Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 8 Februarie 2025 sunt:
Fratele meu mai mare mă cearta aproape din orice eu recunosc ca nu sunt o fata chiar așa cuminte dar nu mi se pare normal ca el sa ma certe nu e el mama sau tata ei au decedat eu am 17 ani și locuiesc...? (mai mult)
Iubitul meu m-a lovit dândumi o palma în timp ce ne certam am cu el o fată de 8 luni de asta stau cu el nu sunt sigura dacă să mă despart sau nu de el.Ce credeți că ar trebui să fac?
Buna seara, vin cu o poveste și caut un răspuns eu și soția mea în vârstă de 37 ani amândoi suntem împreună de 16 ani din care 9 căsătoriți avem 2 copii minunați unul de 8 anișori și unul...? (mai mult)
Buna! Din luna mai m- am mutat in Bucuresti pentru a incerca alte oportunități, am fost la diverse locuri de munca in proba si nu mi- au placut, intr- un final am stat o luna la un mega image din cartier...? (mai mult)
Am 16 ani, părinții mei nu sunt de acord cu iubitul meu, el are 23 de ani cum sa îi conving ca noi ne iubim?
Prietena mea are 15 ani si 2 luni si place pe un baiat de 16 ani si 11 luni.Este mare pentru ea?
Am fost căsătorită, am divorțat de fostul soț pentru ca era violent, m- a bătut cât eram însărcinată, a dat cu piciorul la mine în burta și am pierdut sarcina. Acum sunt recăsătorita, ...? (mai mult)
Bună, am 17 ani, am 6 frați, suntem 2 fete și restul 5 sunt băieți, ceilalți frați ai mei au 5, 10, 15, 3 și 9 ani, asta asta e vârstă băieților pentru ca sora mea are doar 7 luni....? (mai mult)
De ceva timp ma cert cu soțul mereu când vine de la munca, avem 2 copii, un băiat de 21 de ani care e la casa lui și fata care are 16 ani. Soțului nu îi mai convine nimic de la o vreme și urla...? (mai mult)
Am 21 de ani, iubitul meu vrea sa ma prezinte parinţilor lui doar ca am foarte mari emoţii, nu ştiu cum ar trebui sa mă comport la prima întalnire.Ce sfaturi aveti pentru mine?
Sotul meu e de 2ani în scaun cu rotile din cauza unui accident de motor. Am cu el 2 copilaşi, un băiețel de 7 ani şi o fata de 3 ani. Eu am 27 de ani şi soţul 29, eu trebuie să am grija de el,...? (mai mult)
A venit tata din strainatate, eu până să vina el stateam cu mama şi cu fratele meu mai mare, fratele meu are 17 ani. Cât tata era plecat fratele meu îmi confisca telefonul când nu eram cuminte,...? (mai mult)
Părinții mei sunt în străinătate la munca, eu am 15 ani și m- au lăsat cu bunica dar pe sora mea mai mica au luat- o cu ei, are 6 ani. După părerea voastră e bine ca pe mine m- au lăsat cu...? (mai mult)
În urma cu un an am născut 2 copii gemeni băieței, eram foarte fericită, mi- am dorit mult să fiu mamă. Am 24 de ani, după câteva ore de la naștere mi s- a spus ca unul din gemeni a decedat...? (mai mult)
M- am împacat cu fostul soţ pentru fata avem o fata de 3 ani împreună care e şi a lui, el acum 3 ani a plecat cât eram eu gravida pentru ca îi era frica să fie tata, nu ştia cum dar acum s- ...? (mai mult)
Am 17 ani, locuiesc cu mătușa, sora mamei, eu nu am prieteni pentru ca toți râd de mine și îmi zic ca mama m- a abandonat dar nu e așa. Ea s- a dus sa muncească pentru mine în străinătate,...? (mai mult)
Aseară eu cu mama am dormit la bunicii mei pentru ca tata iar era băut și am plecat cu mama când a adormit el ca să nu o mai bata. dar tata a venit după noi azi să ne ia acasă. Mamei îi e frica...? (mai mult)
