Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Soţul meu mereu o face pe seful cu mine, avem si un bebe de 5 luni, el zice mereu ca atata timp cat el e barbatul in casa trebuie sa fac ce vrea el. Şi nu prea stiu ce sa fac, nu e normal ca face ...? (mai mult)
Iubita mea mi- a zis asa din senin ca vrea sa ne desparţim pentru ca ea nu mai vrea relaţie. Sunt de 8 luni cu ea împreună.Nu a dat nici o explicaţie, a zis doar ca vrea sa ne desparţim.Ce aţi ...? (mai mult)
Buna! Acum foarte mult timp am fost internata in spitalul Obreja pentru niste prostii de momente de iesiri necontrolate. La spital s- a facut decizia ca sunt schizofrenica. Am acceptat si am urmat tratament....? (mai mult)
Sunt împreuna de 2 ani cu iubitul meu, am 17 ani, de asta nici nu accept avansurile acelui baiat de care am zis in intrebarea precedenta dar e o mica problema. Tata nu îl poate accepta pentru ca iubitul...? (mai mult)
Mi- am înşelat iubitul, el nu mai vrea sa ma ierte dar îl iubesc. Stiu am gresit cand l- am înşelat dar eu fara el nu pot trai, tot ce imi doresc e sa am o familie cu el pentru ca de curand am aflat...? (mai mult)
Bună, am 16 ani, sora mea mi- a spart telefonul și nu mai merge. Ea are 14 ani, a dat din greșeală peste mână și mi l- a spart și tata tot pe mine m- a certat. Eu am început să plâng și ...? (mai mult)
Pe mine doar mama ma iubeste, tata nu, pentru ca tata daca îi cer sa imi dea 10 lei nu imi da, mama îmi da mereu bani daca îi cer. Alocaţia mea o ia mami şi îmi da toţi banii din alocaţie mie...? (mai mult)
De ce în ziua de azi este "imposibil" să îți găsești un partener care să te iubească cu adevărat și chiar să fie și unul potrivit? (Fie că este bărbat, fie că este femeie)? De ce sunt...? (mai mult)
Bună, am mai zis ca am 16 ani și ca ai mei sunt divorțați și nu ma înțeleg deloc cu tata. De fapt nu îl suport, am zis motivul într- o întrebare anterioara, problema e ca el mă cauta și ...? (mai mult)
Buna! Am o problema. Acuma ca e vacanta de vara, mama mea nu ma lasa mai mult de 1 ora sa ma joc pe Xbox. Si inca o chestie. Daca o mint cu un lucru, ea incepe sa urle la mine si ma trmite in camera,...? (mai mult)
Sotul meu se crede el sef in casa, pentru ca e barbat si mereu spune ca eu trebuie sa fac ce vrea el mie nu mi se pare normal lucrul asta. Avem si un bebe de 5 luni împreună vi se pare normal comportamentul...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt un băiat de 19 ani. M- a crescut toată viața mama singură. Azi am avut o ceartă cu ea și nu știu cum să o interpretez. Am sunat- o azi cu scopul angajării mele. A luat in urma...? (mai mult)
Salut TPU, am ceva pe suflet ce tin în mine de foarte mult timp, acum 2 luni am fost pana la verișorul meu, el abia venit din Anglia de cateva zile, el având 22 de ani, și când am ajuns la el,...? (mai mult)
Vreau sa va povestesc ceva despre mine/viața mea. Eu înainte la început mă înțelegeam bine cu mama mea, acum totul s- ar schimbat și nu înțeleg de ce! Ai mei sunt despărțiți, iar ea și- ...? (mai mult)
Eu nu ma simt prea bine ca sunt adoptata, am 16 ani, mi- am cunoscut si mama biologica si tot cand am cunoscut- o ca mai am 3 frati si o sora. Am iertat- o ca m- a lasat la maternitate cand eram nou ...? (mai mult)
Sunt din familie creștină, soția mea nu mă mai suportă din motive banale cum ar fi: - vorbesc prea mult uneori - glume fără sens uneori ...? (mai mult)
Mi- am iertat soțul pentru a nu mai știu câtă oara pentru toate bătăile și pentru tot ce mi- a făcut pentru ca avem împreună un băiat de 8 ani, mi- a promis ca se va duce la psiholog și se...? (mai mult)
În ultima întrebare v- am zis ca soţul meu nu îmi da voie sa ma vopsesc, au trecut cateva saptamani de cand am pus acea intrebare si tot nu m- a lasat sa fac asta asa ca nu am parul vopsit înca. ...? (mai mult)
Am mai zis ca iubitul meu ma loveste, se comporta urat cu mine si nu ma lasa sa comunic deloc cu părinții mei, am 18 ani, eu acum am fugit la ai mei, stau la ei dar el a venit dupa mine sa il iert...? (mai mult)
Sunt de 7 ani cu iubitul meu, el nu imi mai da atentie de ceva timp, la inceput imi dadea eu il rog sa ma ia in brate, el nu vrea, zice ca e obosit.Ce sa fac in situatia asta? Ce sfaturi aveţi?
