Ai accepta copilul dintr-o alta relatie a prietenei/prietenului tale actual/e? Tu neavand copil.
L-am iertat cand m-a înlocuit cu alta, dar nu imi pot scoate din gând suferința mea, în timp ce el era cu ea! Ce pot face?
Oare as avea vreo sansa sa fiu cu o fata pe care o cunosc de vreo 2- 3 saptamani de la locul de munca? Mie imi place de ea, tot timpul cand ma uit la ea in ochii imi zambeste, i- am oferit o ciocolata...? (mai mult)
Astazi am avut o conversatie cu prietena mea, in care mi- a spus ca nu mai simte ca la inceput si ca ar vrea sa ne despartim. Ce as putea face sa ii schimb parerea, sa o fac iarasi sa ma iubeasca la...? (mai mult)
Parintii mei nu ma lasa sa port sandale sau orice tip de incaltaminte deschisa si spun ca e indecent sa porti asa ceva. Cum i-as putea convinge sa ma lase?
Salut, ma numesc Alex si sunt cu o fata de 14ani de un an si 4luni, in tot timpul asta am petrecut mult timp impreuna si ne cunoastem pe de rost dar de cateva zile vrea sa iasa afara si sta pana la 00:00...? (mai mult)
Buna la toti. Am nevoie de ajutor. Demult nu mai sunt cum eram aproximativ cu un an in urma, când eram vesela, mereu cu dispozitie. Atunci nu imi placea sa vad fata celor dragi suparata si mereu le ...? (mai mult)
Nu mai suport, am 18 ani si taicamiu spune ca nu fac curat, doar mizerie si nu- i adevarat. Spune ca sunt un ciudat si prost pentru ca nu am prieteni multi si nu prea ies in oras. Daca fac curat in camera...? (mai mult)
Ce nume s-ar potrivi cu numele Eveline?
Buna, am o problema, plang foarte mult si nu pot sa ma opresc din motivul ca m- am certat cu persoana fara care nu vad sens in viata.Mereu am ganduri ca vreau sa mor deja de vreo 2 ani(am baut multe ...? (mai mult)
Buna, am o intrebare avand in vedere ca bulentinul si certificatul sunt la parintii mei si nu au vrut sa mi- l faca de 3luni bulentinul de 18 acum va trebui sa fac si certificatul si bulentinul. Stiti...? (mai mult)
Am primit o invitatie la nunta de la o cunostinta si nu stiu ce sa fac, nu am parteneră, ma gandesc ca ma voi plictisi singur si ma va dezamagi si mai tare cand ii vad pe ceilalti cupluri, ce ziceti ...? (mai mult)
O sa trec direct la subiect. Sunt in Italia, in vacanta la mama. Si ieri am fost la mare, cu 2 prietene de ale ei, amantul ei si ea. Ieri am baut pe plaja prosecco, cam 4 pahare, m- am ametit...? (mai mult)
Cum imi pot da seama daca ma place, dar ma ia la misto uneori si ma dispretuieste?
Hei TPU, am o dilemă destul de mare si vreau sa imi dati o parere! De la 11 ani m- am transferat cu scoala de la sat la oraș, doar eu inainte de asta și în timpul scolii aveam o relație cu mama...? (mai mult)
Bună. Am 26 de ani el 25, eu asistenta in domeniul privat el politist...Ne- am cunoscut prin martie anul acesta, el ma stia de mult si a instat de vreo 7- 8 sa ma tot cunoasca dar eu...Mi- am pierdut...? (mai mult)
Ce spuneți, poți ieși din friendzone cu un sărut ca la carte?
Hei, TPU! Se aproprie majoratul iubitului meu, suntem impreuna de un an si as vrea sa- l impresionez cu un cadou frumos! Exclus, haine, parfumuri, poze, lantisoare. Va rog, cat mai multe idei, ...? (mai mult)
ce părere aveți dacă fostul încă mai tine pozele pe Facebook cu noi doi ținând cont ca mi-a zis să-l blochez?!
De ce nu-mi arata sezonul 6 din teen wolf pe Netflix?
Buna TPU.Am nevoie de mare ajutor.In urma cu 6 luni m- am mutat cu fostul meu iubit, care de curand s- a dovedit un excroc sentimental care m- a folosit si m- a pus sa fac tot ce spunea el...(am facut...? (mai mult)
Astazi este ziua mamei prietenei mele... Ce mesaj cu la multi ani ii pot trimite? Cel mai frumos primeste funda
Vreau si eu repede niste mesaje precum ca sunt bucuroasa ca fata mea a nascut un nepotel
De ce întrebarea mea s-a șters și altele mai deocheate nu? Adminii unde sunt? Administratorii?
Peste cateva zile la ziua unor prietene care sunt gemene si nu stiu ce sa le cumpar. Va rog dati-mi niste idei!
Băieți, am o întrebare pentru voi. Se spune că voi mereu vă întoarceți la fosta relație și vă dați seama că ați greșit după un timp mai lung, e adevărat?
Am o sora mai mare. Nu ne intelegem deloccc. Vorbeste cu mine doar cand are nevoie de ceva. Striga la mine pentru orice lucru mărunt. Se enervează groaznic. Si ma enervează si mine. De ziua...? (mai mult)
Deci nu mai pot de nervi.I- am trimis poze cumnatei mele de la botezul fetitei mele si ea le- a pus pe Facebook fara aprobarea mea! Macar daca punea 2- 3...dar le- a pus aproape pe toate! Nu vad ...? (mai mult)
As dori sa va cer sfatul. M- a respins o tipa ca l- a ales pe altul, am acceptat asta intr- un final dar as vrea sa raman prieten cu ea. Observ ca ma evita, orice postez, nici o reactie, ...? (mai mult)
Am reusit sa intru la un job foarte bun, iubesc ceea ce fac, si chiar daca nu am facultate, bac si experienta, job- ul este al meu si este de viitor, imi pot face o cariera frumoasă. Problema...? (mai mult)
M- am certat azi cu mama și am plecat de acasă. Știu ca o sa spuneți ca am vârsta și nu știu de ce mai stai acasă și bal bal dar eu plecam de mult dacă era după mine.Am niște bani, am un ...? (mai mult)
Buna TPU. Am 21 de ani și vreau să rămân însărcinată deoarece îmi doresc să fiu mama.Ce pot face sa vina surpriza mai repede? Mulțumesc
am nevoie de niste ajutor si niste sfaturi din partea voastra. Deci sa va spun ce s- a intamplat. Am intrat pe Facebookul tatei pentru ca se vorbeste ca o inseala pe mama, asa ca mi- am pus...? (mai mult)
Deci as vrea niste idei din partea voastra. Faza e ca as vrea sa am amintiri de la niste anumite persoane care sa le port cu mine importante. Exemplu o bratara... etc
Am si eu o problema. Parinții mei nu ma inteleg. Cel putin asta inteleg din sa te duci dracu, sa mori odata nu esti copilul meu. Am vrut sa fug de acasa dar asta ar agrava si mai tare situatia. Acum,...? (mai mult)
Este adevărat că opusele se atrag? Adică 2 persoane să nu aibă nimic in comun, să aibă percepții destul de diferite dar totuși să se iubească?
E adevărat că băieții au nevoie de experiență cu mai multe fete pentru a ști cum să întrețină cu adevărat o relație? Prietena mea are 18 ani și e cu un băiat de 2 ani. Pentru amândoi este...? (mai mult)
Am o relație de un an cu un băiat pe care îl iubesc foarte mult. El e mai mare decât mine, cu 8 ani, și are gânduri foarte serioase. Vrea sa ne căsătorim. Ma susține și ma sprijină...? (mai mult)
Am o problema de cateva saptamani. Eu m- am intalnit cu niste prieteni vechi si acestia mai aveau pe unul langa ei care era destul de dragut si m- am indragostit de el. In timp, inca alte 2...? (mai mult)
Incep sa devin stresat cand ma tot bazaie la cap maicamea cu casatoria cand voi avea pe una si nu stiu ce sa fac ca sa nu dau in ea. Ultima oara am spart o cana de perete si a inceput sa planga eu tipand...? (mai mult)
Un băiat daca e îndrăgostit de o fata care bea și fumeaza cum ar accepta sa fie mama copiilor săi? Având în vedere că majoritatea fetelor fac asta, ce generație va fi? Ce copii vor ieși din ...? (mai mult)
Hei. Caut prieteni Adică sunt fată, dar nu vreau prieteni băieți, mai mult fete, cine vrea să ne împrietenim? Am 12 ani. dacă vreți îmi puteți da numele contului vostru de Instagram sau...? (mai mult)
Ajutor. Ce as putea sa ii iau tatălui meu de ziua lui? Nu poarta ceasuri...parfumuri are o mie. Habar nu am. As vrea sa ii comanda ceva de pe internet dar nu stiu sa comand. Ati putea sa ma ajutati...? (mai mult)
M- a amenintat un tigan foarte urat pe Facebook, ca vine cu neamu lui si ma face praf. Nu ne cunoastem in realitate, nu stie unde stau, dar stam in acelasi oras, a vazut poze cu mine, clar ca le am...? (mai mult)
de curând m- am despărțit de prietenul meu. In ultima perioada erau cam multe certuri între noi, eu am încercat sa vb cu el sa clarificam situația. El refuza sa vb cu mine spunându- ...? (mai mult)
Buna, as dori și eu niste mesaje lungi de la multi ani pentru sora mea mai mare. As dori sa fie cat mai lungi, fundiță!
FUNDA URGENT! Buna TPU ...Simt ca nu mai pot, simt ca nu mai are rost sa mai traiesc, simt ca tot ce fac este gresit, ca tot ce gandesc este negativ. Simt ca toti din jurul meu ma folosesc si isi bat...? (mai mult)
Bună TPU! Am revenit din nou aici pentru ca am mare nevoie de ajutorul vostru. Eu stau la apartament si imi doresc enorm de mult un animal de companie. Stiu ca asta inseamna o mare responsabilitate...? (mai mult)
Stiu că am mai pus ceva întrebări asemănătoare dar sunt din ce ce mai distrus, în toate modurile posibile. La modul că mi- am pierdut toți prietenii, am renunțat la așa zisa „școală",...? (mai mult)
De ce credeți ca un soț nu publica poze și nimic in legatura cu soția lui pe conturile de socializare? Mulțumesc pentru răspunsuri.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?