Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Salut TPU am o problemă mai așa sunt împreună cu o fată de 2 ani să zic dar e relație la distanță și ne vedem în fiecare vară, dar mai prin martie s- a întâmplat ceva mai exact ea m- a înșelat...? (mai mult)
Care este pasul educațional corect de făcut când 2 frați se bat, ar trebui să-l pedepsești doar pe cel care a început lupta sau pe amândoi împreună? Și ce pedeapsă ar trebui dată?
Femeile mai grăsuțe oare se bucura de relatii ok? Adică ma uit ca au fundul măricel… nu stiu dacă le limitează in timpul actului? Unghiuri, poziții chestii. De ex spoon? Dacă vrea sa fie...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare, și aș aprecia dacă ați răspunde fără mișto. Eu sunt un băiat de 15 ani, și am o mică " problemă". Încă de când eram mic, am avut prieteni atât fete, cât și...? (mai mult)
Iar m- a batut iubitul meu acum sunt la ai mei am 18 ani tata a observat ca am o vânataie pe mâna şi a întrebat ce am paţit şi mama la fel e de la cum m- a batut iubitul meu vreau sa scap de el dar...? (mai mult)
Bună TPU, o să încerc să nu o lungesc prea mult, anul trecut în vară l, am ieșit cu un tip, cunoscut pe o aplicație de dating, a fost OK la început, doar ca eu nu mă vedeam pe termen lung, nu...? (mai mult)
Cum am mâna în ghips mama ma lăsat să mănânc în pat și am vărsat din farfurie puțin în pat mâncare și m- a certat ca am vărsat mâncare în pat.Vi se pare normal ca mama a făcut asta doar...? (mai mult)
Eu cu iubitul meu suntem rude mai îndepărtate verișori de gradul 3 părinți noștri nu sunt de acord cu relația noastră.Noi nu știam sigur de ce grad suntem verișori dar am întrebat părinți ...? (mai mult)
Am 16 ani stau cu mama și cu tata dar uneori bunica din partea tatălui mai vine la noi și țipă la mine din orice de exemplu ca nu dau și eu cu matura sau nu o ajut pe mama dar părinți mei ma lasă...? (mai mult)
Am 16 ani mama m- a trezit de dimineața şi nu ma mai lasa sa dorm eu m- am culcat la 5 dimineaţa m- am uitat pe tik tok pâna atunci şi ea nu ma lasa sa dorm de asta am şi urlat la ea.Cum sa o conving...? (mai mult)
Bună am 17 ani am 6 frați suntem 2 fete și restul 5 sunt băieți ceilalți frați ai mei au 5, 10, 15, 3, și 9 ani asta asta e vârstă băieților pentru ca sora mea are doar 7 luni locuim...? (mai mult)
Nu ma înţeleg cu tatal vitreg se baga daca ma cert cu mama de parca e treaba lui nu e tatal meu nu are drepturi asupra mea şi vreau sa ma lase în pace am 17 ani.Ce sa fac în legătură cu tatal vitreg?...? (mai mult)
Bună utilizatori TPU am 16 ani am un frate geamăn îmi doresc sa fiu independenta dar părinți nu ma lasă să merg niciunde singura și unde vreau să merg trebuie sa vina fratele meu geamăn cu mine.Cum...? (mai mult)
Sunt căsătorită doar civil cu soțul meu din luna Martie anul ăsta părinți noștri zic sa facem și cununia religioasa dar noi nu credem ca e neapărat important sa o facem voi ce credeți? Ce...? (mai mult)
Parinţi mei nu prea îmi dau voie sa am grija de sora mea mai mica am 18 ani ia are 1 an îmi plac mult bebeluşi şi vreau si eu un copil dar nu cred ca e o.idee buna sa fac la vârsta mea.Voi ce aţi...? (mai mult)
Am 17 ani am niste jucari de pluş de la parinţi mei ei sunt în strainatate locuiesc cu fratele mai mare momentan eu find mai mica le duc dorul părinţilor deşi vorbesc cu ei pe acele jucari nu îmi...? (mai mult)
Fostul meu iubit ma înşelat acum am o relaţie noua de cateva saptamani cu el mă înţeleg bine ne iubim mult dar îmi e teama są nu trec din nou prin experienta anterioara.Cum pot scapa de aceasta...? (mai mult)
Am 16 ani mai am un frate de 8 ani de cand îl are pe el mama nu îmi mai ofera atenţie asa multa ca înainte şi eu am nevoie de ea acum e iar gravida.Ce sa fac sa primesc mai multa atentie din partea...? (mai mult)
Iubitul meu m-a iertat ca l-am înşelat şi ştie ca copilul cu care sunt însărcinata probabil nu e al lui.Cum sa ne reconstruim increderea in relaţie? Şi ce sfaturi aveţi?