Azi când am intrat în masina soţului meu am gasit la el in masina un fir de par de femeie si el mirosea la parfum de femeie. El a zis ca firul de par e de la mine si a zis ca s- a apropiat de o colega...? (mai mult)
Bună, eu locuiesc cu soțul și cu mama lui, el a vrut asa, am făcut cum a vrut el dar ca sunt mai multe probleme și în relație și așa.În primul rând, acum 3 ani mama lui m- a pus sa fac avort.Eu...? (mai mult)
Am o problemă medicala si nu pot sa raman gravida, eu cu sotul meu ne- am gandit sa adoptam, ne dorim mult un bebe dar nu ştim sigur daca e o idee buna.Credeţi ca ar fi ok sa adoptam? Noi nu suntem...? (mai mult)
Am 17 ani, am un bebe de 4 luni, face 5 luni pe 25 iulie. Parinţii mei se baga mereu si imi spun ei cum îl cresc, eu locuiesc cu ei, tatal copilului m- a parasit. Dupa parerea voastră e normal ca...? (mai mult)
Am 19 ani, sunt însărcinată, iubitul meu nu este acasă, el muncește în străinătate și a zis sa merg la el dar nu cred ca ar fi idee buna eu fiind însărcinată. Voi ce credeți?
M- am împăcat cu iubitul meu, tatăl fetitei mele dupa ce m- a dat afara din casa. Fata are 8 luni, m- am împăcat cu el ca m- au convins ai mei și pe el mama lui sa ne împăcam. Dar faza e ca ne...? (mai mult)
Soțul meu e plecat momentan în străinătate, noi avem un băiat care are 3 ani și acum sunt iar însărcinată. Cel mic plânge și zice ca vrea la tati, eu îl sun, vorbește cu el dar cel mic ...? (mai mult)
Am 17 ani, a fost iubitul meu la mine, are 18 ani el fumează și și- a uitat pachetul de țigări la mine și l- a găsit mama și a zis ca fumez. Eu i- am zis ca e al lui și nu ma crede.Ce sa fac?...? (mai mult)
Salut TPU, am aproape 22 de ani si n- am avut nici o iubita pana acum, cum pot sa agat și eu fete prin club? Am destul tupeu dar sunt cam naiv asa nu stiu prea multe.Ma frustrează de mor când aud ...? (mai mult)
Buna, cunosc si eu pe cineva care s- a pocait, este in divort, dar isi ameninta sotul cu niste chestii sa nu- l lase sa divorteze, cand a inceput divortul era ortodoxa, acu e pocaita si in continuare...? (mai mult)
Bună.Azi am fost în parc cu iubitul meu la o înghețată și ne- am certat pentru ca a vrut sa ma ducă el acasă cu mașina și eu am vrut sa merg pe jos singura sa nu ma vadă cineva cu el și să...? (mai mult)
Bună, am 16 ani, sunt fata și îmi place de o profesoara, m- am îndrăgostit de ea în urma cu 2 ani când s- a uitat la mine pentru prima data. O iubesc, ea e căsătorită, nu e chiar tânără,...? (mai mult)
Eu si soţul meu suntem în concediu, el a venit cu ideea sa mergem la mama lui în concediu si suntem la ea dar soacra mea (mama lui) se comporta destul de urat cu mine, îmi zice ca nu fac nimic, ...? (mai mult)
Salut tuturor, am si eu nevoie de niste sfaturi ca nu reusesc sa inteleg. Am avut o relatie timp de 7 luni. Si acum 2 luni m- am despartit de ea. Ca raspundea greu. Mereu zicea ca se baga la somn etc....? (mai mult)
Hey dragilor! Revin cu o întrebare STRICT pentru cei/cele care au trecut prin aşa ceva. Iubitul meu are 20 de ani iar eu 17 si 3 luni.Suntem impreuna de 2 ani, familia lui ma iubeste si ma trateaza ca...? (mai mult)
