Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Am 21 de ani, la 16 ani am rămas însărcinată și la 17 am născut. Am rămas însărcinată din greșeală, tatăl copilului e violent, aseară am plecat la părinții mei, am luat și copilul ...? (mai mult)
Am 17 ani, locuiesc cu fratele meu, el are 23 de ani și sora mea are 9 ani, părinții noștri au decedat, eu cu el nu ne înțelegem așa bine, ne certam foarte des mai ales ca el e sever cu mine...? (mai mult)
M- am certat foarte tare cu soțul meu, eu cu el avem un bebe de 2 luni, în timp ce ne certam el m- a împins. A zis după ca din greșeală și și- a cerut iertare, nu știu dacă să îl iert sau...? (mai mult)
Dacă eu am 18 ani și iubita mea are 15 ani (în decembrie împlinește 16) ar trebui să mă simt pedofil? Suntem împreună de când aveam 17 ani
Dacă după o relație cu tip, mai mare cu 10 ani decât tine, ai afla că este căsătorit, a-i mai continua relația? Și dacă, da. De ce?
Sunteti de acord ca cel mai mare dezavantaj al acestei vieti este ca nu ne putem alege familiile in care ne nastem?
Am 18 ani iubitul meu e violent eu acum m- am mutat la parinţi mei el a venit dupa mine parinţi mei ştiu că el a fost agresiv cu mine şi tata a observat ca am vânataie pe mână şi când iubitul...? (mai mult)
Soacra mea se comporta foarte urât cu mine și ea și soțul ea m- a pus sa fac avort acum câțiva ani, eu muncesc ea și soțul meu stau pe bani mei ca el nu muncește cu părinți mei vorbesc pe ascuns...? (mai mult)
Sunt însărcinată vreau să fac avort dar iubitul meu nu e de acord el e de alta religie e penticostal și de asta nu e de acord eu sunt, , ortodoxa, , oricum nu prea merg la biserica nu îmi place....? (mai mult)
Eu și soțul meu locuim cu mama este bolnava și nu poate avea grija de ea pentru ca are probleme cu inima și îmi e frica să o las singura noi suntem căsătoriți de 6 ani primi 2 ani de căsnicie...? (mai mult)
Am 21 de ani și un băiat de 5 ani l- am născut când aveam 17 ani tatl lui e foarte violent cu mine vreau sa plec la părinți mei dar nu vor sa ma primească de asta stau cu el mau mai primit și am...? (mai mult)
Am 16 ani mama mă enervează mie îmi place să stau în casa și nu îmi place să merg niciunde și ea zice ca ma duce la psiholog pentru ca sunt retrasa e enervanta tata nu zice nimic ca stau doar ...? (mai mult)
Părinți mei spun ca eu cu fratele meu trebuie să mergem peste tot împreună pentru ca suntem gemeni i- am eu le- am zis ca am nevoie de spațiu și vreau sa merg și eu singura pe afara sau ci fetele...? (mai mult)
Bună am 16 ani tata vine băut acasă de la muncă și o bate pe mama dar și pe mine mamei îi e frica de el sa plece de la el de câte ori îi zic ca să plecam amândouă zice ca e tata și trebuie...? (mai mult)
Fata mea are 4 ani sunt în proces de divorț cu tatăl ei pana la divorț fata sta 1 săptămână la mine și o săptămână la el problema e ca tatal ei nu vrea să o mai ia la el fata întreabă unde...? (mai mult)
Eu locuiesc cu fratele meu mai mare care are 23 de ani eu am 17 ani și mai am o sora mai mica are 9 ani amândouă locuim cu el părinți noștri ambi sunt decedați au decedat în accident rutier el...? (mai mult)
Tatăl copilului meu ma bătea am plecat în urma cu o luna de la el pentru ca a văzut băiatul ca tatal lui ma bate și a sunat la poliție are 10 ani copilul după asta am făcut plângere și el e...? (mai mult)
Sunt divorţata de 3 ani şi fata care o am cu fostul soţ tot 3 ani are el nu prea vine să o vada pe cea mica pentru ca concubina lui e foarte geloasa dar când vine să o vada pe cea mica îmi zice ...? (mai mult)
Sotul meu e de 2 ani în scaun cu rotile din cauza unui accident de motor avem 2 copiii împreună eu nu am divorţat de el pentru ca îl iubesc mulţi imi spun sa bag divorţ dar nu voi face asta copii...? (mai mult)
Bună!???? Am o mare problema în familie și as vrea sa primesc mai multe sfaturi legat de asta. Dacă părinții mei nu se mai înțeleg demult și câteodată se cearta și se injura și eu sunt victima...? (mai mult)
Sunt pierdut pe mine nu ma simt bine, am un gând de a muri dar nu vreau sa doară, știți cumva cum?
