Am 15 ani (sunt baiat) si vreau sa va spun ca nu imi mai suport parintii! M- am saturat sa ii asist zi de zi la certurile lor. M- am saturat sa ii aud cum se injura unul pe celalalt. De cand ...? (mai mult)
Problema psihologie: Un adolescent de 16 ani este nemultumit de conditiile de pe autobuzul ce trebuie sa il transporte din localitatea unde locuieste spre o localitate aflata la 10 km de casa. El s- a...? (mai mult)
Ma ajutati va rog sa fiu placut de o femeie de aprox 30 de ani? Dau funda la cel mai lung si interesant raspuns.
am si eu o intrebare la voi.Pana acum am avut un prieten pe care il consideram cel mai bun, tineam foarte mult la el chiar daca eram prieteni doar, eram gata sa fac orice pentru el, mereu cand...? (mai mult)
Ma cert cu mama zilnic si m- am cam saturat.Ma duc sa- i cer scuze dar nu- l accepta. Ne certam din banalitati, sau de exemplu s- a certat azi cu mine pentru ca nu vreau sa merg la niste prieteni...? (mai mult)
Mi- e foarte dor de fostul meu iubit, ma gandesc mereu la el. Imi lipseste enorm de mult, cat mi- as dori sa- i spun, sa- l strang in brate. Dar nu se poate! Au trecut aproape doua luni de cand nu am...? (mai mult)
Mi- am lasat barba si nu vreau sa fie prea mare de max o luna jumate. Mai am inca o saptamana si apoi voi incepe sa o conturez. Problema e ca tata imi zice sa ma barbieresc ca numai preotii au barba...? (mai mult)
Doamne nu mai pot trai asa. Părinții mei sunt foarte rai..Eu sunt bună cu ei, iar ei nu. Tata îmi zice ca ma omoară, iar mama ma cearta într- una, cu cine ma pot înțelege și eu? Mama spune ...? (mai mult)
Care este varsta potrivita pentru a face copii? Din punct de vedere fizic si social ( stiu ca aici după ce cuplul are venituri stabile) iar fizic 19- 22 de ani este varsta ideală, dar vreau si alte ...? (mai mult)
Hello, acum 2 ani am rupt legatura cu o prietena din cauza mamei ei. Are 23 de ani si o controleaza, sunt impreuna in Italia, ea m- a rugat sa o ajut sa- si caute chirie si job in Romania pentru ca ...? (mai mult)
Tatăl meu m-a certat astăzi ca am vărsat putina apa și m-a certat din atâta lucru! Doamne ferește! M-a făcut chioara a ridicat mana la mine... de 4 ori
Bună TpU! Acum 1 saptamana am inceput sa vorbesc cu un baiat pe skype.Si a inceput sa imi placa, am crezut ca e de incredere, acum nu stiu ce sa mai cred...Acum 4 zile am vorbit la telefon cu el si ...? (mai mult)
Salut, eu din nou. Imi doresc de ceva timp o pisica ( sa am grija de ea, sa ma joc cu ea etc.), insa parintii mei nu prea sunt de acord. Ce sfaturi si beneficii reale pot transmite pentru a- i...? (mai mult)
Bunica tatalui meu imi este stra bunica? Iar bunica bunicii tatalui meu imi este stra stra bunica?
Cum sa o fac sa ma ierte? Sunt plecat in Italia, avem 4 luni impreuna, m- am atasat foarte mult de pot spune ca o iubesc foarte mult si as face orice sa nu ne despatim si nu stiu ce pot face in astea...? (mai mult)
Cum îmi pot convinge părinții sa mai îmi facă o surioara sau un frățior, am întrebat-o doar o data pe mama și a spus ca nu și eu nu știu ce sa fac ajutați-mă plzzz! Dau funda
Cum sa îmi fac părinții să mă lase la Brașov? Acolo e verisoara mea...e mătura..are 33 de ani. Eu am 12. Nu vor să mă lase pentru că stau pe afara până pe la 1 noaptea, dar stau la ...? (mai mult)
Bună, as vrea sa stiu detaliat un lucru. Eu sunt graviduta in 7 luni si medicul meu ginecolog face nașteri intr- o clinica privata, eu as vrea sa nasc la matern, se poate sa nasc acolo fara un medic...? (mai mult)
se poate iubire adevarata intre o fetiscana de 13 ani si un baiat de 21 ani?
