Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Salut, din nou.Am o intrebare, daca mai sunt persoane care gandesc ca mine.Ma gandeam ca ar fi timpul sa fiu cu cineva, dar in acelasi timp nu am incredere in femei.De ceva vreme, avand in vedere evolutia...? (mai mult)
Buna, va rog mult nu ma judecati. Am 19 ani, sunt cu iubitul meu de 5 ani, nu ne- am mutat inca impreuna, insa recent am aflat ca sunt insarcinata. Parintii nostri sunt de acord sa ne mutam impreuna,...? (mai mult)
m-am certat cu sora mea mai mare pentru ca i-am luat 25 de lei fara sa stie ca sa-mi iau un PaySafeCard, ce sa fac ca sa ma ierte?
Sunt cetatean american ce vrea sa gaseasca nevasta romanca ce e dispusa sa se mute in Seattle. Ce site e cel mai bun pentru asta?
am si eu o intrebare mai serioasă, în urma cu ceva ani am aflat că tatăl meu natural este decedat de la mama mea însă nu sunt foarte sigur de ce imi spune ea pentru ca de la perioada...? (mai mult)
Bună, am o mare nelămurire... Am o relație de 2 ani de zile. Eu am 20 de ani și el 18. Având în vedere ca pana acum "nu cred" ca m- a înșelat, deși bănuiesc, și ca și- a tatuat numele meu...? (mai mult)
De ce nu ma suporta mama mea? Adica un exemplu, varul meu a ajuns sa mearga la facultate in Romania si s- a bucurat atat de tare incat a zis la toti prietenii de familie ca nepotul ei a intrat la facultate,...? (mai mult)
Aseară am mers la un majorat cu un local puțin mai "deochiat" sa zic așa, adică super ok ceva gen pentru ascultătorii de manele, adică țigani și pești.Și unii erau sa se ia la bătaie,...? (mai mult)
Ce modificari au aparut in ultima vreme la familiile din Romania? Totul argumentat.
Buna, TPU. Este prima data cand scriu aici. Am si eu o problema. (Va rog cititi totul). Acum un an m- am mutat cu parintii mei in Italia ( an 15 ani). Au vrut sa ne mutam ca sa aiba o slujbă mai buna,...? (mai mult)
Sunt in clasa a 11-a și sunt coordonator la un bal al bobocilor. Boboaca mea este extraordinara și nu știu cum sa o abordez mai exact vreau sa am o relație cu ea. Ma poate ajuta cineva?
Am o problema cu parintii mei... sunt foarte aproape sa divorteze, cum au mai fost mai de mult, dar cand am mers in vacanta s- au impacat. Nu stiu ce sa mai fac, sunt disperat, nu vreau sa aleg....? (mai mult)
Cum se numesc persoanele acelea care mereu spun ca sunt urate si cred ca tarie ca sunt urate?
Cum pot sa am mai multa incredere in iubita mea? Sunt mereu gelos chiar daca nu ii arat asta si ma gandesc aproape mereu ca ea vorbeste cu mai multi baieti pe Facebook(mi- a spus ca mai are niste prieteni...? (mai mult)
O rudă trăiește izolat, neavând viata sociala sau interacțiuni prea des. Petrece cel mai mult timp in casa, face rugăciuni des si crede ca menirea sa e de a face oamenii să fie mai buni si mai...? (mai mult)
Revin iar cu problema mea. Ca sa intelegi mai bine cititi si cealalta postare. Acum : dupa toate carcotelile cu iubita mea, ne- am impacat, am inceput sa iesim, sa vorbim, am mers la munte amandoi,...? (mai mult)
De la un timp sunt mai... Asocial. Adica simt ca nu mai am subiecte de vorba cu lumea. Simt ca problema este la mine. Daca cineva imi da subiecte de vorba, le dezvolt, dar daca nu, tac si nu ...? (mai mult)
Am 20 de ani iar parintii mei, in special tata, e dus cu capul.Nu am voie sa ies afara din casa decat cand vor ai mei oarecum.Sunt tinuta in lesa la varsta asta.Fac o facultate de IT si stiti si voi ...? (mai mult)
Am o prietena foarte buna, dar uneori cand am nevoie de ea, parca se da disparuta. O intreb daca ma ajuta cu ceva, ea zice da si cand vine ziua si ora respectiva, e offline de 5 ore, nu raspunde la...? (mai mult)
am anumite probleme in relatia mea, am 20 de ani, sunt cu o fata de 2 luni si ceva impreuna dar simt ca relatia noastra nu merge intr- o directie buna. Chiar daca totul este ok intre noi ...? (mai mult)
Am o întrebare, dacă sora mea e împreună cu unchiul unei prietene de-ale mele înseamnă ca suntem rude?
