Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 7 Martie 2025 sunt:
Bună fetelor. Îmi intarzie cm.le am toate simptomele, numai că sanii nu s-au întărit. Soțul și eu ne dorim un copil, poate oare să fie sarcina?
Salut tuturor. Am o întrebare, cum va faceți prieteni noi? Eu și iubitul meu nu avem prieteni de familie, cupluri cu are sa ieșim. Nu știu cum sa procedez, unde sa caut persoane noi, e greu sa...? (mai mult)
vreau si eu o urare pentru sora mea care face frumoasa varsta de 28 de ani. Vreau sa fie ceva mai lungă
Bună, as avea și eu nevoie de ajutor. Am o poveste lunga însă o voi povesti pe scurt. Cunosc un băiat de foarte mult timp aprox 2 ani de atunci fiind împreună însă cu multe certuri. Asa, în...? (mai mult)
De ce sunt blamate femeile casnice? Nu am nimic împotriva femeilor independente care muncesc, chiar sunt pro şi le stimez că pot să se ajută singure şi poate îşi ajută şi familia. Dar ce nu...? (mai mult)
Intr-o relatie sunteti pro sau contra mutatului impreuna cu parintii? Ma intereseaza in special raspunsurile barbatilor, voi v-ati muta la familia partenerei voastre?
Am si eu o problema:m- am mutat in martie cu sotul meu acasa la mine dupa ce am stat in chirie un an si jumatate, intre timp ne- am si casatorit civil si am o problema cu bunica mea, si ...? (mai mult)
Am patit o întâmplare ciudata. Imi placea de o fata si m-am atasat de ea, dupa care am aflat ca suntem rude. Cum sa procedez sa o uit sau ce imi recomandati sa fac?
Cum credeti daca o fata si un barbat sunt intr-o relatie ar trebui ca barbatul sa-si ajute partenera financiar daca are nevoie?
Ăm azi la mine a venit o verisoara care nu prea vine pe la mine si eu am vazut la ea o bratara faina cu Romania (de cauciuc) si imi placea si i- am zis daca mi- o da mie. Ea nu a rasp, dupa ceva timp...? (mai mult)
Stiu ca e o intrebare stupida, dar imi incerc norocul. Este cineva din zona Crângaşi, Bucureşti? In zona asta este un Super Bet pe Calea Crângaşi, exact cand cobori podul. Lucreaza...? (mai mult)
Prietenul meu mi-a zis ca pleacă în câteva zile.Mă sfătuiți sa continui relația sau sa ne despărțim?
Cum isi gaseste sufletul pereche o persoana de alta orientare sexuala?
Buna, sunt intr- o relatie de aproape 4 ani cu o fata, am petrecut mult timp impreuna, avem amintiri placute, totul a fost bine pana alaltaieri...cand am citit niste conversatii cu un coleg de la ea...? (mai mult)
Buna, eu am o verisoara de 1 an care sta cu noi in casa. Si cred ca bunica mea o iubeste mai mult decat pe mine si tot traiesc cu chestia asta in cap. Parca de cand a aparut ea, nu mai exist pentru ...? (mai mult)
am 18 ani si ai mei(de fapt mama)s- a decis sa se desparta fix cand dau eu bacul pentru ca sunt a 12- a. Am tot vorbit cu ea. Nu o mai pot aduce acasa este indragostita de unu si i- am spus...? (mai mult)
Am o mică problemă, și o să scriu cam mult. Sper să citiți tot. :) Pe 20 mai, m- am cunoscut cu un băiat, care acum e iubitul meu. Mama mea îl detestă, și i- am tot spus să nu...? (mai mult)
Bună TPU, am o întrebare. Daca am 14 ani și nu mai imi suport parintii că ma jignesc si etc, si aș vrea să plec la altcineva cine ar putea sa aibă grija de mine mai mult cum aș putea face asta?...? (mai mult)
Hey TPU! Am si eu o problema. De ceva timp imi place foarte tare de o fata si ei de mine cred... dar problema este ca nu o sa mergem pe acelasi drum in viata. Adica ea vrea sa devina medic dar...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, nu stiu cum sa mai procedez..imi iubesc foarte mult sotul si nu vreau sa il pierd. Suntem de 11 ani impreuna, nu avem copii desi ne doream foarte mult, am trecut prin foarte multe...? (mai mult)
am o intrebare..mai intima. Noroc cu voi ca pot posta anonim, poate am noroc de o explicatie? De fapt explicatie nu suna bine, nu cred ca exista asa ceva. Dar cel mai bun raspuns primeste ...? (mai mult)
Salut.As vrea sa va intreb, oare ce credeti ca este in neregula cu mine fiindca oricat as incerca sa ii dau de cap acestei vesnice probleme, nu reusesc, timpul trece iar eu tot singur ma regasesc.Nu ...? (mai mult)
Heii, ce sa fac daca sunt urat si toata lumea ma uraste, nu am nici un prieten :(( stau toata ziua in casa si nimeni nu ma baga in seama, am impresia ca toata lumea rade de mine. Simt ca morrr. :((
Care este locul potrivit pentru o prima intalnire?
