De ce credeți ca un soț nu publica poze și nimic in legatura cu soția lui pe conturile de socializare? Mulțumesc pentru răspunsuri.
:) Vreau sa fac nunta peste 2 ani...cam care este bugetul pentru o nunta?:) Cu o 100 de persoane. Sunt din Bacau ..cine cunoaste un restaurant cu meniu pana in 150 lei sa imi spuna.
Bună. Dacă nu mai pot duce sarcina și normal ar trebui sa nasc pe 25august și nu o mai pot duce dacă sun acum la Elena Doamna sa ma programeze pe miercuri la o cezariana se poate?
In ultima perioada m- am certat cu iubita tot mai des si a spus ca de data asta nu se mai intoarce la mine. Ne vedem doar la lucru. Joi am mai incercat sa pun mana pe ea, sa o pup, si a spus sa...? (mai mult)
Bună TPU vreau să îmi cumpăr BICHON MALTEZ. Vreau să menționez că stau la bloc și nu am avut niciodată un câine. Vreau să îmi spuneți ce resposnabilități voi avea, etc știți voi. Dau ...? (mai mult)
Deci TPU am intrebat- o pe tata astazi daca vrea sa imi ia un caine(bichon ca sa l pot tine in apartament)si a zis ca da apoi am sunat o pe buni(ca eu stau cu buni ca parintii mei sunt plecati in strainatate)...? (mai mult)
Imi place foarte mult sa cant la chitara, nu am cine stie ce talent dar as putea spune ca ma descurc cat de cat. Maine plec la mare cu părinții mei si cu inca niste prieteni de familie. Ideea ...? (mai mult)
Am 20 de ani și am 2 relații anterioare eșuate. Am încercat sa cunosc baieti in timp de 5 luni de cand m- am despărțit de fostul meu prieten însă niciunul nu mi- a lasat o impresie placuta....? (mai mult)
Salutare. Am o dilema. Mama a colaborat cu o agentie imobiliara pentru a ne muta. L- am surprins pe agentul imobiliar uitandu- se la mine insistent de 2 ori. Dupa colaborare s- a oferit sa ne ajute cu ...? (mai mult)
Imi pare asa de rau... Unii dintre voi poate stiti ca acum cateva zile am postat aici o intrebare despre o prietena ce n- are voie să iasa din casa s- a.m.d. si ca are niste parinti foarte stricti... ...? (mai mult)
Cum ar putea funcționa o relație dacă unul dintre noi nu își arată sentimentele? Cum sa reactionez dacă el nu și arată sentimentele, nu stiu niciodata ce simte? Indiferenta ar fi un raspuns?
Vreau sa ma întâlnesc cu bff și nu avem idei despre ce sa facem. Ma ajutați si pe mine?
Mă simt în permanență nefericită! Nu este doar o senzație de moment, ci mai degrabă un sentiment care durează de câteva luni bune. În urma cu 4 luni m- am despărțit de prietenul ...? (mai mult)
Salut,Daca părintele unei fete (minore) vrea sa o duca la ginecolog fara ca ea sa vrea asta, autoritățile pot face ceva? Sau ce ar putea face fata? (Sa o duca sa vada daca ea e virgină)
Părinții mei au aflat dupa trei ani ca am prieten si vor sa- l cunoasca. Cum fac sa aman aceasta intalnire? Tata este foarte sever cand vine vorba de baieti, si e foarte incapatanat si incuiat...? (mai mult)
Am o prietena ce face imediat 19 ani iar ea inca sta sub papucul parintilor insemnand ca nu are voie sa mearga neinsotita de ei undeva, nici macar in parc (specific ca mai locuieste si aproape...? (mai mult)
Am un bebelus de aproape 5 luni.Cand am nascut prima luna am fost in depresie postnatala.Pur si simplu ma uitam la bebelus si plangeam fara vreun motiv.Insa lucrurile au inceput sa isi revina dupa.Acum...? (mai mult)
Am fost refuzat de o fata si as dori sa stiu cum sa trec peste. Sunt genul de persoana emotiva, cand imi pasa pun mult la suflet si cand nu iese, durerea e ingrozitoare. Momentan cu apetitul...? (mai mult)
De ceva timp vorbesc cu o fata din clasa mea, iar recent i- am spus ca o plac iar sentimentul era reciproc, apoi, de cand a venit vacanta de vara incepem a ne vorbi mai inchis, voiam sa ii spun...? (mai mult)
Bună. De ce la bărbați e atât de usor sa spună "faci avort" ca soluție atunci când ea rămâne gravidă? Nu zic ca nu sunt bărbați care zic nu la avort dar metionez ca sunt mulți care dau vina...? (mai mult)
Sa ma duc sau nu sa o confrunt pe amanta tatalui meu? Imi vine sa ma duc sa o bat.
Hei TPU... Am o problemă... După ce a murit tata, cam 2 săptămâni în urmă, vrea și mama sa plece peste hotare. Dar eu nu vreau.Ma tem. Daca pățește ceva și ea, mă ucid, asta- i sigur.O înțeleg,...? (mai mult)
am o întrebare mai ciudata. Am o relatie de un an si 2 luni dar de cateva saptamani parca ma tot gandesc la fostul meu ..cu care am stat 3 luni, cred ca am inceput sa ma gandesc la el deoarece...? (mai mult)
Ar trebui homosexualii sa aiba dreptul de a se casatori? Parerea mea ca nu. Se va crea un preambul. Dupa isi cer si rechinii dreptul. Cum sa se casatoreasca rechinii? E imposibil daca nu s-au botezat!
