Bună, eu am fost într- o relație abuziva în trecut, am 27 de ani și am fost căsătorită cu acte cu fostul soț timp de 4 ani. De un an m- am recăsătorit, îl știu pe actualul soț de 3 ani...? (mai mult)
Buna TPU, am 17 ani si as vrea să va povestesc ceva. La liceu e un baiat care se tot da la mine, i- am zis fratelui meu mai mare, el are 19 ani face 20 in 27Iulie, fratele meu s- a luat de el si tot...? (mai mult)
Buna.Am 18 ani, locuiesc cu tata si cu fratele meu mai mare pentru ca mama a decedat. Eu sunt însarcinata, i- am zis lui tata ca sunt gravidă şi m- a dat afara din casa, acum locuiesc la matuşa ...? (mai mult)
Am 16 ani, iubitul meu are tot 16 ani, parinţii mei sunt de acord cu el si l- au lasat sa doarma la mine de foarte multe ori. Eu cu el ne înţelegem bine, chiar şi aseara a dormit la mine, el e ...? (mai mult)
Am mai zis ca am 19 ani și am cunoscut un băiat acum câteva săptămâni, el m- a întrebat dacă vreau să fiu iubita lui și nu știu ce sa fac.Ce ați spune voi sa fac? Credeți ca e ok sa intru...? (mai mult)
Am o relație de 3 ani cu vărul meu, suntem verișori de gradul 5 vrem să le spunem părinților noștri despre asta dar ne e frica de reacția lor.Cum putem să le zicem?
Din câte știți din întrebarea anterioara am 17 ani și 6 frați suntem 2 fete și restul 5 sunt băieți ceilalți frați ai mei au 5, 10, 15, 3, și 9 ani asta asta e vârstă băieților pentru...? (mai mult)
Părinți mei nu sunt de acord cu iubitul meu eu am 16 ani el 25 el e din același sat cu mine mam gândit ca în seara asta sa dorm la el să merg la el când ai mei adorm și după dimineața sa ma întorc...? (mai mult)
Iubitul meu m- a dat afara din casa acum stau la părinți mei am cu el o fată care are 8 luni m- a dat afara cu tot cu copil noroc ca mau primit ai mei la ei nu mă așteptam să mă primească m- am...? (mai mult)
Bună am vârstă de 19 ani sunt însărcinată stau la părinți mei pentru ca tatal lui bebe a plecat din nou la munca în strainate ei îmi zic să mă duc la facultate dar când voi naște ce voi...? (mai mult)
Eu cu sotul meu avem obiceiul de a ne enerva unul pe altul asa mai din joaca noi facem şi glume unul cu altul. Credeţi ca e ok pentru relaţie sa facem asta?
Lam iertat pe tatal fetei mele ea are 6 ani eu sunt divorţata de el de 5 ani în accesti 5 ani nu a cautat- o niciodata pe cea mica l- am iertat pentru copil de ceva saptamani s- a mutat la mine am divorţat...? (mai mult)
Am un baiat de 3 ani el înca vrea alaptat eu sunt şi gravida am încercat tot felul de metode sa îl înţărc dar nu merge ce pot sa fac?
M- am certat foarte tare cu mama şi am facut- o proasta din greşala şi am ţipat la ea când ne- am certat pentru ca ea m- a trezit din somn şi eu eram obosita de asta ne- am certat am 16 ani şi ...? (mai mult)
Bună.Mam cerata aseara foarte tare cu soţul meu pe motiv ca se tot uita dupa fete pe starda desi stie ca sunt geloasa am urlat la el şi i- am zis ca daca mai face asa divorţez de el în acel moment...? (mai mult)
Am 18 ani am o soara de un an mie îmi plac mult bebeluşi şi îmi doresc să dorm cu ea macar o noapte dar mama nu mă lasa.Cum o pot convinge pe mama sa ma lase sa dorm cu sora mea?