Pe la inceputul verii am cunoscut o fata, de care imi placea de ceva vreme dar nu am fost foarte nerabdator sa o bag in seama pentru ca veneam dupa o despartire si inca nu ma simteam pregatit...? (mai mult)
Ce fac dacă părinții mă obligă să fac o facultate doar pentru ca ei au o afacere in domeniu? Nu trebuie sa le urmez drumul, dar nu merge cu buna înțelegere, o sa ajungă sa ma bată la un moment...? (mai mult)
Ce va enerveaza cel mai mult la parintii vostri?
Am o problemă mai delicată și chiar nu știu cum să acționez. Am o relație de 5 luni cu un băiat din alt oraș. Am lucrat în orașul respectiv vara aceasta si astfel am locuit împreună...? (mai mult)
Am spus un lucru ORIBIL! Tatăl meu ma plesnește și ma jignește. Mama a avut cancer la sân și o jigneste și pe ea și o face nebună. Eu sunt mai grăsuță și nu îmi place matematica...? (mai mult)
Salutare, TPU, am nevoie de ajutor. De 2 ani tata sta in curte si bea seara si nu vrea sa vina sa stea cu mine si cu mama. Il tot rog sa stea macar o seara impreuna cu noi, dar primesc acelasi raspuns:...? (mai mult)
Locuiesc de ceva intr- o alta tara. Stau cu alti 2 in camera: o fata si un baiat. Astia comunica mult, fac lucruri impreuna, nu prea ma intereseaza, dar am observat ca sunt invidios de faptul ca ei ...? (mai mult)
Am mers cu prietena mea ieri și ne- au oprit niște prieteni și mi- au spus dacă nu merg pana la peco sa le iau niște bere, am spus ca nu fiind aproape pe prima linie la motorina și am...? (mai mult)
Fratele meu a plecat in Germania acum 3 luni, si nu mai poate veni acasa doar cam prin 20 aprilie... Mie imi este foarte dor de el acum, dar pana in 20 aprilie :( Cum pot sa imi mai alin durerea?
Salut, nu știu dacă mă puteti ajuta cu un sfat. Am cunoscut o fata am ieșit doua zile cu ea, fata era fericită langa mine. După a treia zi am vorbit un pic și după nu am mai vorbit cu ea nu...? (mai mult)
Sunt relațiile inter- umane "consumabile"? E normal ca acestea să se epuizeze doar din partea unei persoane dintre cele 2 implicate? De fiecare dată când mă împrietenesc cu cineva, la început totul...? (mai mult)
Nu il mai suport pe tatal meu. De pe 11 August (am nou laptop) pana ieri am avut Windows 10 Fall Creators si s- a miscat excelent. Azi m- am trezit cu Windows 7 instalat. Problema e ca am doar 54...? (mai mult)
Sunt doborât total cu nervii.Nu ma mai pot concentra la nimic pentru ca am facut cel mai prost lucru din viata mea, am ales ceva ceea ce s- a transformat in cosmar.Pana pe la varsta de 15 ani am fost...? (mai mult)
Astăzi, de vot, referendum, te poti căsători? Multumesc!
Ce înseamnă când visezi ca soțul se însoară cu alta?
Cum gasesc o fata draguta, singura și sigura ca vrea o relație serioasa? Îmi plac și fete plinuțe nu am nimic impotriva
Salut, ma numesc Andrei si am 13 ani, si am un frate de 18 ani. In urma cu un an si jumatate, mama a divortat de tatal meu. Dupa putin timp mama si- a facut un iubit. Dupa cateva luni in care iubitul...? (mai mult)
Cum gasesc o fata draguta, subtire si sigura? Nu imi plac fetele plinute. Arat bine, nu sunt gras, lucrez in IT si castig destul de bine. La lucru nu am, era una mai draguta dar a plecat. In liceu/facultate...? (mai mult)
Mama mea trebuie să zboare cu avionul și se întoarce doar joi. Mie îmi este foarte frică de zborul cu avionul cu toate că am zburat de vreo cinci ori. Știu că sunt foarte mici șansele ca...? (mai mult)
Mă confrunt cu o problema in familie si as ori un sfat din perspectivă voastră, cum vedeti situatia pe care am să o relatez pe scurt. După ce m- am căsătorit la 23 de ani cu aleasa inimii...? (mai mult)
Deci, sunt impreuna cu cineva de aproape un an, iar ziua ei de nastere se apropie si nu stiu ce cadou sa ii fac. Vreo sugestie?
Un barbat mi- a zis: "esti o fata buna tu de fel"... El e mai matur cu vreo 20 de ani decat mine. Contextul era unul in care incercam sa il imbarbatez spunandu- i ca ii trimit imbratisari, foloseam ...? (mai mult)
Am avut o cearta cu prietena mea și ne- am despărțit, adică am lăsat- o acasă și am mers și i- am făcut bagajele și după ceva timp am mers la ea ca mi- a scris ca are nevoie de încărcător...? (mai mult)
Sunt curioasa ce o sa spuneti dupa ce o sa va povestesc ceva. Cand eram mica am trait intru- un orfelinat unde acolo erau copii bolnavi mintali. Erau copii mici cu copii mari, mizerie, foamete...? (mai mult)
Salut.Ce parere aveti:ma aflu intr- o faza a vietii in care simt ca nu mai sunt multumit de nimic, de nimeni.Totul mi se pare limitat, totul mi se pare identic, acelasi sistem, acelasi tel in viata.Sincer,...? (mai mult)
Ce sa fac sa nu mai bea sotul meu, sa il calmez?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!