Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 7 Martie 2025 sunt:
Buna tuturor, ce aș putea face in așa caz, in urmă cu sase ani am întâlnit o fată cu care m- am căsătorit și am un băiețel cu ea. Cand băiețelul nostru avea un an m- a părăsit pe mine ...? (mai mult)
Ce ar fi bine sa iei in considerare inainte de a te hotărî sa faci un copil?
Sunt intr- o situatie putin cam complicata. Am facut cununia civila de putin timp, iar anul viitor avem si nunta. Nasii de botez ai sotului meu nu vor sa ne lase, insa noi nu ii vrem pe ei....? (mai mult)
Sunt în depresie... Azi am fost concediat. Este al 4- lea loc de muncă pe care îl pierd în decurs de 2 ani. Dar să încep cu începutul. În 2016 după ce am terminat niște cursuri de ospătar...? (mai mult)
Am o întrebare, de ce colegii mei de clasa nu ma băgau in seama deloc? Dar când am zis ca am gagica când am motocicletă, cand ma îmbrac in haine de firma de ce vin toți la mine? De ce...? (mai mult)
M- a jignit una pe Facebook fara motiv, iar cand am dat sa- i raspund deja mi- a dat block. De ce ar face un om asa ceva? Ce sa fac in acest caz? As fi vrut sa- i raspund....nu o cunosc...? (mai mult)
Este adevarat ca ura inseamna si iubire adica daca o fata te vede si te ocoleste sau cand e cu prietenele ei si tu vrei sa te duci in gasca lor si ea pleaca ce inseamna?
Am o problema. Deci pentru inceput m- am mutat in alt oras, logic ca si in alta scoala. Cand am ajuns pe hol stateam jos pe ceva cu niste fete si a venit un baiat si cred ca m- a fixat vreo ...? (mai mult)
Men look at pretty women. That goes for men who are married, men who are dating, and men who are single. That's their nature. But is this built- in attraction with the female body a threat to their spouse,...? (mai mult)
Am 19 ani si am avut o iubita de 16 ani. Ideea este ca ne- am certat pentru ca am dus- o pe vecina mea de 11 ani la scoala( o consider ca pe sora mea ). Faza este ca a fost geloasă pe ea. E ciudat...? (mai mult)
Cum pot sa- mi conving parintii sa- mi lase fratele sa vina singur acasa de la scoala? Eu ies la 2 iar el la 4 ( Step by Step ) si m- am saturat sa- l iau eu de la scoala :( ( Are 9 ani ) Dau...? (mai mult)
As vrea sa va intreb ceva:cand esti intr- un loc si este acolo o fata de care iti place la aparenta, ti- ai dori sa incepi o conversatie cu ea.Cum faci asta? Adica..cum o abordezi asa incat ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre copiii ce isi jignesc si isi critica parintii? Aseara am vazut doua intrebari puse de niste copii (doi copii in varsta de 13 ani si 15 ani) ce vorbeau extrem de urat despre parintii...? (mai mult)
Ce fac ca sa imi treaca de dorul cuiva iubit...Am început să intru în depresie... Ce sa fac? Dau funda
Cum pot sa cuceresc o fata?
Am niste parinti handicapati.Am 17 ani imi iau hainele care nu le convin, daca fac cea mai mica greseala imi iau telefonul si tableta de fiecare data.Pe fratemiu il streseaza la fel ca la varsta de 18...? (mai mult)
Am o curiozitate. Când vorbesc de mai mult timp cu o fată, și la un moment dat îmi fac curaj și îi spun că o plac, și îmi spune că mă place și ea pe mine, ce ar trebui sa se întâmple...? (mai mult)
Sunt curios cat de ocupat este un politist.Este adevarat ca nu poate sta linistit acasa noaptea cu sotia din cauza ca s- ar putea sa fie chemat la post? E adevarat ca sotia de politist este ...? (mai mult)
Cum ar trebui sa imi conving mama sa plece de langa tata, [ in strainatate la sora ei unde are unde locui]? Tot imi spune ca a muncit pentru casa, masini etc DAR nu are nicio importanta pentru ca tot o...? (mai mult)
am o mare problema cu părinții, cu sora si bunica mea.In primul rand eu am 13 ani, iar sora mea are 11.Parintii mei ma pun sa fac curat mereu, sa spal vasele, sa sterg praful, sa sterg...? (mai mult)
Voi aveti prieteni? Daca da, in ce relatie de prietenie sunteti cu ei? Relatii cum ar fi ca spune tot ce faceti la altii? In mainera "uite ce a spus tălălăul asta"?
Am o problema.Eu cu sotul si bebe suntem in UK.Doar sotul munceste.Am muncit si eu.Dar am ramas insarcinata, am avut probleme cu sarcina etc.Si au venit si parintii mei acum.Muncesc amandoi dar ...? (mai mult)
am 16 ani, cum as putea sa- mi iau dreptul la alocatie, mama foloseste banii sa cumpere perdele dupa perdele si numai cacaturi gen detergenti, daca deschizi dulapu' de la bucatarie nu mai e...? (mai mult)
Credeți ca o femeie si un barbat pot ramane fericiti pana la adanci batraneti?
Salut. Va rog sa ma ajuți cu un sfat. Logodnica mea nu se înțelege deloc cu mama soacra ba chiar sa nu o vada. De la inceput de cand s- au cunoscut maicamea a luat- o direct ca tu nu ai ce cauta ...? (mai mult)
o sa incerc sa relatez intamplarea cat mai scurt, am nev de ajutor! Imi place foarte mult de o fata, si ea stie ca o iubesc, e din acelasi liceu cu mine. si mereu cand o vad ne imbratisam...? (mai mult)
Am și eu o întrebare! Sa zicem că o fată din anumite motive se supără pe un băiat...Și ea nu mai voiește să mai vorbească cu el. Întrebarea e: Băiatul își poate da seama cumva că fata...? (mai mult)
Hey! Ma cam aflu întrun impas cu mine însămi și sper ca m- ați putea ajuta cu un mic sfat pentru a scăpa din asta. Îmi doresc sa ma împac cu fostul, sa- i atrag atenția. Vreau sa încerc sa- ...? (mai mult)
Dacă o rudă ia un copil in plasament familial si dupa pleaca din tara are ceva? Inainte sa plece face procura către o persoană ca sa aiba grija de copil cât timp este plecat. Este legal?
Deci cum sa uit de un băiat? Mi-am dat seama că nu am șanse cu el deloc și nu pot să-l atrag la mine, cine mă poate ajuta cu un sfat?
Cred că o fată din şcoală mă place dar nu sunt sigur. De fiecare dată când mă vede îmi atrage atenția (nu e în aceaşi clasă cu mine) şi când o văd pe holuri îmi pune defirite întrebări...? (mai mult)
Maica- mea cred ca e de o prostie rara. Avand problemele astea in familie[vezi ultima intrebare] nu vrea sa mearga la lucru afara[AVAND unde locui gratis, fara a plati utilitati] spunand ca EU o tin in...? (mai mult)
Sunt casatorit cu o fata din Filipine si avem certificat de casatorie romanesc inscris in Romania, as vrea sa o pot aduce mai repede in Romania pentru ca este gravida in luna 3. Se poate? Cum se...? (mai mult)
Deci, imi cam place de o fata din clasa mea, eu fiind mai retras din fire, nu tocmai timid, totusi nu prea am interactionat cu ea de obicei, nici nu stiu cum sa ma bag in seama sau sa incep o conversatie...? (mai mult)
Cum aș putea să- i conving pe părinții mei sa ma lase pana la o ora tarzie? De exemplu 22:30- 23:00. Sunt clasa a 5- ea si nu am avut nici o problema la scoala pana acum. Ei spun ca sunt...? (mai mult)
Deci m- am muatat la alta clasa...Și îmi place foarte mult de un băiat, nu bea, nu fumează și e așa de drăguț și mai timid bine că și eu sunt. Și mereu se uita azi după mine și i- am dat...? (mai mult)
Am stări de singurătate, mi- e frica de ceva, mă împrietenesc ușor cu alea urâte și nu mă bag in seama niciodată cu fetele frumoase in seamă (colegele mele) sunt extra fricoasa și speriată,...? (mai mult)
Cine crezi ca te cunoaste cel mai bine?
Am o bunica care are o sora. Si sora buniciii are un nepot. Ce grad de rudenie imi este el? Verisor de ce grad?
Salut, aș dori un sfat din partea voastră, vreau sa ma întorc în România, sa o fac? Inainte de toate să vă spun câte ceva: Am 22 de ani, lucrez in străinătate de 3 ani, mai exact in Franța,...? (mai mult)
Salutari! As dori niste sfaturi. De ce ma gandesc mai mereu ce s- ar intampla cu mine cand nu vor mai fi parintii mei? Si de ce plang mereu cand ma gandesc la familie? Eu stau in gazda la liceu si nu sunt...? (mai mult)
Hello TPU, am o problema urgenta! M- am despartit de fosta mea cu care am o fetita de 4 ani. Am cazut de acord ca, copilul sa ramana jumatate din saptamana sa ramana la ea si jumatate la mine. Acum imi...? (mai mult)
Bună. Aș avea nevoie ajutor. Am o relație de ceva timp cu un baiat ne iubim. Chiar am hotarat sa ne mutam si impreuna. Problema e ca el e foarte atasat de familia lui în special de sora si mama...? (mai mult)
Buna seara, de cateva zile mama mea ma face curva penala din cauza ca nu am venit de la prietenul meu cand mi- a zis ea. Este o mama care daca nu face cum spune ea nu iti da pace, e posibil asa ceva ...? (mai mult)
Hello, TPU! Am o mare problema. Am avut o relatie de 5 luni, care s- a terminat acum o luna si ceva. Hotarasem sa fac scoala la el, sa ne mutam impreuna, el fiind la 500 km distanta.Iar in iulie am ...? (mai mult)
Salut. Cum pot sa o fac pe prietena mea sa imi mai dea o șansă? Ne- am despărțit din cauza ca eu eram gelos. Adică ea mai vorbea cu fostul prieten si i- am zis sa înceteze. Acuma îmi zice că...? (mai mult)
Am o problema. Am 15 ani. Mama mea este s- a despartit de tatal meu, eu am stat la bunica mea pana la 12 ani, de la 2 ani de cand s- au despartit. Cand bunica mea a murit m- am mutat la mama. De la 12...? (mai mult)
De la ce varsta poate fi o relatie serioasa?
Salut, ma numesc Alex si am 17 ani, locuiesc in Londra de vreo 4 ani cu ai mei. Ei bine usor usor lucrurile deveneau scapate de sub control de mic(probleme cu violenta cu tata cand nu ascultam, singura...? (mai mult)
As vrea sa pun o intrebare. Ce avantaje ai, ma refer de la guvern/stat, daca te- ai casatori? Primesti ceva facilitati in plus fata daca nu ai fi? Nu prea sunt de acord cu casatoria,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Dismally întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?