Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 7 Martie 2025 sunt:
Am probleme la servici cu niște indivizi încă din martie dar să încep cu începutul. Lucrez într- o fabrică de asamblat piese și prin martie 2 colegi au început să își bată joc de mine. ...? (mai mult)
Ca sa înțelegeți o sa zic tot detaliat. Anul trecut când încă eram la faza de "friends"cu prietenul meu am cunoscut un băiat intr- o seara când cu vb cu prietenul meu prin web cam și acel băiat...? (mai mult)
Salut, ma confrunt cu o problema acasa... Tin minte ca am fost undeva la spital cu bunica cand eram mai mic si ca mi- au spus ca pe viitor pot genera acte greu de stapanit, familiei mele nu prea i- ...? (mai mult)
iubita mea face anul acesta 18 ani si nu stiu ce sa ii iau, imi puteti da niste idei? Fara ursuleti (nu se da in vant dupa ei, lant si cercei i- am luat, bratara i- am luat, ceva personalizat...? (mai mult)
Este normal ca atunci cand eu aveam 8-9 ani taicamiu imi dadea sa ma uit la desene in care sa fie mult sange, adica ma uitam mult la "Happy three friends"?
Buna, am 19 ani si recent m- am despartit de iubită, (ea m- a lăsat), dupa o relatie de 8 luni, eu o iubesc foarte mult si vreau sa trec peste... Cine vrea sa vorbeasca cu mine in privat(fete), ...? (mai mult)
Am o problema destul de mare. Mama s- a despartit de taicămiu din cauza ca o înşela. Ea e o femeie uşoară. O iubesc foarte mult, chiar daca s- au intamplat multe... si ii vreau eu binele....? (mai mult)
Sunt fată şi am 11 ani. Am nevoie de ajutor. Prietena si colega mea (fosta) ii plăcea de un coleg si acel coleg la fel. Dupa 1 an si cateva luni acel coleg ( o sa- i spun Alex ) i- a propus...? (mai mult)
O colega/prietena ma minte si sincer nu stiu ce sa fac sa ma debarasez de ea ca sa nu fiu si eu ca ea adica sa ma influențeze sau sa o iert?
am o întrebare. Iubita mea vrea să facă facultatea în România iar eu trebuie să stau în Austria pentru a munci și a face bani, îmi spune careva un sfat cu ce ar trebui să fac? Mi-...? (mai mult)
Recent, am descoperit că sora mea de 11 ani are un iubit cu care vorbeste cu el doar prin retelele de socializare plus ca acesta o invață numai prostii. Eu ii vreau binele. Inca nu am vorbit...? (mai mult)
Eu stau in UK dar deocamdata sunt in vacanta in Romania.Pur si simplu ma simt foarte foarte stresata! De unde sa incep...am venit cu masina din UK in Romania si fetita a plans aproape non- stop....? (mai mult)
Heyy! Sper ca ma puteți ajuta în legătură cu mica mea nedumerire. În urma cu ceva timp (mai exact cam 4- 5 luni) am cunoscut prin fratele meu un băiat și în câtva timp am ajuns sa fim împreună...? (mai mult)
Acum 5 ani am avut un proces cu fostul sot, a castigat fata dar el nu a stat deloc cu fata. Eu in acesti 5 ani nu am vazut fata deloc, parintii lui au crescut- o in acesti 5 ani el acum s- a mutat...? (mai mult)
Luati mereu cadou nasilor de cununie de ziua de nastere, ziua onomastica, dar de ziua voastră vi se da doar un tel si vi se spune la multi ani? Le mai luati in continuare cadou de ziua lor?
Am nevoie de cateva pareri obiective. Sunt cu iubita mea de 4 ani si locuim la mine de 2 ani si aveam planuri de casatorie. Acum 5luni, ea a furat de la ai mei multi bani si nu a spus pana nu ...? (mai mult)
Ma numesc Miha. Iubesc doi barbati :cu primul am stat 5 ani am o fetita, cu al doilea am 2 luni cu el și îmi oferă tot, iubire, tot ce vreau iar celalalt nu. Nu știu pe cine sa aleg.
Iubitul meu ești țigan, iar părinții lui l-au însurat de mic cu cineva pe care el nu iubește. Sa mai continui relația cu el? Credeți ca e bine?
Tatal meu e un obsedat sexual la 71 ani ai sai.Imi terorizeaza mama iar stresul si atmosfera in casa se resimt.Cazul e unul foarte urat, as dori s- a citit tot si sa ma ajutati cum puteti. Generalitati...? (mai mult)
Hei TPU, voi care credeți că sunt mai bune filmele horror clasice sau cele actuale? Și prin selectoare mă refer la filme bune Insidious, The Conjuring, The Ring, The grudge, Mama etc și nu la...? (mai mult)
Voi va cunoașteți nașii de botez? Mai păstrați legătura cu ei? V-au ajutat in copilărie?
Credeti ca este o rusine sociala sa ajungi la o varsta relativ inaintata (dupa 30 de ani) si sa nu ai familie (adica nici macar nevasta)? Altii (daca nu majoritatea) la varsta asta au familii si cu 2- ...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare! Daca bunica mea cu mama unui baiat este verisoara primara, eu ce grad de rudenie sunt cu el? Celui mai bun raspuns, dau funda.
De ce mă mai caută fostul daca are altă relație?
Situatia in care ma aflu e destul de complicata. Am 26 ani si un copil de 2 luni, iar cand eram insarcinata in 7 luni am prins o conversatie pe whatsapp intre sot (31 ani) si amanta de pe atunci care ...? (mai mult)
E normala diferenta de 6 ani intr- un cuplu? Sora mea are 20 si iubitul ei e de 26...Sunt impreuna de vreo 10 luni, mie mi se pare ca se inteleg de minune pana acum. El a terminat facultatea si e informatician,...? (mai mult)
Am nevoie de sfaturile voastre! Deci sunt la fabricarea produselor din lemn și vreau sa mă mut la turism și alimentație tot același liceu doar că alt profil.La turism sunt 30 de copii și 2 locuri...? (mai mult)
Eu sunt student in anul 3 si stau cu chirie intr- un apartament. Parintii mei nu imi dau un leu... Ceea ce m- a determinat sa imi iau un job part- time la un magazin din apropiere. Mi se pare groaznic...Eu...? (mai mult)
Salut :) Am 11 ani. Cainele meu a murit din cauza ca tatal meu l- a impuscat cu un pistol. Astazi tatal meu a discutat cu un om, si dupa ce a plecat, tatal meu l- a impuscat pe caine, dar inainte l-...? (mai mult)
Buna, îmi doresc să adopt un bebeluș, eventual o fetiță. Știu că pașii spre adopție sunt destul de complicați dar chiar îmi doresc să adopt un nou născut chiar daca locuiesc singură. ...? (mai mult)
Am o problemă... Deci, sunt baiat, am 16 ani, si plac o fată de 21 de ani. Am ieşit intr- un grup de prieteni de câteva ori, unde era si ea (asa am cunoscut- o). La inceput nu aveam nicio...? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa adopt mai repede un copil? Inițial m-am gândit sa adopt un copil direct din maternitate dar din ce am citit..adopția durează destul de mult
Salut, as vrea sa ma lamuriti in legatura o problema destul de complicata va rog.As vrea sa stiu de ce la noi in tara in mod special nu se poate oficializa o casatorie/relatie intre 2 cumnati.In cazul ...? (mai mult)
Cum sa imi conving parintii sa-mi cumpere un alt telefon? Am un telefon de aproape 2 ani. Nu e stricat, dar vreau sa am un iPhone. Telefonul meu recent e Samsung Galaxy J5
Buna, am 28 de ani, acum jum de an m- am despărțit de prietena mea, pentru ca m- a înșelat, eu nu ii dădeam atenție, afectiune, comunicare, ne certam, gândeam diferit, am ținut partea familiei...? (mai mult)
M- am casatorit cu un musulman eu fiind de religie ortodoxă, m- am convertit la islam pentru el din dragoste, dar nu am invatat încă nimic din religia asta, decat ca nu mănânc porc si ma îmbrac ...? (mai mult)
Vreau să îmi caut un verișor care a fost dat la un centru de plasament acum 19 ani, cum l-aș putea găsi?
Peste doua zile e ziua fratelui meu, ce cadou sa-i fac? Face 28 ani.
[+ poza conversatie]Si legat de ultima mea intamplare cu mama iubitului care nu- l lasa in chirie ceea ce rezulta ca nici eu nu merg, ei bine am gasit o cale sa imi platesc chiria acolo.Am inteles ca ...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutor. Parinții mei au divorțat iar eu sunt în custodia tatălui meu dar locuiesc la mama și doresc sa fac un card de debit pentru bursa liceeala și alocație (țin...? (mai mult)
Salut, cum imi pot convinge parintii sa plec inapoi in tara mea natala?
Salut, ma numesc Alex, am 16 ani si vreau sa va spun povara mea.Acum o săptămână am plecat la Eforie Nord, dupa ce am ajuns ne- am cazat si bla bla bla, mai pe seara cand eram pe plajă, a sunat un...? (mai mult)
Cât de ciudat suna numele Erza?
Am 25 de ani si de jumatate de an simt o rautate in mine, o ura. Nu mai pot manca la masa cu mama mea. Simt ca si- a batut joc de mine. Ne- a lasat sa traim de mici cu un tata violent. Il lasa sa ...? (mai mult)
Nu stiu daca aici e ok sa las intrebarea, insa e una mai hibrid. Am nevoie de sfaturi pentru acest scenariu: Ai tai s- au certat si e posibil sa divorteze. Tu esti pe cale sa obtii un job deci ai ...? (mai mult)
Am o problema cu 2 prietene: prietena A nu a avut posibilitatea de a ajunge la ziua celeilate prietene, iar prietena B s- a suparat si nu mai vrea sa vorbeasca cu prietena A. Vreau sa le impac...? (mai mult)
De ce sunt oamenii așa reci și neintelegatori?
Care sunt cele mai mari dureri, suferințe, neimpliniri ale tale în acest moment?
Am 21 de ani si nu stiu cum sa incep sa- mi spun problemele:nu am niciun prieten si nici prietena, nu am suport familial deloc pentru ca nu imi inteleg problemele.La job am un sef care ma jigneste...? (mai mult)
Am o nelămurire, eu am observat că nu mă mai simt confortabil alături de prietenii mei, am impresia că sunt niște oameni falși și manipulatori. Este un băiat de care obișnuiam să...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Dismally întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!