Am nevoie urgent de ajutor.M- am certat cu mama mea astazi cand eram la masa pe tema ca am un comportament aiurea, si s- a ridicat de la masa si a inceput sa planga, si imi pare rau pentru...? (mai mult)
Am un var primar, acesta e casatorit, pot avea relatie cu sora sotiei lui?
Ce parere aveti despre psihologie / psihologi? :- ) Va dau ca si exemplu un caz : Cuplu, el fiind bolnav de ceva, o afectiune care il chinuie intr- adevar, si o face sa sufere si pe partenera lui ...? (mai mult)
Salut.Daca imi poate da cineva niste raspunsuri la urmatoarea intrebare.Am cunoscut o fata, acum o sapt si ceva pe internet.De atunci tot vb pe net, fara sa ne fi vazut.Cateodata ii scriu si o intreb...? (mai mult)
Am 20 de ani și m- am separat de prietenul meu de aproape 4 luni. In acest timp am iesit la întâlniri cu diversi baieti de pe Facebook insa niciunul nu mi- a lasat o impresie plăcută. Uneori...? (mai mult)
Va rog, sa imi spuna si mie cineva daca la cununia civila se ofera sampanie si ofiterului starii civile/primarului sau doar invitatilor? Multumesc!
Am o relatie de 2 luni in care am ajuns sa o iubesc ca un nebun. Uneori nu se comporta chiar cum mi- as dori eu, uneori imi raspunde imediat si sta in conversatie, iar alteori imi raspunde...? (mai mult)
Urmeaza sa ma mut cu prietena mea, si am gasit un apartament de inchiriat pana in bugetul nostru. Acesta este cam mic, de unde pot cumpara mobila pentru camere extrem de mici? Doar sa va faceti...? (mai mult)
In ultimul timp parintii mei se cearta mereu.Am inceput sa cred ca nu mai am dreptul la momente de liniste. Inainte se certau din motive neintemeiate cum ar fi galagia sau ceva de genul. Ieri...? (mai mult)
M- am certat cu o fata acum 7 luni.O iubeam si o iubesc foarte mult dar e prea tarziu. I s- au racit orice sentimente fata de mine si acum 2 zile mi- a zis ca are deja un iubit.Cum sa rezolv? Va rog seriozitate...? (mai mult)
De ce nu pot sa ma vindec dupa o despartire? Au trecut deja 2 luni si nu pot sa nu ma gandesc la el in fiecare clipa, il iubesc enorm de mult si imi lipseste enorm nu pot sa trec peste. Lucram in acelasi...? (mai mult)
Vrem sa alegem un nume pentru bebe :) La ecografie s- a bazut ca e baiat 100% sigur.Se va naste prin decembrie(da, stiu ca mai e timp...Insa e mai bine sa fim pregatiti, ca sa ne obisnuim). ...? (mai mult)
Nu imi mai suport tatal. Face cum face si tot cu sticla de bautura in mana e. Am fost plecati la fratii lui mama timp de o saptamana, iar el a fost singurul care insista sa ajungem cat mai repede acolo,...? (mai mult)
Daca am 18 ani, si unul dintre parinti ma loveste, ce se intampla daca sun la 112?
Nu am dispozitia necesara sa fiu luata in ras.Imi place de un baiat care are 15 ani, iar eu am 13.Stiu ca nu e ok.Dar chiar nu am vrut sa ma atasez de el.E de la noi din scoala si suntem prieteni...pentru...? (mai mult)
Ce este mama matusii verisoarei a strabunicii?
Am făcut in urma cu câteva zile bune un test de sarcina. După 3- 4 zile de întârziere. Nu știu cum sa zic ca a ieșit testul. Se vede o liniuța, dar nu la fel ca și prima. Mi- a întârziat...? (mai mult)
Hei TPU. A pierdut cineva un părinte? Adică mama sau tata... Daca da, cum ați trecut peste asta? Eu l- am pierdut pe tatăl meu.Și nu știu ce să fac...Am luat câteva pastile când am aflat.Dar...? (mai mult)
Buna, astăzi părinții mei împlinesc 20 de ani de căsătorie. As vrea niște urări frumoase.
Bună, aș dori o părere. Prietenul meu tocmai s- a împăcat cu fosta iubită. Au fost despărțiți 6 luni, din care 4 el a fost cu mine. Încă de la început i- am zis clar că nu vreau să pic ...? (mai mult)
Cine credeti voi ca sufera mai mult dupa o despartire barbatul sau femeia? Poti sa uiti o relatie de un an de zile in cateva luni? De ce apare indiferenta?
Cum pot sa trec peste moartea unuia dintre părinți?????
Aveti vreo idee cum imi pot convinge parintii sa ma ia la nunta? Mama mereu imi spune ca nu au ce cauta copiii la nunta :( dau funda!
Am nevoie de cateva idei! Prietena mea cea mai buna are in curand cununia civila. Nu stiu ce sa fac! Adica, ce trebuie sa ofer mirilor, cum sa ma prezint, etc. HELP!
Buna seara, ma puteti ajuta si pe mine... nu stiu sigur ce imi vine mie si de ce grad este fiul vărului meu... imi este nepot de pe var sau var de gradul 2?