Hey Ai mai sta într-o căsnicie în care ești nefericit? În care simți că esti singur și că nu contezi?!
Bună ziua! Am și eu o întrebare, am făcut nunta în 2022, fiind tineri nu prea am avut mulți oameni de invitat așa ca am invitat neamurile și prietenii din partea mea care au completat în jur...? (mai mult)
Am 15 ani părinți mei sunt în străinătate eu locuiesc cu bunica mea până ei vin în țară stau de 2 ani la ea vreau la părinți mei dar nu vor să mă ia la ei pentru că îmi zic ca sunt micuță...? (mai mult)
Părinți mei mă obliga să merg peste tot cu fratele meu geamăn avem 16 ani îmi doresc să fiu independentă și din cauza lor nu pot fi.Cum pot fi independentă? Și ce să fac în legătură cu părinți...? (mai mult)
Fata mea are 4 ani sunt în proces de divorț cu tatăl ei pana la divorț fata sta 1 săptămână la mine și o săptămână la el problema e ca tatal ei nu vrea să o mai ia la el așa cum sa decis...? (mai mult)
Am 21 de ani sunt căsătorită de 2 anul cu un bărbat mai mare are 40 de ani el se comporta foarte urât cu mine mă agresează fizic vreau să divorțez dar îmi e frica de el are foarte mulți bani...? (mai mult)
Am 18 ani am o fată de 8 luni tatăl ei se cearta mereu cu mine mam despărțit de multe ori de el dar mam împăcat cu el pentru copil sunt și atașată de el eu dacă ma despart de el ma întorc la...? (mai mult)
Am 18 ani părinţi mei mă cearta din orice înca locuiesc cu ei şi daca vin mai târziu acasa ma cearta sunt totuşi majora.Vi se pare normal ca ma cearta la 18 ani? Ce sa fac în legătură cu...? (mai mult)
Soţia mea este mult mai retrasa de la o vreme sta doar pe telefon nu mai vorbeşte nici cu mine sta şi tasteaza pe telefon.Ce credeţi ca ar putea fi de face asta?
Sunt divorţata de 3 ani din fosta casnicie am o fata are 3 ani tatal ei nu este lasat de actuala lui concubina sa vina sa îşi vada fata el îmi zice ca vrea să o vada pe cea mica doar ca actuala lui...? (mai mult)
Am un băiat de 5 ani l- am născut când aveam 17 ani am terminat doar liceul la facultate nu am fost niciodată am rămas din greșeală însărcinată și tatăl băiatului e violent mam căsătorit...? (mai mult)
Eu și soțul meu locuim cu mama mea eu cu el vrem să ne mutam singuri dar mama e bolnava și nu suntem siguri dacă e bine sa ne mutam noi avem deja un apartament cumpărat în care am stat în primi...? (mai mult)
Sunt căsătorită de 14 ani cu soțul meu, avem un copil de 10 ani băiatul mi- a zis că la văzut pe tatăl lui ca se pupa cu alta femeie și se îmbrățișau l- am întrebat pe soțul meu și a ...? (mai mult)
Bună seara. Ce pot face daca tatal nu respecta programul de vizita obtinut printr o hotarare judecătorească?