Am mai zis ca am vârsta de 18 ani locuiesc cu iubitul meu el de ceva timp se comporta foarte urât cu mine chiar m- a batut îmi e frica sa merg la parinţi mei sau să le zic despre asta îmi e frica...? (mai mult)
Am 16 ani vreau să plec cu iubitul meu în alt oraș și să mă mut cu el el are 25 de ani dacă mă mut cu el ce se poate întâmpla? Chiar îmi doresc sa ne mutam împreună nu îmi mai suport părinți...? (mai mult)
Am o fata de un an când am pus prima întrebare pe accest site ea avea 8 luni atunci pe atunci v- am povestit ca soțul meu tatăl ei nu vrea să stea deloc cu ea pentru că zice ca e obosit de la munca...? (mai mult)
Am 16 ani fratele meu are 8 ani e foarte enervant se lipeste mereu de mine îmi ia telefonul când vreau sa stau şi eu liniştită el vine în camera mea şi se pune lânga mine mie nu îmi place şi ...? (mai mult)
Bună utilizatori TPU, nu folosesc site- ul de obicei dar acum am o întrebare pentru voi eu am vârstă de 17 ani, mai am 6 frați în total suntem 7 toți locuim cu bunica suntem 2 fete și restul...? (mai mult)
Sunt căsătorită cu soțul meu din luna Martie anul ăsta ne am căsătorit doar civil dar ne am gândit să ne căsătorim și religios dar încă nu știm sigur ce să facem nouă nu ni se pare asa...? (mai mult)
Am mai zis ca am 16 ani și nu îl suport pe tata și el cu mama sunt divorțați am văzut ca mulți ma ți judecat în răspunsuri si ați zis ca sunt neducată dar nu am zis și motivul pentru care...? (mai mult)
Bună seara TPU am 19 ani am cunoscut un băiat acum câteva săptămâni el a întrebat dacă vreau să fiu iubita lui dar nu știu sigur ce să fac îl știu de câteva săptămâni. Voi ce ați zice...? (mai mult)
Sunt cu sotul meu de 10 ani aveam 20 de ani când l- am cunoscut acum am 29 el e la munca în strainatate avem 2 copiii împreună o fata de 4 ani şi un baiat de 7 el a zis sa merg şi eu cu copiii la...? (mai mult)
De ce oamenii au devenit atât de reci și învinși în ei în special persoanele pana în 35 de ani, mă uit la bătrânii noștri cât de ușor socializează și comunica iar dacă îi abordezi nu ...? (mai mult)
Bună. de o perioada îndelungată nu am reușit să mai îmi găsesc pe nimeni. am mai ieșit cu băieți să încerc din nou să cunosc, însă nu erau ce trebuie … efectiv nu știu ce se în cu ...? (mai mult)
După părerea voastră, intr- o relație 2 tineri având 30 ani amândoi, fiind la început de drum, care sunt gata să locuiască împreună și pentru a avea o înțelegere deplină și pe plan spiritual...? (mai mult)
Bună seara am 16 ani când m- am născut eu am fost născută împreună cu sora mea geamana ea a decedat la naștere mama și acum suferă după 16 ani nu pot sa o vad așa vreau sa vorbească cu mine...? (mai mult)
De ce e atât de greu să ai prieteni buni? De ce?
Buna. Am o problema legata de sederea mea in Anglia. Matusa mea mi- a facut pre- settle legandu- ma de fiica ei. Avand in vedere ca banii mi- au disparut si varul meu ce consuma droguri am luat decizia...? (mai mult)
Credeți că o persoană trebuie să se căsătorească până la o anumită vârstă? Argumentați. Eu una cred că te poți căsători şi la 80 de ani, nu contează vârsta.
