Sunt căsătorită de un an și am un copil din alta relație o fata de 6 ani actualul soț o iubește și petrece mult timp cu ea la prânz el o culca ma bucur ca o iubește dar uneori sunt geloasa chiar...? (mai mult)
Am 14 ani nu mă prea înțeleg cu mama ea nu mă prea lasă să fac ce vreau eu în schimb tati mă lasă nu mai am alți frați sau surori tati dacă merg la el și îi zic ca vreau ceva îmi cumpara,...? (mai mult)
Sora mea ma enervează enorm de tare ea are 14 ani eu 16 ani e foarte enervanta în primul rând nu îmi place ca umbla prin lucrurile mele face ce fac eu și e poarta nonstop după mine degeaba îi zic...? (mai mult)
Eu vam zis ca de ceva timp iubitul meu nu îmi mai da atenţie şi are scuza ca e obosit de la munca aşa ca am plecat aseara la parinţi mei am decis de comun acord sa luam o pauza eu am 22 de ani când...? (mai mult)
Cat de matura este o fata de 19 ani cu un băiat de 28-30 ani, pentru a incepe o relație de durata? Este un impediment aceasta diferență de vastă?
Am 18 ani am un frate mai mare el are 23 de ani normal am 3 doi mai mari ca noi unul de 26 și unul de 32 dar pe ei nu îi consider frați petru ca nu ma suporta pentru ca sunt fata sunt mai mica ca ei...? (mai mult)
A venit tata să mă vadă el cu mama sunt divorțați eu am 16 ani nici măcar nu l- am băgat în seama nici nu am vrut să vorbesc cu el nu îl suport pe tata e foarte enervant eu mă înțeleg mai...? (mai mult)
Sunt împreună cu soțul meu de când aveam 16 ani și m- am mutat cu el ducând aveam 17 ani acum am 24 și un bebe care are 3 luni cu soțul mă înțeleg bine suntem căsătoriți cu acte și cu...? (mai mult)
Bun TPU am 18 ani locuiesc cu iubitul meu el se comporta destul de urat cu mine de ceva vreme aş vrea sa le zic parinţilor mei asta dar nu vreau să îi îngrizorez.Ce ar trebui să fac altceva?
Am 16 ani mama nu imi mai prea ofera atenţie e asa de cand a aparut fratele meu el are 8 ani cel mai rau e ca acum e din nou însărcinată şi mie nu o sa mai imi dea deloc atenţie dupa.Cum pot sa o...? (mai mult)
E adevărat ca femeile bune, linistite care sunt mai scunde si mai slabe fizic prefera barbati colerici, puternici, agresivi si duri iar femeile mai active, care au initiativa si sunt puternice prefera...? (mai mult)
Salutare, am o mare problema, nu știu dacă am depresie, anxietate sau bipolaritate, dar aproape în fiecare zi îmi schimb foarte des stările, am foarte mari probleme cu concentrarea, mi se spune că...? (mai mult)
Ce înseamnă a odihni unul pe altul! Mersi!
Ce fel de om este cel cum e in cazul urmator? Are un coleg care il ajuta in diferite situatii, de exemplu, sa treaca niste examene, insa cand merg impreuna in vacanta, pentru ca nu- i convine cazarea...? (mai mult)
Bună! Nu folosesc acest site de obicei, dar chiar nu am cu cine vorbi acum. E destul de lung ce voi scrie, scuze pentru asta. Am 19 ani și am terminat liceul anul trecut. Am lucrat în februarie anul...? (mai mult)
Bună TPU, am 16 ani şi am impresia ca mama nu ma mai iubeşte, mereu când vreau sa stau cu ea spune ca e ocupata. Eu am nevoie de ea.Cum sa o fac pe mami să petreaca timp cu mine?