Eu am 16 ani, sunt mai retrasa, mama comentează mereu și zice ca nu e bine ca sunt așa, zice ca sunt în depresie pentru ca eu nu ies afara și vrea sa ma ducă la psiholog și aș vrea să vă întreb.Vi...? (mai mult)
Am un băiat care are 10 ani, eu locuiesc doar eu cu el momentan în casa în care am stat cu fostul soț, tatăl copilului. El e acum la închisoare de o luna pentru violenta în familie, eu nu am ...? (mai mult)
Tot vad pe aici întrebări cu m- a bătut soțul, iubitul, tata o bate pe mama, bunicul o bate pe bunica! Am crezut ca România este în sfârșit o țară moderna dar este tot mai multa violență...? (mai mult)
Mama e plecata la munca în străinătate eu nu am tata pentru ca a decedat am 17 ani eu stau cu mătușa sora mamei noi amândouă nu ne înțelegem deloc ne certam uneori dar ne și împăcat nu îmi...? (mai mult)
Am 24 de ani, sa ma axez pe fete de 18- 20 de ani sau merg și fetele de 22- 27 de ani, eu am auzit ca fetele mai mici ca și băieții sunt mai superficiale, se așteaptă de la un barbat mai mare ...? (mai mult)
La ce nivel trebuie sa fii ca să poți avea o relație?
Am 15 ani peste o săptămână e ziua mea fac 16 ani eu locuiesc cu bunica părinți mei sunt la munca în străinătate îmi doresc ca măcar de ziua mea ei sa fie acasă dar au zis ca nu pot veni.Ce...? (mai mult)
Am 22 de ani, locuiesc cu iubitul meu la părinții lui pentru ca nu avem unde sta, eu fiind studenta momentan locuim cu ai lui fiindcă nu avem cum sta doar noi doi, doar ca mama lui se cam baga peste...? (mai mult)
Mama e plecata la munca în străinătate eu nu am tata pentru ca a decedat am 16 ani eu stau cu mătușa sora mamei noi amândouă nu ne înțelegem deloc ne certam uneori dar ne și împăcat nu îmi...? (mai mult)
Tatal meu vitreg ma cearta din orice nu sunt fata lui am 17 ani daca ma cert cu mama el se baga eu nu îl suport deloc nu e tata si nu îmi place sa se bage.Cum pot scapa de el? Ce sa fac ca el sa nu se...? (mai mult)
Sunt în proces de divorţ cu fostul soţ între timp am cunoscut alt barbat lumea zice ca e amantul meu pentru ca inca nu sa finalizat divorţul. Credeţi ca e bine ca am facut asa repede o noua relaţie?...? (mai mult)
Am 18 ani, iar iubita mea are 17 ani, ea îşi doreşte mult un bebe dar e înca mica şi i- am zis să mai aştepte sa creasca puţin pana e pregatita. Ea îşi doreşte mult un copil adora bebeluşii.Cum...? (mai mult)
Am 16 ani, am un frate de 8 ani si mama e iar însarcinata, ea ma pune zilnic sa stau cu fratele meu. Zice ca ea nu poate avea grija de el pentru ca e însarcinata şi se simte rau de la sarcina.Vi se...? (mai mult)
Am 21 de ani, am un frate de 8 ani îl cresc singura, părinții nostri au decedat, mama acum 8 ani cand a nascut, iar tata anul trecut avand un accident de munca. Eu merg la facultate si muncesc in...? (mai mult)
Mi- a fost ștearsă întrebarea anterioara și nu am apucat sa vad răspunsuri dacă ați pus la ea. AAm o fată de 4 ani eu vreau să îmi refac viața și nu sunt sigura dacă pot face asta având ...? (mai mult)
Sotul meu îşi doreşte să adoptam un copil iar eu îmi doresc un copil biologic dar am nişte probleme medicale şi nu pot ramane însărcinată îmi e frica ca el sa nu ma paraseasca ca nu pot face...? (mai mult)