Bună, am si eu o nelămurire, sunt gravida in 7 luni si medicul meu ginecolog naste prin clinica privata, eu vreau sa nasc la matern, se poate sa nasc fără un ginecolog? Sau daca ma prezint acolo...? (mai mult)
Buna, peste o saptamana voi merge cu prietenul meu acasă la părinții lui unde vom și sta câteva zile. As vrea sa ii iau un cadou mamei lui, dar nu stiu ce. Sugestii?
Am și eu o întrebare? Eu nu mă înțeleg așa bine cu mami, de fapt eu nu ii înțeleg reacțiile ba mă cearta, ba este bună cu mine deci pur și simplu nu îi mai înțeleg reacțiile!...? (mai mult)
Bună, am și eu o problemă. Mereu mă cert cu mama, mereu mă cearta că nu fac bine asta..ca nu fac bine aia... este o mama bună dar nu îi înțeleg reacțiile. Alteori mă cearta, alteori mă ...? (mai mult)
stiu ca pare o intrebare absurda dar imi doresc foarte mult un copil si nu pot ramane insarcinata, nu stiu ce sa fac. Vreau un sfat va rog
Salut, TPU. As dori niste pareri sau sfaturi, ce vreti voi sa imi spuneti care considerati ca m- ar ajuta in urmatoarea problema. Nu prea am prieteni. E o problema, o resimt uneori foarte mult, dar...? (mai mult)
Ce as putea sa iau din Costinești fratelui meu mai mare (19 ani) in afara de cana, prosop, magnet sau breloc? Dau funda ????
Mai am o problema.Cand trec pe langa o fata incep sa las capul în jos și incep sa tremur și să- mi fie frica nu știu de ce dar în acele momente nu pot sa scot vrei un cuvânt.va rog să mă...? (mai mult)
Buna¡ Am o problema legată de sora mea: de multe ori de exemplu când cineva o cearta ca a făcut un lucru rău sau când cineva îi reproșează ceva începe sa plângă. De exemplu uneori ma mai cert...? (mai mult)
Am 13 ani si am un iubit de 21, nu stiu daca ma place cu adevarat, dar se poarta cam ciudat, de cand ne- am cunoscut tot m- a manipulat incercand sa ma faca sa ii fac pe plac chiar daca eu nu voiam,...? (mai mult)
Ă nu stiu cum sa incep. Am o relatie mai complicata cu iubita mea, de un an si jumatate suntem impreuna, insa mereu mai mereu ne certam...De obicei ne impacam imediat, dar de aceasta data suntem certati...? (mai mult)
Buna, am o problema cu prietena mea. Suntem de un an și 2 luni împreună, avem o relație la distanță fiindcă eu lucrez in Franța, de- alungul acestui an au existat și certuri și multe momente...? (mai mult)
Situatia cu tata continua(vezi ultima intrebare).Tot nu pot dormi noaptea de stres, s- au certat recent iar, i- am dat si pastile fara sa stie, si tot asa e.Incep sa cred ca nu mai am scapare de aici,...? (mai mult)
Hei, am 12 ani, sunt fata, si nu, nu e vorba de ceva neortodox, e vorba ca nu pot sa imi fac prieteni prea usor. Si nu sunt indrazneata, desi incerc cat de mult pot sa fiu asa. E vacanta, si am ...? (mai mult)
Bună, ma numesc Denisa si as vrea sa- mi daţi câte un sfat sincer, am varsta de 19 ani si sunt însarcinată în luna a 7. Ceea ce vreau sa stiu este dacă se mai poate face avort la aceasta lună,...? (mai mult)
Am o problemă cu iubita mea si am mare nevoie de un sfat. Ce sa fac simt că doar eu lupt in relatia noastră. Ea face multe fapte care mă supără și nu face nimic să mă împace eu nu pot...? (mai mult)
