Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Daca fata are 17 ani si baiatul are 20 si vor sa se mute i împreuna.iar parinti la fata nu sunt de acord ce se intampla, poate interveni legea...noi suntem in Germania
Bună lume. Am o întrebare. Eu si prietena mea avem aproape un an împreună, problema este ca noi ne- am certat foarte mult din cauza la rețelelor sociale. Ea este genul ăla care ii place sa fie...? (mai mult)
Voi aveti incredere in familia voastra?
E normal ca iubita/iubitul sa îți ceara dovezi pentru orice faci doar ca sa te creadă ca spui adevarul? Ex: m- a sunat o verișoara ca sa plec sa o ajut cu ceva, neimportant și ea mi- a cerut poza ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru de un sfat pentru ca nu știu ce sa mai fac... Îmi urăsc viața și vreau sa mor, nu mai suport, vreau sa mor, ma rog in fiecare seara sa mor in somn sa nu simt...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutați, recent lui tata i s- a făcut Facebook și ma tot stresează cu reclamele alea minune cum ar fi ca am 20 de minute SOC SA DESCOPERIT SEMINȚELE CARE VINDECA Artitrele e atât de...? (mai mult)
as dori sa aflu gradul de rudenie la urmatoarea intrebare : Bunicul meu are o sora, acea sora are o fata care ii verisoara cu tatal meu, fiul bunicului. Acea fata, nepoata bunicului dupa...? (mai mult)
Buna, daca cineva m-a facut curva penala, jigodie, panarama mizerabila ce ar trebui sa fac ca sa nu se mai adreseze asa tinand cont ca nu este prima data dar pretinde ca are si o facultate?
Vreau sa infiez un bebe, cum sa fac? ...In ziua de azi e atât de greu de parca saracutii ar fi mai bine in orfelinate
Cred ca asta e ultima intrebare despre subiectul asta ca ma oboseste. Vorbesc cu tipa. Ea a avut ceva probleme serioase in familie acum cateva saptamani si nu vrea sa discute...? (mai mult)
Cred ca asta e ultima intrebare despre subiectul asta ca ma oboseste. Vorbesc cu tipa. Ea a avut ceva probleme serioase in familie si vorbim noi ce vorbim si dintr- o data spune vorbim...? (mai mult)
Buna grup drag. Vreau și eu sa îmi spun dezamăgirea, cine vrea sa m- a asculte bine dacă nu, nu ma criticati și treceti la alta postare. Deci am sa încep cu asta, ca de obicei probleme familiare,...? (mai mult)
Am nevoie de o parere si nu stiu unde sa mai apelez. M- am transferat la alta facultate undeva mai aproape de mine pentru ca nu mi- am mai permis sa termin la Cluj, unde am facut initial primul...? (mai mult)
Buna, am o problema. Sunt clasa a cincea. Am fost in excursie 2 zile cu clasa la munte. Acolo am stat cu o prietena dar nu am vrut sa stau cu ea ca m- am inteles ca stau cu alte fete asa ca eu am inceput...? (mai mult)
Salut, cum vi se pare o bunica care incepe sa ceara bani pe butelie, camera, alimente, curent din singurul fapt ca un nepot de 19 ani nu ii da bani din cei trimisi de tatal lui pentru liceu sa isi ...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare sa incep: sunt impreuna cu iubita mea de 1an si 7luni inainte se comporta frumos, chestii din astea si am intrat pe contul ei si vb cu alti baieti. Este normal asa ceva atat...? (mai mult)
Aveam impresia ca ma place o fata. Aseara ii scriu noapte buna si dupa ies dar ea a mai ramas... dupa doua ore o vad on si o intreb de ce nu doarme pentru ca la ora aia de regula...? (mai mult)
Imi place un coleg de munca. Cand ne- am cunoscut totul parea ok. Problema a inceput cand am aflat ca are nevasta. Il adaugasem pe retelele de socializare si mai mult ca sigur a aflat nevasta lui....? (mai mult)
Îmi explică și mie cineva cum se merge cu masinuțele de tamponat? Cum o iau în față și în spate? Știu că este o singură pedala. Astept răspunsuri
Ce părere aveți de iubiții care vin târziu de la grătar, bere cu băieții? (gen 2/3/4 dimineața,. 1 data pe luna gen)
Buna TPU... Recent parintii mei se cearta foarte des si ma ingrijoreaza tare. Mama nu are asa multi bani asa ca mai cere de la tata. El lucreaza in alta tara, si vine acasa doar in weekend. Si chiar ...? (mai mult)
Am o panică atunci cand vad pe cineva cunoscut cu care nu am mai vorbit demult. Evit sa il/O privesc, implicit sa salut, privesc in alta parte si ma fac ca nu am vazut persoana respectiva. Precizez...? (mai mult)
Am aproape 17 ani și de când mă știu părinții mei se ceartă mereu. Tata lucrează în deplasare și de fiecare dată când vine acasă la sfârșit de săptămână are grijă să ne...? (mai mult)
Saptamana viitoare sora mea o sa nasca(are fetita) si as dori sa imi dati cateva idei de cadouri pe care i le- as putea duce la spital sau cu ce as putea sa ma duc, caci nu prea am idei, nu am mai...? (mai mult)
Salutare. Azi dimineață am întrebat pe toți ce doresc să servească. Unii au spus ceai iar mami a spus cafea. I- am propus mai multe feluri de cafea. Iar ea m- a întrebat care e cea mai slabă. Se...? (mai mult)