Iară ma bătut tata pentru ca mam băgat sa nu mai dea în mama și el ma împins și ma strâns de mână foarte tare am 16 ani la mama îi e frica sa plecam amândouă îi e frica de el și mie îmi...? (mai mult)
Acum o luna m- am despărțit de tatăl copilului meu pentru ca băiatul meu care are 10 ani a văzut ca tatal lui ma bate și a sunat la poliție. Eu nu am avut curajul sa fac asta, am depus plângere...? (mai mult)
Sotul meu a plecat la munca în strainatate luni pe 29 iulie, de când a plecat eu dorm cu tricoul lui în braţe deşi vorbim video. Imi e foarte dor de el, parinţii mei îmi zic ca sunt în depresie,...? (mai mult)
Sotul meu e de 2 ani in scaun cu rotile din cauza unui accident de motor, eu îl iubesc de aceea nu l- am parasit. Avem 2 copii împreuna, un baiat de 7 ani si o fata de 3ani, eu am 27 de ani şi el...? (mai mult)
Mama e foarte enervantă am 16 ani am mai zis și ieri ca ma cearta ca stau doar în casa mie nu îmi place să ies pe strada eu stau mai mult în casa nici în curtea casei nu ies ia zice ca ma duce la...? (mai mult)
Am 2 copii fata de 16 ani și băiatul de 21 de ani de ceva vreme nu ma mai înțeleg cu tatăl lor suntem căsătoriți de 23 de ani vine acasă de la serviciu se cearta mereu cu mine ca nu îi place ...? (mai mult)
Am 21 de ani, la 16 ani am rămas însărcinată și la 17 am născut. Am rămas însărcinată din greșeală, tatăl copilului e violent, aseară am plecat la părinții mei, am luat și copilul ...? (mai mult)
Am 17 ani, locuiesc cu fratele meu, el are 23 de ani și sora mea are 9 ani, părinții noștri au decedat, eu cu el nu ne înțelegem așa bine, ne certam foarte des mai ales ca el e sever cu mine...? (mai mult)
M- am certat foarte tare cu soțul meu, eu cu el avem un bebe de 2 luni, în timp ce ne certam el m- a împins. A zis după ca din greșeală și și- a cerut iertare, nu știu dacă să îl iert sau...? (mai mult)
Dacă eu am 18 ani și iubita mea are 15 ani (în decembrie împlinește 16) ar trebui să mă simt pedofil? Suntem împreună de când aveam 17 ani
Dacă după o relație cu tip, mai mare cu 10 ani decât tine, ai afla că este căsătorit, a-i mai continua relația? Și dacă, da. De ce?
Sunteti de acord ca cel mai mare dezavantaj al acestei vieti este ca nu ne putem alege familiile in care ne nastem?
Am 18 ani iubitul meu e violent eu acum m- am mutat la parinţi mei el a venit dupa mine parinţi mei ştiu că el a fost agresiv cu mine şi tata a observat ca am vânataie pe mână şi când iubitul...? (mai mult)
Soacra mea se comporta foarte urât cu mine și ea și soțul ea m- a pus sa fac avort acum câțiva ani, eu muncesc ea și soțul meu stau pe bani mei ca el nu muncește cu părinți mei vorbesc pe ascuns...? (mai mult)
Sunt însărcinată vreau să fac avort dar iubitul meu nu e de acord el e de alta religie e penticostal și de asta nu e de acord eu sunt, , ortodoxa, , oricum nu prea merg la biserica nu îmi place....? (mai mult)
Eu și soțul meu locuim cu mama este bolnava și nu poate avea grija de ea pentru ca are probleme cu inima și îmi e frica să o las singura noi suntem căsătoriți de 6 ani primi 2 ani de căsnicie...? (mai mult)
Am 21 de ani și un băiat de 5 ani l- am născut când aveam 17 ani tatl lui e foarte violent cu mine vreau sa plec la părinți mei dar nu vor sa ma primească de asta stau cu el mau mai primit și am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!