Bună seara! Am o întrebare, mai mult pentru fete, și rog răspuns nu la mișto! Cam lung sondaj, imi cer scuze! Cum poate ști un băiat aceste lucruri: 1) dacă o fată l- a plăcut, 2) Dacă...? (mai mult)
Am descoperit ca soțul meu ma înșală, nu pot sa renunt la el asa ca l- am iertat. Mi- a dat de inteles ca s- a linistit acum dupa discuțiile noastre. Credeți ca mai revine la "vechile...? (mai mult)
Va rog frumos sa ma ajutati cu o treaba :))) acum cateva zile am cunoscut o fata prin intermediul rețelei de socializare care am aflat, vorbind cu ea bineinteles, ca sta si aproape de mine,...? (mai mult)
Am 12 ani și sunt singurul dintre prieteni care nu am prietena, puteți să mă ajutati?
Salutări, as vrea sa ma ajutati cu orice, cu un sfat, o vorba buna deoarece simt ca sufletul meu se distruge pe zi ce trece. Am avut o copilărie daca stau sa ma gandesc groaznică. Părinții mei erau...? (mai mult)
Am nevoie urgent de ajutor! Fratele meu mai mic se afla in Anglia si vreau sa il aduc in Franta! A plecat acolo cu fratele meu mai mare si cu o procura (are 17 ani), acum vreau sa il aduc in...? (mai mult)
problema mea este mai delicata puțin. Deși pana la vârsta de 20 de ani nu am reușit sa ma atașez de vreo persoana atât de mult încât sa continuam acum cred ca asta vreau cu persoana...? (mai mult)
Am o prietena care e intr- o depresie din cauza parintilor ei pentru ca fac diferente intre ea si sora ei. Ea are 18 ani si sora 23 ideea e ca, eu nu stiu cum sa o mai ajut. Parintii ei o neglijeaza...? (mai mult)
Buna, iar revin. Iar am o problema cu frati- miu, dar de data asta si tata este implicat. Eu am 14 ani(implinesc 15 in septembrie) fratele meu are 19 ani, tata este plecat in strainatate, iar de mama...? (mai mult)
Salutare TPU, sunt intr- o situatie nu tocmai placuta.De cand m- am nascut am avut o viata nu foarte o.k. (Nu trebuia sa ma nasc si sunt cam in plus).Am 19 ani si locuiesc cu ai mei, din pacate.Au intervenit...? (mai mult)
Vreau sa va intreb care este gradul unei verisoare care e fiica unui var al tatălui meu. Se mai cheamă verisoara? sa vrea sa stiu gradul rudeniei si gradul de verisor. Mulțumesc
Nu v- ați săturat să vi se tot spună " fă- te medic/inginer/avocat, vei avea un viitor, daca te faci profesor/artist/psiholog, o sa mori de foame "? Nu v- ați săturat să fiți considerați de...? (mai mult)
Vreau sa formez relații cu fetele dar mi-e teama ca ar putea avea prieteni și nu vreau probleme.Cum pot sa aflu daca sunt singure ca sa pot sa le abordez?
N- am inteles niciodata de ce unii adolescenti/oameni merita totul si primesc nimic, iar altii nu merita nimic si primesc totul (masini scumpe, tablete calculatoare, bani cu carul de la parinti) li se...? (mai mult)
Am 18 ani și am o problemă cu părinții mei, in special cu mama mea. Recent m- am mutat din camera comuna a părinților, acum am una a mea, la doar 18 ani...și doresc sa imi mut calculatorul,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!