Hey,TPU! As vrea sa stiu daca dupa o operatie de cezariana poti consuma Activia de baut.Stiu ca ai voie iaurturi simple, dar nu stiu daca e voie Activia de baut?!
Acum aproximativ un an iubitul meu mi- a marturisit ca prietenii lui isi inseala nevestele/iubitele. Eu am tinut asta in mine desi mi s- a parut foarte necorect fata de acele fete pentru...? (mai mult)
Buna! Sunt baiat si vreau sa vad parerea voastra in legatura cu urmatoarea situatie. Deci acum cativa ani am cunoscut un amic cu care petreceam destul de mult timp, adica era un tip de treaba si la ...? (mai mult)
Salut, am intr- un fel o problema cam de o saptamana, nu stiu ce e cu mine sau ce mai simt, am o relatie de 2ani iar in urma cu o saptamana am intalnit o alta fata. Am iesit din greseala fara nici-...? (mai mult)
Mda, de cateva zile nu mi- a scris nimic, nu i- am scris nici eu. Incep sa cred ca nu- i pasa. Stie ca ma doare cand ma ignora si de asta face asa dar totusi.Voi ati fi putut sa faceti asa persoanei ...? (mai mult)
Intr- o luna sotia mea va naste si am tot incercat sa o conving sa nu alapteze dar nu mai stiu ce sa fac.Ii tot spun ca daca alapteaza i se vor lasa sanii dar indiferent de cat incerc sa discut cu ea ...? (mai mult)
Buna! Peste o luna si ceva vine Craciunul. Eu sunt foarte ocupata cu scoala si vreau sa ma apuc din timp sa caut si sa fac, cadouri. Vreau sa le creez eu cadourile parintilor mei, dar nu stiu ce sa...? (mai mult)
Dirigintele meu organizeaza o petrece de halloween sambata care urmeaza.Mama m- ar lasa sa merg, dar tata nu accepta nicidecum ideea. Spune ca este o sarbatoare pagana si chestii de genu.Cum...? (mai mult)
Sora mea a împlinit 14 ani si trebuie să își facă buletinul dar mama este plecată din tara și am putut scoate de la primărie adeverință pentru buletin oare eu pot să îl fac? P.s Daca...? (mai mult)
În urma unei cerți cu sora mea cu care stau în chirie nu mai vrem sa stam împreună pentru ca a fost ceva foarte serios. Problema e ca ea e la facultate și muncește și se poate întreține...? (mai mult)
M- am abtinut si nu i- am dat nici eu mesaje, ma gandesc ca daca ma iubeste inca i se va face dor de mine si saptamana asta imi va da mesaj. Sa- i raspund fix cand imi scrie sau sa- l mai las si eu cateva...? (mai mult)
Bună... M- am gândit la câteva cadouri pentru iubit de Crăciun. Cred ca ar fi perfect un pulover gros ca tot e iarna, un ceas și un parfum, acestea sa fie puse la, , fundul" unei cutii mari iar...? (mai mult)
Salut. Ieri iubitul meu mi-a zis ca lui nu ii plac persoanele geloase. Problema e ca eu sunt geloasă. Sunt foarte geloasă. Ce as putea face in privinta asta? Cum scap de gelozie?
E bine când un copil (clasa a IV- A, a V- a) e foarte curios să vadă peste tot ce e în casa altuia? Ce înseamnă treaba asta și cum se poate corecta? Cum ar trebui să te porți ca adult cu un...? (mai mult)
Revin cu relația la distanță despre care am povestit cu ceva timp în urmă. Am reusit să discutăm. Am hotărât să luăm o pauză timp de 2 luni de zile. A hotarat, de fapt. A ales 2 luni pentru...? (mai mult)
Salutare. Ce loc mi- ati recomanda pentru a petrece un weekend alaturi de mama mea? O combinatie intre natura, activitati distractive, mancare buna etc. Nu este o ocazie, ci doar vreau sa ii creez ...? (mai mult)
Am vazut ca oamenii din tarile din vest au pareri destul de negative despre parintii tineri deoarece sunt de parere ca isi irosesc tineretea. Ce parere aveti despre oamenii care au copii inainte sa atinga...? (mai mult)
O sa adresez o intrebare picanta :D Multi dintre noi avem frati, surori, altii sunt parinti, au copii. Daca o persoana care ne este draga, este membru al familiei noastre, fie frate/sora/fiu/fiica/verisor,...? (mai mult)
Bună tuturor! Părinții mei se cam cearta în fiecare seara și mama tot spune ca plecat. Și dacă ei se vor despărți eu ce trebuie sa fac ca să nu se despartă? Iar dacă se despart și a- și rămâne...? (mai mult)
Am o relatie de un an jumatate. Cel mai bun prieten al meu este un baiat, care intre timp a inceput sa ma iubeasca dar a ramas in fz. A fost o perioada cand nu ma mai intelegeam cu iubitul meu si i- am...? (mai mult)
Am si eu nevoie de o mica parere. Am facut dragoste cu sotul meu la doua zile dupa terminarea ciclului. Oare e posibil sa fi ramas insarcinata? Ne dorim din tot sufletul un copil. Multumesc!
Deci nu o mai suport pe mama mea, are 37 ani. Ea frate mereu are dureri. Cand nu are dureri, are arsuri, iar cand nu are arsuri are dureri. Pe ea mereu o doare capul si burta chiar si la o saptamana...? (mai mult)
As vrea sa ma ajutati cu un fel de problema de familie. Nu stiu daca e de la mine, sau de la ei, insa parintii mei parca nu ma inteleg, nu pot sa zic ca sunt extraordinar de rai, sunt altii...? (mai mult)
E ultima intrebare pe care o mai pun in legatura cu ce as putea face. Am hotarat sa- l las in pace, sa nu- i raspund deloc saptamana asta decat daca- mi da el mesaj, sa fiu mai distanta si sa "accept"...? (mai mult)
Hei, revin! Ce sfaturi mi- ati putea da? Cum as putea sa ma comport sa- mi fie bine in relatie? Mi- am stresat iubitul si l- am facut sa se departeze si nu stiu ce sa fac sa- l recapat. Sa o iau incet...? (mai mult)
As vrea sa vad parerile voastre in legatura cu un anumit subiect. Prietenul meu mereu mi- a dovedit ca ma iubeste, m- a suportat si cand nu trebuia si am vazut ca sentimentele lui sunt reale...? (mai mult)
TPU. Bff- ul meu, care a încetat din a- mi vorbi din cauza noului ei iubit, astăzi, după 2 luni ne- am întâlnit. Am fost eu împreună cu prietenul meu și ea cu "iubi ei", pe care îl cunosc....? (mai mult)
Filme similare cu "Fight Club" si "The Machinist"?
Daca fata are 17 ani si baiatul are 20 si vor sa se mute impreuna iar parintii fetei nu sunt de acord, poate interveni legea? Noi suntem in Germania.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!