Buna eu am 20 de ani sunt la mama de cateva zile dar ea nu ma prea lasa în pace sta nonstop lipita de mine am venit puţin în vacanţă la ea pentru că şi iubitul meu a plecat la ai lui şi am zis...? (mai mult)
Am 21 de ani sunt căsătorită cu un bărbat care are 40 de ani sunt căsătorită cu el de la 18 ani eu nu îl iubesc părinți mei mau obligat sa ma căsătoresc cu el pentru bani eu nu îl iubesc și...? (mai mult)
Iubitul meu a zis să mă las de facultate am 22 de ani îl iubesc foarte mult și nu sunt sigura ce să fac.Voi ce recomandați să fac? A zis ca ne despărțim dacă nu mă las de facultate nu pot trai...? (mai mult)
Parinţi mei fac diferenţă între mine şi fratele meu el are 19 ani iar eu 17 ani lui îi dau bani cand cere mie nu şi mama are bani ca a venit din strainatate eu cred ca pe mine ei nu ma iubesc. Dupa...? (mai mult)
Am vârsta de 16 ani şi mama nu mă prea lasa să fac ce vreau eu sunt doar eu cu ea acasa şi cu fratele meu mai mare el e mai mare cu un an ca mine are 17 ani tata e în strainatate eu cu tata am o...? (mai mult)
Care ar fi diferenta maxima de varsta intre 2 parteneri pentru a nu fi vazuta ca o problema de nimeni? Sa luam un caz extrem: Charlie Chaplin cu a 4- a lui sotie: el 54 si ea 18 (diferenta de 36 ani) ...? (mai mult)
Eu am 16 ani sora mea are 14 ani ea vrea iubit dar eu nu o las să aibă pentru ca sunt tot felul de băieți și de asta nu o las nici eu nu am și am 16 ani și de asta sora mea mă urăște.Cum să ...? (mai mult)
RefuzatăMama avea 17 ani când ma născut iar tata 20 când ma născut mama acum mama are 34 de ani și tata 37 de ani eu am 17 ani acum eu ma înțeleg bine cu părinți mei avem o relație buna poată...? (mai mult)
Dacă animalele și bebelușii trag la mine și vor să mă joc cu ei și stau liniștiți la mine în brațe, înseamnă ca am un suflet bun?
Mama a venit dupa 16 ani sa ma vada, eu am 16 ani, ea a plecat la amant şi m- a lasat singura in casa, aveam 3 luni. In acceşti ani m- a crescut tata, ea nu a venit nici cu o ciocolata la mine, ...? (mai mult)
Fratele meu are 27 de ani şi se duce la mare vrea să mă ia cu el pentru ca am 16 anişi eu nu am fost niciodată la mare dar părinții nu sunt de acord pentru ca spun ca e pericol de înec sa merg...? (mai mult)
Mai 2 zile sotul meu va pleca la munca în strainatate nu vreau să îmi imaginez cum va fi fara el deşi vom vorbi pe video când va pleca o sa stau lipita de el în astea 2 zile până pleacă.Ce sa...? (mai mult)
Eu cu fratele meu ne mai certam el are 19 ani iar el 17 şi eu când ma enerveaza rau îl mai zgârâi cu unghiile şi el desi e mare a zis parintilor ca l- am zgariat si au zis ca sunt pedepsita eu cu...? (mai mult)
Eu am 17 ani iubitul meu are 16 ani și am fost cu el în parc și m- a sunat mama sa mergem acasă pentru ca în accea zi el a trebuit sa doarmă la mine pentru ca parinți lui nu erau acasa și nu am...? (mai mult)
Salut TPU, am o situație foarte ciudată, povestea incepe când într- o zi mi- au arătat- o niște prietenii i- ar eu m- am îndrăgostit instant doar că din frică că nu mă va accepta i- am dat...? (mai mult)
Bună, am o întrebare. Vreau sa ies cu copilul meu minor din tara si am deja "procura" doar ca urmează sa ma căsătoresc și îmi voi schimba numele de familie. Întrebarea este următoarea: mai este...? (mai mult)