Stiu ca nu e o categorie buna dar aici se dau tot mai multe sfaturi. Am 13 ani, nu prea am nici un prieten, pe taicameo il doare undeva de mine si incepe si maicamea sa- mi redea acelasi sentiment. La...? (mai mult)
Știe cineva se se petrece în mintea și corpul nostru atunci când ne reprimăm sentimente de iubire? Când ne dorim sa le spunem oamenilor că îi iubim dar ne închidem in noi și nu o...? (mai mult)
Cum ati reactiona daca mama voastra ar avea un prieten si ala o jigneste, loveste iar ea ii tine mereu partea si se cearta cu copilul/ familia pentru el? Sincer ma doare sufletul sa vad situatia asta
Aveti idee despre un site, un forum ceva unde sunt sau se poate discuta cu femei care nu pot avea copii din cauze medicale? Bine- inteles ca ma refer la doamne ce si- au dorit sa aiba un copil si nu au...? (mai mult)
Am o întrebare și vreau o parere sinceră.Voi credeti ca e bine sa încerc să imi fac un cel mai bun prieten la școală? Daca da scrieti mai jos cateva sfaturi pentru aceasta, , operatiune ...? (mai mult)
azi dimineata am fost la cafea singur.Ma duc la toaleta bat de 2 ori la usa si nimic.Iese omul si incepe sa strige la mine ca de ce bat..eu i- am zis ca am batut sa ma asigur daca e cineva ...? (mai mult)
Sunt in cautarea unei locatii pentru nunta si sunt tentata sa aleg locatia Princess Ballroom & Events din Bucuresti, insa as dori sa stiu cateva pareri din partea celor care si- au facut nunta acolo? ...? (mai mult)
Ca medic, cand credeti voi ca e cel mai bine sa ai copii? Imediat dupa ce termini facultatea sau mult mai tarziu? Credeti ca un copil va poate impiedica cariera, sa profesati? Astept păreri!
Am 21 de ani și sunt îndrăgostită de un bărbat de 30 de ani divortat si cu un copil. Nu sunt împreună cu el, am iesit o săpt cu el si dupa am rupt legatura pentru ca nu am vrut ca...? (mai mult)
In ce circumstante un gay ar fi fericit daca si-ar construi o familie heterosexuala, adica sa aiba ca partener de viata o femeie?
Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac in urmatorul caz? Iubitul meu ia pastile de vreo două săptămâni, aproape in fiecare zi. Mi- e frică să ii spun ceva de genul sa nu mai ia pentru ...? (mai mult)
Cum imi conving parintii sa imi cumpere alt telefon? Il am de 3 ani si s-a facut varza
Azi o colega a aflat că o plac, și acum mă cam ignoră. I- a spus unei prietene de a ei că nu mă va mai vedea niciodată la fel. Noi eram prieteni buni, dar pur și simplu, am început să...? (mai mult)
va rog cititi tot, am o problema. Mama mea bea foarte mult, inainte consuma alcool doar la ocazii sau rareori cu tati o bere, insa deja de 2 ani bea in exces de exemplu la fiecare masa 2...? (mai mult)
de curând am cunoscut un băiat, practic mai exact de vreo 2 săptămâni ..este distanța între noi el fiiind din București, eu din Brașov, dar ne- am văzut in weekenduri am stat foarte...? (mai mult)
Sunt clasa a 7a si ma alearga toate fetele din clasa, cred ca ma plac, apropo, as avea sanse cu o bunaciune de 14 ani? Si... Am 12 ani...
Voi credeti ca oamenii sunt sinceri cand sunt bauti sau mai si abereaza? Este un baiat care fata in fata suntem destul de reci unul si ne argumentam mai mereu din cauza opiniilor diferite, dar weekend-...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Am intalnit o fata de care imi place. Pana acum cateva zile ne scriam mai mereu si vorbeam destul de des, insa acum ii scriu la ora 12 si raspunde la 14. Sunt...? (mai mult)
" Sa fie el ori nu? " Cred, ca toate am ajuns in momentul ala... In urma cu ceva timp, eram indecisa cu relatia, daca se mai merita timp si sentiment, acum insa dupa ce am incercat o perioada de 4...? (mai mult)
Uitaţi- vă aşă un caz : cel mai bun prieten al meu este îndrăgostit de o fată la nebunie, spune că de mic o iubeşte şi nu ştie cum să facă ca să n- o piardă şi îi este frică atunci cînd...? (mai mult)
Am vazut doi barbati chinezi plimbandu-se si tinandu-se de mana, ce o fi insemnand asta? Prima oara am vazut asa ceva.
Am și eu o problema mare, acum 2 saptamani după o cearta iubita mea s- a despartit de mine, pe motivul ca nu mai suporta certurile și ca ii este mai bine singura, jur ca nu mai pot de ...? (mai mult)
Va rog sa cititi povestea mea si sa ma ajutati sa iau o decizie. Familia mea are putine rude, i- as putea numara pe degetele de la maini. Parintii mei se cearta foarte des si au mereu ceva...? (mai mult)
Inseala sau nu sau e pe cale sau doar se joaca si are nevoie se validare...sau doar e un ciudat sau eu chiar ii caut scuze: 1.suntem de 8 luni aproape in relatie dar inca nu i- am cunoscut părinții ...? (mai mult)
Cum sa țină relatia cat mai mult, sfaturi dați va rog?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!