Buna seara ma confrunt cu niște probleme in viata si nu mai pot face fata iar numai stiu ce alegere sa fac in viață efectiv nu stiu ce decizii in viata sa mai iau
Bună sunt căsătorită cu soțul meu de 6 ani locuim cu mama mea pentru ca este bolnava și trebuie să am eu grija de ea eu cu soțul meu ne dorim să ne mutam singuri dar nu știu dacă e o idee buna...? (mai mult)
Am 15 ani locuiesc cu bunica pentru ca părinți mei au plecat în străinătate nu îmi place să stau cu bunica pentru ca ma cam cearta eu îmi doresc ca părinți mei sa ma ia cu ei dar ei nu vor asta...? (mai mult)
Buna! Fac 3 luni de cand m- am mutat la buc problema e ca nu m- am obișnuit parca la început imi placea dar acum nu. am lucrat 1 luna la mega image dar a fost groaznic nu mi- a placut deloc. iar am decis...? (mai mult)
Cum ar trebui sa se simta un barbat de 40 de ani care primeste directive si/sau este certat de o tipa de 24 de ani care sta pe postu de maneger la locul de munca? este normal sa te simti u, ulit sau o...? (mai mult)
După cum știți din întrebările anterioare locuiesc cu soțul meu și cu soacra mea eu muncesc soțul meu nu muncește, îmi ia bani din salariu și el și soacra cu părinți mei nu am voie să vorbesc...? (mai mult)
Iubitul meu conduce cu foarte mare viteza de multe ori i- am zis să fie mai atent la drum nu vreau să îl pierd el nu mă asculta când îi zic să conducă încet.Cum îl pot convinge sa conducă...? (mai mult)
Am 16 ani m- am certat foarte tare cu mama și am făcut- o nebună în acel moment mi a dat o palma peste față și a curs sânge din nas de la mine i- am zis la tata și s- a certat cu ea.Vi se...? (mai mult)
M- am certat foarte tare cu iubitul meu în acel moment el ma împins dupa asta şi a cerut iertare a zis ca a fost nervos nu ştiu daca să îl iert sau să le spun parinţilor mei despre asta am 20 de...? (mai mult)
Sotul meu pleaca mâine în strainatate la munca chiar daca ştiu ca voi vorbi pe video cu el nu vreau sa plece îl vreau lângă mine nu am fost niciodata separaţi o să stau lipita toata ziua de el ...? (mai mult)
Vreau sa ma mut cu iubitul meu mama nu prea e de acord am 21 de ani dar nu vreau sa o supăr pe mama totuşi e mama mea.Cum să fac aceasta plecare mai uşoara pentru mama? E foarte ataşată de mine
Tata e plecat în străinătate la munca dar vrea să mă ia la el acum ca e vacanţa 3 săptămâni parinţi mei nu sunt divorţaţi dar el vrea să mă ia la el aşa în vacanţă am 16 ani şi am şi...? (mai mult)
A venit fostul meu soţ tatal fetei sa vada fata fata are 6 ani nu mai vreau sa îl las să vadă fata pentru ca el în acesti 5 ani nu a venit niciodata sa o fata şi na platit nici pensie alimentara.El...? (mai mult)
Am 16 ani de când am ghipsul pe mână mama cu tata stau doar lângă mine aproape nonstop nu îmi prea place asta pentru ca ma descurc singura cu mâna.Ce sa fac ca să mă lase în pace pentru ca ei...? (mai mult)
Am vârstă de 23 de ani soțul meu a fost operat de ruptura de ligament la genunchi acum 2 săptămâni ieri a fost externat eu cu el avem o fată care are 2 ani fata nu mai vrea la el în brațe deloc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!