Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 9 Martie 2025 sunt:
De ceva timp ma aflu intr- o situație de- a dreptul hilara, am impresia ca sunt captivă intr- o drama in derulare rapida pe care nu o pot pune pe pauza pentru a o înțelege. Nu doresc sa ...? (mai mult)
Buna TPU. Dragi mămici am aflat de curând că sunt însărcinată și aș dori ceva sfaturi legate de bebe, obiecte necesare și tot ce tine de acest subiect
Nu il mai suport pe tatal meu! Mereu cand cainele meu latra el tipa si se aude pana la 20 metri departare. Tipa doar pentru ca latra la oamenii necunoscuti. Odata mi- a luat cainele de ceafa pentru ca ...? (mai mult)
Cum sa te impaci cu prietena daca te-ai certat?
Vreau sa cer o parere: Sunt intr- o relatie de un an si 8 luni cu o fata. O fata pe care o iubesc ca pe ochii din cap si de care am avut extrem de mare grija. Intr un moment de slabiciune m- a inselat...? (mai mult)
Salutare. Am o intrebare, si nu cred ca sunt singurul care are aceasta opinie, dar ma rog. Se mai merita sa lucrezi din greu pentru o relatie ce oricum o sa esueze mai devreme sau mai tarziu? Dupa parerea...? (mai mult)
Bună, cine mă poate ajuta? Trebuie sa merg la nuntă la fratele meu vitreg și nu prea îl cunosc, și pe lângă bani vreau sa îi dau și un cadou, dar nu știu ce cadou de nuntă să îi cumpăr....? (mai mult)
As vrea sa imi dai niste retete pe care le pot face foarte usor, cu putine ingrediente si care durează in jur de 30 min? Multumesc mult!
Deși am 19 ani, el 21, sunt o studentă la ultimul an de colegiu, suntem impreună de 2 ani jumate și locuim împreună de un an, la început a fost tot perfect, mama mea accepta relația noastră...? (mai mult)
Bună! Am o invitație la nunta. Întrebarea este pot purta o coronita micuta si finuta argintie? Sau doar mireasa poate. Pentru ca nu vreau sa fac pe cineva să se simtă rău, doar că mi- ar place...? (mai mult)
Voi începe cu inceputul, sper doar sa nu va plictisesc. Sunt împreună cu iubitul meu de 2 ani si 3 luni. Primele 6 luni au fost frumoase, cu excepția faptului ca mergea des la țară si stătea...? (mai mult)
Hello! Ma ingrijoreaza starea unei prietene. Uraste barbatii, ii este scarba de ei, in ultimul an mi se pare ca i s- a agravat. Ea niciodata nu a fost atrasa de ei, insa acum mi se pare ca ii e tot...? (mai mult)
Am o problema, acasa la mine am un tată "perfect" țin sa mentionez ca am 19 ani si ca de la varsta de 17 ani parintii mei se cearta de la lucruri mici chiar si m- am saturat sincer..Mai nou tata de...? (mai mult)
Buna, TPU, eu plac pe o fata, fata nu ma place.Eu sunt mai timid de fel si bff- ul meu imi zice sa vb cu ea dar faza ca i- am dat un mesaj cf dar m- a lasat cu seen.Eu practic fotbal de 5 ani si cand...? (mai mult)
Bună ziua, cum pot afla nr unei persoane apropiate plecate în Austria? Ma puteți ajuta?
Anul trecut tata a inselat- o pe mama cu o colega de- ale ei, dar mama l- a iertat si a trecut peste.Ma rog, tata nu a inselat- o pe deplin, doar i- a trimis mesaje acelei colege, insa respectiva l-...? (mai mult)
De o saptamana am vorbit cu cativa prieteni sa inchiriem undeva sa jucam fotbal.Am fost joi sa inchiriem pentru vineri.Eu joi mi- am comandat ceva de pe net, le- am spus si la parinti ca vreau...? (mai mult)
.. Am 17, am terminat 10 clase în Grecia... Și mama m- a trimis să- mi continui studiile în România.M- am înscris la liceu, am fost admisa..problema e că eu nu vreau să- mi continui...? (mai mult)
Eu am un crush care nu stiu daca ma place. Eu si bff meu(sa ii zicem tica) ne place sa petrecem timpul cu el. Adica e de treaba dar eu il plac. Ceea ce nu stiu e daca si ea il place. Adica mereu vorbim...? (mai mult)
am o intrebare mai...ciudata. Fratele meu a avut un fel de "premonitie" legata de sotia lui. A vazut- o gravida mergand pe plaja, apoi ca o asistenta ii tinea copilul in brate ( copilul fiind...? (mai mult)
Ce înseamnă daca visezi ca cineva din familie a murit? Am visat ca a murit sora mamei care în realitate e bolnavă de cancer. Înseamnă că va muri și în realitate? Îmi e frica sa ii spun...? (mai mult)
Buna tuturor utilizatorilor TPU :)))) Am o problema pe care nu stiu foarte bine cum sa o gestionez si m- as bucura sa aflu si parerea voastra. Sunt impreuna cu un tip de aproximativ 4 ani si noi ne intelegeam...? (mai mult)
Hey! Mama și tata se cearta nu în ultimul timp. Totul a început din vara asta din primul concediu in care s- au certat la sfârșit.In al doilea concediu au fost mici contraziceri, dar mama nu mai...? (mai mult)
Ce este pentru mine fiul surorii sotiei unchiului meu? Ce fel de var?
Salut, cum pot sa imi conving parintii sa imi ia o bicicleta.Nu este vorba de bani doar ca mama mea zice ca sunt dezavantaje cum ar fi sa ma loveasca o masina.
Ce cadou ii pot face tatalui meu? Va face 43 de ani si chiar nu stiu ce sa ii mai cumparam. Vom participa la cadou eu, mama si fratele meu, asa ca vreau cat mai multe idei. Multumesc frumos!
Salut, părinții mei sunt despărțiți de vreo 8 ani, nu sunt divortati, tata umbla cu măgarii, si nu am mai păstrat legătura cu el de 3 ani, nici eu nici sora mea ( mea acuzat că i- am furat...? (mai mult)
Ce parere aveti despre barbatii, orgolioși si mandri ..care au impresia ca lumea se sfarșește la ei iar noi femeile n-o sa mai gasim ca ei?
Deci, cunosc o fata, care are 15 ani și vorbește cu un băiat care are 20. Eu zic că diferența nu e chiar mare, mai ales că băiatul e mai mare și ea zice că îl iubește, iar băiatul...? (mai mult)
- Ce e asa frumos in a iubi (nu conteaza ce/pe cine)? De ce este atat de inselatoare pentru cei mai multi oameni adesea pacalindu- va singuri ca iubiti cand de fapt este doar trufie/gelozie/orgoliu ...? (mai mult)
Hello, guys! Am o întrebare legata de bârfe. Știu, știu, marele subiect "bârfă". De câteva zile ma aflu într.o tabăra și am deci sa stau cu o fata pe care o cunosteam de 2 săptămâni....? (mai mult)
Hei. Cum/unde as putea cunoaște fete din diferite orașe prin intermediul Facebook- ului? Nu prea ma pricep la conversații. Dar chiar aș vrea pe cineva cu care sa port late night talks about anything....? (mai mult)
Salut, Am un singur frate care este cu 2 ani mai mare ca mine si de cativa ani este plecat pe dincolo, si vreau sa il conving cand vine in tara sa imi aduca un smartphone Samsung S8+ si nu stiu cum...? (mai mult)
Voua vi s- a intamplat sa aveti vreun prieten excesiv de gelos, care sa va impuna cum sa va imbracati? Adica pe mine deja ma enerveaza ba ca sa nu fac topless, ba sa port sutien pe sub orice bluza...? (mai mult)
Sunt confuza in privința a ceea ce mi s- a întâmplat ieri. Iubitul meu de un an și șase luni s- a despărțit de mine, pe motivul ca nu se simte in largul sau. Dar cu doua zile in urma am fost împreuna...? (mai mult)
Nu mai pot fara ea. nu stiu ce sa fac. man duS la alta sa vad daca uit Dar degeaba.
Am si eu o mare problema, vreau sa scăpat de toate sentimentele omenești pentru totdeauna, daca lucrul asta e posibil va rog din inima sa îmi Spune- ți cum pot sa fac asta. Pur si simplu...? (mai mult)
Am o mica problema, cunosc o fata, lucreaza la magazinul de langa mine, imi place foarte mult de ea si as vrea sa ii cumpar un cadou de ziua ei care va fi saptamana viitoare, fata este intr-...? (mai mult)
azi e ziua persoanei pe care o plac cel mai mult mă refer la un baiat, dar ne- am certat mai demult, și nu știu dacă să- l felicit sau nu, cum pare? Vă rog dacă doriți să lăsați...? (mai mult)
Ce pot face ca mama sa nu ma mai considere un copil? Nu am voie sa ma imbrac putin mai scurt, ca "N- ai vazut cate cazuri de violuri sunt? Imbraca- te calumea!" Efectiv m- a disperat, toata ziua sta ...? (mai mult)
Am cunoscut un irakian acum 3 luni.La inceput, in prima luna ma comportam foate distant ca sa il testez, nu ii scriam niciodata, il lasam doar pe el, erau zile cand ii spuneam din senin sa terminam...? (mai mult)
Maică- mea este o proasta de n- ai vazut, a ajuns sa ma injure cica :Sa te i- a mama dracului, pai ce sunt batjocora ei de joc! SUNT SI EU OM SI AM LIMITE! Voi credeti ca ar trebui sa o iert? Ea mereu...? (mai mult)
Deci simt ca mor! Dupa cat am tinut la iubita mea mi- a dovedit ca nu ma iubeste. Ea mi- a interzis multe lucri. Nho o inteleg ca este ff geloasa:P i- am zis azi daca e sa- i pese de mine sa ma sune( primul...? (mai mult)
Am 17 ani. Mama mea crede că sunt mult prea mică să am un iubit. Nu am de gând să renunț la relația mea. Trec printr- o perioadă grea a vieții mele. Tata a decedat în urmă cu câțiva...? (mai mult)
Cum o pot proteja pe mama de tata? Mama vine uneori târziu de la muncă și tata devine gelos ca nu este acasă la timp și face mereu scandal pentru că nu îi ajung banii!
acum 6 ani mama a divorţat si nu a mai avut nici o relaţie pentru ca nu a avut nici timp fiind ocupată mereu cu serviciul si nici chef, dupa 6 ani a început o relaţie cu un bărbat cu ...? (mai mult)
Bună ziua TPU! As dori sa va cer un sfat dragii mei! Ce ar trebui sa fac daca parintii mei consuma alcool zilnic si sunt certuri si bătăi in casa, iar eu trebuie sa merg la școală si sa am grija ...? (mai mult)
Buna, peste cateva saptamanii, vine ziua mamei mele, si nu am idee ce sa ii cumpar. As vreaa sa o intreb ce-si doreste, dar prefer sa nu se gandeasca. Ma ajutati? Dau funda!????
Am 18 ani și, de ceva timp mă tot frământă o chestie. Sunt, și mă etichetez, ca fiind heterosexual. Dar, câteodată, îmi imaginez, involuntar, poate și din cauza curiozității, fantezii...? (mai mult)
Am avut o aventura de o noapte cu o fata. Barbatul ei a fost plecat iar ea s- a dat la mine si ne- am culcat mi- a spus ca totul sa ramana secret, ca nu vrea sa stie nimeni. Ne stim de mici copii, ce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
19flo79 întreabă:
Sara2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.