Salut, am 18 ani, fratele mei are 14 ani, am crescut separați fără ca el sa știe de existenta mea pana la vârsta de 11 ani, când am intrat în viața lui ca un simplu prieten.Recent a aflat ca...? (mai mult)
Bună… sunt într- o o situație dificilă. m- am mutat din luna mai singură in chirie în București și m- am angajat într- un un final la un mega. problema e ca plătesc 1000 de lei chiria iar...? (mai mult)
Va rog mult un sfat. Sunt divortata si am cunoscut pe Facebook un domn vecin cu verisoara mea. El a tot insistat sa vorbim. La inceput nu doream sa ii dau nr de telefon. Este si el divortat. Vorbim telefonic...? (mai mult)
Aveți şi voi rude care te caută doar când au nuntă, botez sau înmormântare?
Bună TPU, aş vrea sa va întreb ceva. Sunt împreuna cu un baiat de 7 ani, la început a fost totul bine şi frumos, se comporta frumos cu mine, ma ajuta chiar şi prin casa îmi oferea atenţie,...? (mai mult)
Am 18 ani, am 3 frați mai mari, dar lor nu le place de mine pentru ca sunt fata. Cel mai mare are 32 de ani, unul are 26 ani și unul 23ani, cei mai mari sunt la casele lor, eu și cu cel de 23 de...? (mai mult)
M- am certat foarte tare cu iubitul meu, el este casatorit înca nu a divorţat deşi locuieşte cu mine. Imi doresc să divorţeze, mi- a promis ca face asta. Credeţi ca va divorţa vreodata pentru...? (mai mult)
Am 18 ani, am o surioara care are un an. Cand ies doar eu cu ea în parc mulţi zic ca e copilul meu, la prânz eu o culc. Ador bebelușii, vreau şi eu un bebe dar iubitul meu nu vrea, el zice ca ...? (mai mult)
Am 14 ani, nu îmi place de mama, vrea sa fac doar ce vrea ea. Norocul meu ca eu sunt fata lui tati și el mereu când mama mă cearta îi zice să mă lase în pace. Acum o săptămână mama mi- a ...? (mai mult)
Bună utilizatori TPU, vin și eu cu o întrebare pentru voi.Am 16 ani locuiesc cu mama și cu sora mea mai mica, ea are 14 ani noi nu ne înțelegem prea bine, ea se poartă după mine și vrea să...? (mai mult)
De ce și-ar dori femeile o relație la distanță cu partenerii lor?
Hei TPU credeti ca e ok mama mea care e in Germania sa nu ma ajute deloc, (stau la bunicii de la 5 saptamanii )Ei sunt divortati voiau sa ma lase in matern dar m au scos bunicii din partea tatalui eu am...? (mai mult)
Avem un băiat de 16 ani pe stradă care a furat bani de la maica- sa şi femeia când a observat că îi lipseste o parte din bani a țipat şi l- a gonit din casă. Problema este că acum nu mai are ...? (mai mult)
Am o curiozitate, cum isi gasesc popii neveste? Adica cine se casatoreste cu un baiat absolvent de teologie la 22 ani? In ziua de azi lumea se casatoreste mult mai tarziu. Si e musai sa se casatoreasca...? (mai mult)
Salutare, Am si eu o mare problema, m- am despartit de iubita mea de o luna jumatate, despartirea a fost foarte linistita, m- a anuntat in concediu ca la intoarcere vrea sa ne despartim deoarece nu...? (mai mult)
Sunt divorţată am cunoscut un barbat acum o săptămână am ieşit de 2 ori şi mi se pare ok şi de treaba l- am cunoscut când am fost singura întro vacanţă era chelner la restaurant e de la mine...? (mai mult)
Am 25 de ani, am o sora mai mica, ea are 16 ani momentan sta la mine, parinţii noştri sunt plecaţi în străinătate. Eu sunt casatorita, soţul meu e de acord ca sora mea sa stea la noi, mă înţeleg...? (mai mult)