Salut, Am o relatie cu o fata de 28 de ani eu am 31. De fire eu sunt mai "independent" de familie mea am plecat de la 26 de acasa sa muncesc, nu am nevoie de dadaceala. Ea pana recent când ne- ...? (mai mult)
ce sa cred cand sotul meu nu ma lasa sa am un servici sau sa imi termin scoala? Noi avem un copil de aproape de 2 ani, dar mama mea este acasa si se roaga sa il las cu ea. Ce sa...? (mai mult)
Parintii mei vorbesc de vreo ora singuri. Dupa o cearta de azi dimineata! Ce credeti ca vorbesc? E posibil divorțul?
Ce părere aveți despre o femeie însărcinată care bea rom și spirt?
Am nevoie de o scuza plauzibila pentru matusa mea care vrea sa mearga in vizita la cineva si vrea sa ma ia si pe mine si nu crede ca nu am chef...
Ajutor! Nu mai rezist.Am atacuri de panica, tremur, mi- e frica sa adorm ca nu stiu ce se va intampla dimineata din cauza lui tata.Sunt traumatizata de mica cu certuri intre ai mei, bataie. Tata are...? (mai mult)
Hei, TPU! As vrea sa stiu si eu ce pastile sau ce altceva as putea lua sa imi pot stapani lacrimile la cununia mea civila? Sunt o persoana emotiva si nu as vrea sa plang pe acolo de la inceput pana la ...? (mai mult)
Asta e a 2 mea intrebare. Acum 2 zile fata aceea Silvia a venit la mine in brate si mi- a zis ca a batut- o Raul, am mers la ala l- am batut si am plecat. Dupa cand ne plimbam in grup a ...? (mai mult)
eu cu prietena mea avem 1 an de relatie si ma gandesc ce sa fac, sa ma mut la ea si ai ei si sa stau acolo sau sa investesc bani la mine si sa stam aici? Diferenta dintre ce are ea si ce am...? (mai mult)
Bună dimineața. Vreau să vă povestesc ceva. Se pare că în familia mea, eu sunt oaia neagra a familiei. Se pare că orice fac, orice zic nimeni nu ma ia în serios. Am 24 de ani, pentru orice urla,...? (mai mult)
Buna seara tuturor. Exista pe acest site un psiholog cu care pot sa discut? Alta varianta nu am si daca nu fac ceva cat mai repede, o sa ajung sa ma sinucid..va rog frumos cer seriozitate.
As dori si eu un magazin de incaltaminte pentru copii. Multumesc!
Voua vi se pare normal ca parintii sa nu fie de acord sa doarma prietenul meu la mine? Adica, eu am 16 ani si eu cu el de aproximativ o luna..si a venit la mine de cateva ori, iar ieri a dormit..si mama...? (mai mult)
Este legal ca prietena mea(are 17ani) sa se mute cu mine? Avem nevoie de ceva acte, sau? Si parintii ei sunt de acord sa stea cu mine pe perioada in care nu am permis. Nu stiu daca am pus bine...? (mai mult)
Buna, am o întrebare legată de aspectul meu fizic. Am 160 poate cu cativa centimetri in plus nu m- am măsurat, am 50 de kg si la chip nu dai mai mult de 18 ani. Mulți îmi zic ca- s o copilă desi...? (mai mult)
De ce o persoana simte nevoia sa umileasca alta persoana? Bineinteles vorbim despre o simbioza a acestui comportament! E adevarat ca sunt persoane care cer sa fie umilite, dar...? (mai mult)
Buna seara, eu cu prietena mea avem 20 ani si am o problema cu mama, adica prietena mai poarta fuste scurte pana la fund dar pe mine unu nu ma deranjeaza, dar mama imi spune sa ii spun sa nu mai poarte...? (mai mult)
Cum o fac pe mama sa mă lase sa dorm la o prietena? Am mai dormit de 2 ori la ea dar mama nu prea mai e de acord, cum fac ca sa merg?
Salutari. Maine ma vad cu o fata, e ziua ei si pe langa un cadou vreau sa ii cumpar si un buchet de trandafiri, dar cel mai probabil vom iesi in oras, undeva. Nu stiu exact. Ar fi ok sa ii cumpar un...? (mai mult)
Am o intrebare in general pentru barbati! De ce daca nu aveti copil trebuie sa fiti alcoolici si dati importanta la lucruri fara importanta da de o femeie nu ascultati, dar asteptati sa faca pe supusa...? (mai mult)
Dacă matușa mea s-a casatorit cu un om...Și acel om are niște nepoți.....Eu sunt verișoară cu ei?
Urgent: un barbat de inaltime 1, 70 si normal ca trup, nici gras, nici slab, ce marime poarta la jacheta de drumetie? Mersi.
As vrea sa fiu bun, sa fiu placut de oamenii cu care interactionez, Imi puteti da cateva sfaturi va rog!
Pentru un salariu de 1300 RON pe lună, voi ați suporta umilințe și mistocăreli la locul de munca din partea șefului și a colegilor?
In clasa a 12-a o sa am diriginta. Credeti că trebuie să ii duc flori?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...