Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Eu și soțul meu avem o fată are 3 luni, el era violent dar de când face terapie s- a schimbat și chiar nu mai e violent deloc. Eu și cu el ne înțelegem bine, acum și cu fata petrece timpul însă...? (mai mult)
Salut! Voiam să vă întreb cum reușesc unii să aibă relații de 2- 4 ani? Este vorba de iubire sau își oferă mai mult timp? Cei care sunteți împreună de atâta timp, care este secretul? Am ...? (mai mult)
Fratele meu se îngrijorează prea mult pentru mine, el e mai mare cu 2 ani ca mine. Eu locuiesc cu el. Nu vreau ca el sa se îngrijoreze pentru mine pentru ca sunt mare și ma descurc, dar mereu el ...? (mai mult)
Buna TPU! Ce inseamna sensibil la flaterii?
Salut. Vi se pare normal ca o mama sa faca scandal mare cu mine doar pentru simplu fapt ca trebuie sa renunț la prietena mea pentru ca nu ii place ei? Ca e grasa, urata, ca eu arat bine și sa îmi...? (mai mult)
Am și eu o întrebare și sper să nu deranjeze, căci scopul meu nu este de a jigni pe cineva, ci doar unul de a căuta sfaturi și preveniri... De ce se întâmplă ca în ultima perioadă să ...? (mai mult)
Sunt persoane singure cu copil? Cum ați trecut peste despărțire, v-ati descurcat, ați primit ajutor?
Fata mea are 4 ani, e adoptata. Toate persoanele din familie o iubesc, eu acum sunt și însărcinată, îmi doresc tot fata, dar cea mica nu prea vrea sa stea cu nimeni. Cum să o fac sa stea și ...? (mai mult)
De ce unii oameni sunt greu de iubit sau nu reușesc să-și găsească în final, persoana potrivită, cu care să-și poată întemeia împreună o familie?
Ori ce aș face nu pot să nu mă gândesc să îmi caut părinții biologici. Eu am crescut la orfelinat, locuiesc acum la fratele meu, mai mare cu 2 ani ca mine. Nu îmi pot scoate din cap gândul ...? (mai mult)
Buna TPU! In ultimul timp au devenit atat de dificili oamenii incat nu iti vine sa mai ai incredere in nimeni. Oamenii nu se mai tin de cuvant decat daca au vreun interes. Ce parere aveti? Cum putem...? (mai mult)
{ajutor} Buna tuturor! Nu pot crede ca impartasesc asta aici, insa ma aflu intr- o situatie grea, pot spune chiar disperata :((( cred ca multi dintre voi ati trecut orin asta, si de aceea cred ca ma...? (mai mult)
Simt ca mama ma sufoca uneori cu prea multa iubire, înțeleg ca ma iubește dar ma simt sufocata. Poate e asa și din cauza ca m- a crescut singura fara tatăl meu biologic, doar ea cu tatăl meu vitreg....? (mai mult)
Bună. Stau cu fratele meu mai mare, eu am 18 ani, amândoi am crescut în orfelinat, ne înțelegem bine, el e mai mare cu 2 ani decât mine. Eu aș vrea să îmi caut părinții biologici însă ...? (mai mult)
Tata a fost absent din viața mea, eu am 21 de ani, am fost crescuta doar de mama. Eu aveam 3 ani când el a plecat și venea doar de sărbători în vizita, eu am și o soră, are 16 ani e doar din...? (mai mult)
Sunt de 3 ani cu soțul meu dar ne- am căsătorit acum 2 luni. eu sunt însărcinată. am 24 de ani ne- am decis sa păstrăm copilul. Eu inițial m- am gândit la avort, trec de ceva timp prin niște...? (mai mult)
Nu am înțeles Niciodată! Nu am puterea să înțeleg! Dumnezeul îmi este martor! Dece uni oamenii spun că ar fi 4 femei la un bărbat, de unde vine vorba asta? Și de ce se încurajează, susține,...? (mai mult)
Salutare.Vreun psiholog pe aici? As avea nevoie de cateva sfaturi
Cum îmi pot cere iertare cu adevărat unei persoane căreia i- am greșit și să vorbim din nou? Îmi lipsește foarte mult persoana respectivă și îmi vine să plâng, numai când mă gândesc...? (mai mult)
De când m- am căsătorit cu soțul meu nu m- am înțeles niciodată cu cumnata mea (sora lui).Aș dori să am o relație normala și sa ne înțelegem însă eu și cu ea ne certam des și nu știu ...? (mai mult)
Eu dupa ce am nascut gemeni, am fost în depresie postnatala. Eu înca nu ma simt bine nici dupa 6 luni, am nevoie de susţinere din partea soţului meu, însa el nu prea îmi arata susţinere.Cum sa...? (mai mult)
Soțul meu s- a sinucis în urma cu 3 ani după ce ne- am certat. Am avut o cearta iar părinții lui ma acuza pe mine, de asta eu ma simt vinovata dar ai mei mereu îmi zic ca nu e vina mea. E important...? (mai mult)
Recent am aflat ca am o sora din partea tatălui. Mi- a făcut cunoștință cu ea, noi suntem apropiate una de alta, ea e mai mica ca mine. Tata a părăsit- o pe mama mea pentru ca a cunoscut- o pe...? (mai mult)
Dacă sunt clasa a13a la seral și am 24 de ani, am o șansă să îmi fac o relație cu o fata de varsta mea? Având în vedere ca cel mai probabil, ea cam termina facultatea. Am văzut ca cele de ...? (mai mult)
Bună la toți. Sunt o fată de 23 de ani și sunt împreună cu un băiat de 28 de ani de aproximativ de un an. El muncește și eu după o școală profesională cu diplomă obținută am început să...? (mai mult)
Ce atitudine adoptati față de acei oameni (cunoscuti, rude chiar) care, de fiecare data cand se intampla sa va intalniti cu ei, ei incep sa se laude numai pe plan financiar, că ei (sau copiii lor)...? (mai mult)
Bună ziua. Mă simt foarte rău de ceva timp, am un gol așa în suflet, mă gândesc la moarte, mă simt singur și fără rost! Menționez că am 25 de ani, nu am niciun prieten, de o iubită nu...? (mai mult)
Am mers la tata, am 17 ani, mama şi tata sunt divorţaţi dar eu petrec timpul cu amândoi, mai mult cu mama pentru ca la ea locuiesc. Am şi o sora, are 20 de ani.Cum o pot convinge pe mama sa ma...? (mai mult)
Buna, este ceva in neregula daca primesc nb in loc de noapte buna sau nu e nimic?
Cine știe de ce suferă mama mea? Sa va povestesc. Am primit cadou un palton și i- am arata și ei..imediat a fost "da nu ți se potrivește cu parul" i- am zis ca nu o sa ma vopsesc altfel doar pentru...? (mai mult)
Salut TPU, nu mai cred in iubire deloc nu am găsit până acum o fată în care sa trec peste toate împreună orice ar fi rău sau bine sa trecem împreună să nu ne despartă nimic chiar daca suntem...? (mai mult)
Soțul meu vrea să meargă la munca în străinătate eu nu prea sunt de acord cu asta el a zis sa merg și eu cu el dacă vreau dar nu prea vreau sa merg el în țară muncește în construcți și câștigă...? (mai mult)
Acum stau la iubitul meu pentru ca am plecat de acasă din cauza tatălui meu am 17 ani iubitul meu mă iubește și chiar știe să mă protejeze și de asta am rămas cu el a venit și poliția le- am...? (mai mult)
Eu o iubesc mult pe mama am 16 ani doar ca ea este și profesoara mea și de asta colegi mei îmi spun ca mama ma favorizează la note pentru ca nu îmi sa note mai mici de 9 și lor le dă.Ce pot să ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de ajutor sau de niște sfaturi. Am o relație de 1 an jumătate, iar el sa distanțat foarte mult de mine, si nu mai e deloc cum era înainte, si nu i- am cunoscut familia, nu se ...? (mai mult)
Bună seara! Deși am hotărât sa nu mai postez nimic pe TPU, nu am rezistat sa nu o fac, caci ma doare sufletul foarte tare... Mă simt foarte vinovată față de unele persoane ce le- am greșit...? (mai mult)
De ce unele femei sunt asa disperate dupa bărbați și sa aibă o relație?
Bună. Îmi tot apare fostul iubit în capul listei de sugestii pe fb.Ne am despărțit de două săptămâni. Să fie din cauza ca îmi spionează pagina?
Bună TPU doresc și eu din suflet răspunsuri pentru a- mi liniști sufletul o să încep prin a spune povestea mea care ma schimbat enorm ca om eu numai sunt cine eram! În anul 2017 a început calvarul...? (mai mult)
Soțul meu muncește în străinătate dar acum nu a mai plecat eu find însărcinată cam am nevoie de ajutor pentru ca noi mai avem și un băiat care are 3 ani dar copilul nu prea sta cu el sta mai...? (mai mult)
Mama este profesoara la liceul în care sunt învăț si eu la școală mie nu îmi da note mai mici de 9 ceilalți colegi ai mei mereu se iau de mine pentru asta am 16 ani.Cum pot rezolva problema...? (mai mult)
Eu îmi iubesc mult soțul și el ma iubește pe mine sunt fericita alături de el cu socrii mă înțeleg și cu ei bine însă mai sunt uni care se baga în relația noastră și nu îmi place asta.Ce...? (mai mult)
Soțul meu mă iubește mult am 24 de ani chiar dacă este țigan avem o relație frumoasa amândoi însa el cam vrea să plece la munca în străinătate și eu nu prea sunt de acord.Ce pot face în ...? (mai mult)
Ieri am fost la iubitul meu am 17 ani am plecat la el din cauza tatălui meu pentru ca ma bătut din nou am stat toată ziua la el.Ce sa fac în legătură cu tata?
Copilul are o mica infecție la unul dintre degete.Eu eram Intr o alta camera în timp ce soția îl chinuia iar el tipa că- l doare prea tare și să se oprească. Am întrebat doar ce- i face.mi- a ...? (mai mult)
Bună seara. De doua săptămâni vorbesc cu un băiat eu sunt în a 9 a el a 11 a. Am auzit multe despre el, ca e vagabont ca umbla cu fete și le lasă. Chiar și de la o profa am auzit lucruri despre...? (mai mult)
Eu sunt din nou însărcinată băiatul meu care îl am deja are 3 ani eu încă îl alăptez pentru ca încă am lapte și mi se pare ok sa îl alăptez încă însă multe persoane îmi spun ca nu e ...? (mai mult)
Bună TPU eu cu logodnicul locuim cu socri mei noi lucram socrul meu lucrează cumnatul meu e la facultate și stau toți 3 într- o camera adică socrul meu soacra și cumnatul de 21 de ani noi locuim...? (mai mult)
Pentru ca am vazut ca reactionati bine pe subiectele sensibile, vin si eu sa va cer un sfat. Preferabil sa- l primesc pe subiect. Am un prieten este FOARTE sensibil, mai ales din punct de vedere emotional....? (mai mult)
Cum este posibil că o femeie sa îmi spună ca sunt totul pentru ea că eu de ea no sa scap niciodată relație de 6 ani, iar după 1 lună, să- mi spună că nu mai simte nimic pentru mine și că ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?