Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
M- am indragostit de o fata. Am intrebat- o daca vrea sa iesim si tot gaseste scuze. Plus... mai mereu poarta discutii cu mine despre alti baieti si asta ma pune pe ganduri. Sincer...? (mai mult)
Buna,TPU! Ce cadou i-aș putea oferi vărului meu la majorat, in afara de haine sau seturi de parfum? În același timp sa nu fie foarte scump... am buget mic, în jur de 100 de lei. Funda
Vă rog, ajutati- mă. O să vă spun intreaga poveste aici fiindcă nu pot vorbi cu părinții despre asta. Salut TPU. Sunt Alex, am 21 de ani. In urmă cu un an am cunoscut o fată pe hi5 (stiu nimeni...? (mai mult)
Sunt un baiat cu dizabilitati si sunt participant la un grup numit mozaik la un centru crestin si ne intalnim odata pe saptamana, sa lasam asta la o parte. Problema este ca in afara de...? (mai mult)
Hiya everybody! Daca nu am mai fost intr- o relatie cu cineva de ceva ani, credeti ca as putea sa mai fiu? Am unele reticente, uneori e mai nasol cand esti solo, alteori imi e scarba de mofturile si ifosele...? (mai mult)
pe 1 Decembrie eu si iubita mea implinim o luna si nu stiu ce cadou sa iau.
am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Va rog din suflet. Am o fetita de 3 anisori, eu nu am fost casatorita cu tatal fetitei, iar numele de familiei al fetitei este al lui. In ...? (mai mult)
Iubitul meu, la care si lucrez( la firma lui) s- a indragostit de alta femeie. Lucrurile nu stateau prea bine intre noi oricum, dar acum sunt clare. O aduce pe ea si la lucru in locul meu. Cum sa fac...? (mai mult)
am 13 ani sunt în clasa a- 7- a, în clasa a- 6- a este o fată pe care o consider drăguță, dar ea într- un fel se comportă ciudat, când mă vede îmi zâmbește, dacă stă stă...? (mai mult)
Salut din nou. Peste câteva zile e ziua de nastere a fostei iubite. As vrea să- i fac un cadou dar să nu fie prea extravagant sau prea ridicol. Ea si- ar dori un nou telefon dar mi se pare aiurea să-...? (mai mult)
De ce mi- e atat de rau atunci cand incerc sa ma indepartez de o persoana pentru care am pus prea mult suflet? Ma refer intre baieti ca prieteni/colegi. Incerc sa ma distantez de acea persoana, incerc...? (mai mult)
Ce faci cand te simti singur, cand tanjesti dupa atentie? Daca esti un om fara prea multi prieteni dar totusi cu o relatie stabila cu un baiat pe care il vezi rar din cauza distantei cum faci sa nu te...? (mai mult)
Ce grad sunt cu o verisoara care e din strabunic? (gen daca strabunicul a avut frati sau daca chiar el a dat nastere unui frate al bunicului iar acela a dat nastere tatalui ei).
am 13 ani și am o soră de 10 ani pe care am bătut-o din cauza că vroia tot timpul să mă joc cu ea, ce să fac să nu mă spună mamei?
Salut, la mine in clasa este o fata care imi place de ea. Nu știu sigur dacă si ei ii place de mine de fiecare dată când ne vedem îmi zâmbește. Si vorbim foarte des. Plus ca de fiecare data cand...? (mai mult)
Hei! Mă puteți ajuta cu un nume de băiat pentru bebe? As vrea sa fie un nume mai nou!
Cine stie ce-mi vine fina cuscrei? Sau nepoata cumetrilor a cuscrei?
Salutare. Cum pot sa fac o relație sa meargă dacă noi doi (eu cu iubita mea) ne- am cam certat in ultima vreme și nu vreau nici sa o pierd. Nici ea nu vrea sa ma piardă pe mine, dar totuși ne...? (mai mult)
Eu sunt Iris, am 18 ani și după luni de dezamăgiri și depresii am decis sa cer și alte sfaturi decât ale mele, care nu au niciun rost. Am o relație de 3 ani, ultimii 2 bazați pe...? (mai mult)
Hey, TPU! Cer un sfat cat se poate de serios si dau funde, dau evaluari dau orice, dar va rog incercati sa ma ajutati. De un an vorbesc cu o fata, tin foarte foarte mult la ea. Parintii ei nu sunt ...? (mai mult)
Deci, eu sunt fata..si sunt 100% sigura ca nu imi plac fetele si nu sunt nici bi, dar cea mai buna prietena a mea aspus ca ma iubeste si spune ca sunt foarte frumoase si vrea sa ma sarute chiar...? (mai mult)
Am un psiholog la care ma duc ..nu o platesc (ne stim de foarte mult timp si a fost de acord ca ma ajute) dar am obs ca in ultimu timp nu mai e asa ca inainte cu zambetul pe buze, mi se pare ca nu vrea...? (mai mult)
Cum as putea sa cunosc o fata ca sa imi pot face o relație cu ea. Am aproape 20 de ani, sunt cu facultatea in Bucuresti si nu cunosc fete. Cum as putea sa întâlnesc pe cineva? Nu am mai avut...? (mai mult)
Am o problema. De ceva timp vorbesc cu o fata si imi place foarte tare de ea. Si ea cateodata imi da impresia ca ii place de mine dar la ultimele noastre discutii imi tot povesteste...? (mai mult)
Eu de ceva timp m- am certat cu cea mai buna prietena a mea, si nu mai vreau sa am vreo legatura cu ea, si nici ea cu mine. Problema este ca o visez foarte des (cam de 3 ori pe saptamana). Si ...? (mai mult)
Salutare baieti si fete, doamne si domisoare si sa nu uit si de barbati! Dupa cum stiti, suntem in secolul 21, mileniul 3 si anul 2018(ce a mai ramas din el) Gandiri diferite, perceptii diferite si...? (mai mult)
parintii mei se cearta fix in momentul asta. Tata se culca mereu cu castile cu muzica si mama nu mai vrea sa doarma langa el. Acum ea sta afara si nu vrea sa se culce. Ce sa fac? Urgent! DAU...? (mai mult)
Vreau o parere. Prietena mea s- a despartit de mine. Ea vrea sa ramanem "prieteni" dar nu foarte apropiati sa nu se ataseze iar. Dupa o lunga insistenta in care am cerut sa imi mai dea o sansa, ...? (mai mult)
Am 18 ani si am o chestie pe care vreau o lamuresc. Imi place de o femeie mai in varsta decat mine, este si casatorita. Vorbim toata ziua la orice ora ma ajuta cu probleme, ma sfatuieste.Cand...? (mai mult)
E corect religios sa fiu într-o relație cu vărul cumnatului?
Salut tuturor! Am o micuță problemă. Îmi place de un băiat. Am vorbit cu el și a recunoscut că și el mă place, doar că recent am aflat că vorbește cu o fată din clasă de la mine. Problema...? (mai mult)
Iubita mea a plecat intr- o excursie cu colegii ei de clasa și cu diriginta lor. Eu sunt o fire mai geloasa și o tot întreb dacă s- a dat cineva la ea dintre colegii ei. Și am mereu impresia...? (mai mult)
Trebuie sa merg la un majorat dar nu știu câți bani se pun în plic. Majoratul se tine la o sala și este inclus meniu, DJ, fotograf adică un majorat cu de toate sa zic așa și nu știu cum se plătește...? (mai mult)
Este prima dată când scriu aici. Am și eu o problema. Va rog citiți tot. Și vă rog dați- mi o părere sau un sfat.Mulțumesc! Acum 1 an m- am mutat în altă țară împreună cu părinții...? (mai mult)
Am o mică întrebare: cum aș putea începe o conversație față în față cu un băiat cu care am vorbit doar prin mesaje până acum? Mulțumesc mult!
Buna seara. Iar am o problema... Dupa ce parintii mi- au interzis sa mai ies cu iubitul meu, m- au lasat după aceea si ma mir cum de. Acum au simtit ca miros a tigara, deoarece am fost cu el si cu...? (mai mult)
Bună tuturor, v- aș fi foarte recunoscător dacă mi- ați da niște idei de cadouri pentru ziua de nume (onomastica) pritenei mele. Nu trebuie să fie ceva foarte scump dar nici ceva ieftin pentru ...? (mai mult)
Sotul meu se uita pe site de matrimoniale de multa vreme cu excorte si el ma mine nu lea cautat nicidata pe nici una dintre ele eu nu pot sa cred ca fix asa e pentru ca un barbat nu ar accesa asemenea...? (mai mult)
Heii TPU, mai e puțin și vine Crăciunul iar eu nu știu ce sa ii cumpăr mamei mele și mamei - soacre, îmi puteți da câteva ideii, orice. ????❤️
Aveți Idei de cadouri pentru iubit?
Hey! Deci sunt îndrăgostit de o tipă și nu sunt cu ea, dar nu asta- i problema. Problema este că eu sufăr și sufăr mult. Nu doar o dată ne- am văzut, ne știm de mult și știu ca mă place,...? (mai mult)
Salutare TPU, am si eu o mica "problema". Eu sunt la liceu in clasa a 9- a si am pus ochii pe o fata. Ea se uita insistent la mine cand nu ma uit la ea si cand se uita in ochii mei isi atinteste privirea...? (mai mult)
Buna, sunt într- o relație cu o fată de 8 luni, ne intelegem bine nu ne- am certat niciodata. Dar ea are o prietena, dintr- un sat de lângă orașul nostru, si mi se pare ca vorbeste mai mult ...? (mai mult)
Imi puteti da un nume de fata care rimeaza cu Lia?
Am o problema care ma face sa tremur, nu dorm noaptea. Am pierdut 10000lei la cazinou si acum trebuie sa ii justific. 5000 erau ai mei si 5000 ai părinților și acum mi- i cer si nu stiu ce sa fac, ...? (mai mult)
Buna TPU ..Ieri a fost ziua mea și băiatul pe care îl plac mi- a spus in privat "la multi ani fericiți" și apoi ne- am mai pus inimioare.Și acum i- am dat mesaj cu "Buna" și nu mi- a răspuns m-...? (mai mult)
Locuiesc cu mama mea vitrega, copiii ei, tata si fratii mei vitregi pentru ca mama ne- a parasit acum 2 ani pentru un alt barbat. Pot spune ca de cand tata s- a casatorit viata mea e un calvar din cauza...? (mai mult)
Revin cu o alta intrebare. Chiar dacă momentan sunt singur, as vrea ca in viitorul apropiat sa am copii. Acum am 21 de ani. Ce părere aveți despre varsta de 24-25-26? Este potrivită?
Revin cu mica mea problema delicata formulata putin mai corect. Ai mei au divorțat în urma cu 8 ani, mi s- a ascuns acest fapt o perioada de timp spunându- mi ca mama a plecat la munca...? (mai mult)
Bună seara.De ce cred unii că e o prostie să spui prin ce ai trecut si să vorbeați deschis despre asta. De ce e o rusine să recunoști că ai gresit si că cei din jur te- au judecat după faptă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!