Am 17 ani, nu prea am o relatie buna cu parinţii mei. Eu am fost crescuta de vecina pentru ca ai mei au fost mereu la munca şi pe mine mă duceau la vecina şi pe fratele meu mai mare la bunica. El ...? (mai mult)
Bună TPU.Am 18 ani și 3 frați mai mari, unul are 23 de ani, după am unul de 26 și cel mai mare are 32 de ani. Deși am 18 ani și sunt majora mama nu ma lasă să ies din casa singura. De obicei...? (mai mult)
Sunt căsătorită am o fata de 6 ani eu nu stau cu tatăl ei eu cu tatăl fetei nu am fost căsătorită cu acte cu actualul soț sunt căsătorită cu acte fata a rămas la mine actualul soț chiar dacă...? (mai mult)
Am 14 ani mă cert cu mama aproape zilnic e prea stricata cu mine dacă ies afara trebuie să intru în casa la ora 17 nu am voie cu băieți.Ce pot face în situația cu mama? Ce parere aveți de comportamentul...? (mai mult)
Am avut o relație de 1 an in care totul mergea perfect doar ca eu incercand s- o invat din greșelile si certurile pe care le avea cu părinții ei, cu prietenii ei inclusiv cu mine, se indeparta fara...? (mai mult)
Buna. Voi cum va intelegeti cu fratii/surorile mai mari? Eu cu sora mea suntem oarecum unite cand e ea la facultate, desi simt ca nu prea ne intelegem in viata reala. Ea are total alte idei fata de ...? (mai mult)
Am 16 ani părinții mei sunt divorțați eu locuiesc cu mama nu vreau cu tata nu îl suport deloc pe tata îl urăsc cu mama am o relație bună dar tata vrea sa ma ia la el o săptămână și nu vreau...? (mai mult)
Buna! La ce varsta incep baietii sa simta simpatie?
Bună, am 16 ani părinții mei sunt divorțați, eu locuiesc cu mama, custodia completa i- a fost dată ei. Eu divorțat acum 1 an și am fost întrebată cu cine vreau sa stau și am ales cu mama ...? (mai mult)
Bună, aș vrea să știu ce aș putea face în situația în care mă aflu acum.Deci eu am un frate natural care este cu 2 ani mai mare ca mine cu care am crescut de mică și unul vitreg care este făcut...? (mai mult)
Salut grup, eu și prietena mea avem de luat o decizie mai grea și nu știm cum sa procedam... Pe scurt la nunta noastră vor sa ne cunune 2 perechi de nași, 1 este verisor de gradul 1, el are 31...? (mai mult)
Am 17 ani, mama îmi zice că de când ies pe afara m- am făcut mai rea și ca eram cuminte când eram mică și când pleacă ea cu tata undeva mama zice sa merg cu ei ca să nu fac ceva prostii pe ...? (mai mult)
Ce pot face să plec cât mai repede din mediul acesta toxic, ce mi- a făcut mult rău ani de zile? Mama susține că e normal ca soțul ei să îmi vorbească vulgar, că așa îmi trebuie și merit....? (mai mult)
Plâng încontinuu de azi dimineață și nu știu încotro să o iau cu viața mea, doar ca să scap de acest mediu toxic în care mă aflu de ani de zile. Am împlinit recent 18 ani, dar pur și simplu...? (mai mult)
Ajutati- ma.Deja nu mai inteleg nimic.Iubitul meu imi spune ca s- a saturat de cum ma comport, zice ca doar el iubeste in relatia asta si ca eu daca fac ceva fac foarte rar. Facem amandoi dar el nu observa...? (mai mult)
Salutare tuturor! Mă confrunt cu un mic gând care mă frământă, destul de mult în relație. Sunt într- o relație de aproape 2 ani cu o tipă, totul fain frumos la început, după a început...? (mai mult)
Care ar fi cea mai bună metodă de a scăpa de o familie și un mediu toxic, care tot odată te face să crezi că nu ești suficient de bun și că nu vei reuși niciodată în viață? De ani de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti