Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Am nevoie rapidos de o felicitare customizata de ziua mamei mele, este azi pe 14 noiembrie si am uitat compleeet! Cine ma ajuta dau un suc! Sau daca are cineva un fisier cu la multi ani in calculator ...? (mai mult)
Ce ruda este matusa mea cu copilul meu? Exista vreo denumire specifica?
Dragii mei, sunt o tinara de 34 de ani, am o dizabilitate tetrapareza. Am 2 parinti severi, un iubit cu dizabilitati, nu poate merge. Noi ne dorim un copil mult dar parintii nu ma lasa sa il fac. Am...? (mai mult)
Am o problema in legatura cu mama mea. In ziua in care a inceput scoala, tatal meu a plecat de acasa pentru ca vrea sa divorteze de mama, insa pana atunci nu a spus nimic de vreun divort, ...? (mai mult)
cum sa imi conving părinții sa ma lase sa fac scoala de soferi pentru a1, ei zic ca se tem sa nu cad etc, cum sa ii conving?
Am o problema, m- am despartit martea trecuta de iubita mea din cauza ca o suspectam ca m- ar insela din pricina ca nu a vrut sa- mi arate mesajele.Pana la urma m- a cautat si am acceptat sa ma impac ...? (mai mult)
ma confrunt cu o situație destul de delicată... Ai mei sunt divorțați de 8 ani, totul a fost ok i- am înțeles, nu i- am criticat pana anul acesta când m- am mutat cu mama (locuiește...? (mai mult)
Ma intreb daca poate sa ma lamureasca cineva. Dupa doua zile de conversatii ea imi scrie pe messenger sa fiu iubitul ei, eu sunt de acord, a treia zi zice sa ma duc sa o iau de la lucru. Zis si facut,...? (mai mult)
Stiti unde as putea sa gasesc o lista cu filmele care se dadeau pe Diva de Craciun acum cativa ani? Nu stiu daca se mai dau si acum
Parintii mei au depus azi cerere de divort la tribunal. In cat timp va veni aprobarea cererii?
Bună, sunt Larisa, am 14 ani locuiesc cu fratele meu(16 ani). Tata este plecat în străinătate. Pana acum câteva luni totul era perfect, puteam face tot ce ma taie capul fără sa mi se reproșeze...? (mai mult)
Bună sunt Larisa am 14, locuiesc cu fratele meu(16 ani) și tata care este șofer pe tir deci este aproape tot timpul plecat eu rămânând cu George(fratele meu). Pana acum câteva luni totul a fost...? (mai mult)
Buna tpu.Pe 6 noiembrie trebuia sa fie tata in Germania la lucru.Era un job cu salariu foarte mare si nu- l putea rata.Era sansa noastra sa mergem intr- o viata mai buna.Eu ma gandeam la prietenii mei ...? (mai mult)
Între a merge pe șantier sau a te înrola în armată voi ce mă sfătuiți să fac? Mi- am pierdut deja 4 locuri de muncă iar acum sunt la al 5- lea însă nu prea fac față nici aici din păcate. ...? (mai mult)
Am o problema.Deci eu iubesc o fata si ea stie chestia asta dar ea crede ca vrea doar s- o ***! Ea crede asta din cauza la niste oameni prosti. Cum as putea sa rezolv sa nu mai creada? Nu m- am exprimat...? (mai mult)
Ce ma fac? Ca simt ca nu mai pot... Iubitul meu pe care l- am iubit enorm, era tot ce imi puteam dori, era fericirea mea, era totul, dar m- a lasat. M- a lasat pentru alta. Si mi- a promis ca nu ma...? (mai mult)
A- i spune partenerei: "Esti o rautate!" poate fi considerata o jignire? Eu o consideram ca o forma mai de alint de a- i spune cuiva ca a reactionat exagerat sau nepotrivit intr- o situatie. Eu sunt un...? (mai mult)
Știe cineva ce tradiții sunt in Ardeal la nunta? Daca stie cineva, as dori sa imi explice de la 0 toti pasii, gen se rupe copacul deasupra capului miresei, etc. Multumesc
Sunt in clasa a 11-a și sunt coordonator la un bal al bobocilor. Boboaca mea este extraordinara și nu știu cum sa o abordez mai exact vreau sa am o relație cu ea. Ma poate ajuta cineva?
Oamenii singuri, necasatoriti pot adopta?
Am și eu o problema. Părinții mei ma tot cearta și nu ma inteleg. De o săptămână sun împreună cu un baiat, iar acum parintii ma pun sa ma despart de acel băiat deoarece eu sunt la...? (mai mult)
Cati ani de relatie aveti? Pentru cei singuri, de cat timp sunteti fara un partener /partenera?
Https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2419526041607702&id=2156674744559501 Ce părere aveți de cazul Camelia Șmicală?
Persoanele gay sunt mai singuratici si nefericiti pe parcursul vietii in comparatie cu heterosexualii, credeti ca este corecta informatia asta? Chiar daca pot avea multe relatii sexuale, sunt nefericiti,...? (mai mult)
Salut TPU, De CE o fata insista pe subiectul jobului meu, desi i-am zis tot CE lucrez, ea ma intreaba acelasi lucru. Multumesc
Cum sa ii spun mamei ca am ramas gravida la 15 ani?
Am o problema in relatie pe care nu mai stiu cum sa o rezolv.Suntem impreuna de cativa ani doar ca am stat pana acum un an fiecare la casa parinteasca pana am hotarat sa ne mutam impreuna.Problemele abia...? (mai mult)
Duminică ies cu o fata in oras si problema este ca nu stiu cati bani trebuie să-mi iau la mine, având în vedere faptul că am 15 ani... Fundita
n-am idee ce as putea sa pregatesc azi de mancare, ceva sfaturi?
Buna, sunt cu un băiat, care m- a luat la el acasă, dar faza e că el a plecat și de 2 zile sunt la mama. Inainte vorbeam mereu, doar că acum îmi spune că are treabă, îl înțeleg, dar nu știu...? (mai mult)
Am observat ca mai toti prietenii mei, de varsta mea, care au o familie, copil par mult mai imbatraniti decat cineva care este singur.Este adevarat? Eu cred ca fiind singur, o sa arati intotdeauna mai...? (mai mult)
Mai am cateva luni si o sa pot incepe scoala pentru A1, insa parintii mi- au spus ca ma lasa sa dau de permis(tata m- a incurajat) insa nu ma lasa sa imi cumpar o motocicleta, deoarece "sunt multe prea...? (mai mult)
Buna tuturor. Ma puteti ajuta cu niste idei de cadouri pentru prietenul meu? Am tot stat si m-am gandit si nu am prea multe variante.
M- am casatorit cu un băiat sau cu un bărbat? Ce să fac? ... Acum 8 luni și ceva am cunoscut pe cineva, el abia ce ieșise dintr- o relație, unde fusese înșelat, unde au avut discuții cu fata...? (mai mult)
Hei, am o 'problema'. Îmi trebuiesc 50 de euro și nu știu cum sa ii cer mamei, îmi este rușine, nu i- am mai cerut pana acum. De obicei îmi dădea ea. De câteva luni m- am mutat în România...? (mai mult)
Prietenie virtuala. Pro sau contra? Aveti astfel de prietenii, de ani de zile, cu oameni cunoscuti pe internet? Ati reusit sa va vedeti in realitate?
Salut, de curand am gasit o fata si am vb cu ea. Era bine dar astazi nu stiu ce s- a intamplat. Nu ne- am certat dar am fost indepartati si ea imi spunea gen sa ramanem prieteni si eu am spus ok... Dar...? (mai mult)
Deci nu mai pot, nu știu ce sa ma fac cu părinții mei. Mănâncă foarte mult, mănâncă non- stop și mâncare din aia nesănătoasă, adică prăjeli, de legume nu prea vor sa audă, dar mănânca...? (mai mult)
Buna,numele meu este Matei si am 12 ani, parintii mei se cearta, in seara asta mama mi-a zis ca tata a batut-o... stiti voi, nu stiu ce sa fac
Am pus pe aceasta categorie ca sa pot primi mai repede mesaje... Daca cumva am trimis mesaje la missbongo si sunt pe abonament digi adica mi s- a intamplat in loc de 100 de lei mi- a venit 200 ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor / sfaturi. Tatăl meu bea cam des, nu pot sa îl fac bețiv, fiindcă nu merge la, , crâşmă ". Noi trăim la sat, si ca orice om care sta la sat, majoritatea isi fac băutura...? (mai mult)
Deci sunt la un pas de tastatura mecanica, nu stiu ce pot sa mai fac sa - i conving pe parintii mei ca sa imi ia tastatura mecanica si mouse, am grija de ei(le iau pastile cand sunt bolnavi), ii ajut la...? (mai mult)
Am si eu o problema... Am 15 ani si am o problema cu iubita mea (e prima ) oricum, sunt de 5 zile cu ea si simt ca nu ma mai place cum ma plăcea la început. Bănuiesc că este din cauza ca...? (mai mult)
Bună, as avea nevoie de un sfat. 2ani de zile am fost într- o relație cu un băiat, ne- am despărțit de 4 luni iar el acum este cu alta. Ideea e ca eu am rămas însărcinată, el știa despre...? (mai mult)
Parintii mei vor sa ne mutam in Germania, dar eu sunt inca in liceu. Am 17 ani si sunt in a 11 a. Pot sa ma mut si sa imi fac studiile in Germania fara probleme chiar daca trec in clasa a 12...? (mai mult)
Hey! Parintii mei au divortat, iar eu cu mama vrem sa ne mutam la bunica in alt judet... eu sunt cu scoala, am nevoie de caietele mele, avem nevoie de haine etc. Nu avem o masina care sa ne poata ajuta...? (mai mult)
Salut, sunt Horațiu! Am o relație de câteva luni cu Maria, colega de liceu la care țin foarte mult. Totul mergea foarte bine, doar că în timp ce făceam dragoste, apărea un anume disconfort ...? (mai mult)
m-am certat cu sora mea mai mare pentru ca i-am facut o farsa, cum sa fac sa ma ierte?
Prietena mea are gastrita de 1 an si jumatate iar de o vreme incoace are dureri de stomac foarte mari.Ideea e ca ea refuza orice ajutor, nu vrea sa mearga la doctor desi incerc din rasputeri sa o conving.Nu...? (mai mult)
Salut, din nou.Am o intrebare, daca mai sunt persoane care gandesc ca mine.Ma gandeam ca ar fi timpul sa fiu cu cineva, dar in acelasi timp nu am incredere in femei.De ceva vreme, avand in vedere evolutia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?