Am 20 de ani, mama deja ma enerveaza, am venit la ea cateva zile pentru ca si iubitul meu e la părinții lui şi e enervanta. Cand a vazut m- a luat in brate m- a pupat şi pe langa asta vrea sa doarma...? (mai mult)
Iubitul meu e tigan si spune ca daca ne vom desp nu voi mai avea viata cu altul. Nu stiu ce sa fac, stiu ca tiganii cam asa fac, dar sincer imi e cam frica. Daca ne desp ce o sa faca? Nu vreau sa am probleme...? (mai mult)
Bună dimineața.În urma cu 3 ani am fost însărcinată, când am aflat am fost extrem de fericita dar totul s- a ruinat pentru ca soacra mea, mama soțului meu m- a pus să fac avort spunând ca băiatul...? (mai mult)
Am mai pus întrebări pe acest site și am citit răspunsurile voastre, încă nu ma pot înțelege cu sora mea. Eu am 16 ani, ea 14 face, doar ce fac eu se ia după mine, pe unde merg se uita la ...? (mai mult)
Eu am 16 ani, am un frate mai mare, el are 27 de ani. Am o relaţie buna cu el, ţin minte ca eu cand am fost mica mama îl mai punea sa stea cu mine, el avea un calculator şi ma lua în braţe şi...? (mai mult)
Soţul meu vrea sa mearga la munca in strainatate, eu nu vreau sa mearga, nu pot sta singura fara el.Ce sa fac? Ce sfaturi aveţi? I- am zis sa nu mearga dar el a zis ca trebuie, cum sa îl opresc sa...? (mai mult)
Îmi e foarte dor de sotul meu, e plecat în străinătate la muncă, şi copiilor le e dor de el. Fata 4 ani si baiatul 7, vorbesc cu el pe video dar tot imi e dor de el, îl vreau lângă mine.Cum...? (mai mult)
Buna, eu sunt casatorita sotul meu, ma iubeste mult, abia acum am realizat cat de mult ma iubeste. Dimineata se trezeste inaintea mea, imi face cafeaua, micul dejun il aduce la pat cand e wekeend,...? (mai mult)
Parinţii mei au zis sa îmi caut un barbat ca tata pentru fata dar nu prea stiu ce sa fac pentru ca eu sunt dupa divorţ. Nu ca nu am gasit barbaţi, am gasit mulţi, m- au chemat la întalniri şi ...? (mai mult)
Bună, eu am fost într- o relație abuziva în trecut, am 27 de ani și am fost căsătorită cu acte cu fostul soț timp de 4 ani. De un an m- am recăsătorit, îl știu pe actualul soț de 3 ani...? (mai mult)
Buna TPU, am 17 ani si as vrea să va povestesc ceva. La liceu e un baiat care se tot da la mine, i- am zis fratelui meu mai mare, el are 19 ani face 20 in 27Iulie, fratele meu s- a luat de el si tot...? (mai mult)
Buna.Am 18 ani, locuiesc cu tata si cu fratele meu mai mare pentru ca mama a decedat. Eu sunt însarcinata, i- am zis lui tata ca sunt gravidă şi m- a dat afara din casa, acum locuiesc la matuşa ...? (mai mult)
Am 16 ani, iubitul meu are tot 16 ani, parinţii mei sunt de acord cu el si l- au lasat sa doarma la mine de foarte multe ori. Eu cu el ne înţelegem bine, chiar şi aseara a dormit la mine, el e ...? (mai mult)
Am mai zis ca am 19 ani și am cunoscut un băiat acum câteva săptămâni, el m- a întrebat dacă vreau să fiu iubita lui și nu știu ce sa fac.Ce ați spune voi sa fac? Credeți ca e ok sa intru...? (mai mult)
Am o relație de 3 ani cu vărul meu, suntem verișori de gradul 5 vrem să le spunem părinților noștri despre asta dar ne e frica de reacția lor.Cum putem să le zicem?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?