De ce oare au unii/unele impresii greșite fata de oamenii care vor sa- i cunoască pe internet? Și aici mă refer la site- uri serioase, cum e TPU, zic eu, nu alte genuri despre care nu vreau sa vb...? (mai mult)
Bunica mea îi tot spune mamei mele despre viața mea (am 19 ani și m- am mutat la tata de vara trecută și nu o vreau pe mama în viața mea), deși eu nu vreau ca mama să știe ce fac eu cu viața...? (mai mult)
Bună! Am 14 ani și îmi place de cel mai bun prieten al fratelui meu. El are 17 ani și știu ca este bine să aștept încă câțiva ani să văd dacă vrea și el ceva, dar îl știu de 3 ani și...? (mai mult)
Am 16 ani, aseara am fost cu prietenii, am ramas fara baterie la telefon, mama ma suna disperata, am vazut cand mi l- am bagat la încarcat apelurile de la ea şi m- a certat ca nu i- am raspuns, ...? (mai mult)
Buna, am varsta de 16 ani, locuiesc cu tata de cand aveam 3 luni pentru ca mama a plecat la amant si m- a lasat singura in casa la 3 luni cat tata era la munca. Eu cand e şcoala dupa ce vin de la şcoala...? (mai mult)
Eu sunt căsătorită de un an, am o fată de 6 ani, bărbatul cu care sunt măritată nu e tatăl fetei dar o iubește mult. Eu cu el ne știm de mai mult timp de când fata avea 2 luni, tatăl ei ...? (mai mult)
Am 17 ani, iubitul meu are 16, l- am luat cu mine pe afara, el e mult mai timid și de asta i- a fost rușine de prietenii mei pentru ca el nu îi cunoștea pana acum pe unii din ei. Vreau sa va întreb...? (mai mult)
Mama avea 17 ani când m- a născut. Părinții ei i- au zis sa facă avort, ea nu a vrut asa ca a fugit la tata, el avea 20 de ani. Părinții lui tata i- au obligat sa se căsătorească, iar după...? (mai mult)
Sotul meu mai vrea un copil, avem 2 o fata de 5 ani si un baiat de 8 ani, problema e ca ei nu se înţeleg şi cred ca daca o sa mai fie 1 va fi mai rau si eu îmi doresc bebe.Credeţi ca va fi mai rau...? (mai mult)
Iubitul meu m-a iertat ca l-am înselat, noi eram de o luna despartiti. Sunt si gravidă, nu sunt sigura daca bebe e a lui.Cum sa ne reconstruim relaţia acum ca m-a iertat?
Bună, am 22 de ani, sunt încă la facultate, iubitul meu nu mă mai lasă să merg la facultate. Il iubesc și de asta fac ce zice el. După părerea voastră concluzionați ca e normal sa facă asta?...? (mai mult)
Credeti ca ar fi cazul sa apelez la un psihoterapeut pentru ca nu am avut deloc o relatie sau o prietenie cu o fata, nu sunt in stare sa abordez femei, imi e frica ca sunt ca ceilalți baieti si ele ...? (mai mult)
Vreau foarte mult sa îmi pun acid în buze, sotul meu spune ca nu am nevoie pentru ca sunt frumoasa şi aşa şi nu e de acord.Cum aş putea sa îl conving să îmi dea voie să îmi pun? Apropo vi se...? (mai mult)
Buna, parinţii mei sunt divorţati, eu am 17 ani, stau la mami aşa s- a decis dupa divorţul lor în instanţa. Ea s- a recăsătorit intre timp şi tatăl meu vitreg, actualul ei soţ, ma enerveaza...? (mai mult)
Mama cu tata ma lasa mereu cu fratele meu mai mic care are 2 ani, eu am 17 ani, ei nu înţeleg când le spun ca vreau în oraş. Ei dimineata la 6 pleaca la munca şi stau pâna la 8 seara, chiar nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!