Acum 2 luni am inceput sa vorbesc cu o fata. La inceput eu eram foarte inchis, tipa voia sa ma cunoasca dar din cauza ca inainte am avut o experienta mai urata am decis sa nu ma deschid ei. Ea...? (mai mult)
Pe mine m-au rănit grav emotional rudele mele prin cuvintele lor de-a lungul anilor. Ai pățit si tu așa? Ce părere ai?
Bună tuturor! Vreau din suflet o parere sinceră deoarece eu nu știu ce să mai gandesc.Am 20 de ani si iubitul meu 25 suntem împreună de 4 luni și tocmai ieri au aparut discutii acasa la el cum ca...? (mai mult)
Bună seara! Aș dori o părere la o întâmplare! Stăteam de vorbă cu mai mulți prieteni, băieți și fete într- un local! Am observat o fată care mi- a plăcut la chip și i- ...? (mai mult)
Salutare! Exista vreo modalitate de a gasi pe cineva pe Facebook fara sa stii numele persoanei respective, doar sa zicem din jurul unui jud. anume? Mai detaliat, azi jurul orei 15:00 eram in Focsani...? (mai mult)
Buna,vi se pare adecvat sa imi botez fetita in biserica unui cimitir? Noi stam la oras, deci avem de unde alege, doar ca nasa m-a intrebat daca vreau sa imi botez fetita acolo, ce credeti?
De mult timp ma macina intrebarea asta. De ce parintii nu inteleg niciodata ca lumea se modernizeaza si tehnologia evolueaza? Unii parinti sunt atat de enervanti incat aproape nu- i mai suporti.Cum...? (mai mult)
Buna ...in urma divortului trebuia sa revin pe numele de fata...inca nu am schimbat buletinul si pasaportul (sunt divortata de 5 luni)..Intrebarea mea este pot sa ma casatoresc in Ucraina cu numele din...? (mai mult)
Am o intrebare: unde sun sau ce fac sa primesc informatii despre o ruda din strainatate cu care nu stiu ce s- a intamplat de nu mai raspunde la telefon de cateva zile. Ma ingrijorez caci vorbim zi...? (mai mult)
Cum sa refuz un baiat fara sa ii avariez sentimentele? Nu ma pricep la rahaturi sentimentale,si replica aia tampita -"Hai sa fim doar prieteni "-, e singura pe care o stiu :))) *Funda *
Peste cateva saptamani voi face 23 de ani. Nu mai sunt fata mare. Nu le- am spus alor mei pentru ca ei vor neapărat sa fiu pana la căsătorie. Am discutat sa ne mutam impreuna cu chirie dar ce sa fac...? (mai mult)
Am 25 de ani. Sunt căsătorită de un an și însărcinată în 22- 23 săptămîni. Sotul este primul si unicul meu partener. Diferenta de vîrstă cu sotul e de 11 ani din cauza aceasta am...? (mai mult)
Ce sporturi pentru fete se mai practica?
Salut, ma chema Gabi si am 15 ani. In momentul de fata ma aflu intr- o asa zisa vacanta in Londra cu mama mea. Mama mea aici are grija de un copil si familia copilului m- a invitat deoarece mama mea i-...? (mai mult)
Voi cat de deschisi sunteti cu parintii vostri? De ce mi- e rusine ca ai mei sa stie ca sufar (depresie sau orice alta chestie), de ce nu pot sa le zic ca ii iubesc (mi se pare cringe), parca mi- ar ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru! Deci ..sora mea de când are cea mai buna prietena nu mă mai baga in seama și ne certăm mereu mereu ..De curând a avut de ales dintre : să meargă la un majorat...? (mai mult)
Cum iti dai seama ca colegul de munca isi bate joc de tine? Cum ar trebui sa te comporti cu el?
Locuiesc împreuna cu iubitul meu de 1an și jumătate la părinții lui și ne cunoaștem de încă 1an și jumătate și nu vrea sa ieșim prea des. Prefera sa iasă cu prietenii singur și e și...? (mai mult)
Am o problema cu care ma confrunt. Îmi este foarte rusine sa le spun părinților mei ca am o prietena sau ca îmi place de o fata. Este normal? Nu inteleg de ce am aceasta problema, mai ales...? (mai mult)
Eu nu am niciun prieten cu care pot sa zic ca stau, am unul care nu e prea activ si nu iese din casa. Sunt foarte supărat din pricina asta, ce credeti ca as putea sa fac?
M-am despartit de un baiat acum o luna si vreau sa ma impac cu el. Noi nu mai vorbim. Cum pot sa imi dau seama daca ma mai place si cum pot sa ma impac?
Am un prieten care pur si simplu ma injura la tot pasul cand nu sunt de acord cu el sau cand nu vreau sa fac ceva ce vrea el. El este cam de ``bani gata``. Eu l- am dus la spectacole, meciuri,...? (mai mult)
Este munca o rusine in ziua de azi? Adica intamplator in oras am stat de vorba cu o doamna si cand m- a intrebat unde lucrez si i- am spus ca in auchan casiera a inceput sa zambeasca ca daca mama nu a...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Am 21 de ani si nu prea ma inteleg cu familia, in special cu mama mea. Mama mea are o fire mai vulcanica sa zic asa, e mai autoritara si e genul pe ca il...? (mai mult)
Am 17 ani și vreau să mă mut cu iubitul meu în vârstă de 20 de ani. De ceva timp nu mă mai înțeleg deloc cu parintii, orice as face ei găsesc ceva de reproșat. Vreau să mă mut pentru...? (mai mult)
Cum ai proceda când este vorba despre o moștenire ca in cazul meu, de la bunic o casa și tot ce are... știind ca are un 2 fii unul este tatăl meu iar celuilalt care sta peste drum nu vrea sa ii dea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a