? (mai mult)
Pe 15 August mi- am luat laptop- ul DELL cu i3- 6006u, r5 m430 si 4gb ram. Vreau sa ii fac upgrade la 8GB ram, dar tatal meu nu ma lasa, zice ca daca vreau sa fac upgrade la 8GB ram trebuie neaparat...? (mai mult)
Ce poti face cand aproape toti prietenii apropiati te- au tradat si uitat, ai nevoie de altii noi, unde poti cauta altii? Ce poti face pentru a- ti mentine o prietenie pe o perioada mai lunga? Ofer...? (mai mult)
..verisoara mea este gravida si s-a dus la ecografie dar nu a inteles cuvintele de pe ecografie! Cuvintele sunt range si wiliams? Imi puteti spune ce inseamna! Va rog frumos!
Salut TPU/Mămici. ° Cât de mult/radical vi s- a schimbat viața după ce a apărut bebe? ° Ați întâmpinat situații mai grele la care ați crezut ca nu puteți face față? ° Este adevărat...? (mai mult)
Toate ca toate se plang cei la 17 ani ca nu au prieteni deloc dar ala la 36 de ani. Ce sa mai zic? Traim intr-o lume total nepotrivita
Ce as putea face in momentul de fata cand am aflat ca parintii mei vor divorța, am incercat sa par neinteresat de situație dar am ajuns la mine in camera, ascultand muzica cu castile in urechi, plângând,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?