Salut TPU, am o mare problema, acum o săptămână, mama mi- a trimis din greșeală poze cu ea goală...și se comporta foarte ciudat, distanta și abia m ai vb nu e în regula deloc toată treaba,...? (mai mult)
Bună! Am 23 de ani și trec printr- o perioadă destul de dificilă. Mai exact, nu pot discuta nimic personal cu părinții mei, fiindcă mereu își găsesc alte preocupări decât să stea de vorbă...? (mai mult)
Am zis ca am 17 ani locuiesc cu mătușa(sora mamei) pentru ca mama e la muncă în străinătate la munca mă înțeleg bine cu mătușa mea dar uneori mă ceartă și eu nu ma pot abține și îi răspund...? (mai mult)
Cum ați reușit să vă cunoașteți partenera?
M- am certat cu sora mea ea a început cearta am rugat- o frumos sa ma lase puțin în pace pentru ca nu aveam chef de nimic și mama a auzit ca ne certam și a venit la noi și a zis ca suntem pedepsite...? (mai mult)
Cum Împărțiți cheltuielile cu partenerul de viață atunci când hotărâți să vă mutați împreună? Ce părere aveți despre împărțitul 50 - 50?
Buna am 16 ani acum cateva zile mam întlnit cu un baiat nu îl cunosteam ma întrebat daca merg cu el la un suc şi m- am dus şi a aflat mama şi când am ajuns acasa m- a certat şi m- a pedepsit mi-...? (mai mult)
Sunt gravida soţul meu nu ma lasa sa fac nimic de cand a aflat ca sunt însărcinată nu ma lasa sa fac nici curat sau mancare face el ştiu ca poate uni din voi vor zice ca ma plâng aiurea dar eu sunt...? (mai mult)
Am 23 de ani sunt cu iubitul meu de 1ani vara asta urmeaza sa ne căsătorim în august el are o fata are 2 ani care locuieste cu noi e cu fosta lui soţie fata parinţi lui nu sunt de acord cu mine pentru...? (mai mult)
Am 20 de ani am iubit dar am venit la mama câteva saptamâni mama e extrem de ataşata de mine şi m- a rugat sa o las sa doarma cu mine macar o noapte nu prea vreau dar nu o pot refuza e mama.Ce ma sfatuiţi...? (mai mult)
Eu cu sotul meu avem un copil împreuna un baieţel care are un an şi m- am certat azi cu el pentru ca se ia dupa maică sa spune ca copilul nu e al lui deşi al lui e mama lui se baga prea rau în relaţia...? (mai mult)
Am mai povestit ca o ţin pe sora mea la mine pentru ca părinți mei sunt plecaţi în strainatate eu sunt casatorită soţul meu e de acord ca ea sa stea la noi dar de la un timp ea îmi zice ca e foarte...? (mai mult)
Bună prieteni de pe TPU nu prea folosesc accest site de obicei dar acum am nevoie de nişte sfaturi sunt casatorită de 10 ani, cu sotul meu avem am 29 de ani aveam 20 când mam casatorit cu el soţul...? (mai mult)
Am 18 ani vreau sa ma mut din nou la parinţi mei pentru ca iubitul meu se comporta urât cu mine ei mi au spus sa am grija cu el dar nu i- am ascultat dar îmi e frica sa îi zic lui ca ne desparţim ...? (mai mult)
Am 16 ani am un frate de 8 ani m- a enervat rau foarte tare pentru ca eu stateam în pat ma uitam la telefon şi el a venit langa mine eu voiam sa stau singura la mine în camera şi i- am dat o palma ...? (mai mult)
De la o vreme simt sa nu e bine ceva in relatia mea. Sunt impreuna cu iubitul meu de jumatate de an, de la o vreme nu il mai vad asa interesat, prin mesaje nu mai are nici un chef de vorbit, nu comunica...? (mai mult)
Sunt foarte frustrat și nu pot scăpa de asta, eu sunt evitat de toate femeile deși ma comport frumos cu ele, niciuna nu îmi da semne ca ar vrea ceva mai mult cu mine și spun ca sunt în asociații...? (mai mult)
Bună, dimineața utilizatori.Eu am 17 ani și locuiesc cu mătușa mea de 3 ani pentru ca mama e la munca în străinătate pe mine m- a crescut mama singura pentru ca tata a decedat înecat la 5 zile...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului