Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Salutare tuturor! Ştiu că, conform tradiției, în noaptea Sfântului Andrei se pune busuioc sub pernă pentru a- ți visa ursitul. Ideea este că eu am lucrat, iar la mine a dormit o prietena.I-...? (mai mult)
Daca numele de familie al ambilor parinti este X, pot sa ii dea copilului alt nume de familie in afara de al lor? Adica un nume care nu are legatura cu nicio ruda sau familia lor. Stiu ca nu ar avea de...? (mai mult)
O intrebare pentru fete. Ce părere aveți despre un băiat inteligent, atent, îngrijit, cu simțul umorului, atent, respectuos si optimist? Merită să fie singur?
Dacă am prietena de 17 ani si eu 18 si vrem sa mergem la ginecolog trebuie neaparat sa fie un părinte sau pot sa fiu si eu cu ea ca doar am 18 ani?
Vreau si eu sa stiu daca un copil orfan de un parinte este scutit de plata caminului
as vrea mult o parere de la voi.Ei bine, anul asta am fost tradat de 2 dintre cei mai buni prieteni ai mei la care tineam foarte mult si am fost tradat foarte tare ceea mi- a provocat o perioada...? (mai mult)
Am o mica problema, nu ma inteleg foarte bine cu soțul meu si el isi doreste un copil. Adevarul este ca eu am fost de acord dar cand am fost de acord era totul in regula intre timp s- a schimbat...? (mai mult)
mama mea a cunoscut un bărbat mai tânăr cu ea acum un an. el este din alta localitate, nu departe de unde stau eu si cu mama. ea este divortata de 5- 6 ani si nu a mai avut relatii cu bărbaţi....? (mai mult)
Hey TPU! Am o problema. Vorbesc cu o tipa online de cam doua luni... aproape zilnic. Ea in timpul asta mi- a dat la inceput ceva semne ca ma place. Dar de o luna incoace nu am mai simtit asta, ...? (mai mult)
Hey TPU! Cum sa fii indiferent dar atractiv? Arogant dar simpatic? Daca o fata te baga in friend zone cum iesi de acolo ca sa ii poti deveni un viitor partener?
Dau steluta! DACA prietenii mi- au spus ca crushul meu are o iubita are trebui sa ii ascult sau nu? Mie imi place de el dar nu stiu DACA si el ma place.Prietenii lui tot faceau glume pe seama mea...? (mai mult)
Buna, TPU. Cati euro putem lua daca vindem un apartament cu 3 camere spatioase, 2 bai, una mai micuta, cealalta mai mare, un hol spatios, o bucatarie la fel de mare si 2 balcoane? Sunt interesata...? (mai mult)
Salutare. Imi place de o fata de ceva timp si cred ca si ea ma place dar am ramas blocati la salutat si discutii banale (ea le incepe mereu). Problema e ca eu e ca nu am mai avut iubita pana acum (ea a...? (mai mult)
e o poveste cam lunga dar sper sa fiu ajutata, deci de cand m- am nascut cam pe la 1 an, am avut o inchipuire ciudata si vaga cu un gard alb sau maro si cu o femeie slaba si inalta, cu parul...? (mai mult)
Am 18 ani și iubitul meu 22, suntem împreuna de 3 ani. Părinții mei sunt foarte stricti și nu m- ar lasă sa merg iarna asta de Crăciun la munte doar eu cu el și eventual câțiva prieteni. Ar...? (mai mult)
Deci trăim într-o lume în care lumea te invidiază din nimic, cum pot sa fac să moară lumea de ciudă? Și de-al dracu,
De ceva timp vorbesc cu o fata, si in fiecare zi ii prind loc in autobuz si sta cu mine. Intrebarea e, ce as putea sa vorbesc cu ea ca sa ma apropii mai mult de ea?
De ceva timp vorbesc cu o fata si in fiecare zi ii prind loc in autobuz si sta cu mine. Intrebarea e, ce as putea sa vorbesc cu ea ca sa ma apropii mai mult de ea?
Cum se poate sa fii indiferent cu toată lumea și să nu-ți pese de nimeni și de nimic ..de ce zic alții să ignori? Sfaturi va rog
Hey, mă poate ajuta cineva. Se apropie ziua iubitului meu și nu știu ce cadou sa îi fac?
Cine stie ce-mi vine nepoata cuscrei/cuscrului meu?
Se spune ca nu poti face dragoste până la molifta de 40 de zile. E adevărat? Multumesc anticipat!
Cum ar trebui să abordez o fată care mi se pare potrivită pentru mine, dar cu care nu am vorbit niciodată? Întreb asta în caz că mi se întâmplă în viitor. Vreau mai multe păreri, poate folosesc...? (mai mult)
Nu stiu ce sa fac. Sunt in dilema. Ce ar trebui sa imi ascult? Inima imi cere, dar vine mintea si imi spune " nu o face, daca nu raspunde iar te va durea". Cand nu stii ce ar trebui sa faci, cand nu...? (mai mult)
sunt baiat am 26 de ani! Momentan sunt in strainatate muncesc. Sunt singur si simt lipsa unei relatii cu o fata putin mai serioasa! Sperante mici dar astept. O zi frumoasa in continuare
In luna martie s- a incheiat procesul de divort al parintilor mei (ei erau despartiti inca din 2011 dar procesul de divort a inceput in 2017). Stiam ca mama are pe altcineva (e plecata in Spania...? (mai mult)
Cand adopti un copil acesta automat preia numele tau de familie sau trebuie facuta cerere speciala pentru asa ceva?
Buna, am 18 ani și locuiesc in Anglia de 11 ani. Am un iubit de aproape 4 ani de zile care are și el 21 de ani. Ne iubim foarte mult doar ca singura problema este ca părinții mei sunt foarte stricți....? (mai mult)
Am o problema cu o fata pe care o plac. O plac foarte mult dar problema e ca ei cred ca nu ii mai pasa de mine. Adica uite niste exemple simple: Eu ii scriu ceva seara... dar ea raspunde...? (mai mult)
Daca tata s- a imbatat ca porcul si de 6ore tot plangea din motive prostesti si- a varsat nervii si da vina pe noi ca l- am fi otravit si ne face in toate felurile si m- a pus la genoflexiuni, dar eu ...? (mai mult)
Salutare. In ce mod poate fi afectat un copil daca pe parcursul in care era fat mama era constant stresata, dar si pierderea a catorva copii inaintea acestuia? Unde as putea gasi mai multe informatii?
Mama mereu ma critica, imi vorbeste urat. Eu vorbesc frumos cu mama intotdeauna si cand ii cer sa ma serveasca cu mancare, imediat sare la mine cu cuvinte care ma dor pe mine. Gen " ce mancare sa iti...? (mai mult)
Am o problema in dragoste, eu sufar din cauza unei foste iubiri, il urasc pentru toata durerea pe care mi- a provocat- o, a trecut 1 an si imi este greu sa le uit. Acum m- am indragostit de alt baiat...? (mai mult)
Sper ca ma puteți ajuta cu sfaturi. De 2 săptămâni m- am despărțit de iubita mea, specific faptul ca încă vorbim dar ea îmi cere sa o terminam și sa nu o mai caut, sa o uit. Mi- a spus...? (mai mult)
ma confrunt cu o problema. Ce părere aveți dacă o persoana nu își dorește o relație cu cineva dar in schimb ii place sa petreacă ore la telefon sa vorbească și chiar și sa se vadă...? (mai mult)
Unde pot gasi un Șoimar în jud. Tulcea in apropiere de Izvoarele,Macin, Horia, Cerna. Va rog daca stiti un șoimar spuneti-mi.
Nici nu stiu cu ce sa încep. Cred că tatăl meu mă urăște efectiv. Am început să nu mai suport familia asta. Pur si simplu strigă la mine din motive banale si niciodată nu e mulțumit de ceea ...? (mai mult)
Hey TPU! Cand ma indragostesc de o fata... parca sunt nebun. Adica analizanduma am realizat ca am atitudinea aia degajata si poate putin atractiva, dar asta pana sa apara sentimentele. Cand incep...? (mai mult)
As vrea sa ajut copii, adica as vrea sa le ofer ceva copiilor care chiar au nevoie, din putinul meu, imi poate spune cineva, cum sa fac, adica mai exact am de oferit hainute, jucarii, dulciuri. ...? (mai mult)
am nevoie urgent de un clip pe tema violentei, poate sa aiba si 2 min sau 3, va multumesc anticipat!
Salutare cum cuceresti o fata cu inteligenta emotionala foarte mica?
Bună TPU, mă numesc Florin și am vârstă de 17 ani. În anul 2017 în luna iunie mai exact, am început o relație cu o fată de la mine din sat. Sunt împreună cu ea de un an și 4 luni cu certuri,...? (mai mult)
Va rog urgent pentru cunoscatori sa imi raspundeti la mica mea problema. Sunt in divort cu sotia si am primit postal instintarea in care ea solicita trecerea la numele de fata si bineinteles sa divortam...? (mai mult)
Inca o iubesc! Deci fosta mea prietena are un coleg de clasa cu care e bun prieten cu el si nu mai inteleg ce e intre ei. Sunt atat de apropiati. Vorbesc dimineata pe mess inainte sa ajunga la scoala ...? (mai mult)
V-ati impaca cu fostul/fosta dupa ce ati fost despartiti timp de 4 ani?
Ajutăti- mă cu ceva dar va rog sa nu radeti. Astăzi stăteam în camera mea pe telefon si a venit tata, m- a luat in brațe si a inceput sa planga... prima data când il vad plângând. ...? (mai mult)
Salutare. Voi cum v- ati cunoscut iubitul, iubita, sotul, sotia? Intreb pentru ca am 34 de ani si de ceva ani sunt singur si imi este imposibil sa imi gasesc pe cineva. Am incercat pe nenumarate site-...? (mai mult)
Oare, asa se simte dragostea? Asa sunt toți tinerii căsătoriți? Sunt căsătorită de puțin timp, nici nu cred că a avut timp cerneala să se usuce pe certificat că între noi deja au început...? (mai mult)
Se poate sa tii la cineva vorbind doar virtual? Fără să ne cunoaștem in realitate.
Sunt intr- o situatie mai ciudatica. Am 20 de ani. De un an si jumatate m- am mutat alaturi de parintii mei in Spania. Aici am cunoscut pe cineva. Mai exact pe iubitul meu. Relatia dintre noi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!