Este foarte greu..si cred ca dragostea voastra este pusa la incercare.
Speranta moare ultima!
O seara buna
Buna
Frumoasa povestire si frumos asezata in scris
Nu am citit tot, dar vad ca te-ai simtit excelent.
Mai corespondati? ea te mai vrea in viata ei? ai vorbit cu un avocat? nu exista o portita ceva sa ajungi in state? fie si prin alta tara? prin Mexic am inteles ca se trece mai usor.
Poate gresesc.
Cat timp ai interdictie? daca nu mai exista sansa sa va revedeti, crezi ca merita sa suferi asteptand in zadar?
Stiu ca dragostea te face uneori sa crezi ca nu mai poti iubi.
Dar tot soarta iti arata ca se poate.
La multi ani
Buna
Da, m-am simtit foarte bine chiar daca au existat intamplari care m-au lasat cu gust amar. Bineinteles, noi inca mai vorbim.N-am reactualizat postarea scrisa pe blog, dar in Noiembrie m-a sunat fara ca parintii ei sa stie. Parintii si USCIS sunt problema. Parintii ne interzic sa mai vorbim, USCIS sa intru in America. Cat timp am interzis in US? Pai am primit 5 ani. Au mai ramas 4 ani. Ea zice ca ma iubeste si ca ma asteapta inca 4 ani... Dar, nu stiu. Imi vine sa urc pe pereti. Nu pot intra prin nicio tara atata timp cat am interzis in US. Bine totusi ca ne mai auzim ocazional la tel. Daca ar afla parintii ei cred ca iese scandal.
Ma suna tot de pe alte numere : ale prietenilor, cunostintelor.
La Multi Ani!
Este foarte greu..si cred ca dragostea voastra este pusa la incercare.
Speranta moare ultima!
O seara buna
Ce iubire e asta daca nu sunteti impreuna? Ai batut atata drum pentru ce? Bani cheltuiti, timp pierdut si tot nu sunteti unul langa altul.
Vorbesti ca sa te afli in treaba. Bani aruncati? Eu nu am pierdut niciun ban pentru ca parintii ei au platit tot. de la vize, bilet de avion pana la masa si hoteluri. si nu din vina mea se intampla sa nu ne putem vedea. USCIS s-a bagat precum musca si anulat viza de trei ori. Ultima data am venit acasa cu interdictie pe o perioada limitata. Parintii ei nu au fost de acord ca noi sa traim in Ro. Si fata mea a plecat. Nu mi-e ciuda pentru timpul pierdut. Visul american a devenit realitate. M-am iubit cu o fata din SUA, am vizitat atatea state, dar totusi... O vreau pe ea. Numai pe ea. Indiferent daca in Ro sau US.
Ma lasi! Ce important trebuie sa fii pentru parintii ei daca isi cheltuie banii cu unul ca tine si nici macar nu esti impreuna cu fata lor.Ma,tu crezi ca vorbesti cu un copil de gradinita? Crezi ca ti-ai gasit proștii pe TPU? Pentru un roman suna frumos.Hai,pa!
Dar tare destept mai esti. Macar ai citit ce am scris pe blog de la inceput pana la sfarsit? Se vede ca esti picat de pe luna sau probabil nu te-ai trezit dupa petrecerea de rev.. Nebunule, au fost de acord cu mine pana sa obtin interdictia. Dupa s-au intors 180 de grade. Asta pentru ca ma vroiau pe mine in US, nu ea in Ro. Cand au aflat ca am primit interdictie fata mea a fost obligata sa plece. o perioada am pierdut legatura cu fata... Dar ce ma agit sa explic tie toate astea? Hai pa.
Esti recalcitrant, baiete! Sa fii sanatos.P.S.Lasa jignirile pe site ca nu stii cu cine vorbesti.Nu ne tragem de sireturi.Ok? Cauti alta sponzorizare acum?
Nu te-a pus nimeni sa comentezi ca sa te afli in treaba. Tu pui paie pe foc si tot tu esti jignitul? Ma consider mai destept decat tine. Cedez primul. Si La Multi Ani. Daca nu stii... Asa se spune.
Eu cedasem deja.Asa e, doar tu te consideri mai destept.Pe toti i-ai luat in bat pe aici.
Te lauzi aici ca ai vizitat america pe banii ei, cui i pasa? de unde stim ca nu e vrajeala? fetele nu da un 1 leu pe un iubi dar sai plateasca o calatorie, asta e telenovela ce naiba
Inteleg. Esti frustrat. Nu confunda fetete din Ro cu cele din US. Si nu ea a dat bani. Parintii ei au dat... Adevarat, cu sacii. Si nu se lauda nimeni. Invata sa faci diferenta dintre intrebare si lauda... Treci acas'.
Haaaaaaaaaaaaa tocmai te-ai descris, da man fetele din usa sunt foarte buni, ele platesc romanii sa vina la ele, ma tu macar te crezi?
Dar mocofan mai esti. Si cu cine ai studiat limba Romana? Invata sa scrii, dupa sa te bagi in seama cu mine. Pana atunci da cu praf de mers.
Haaaaaaaa am invatat cu o fata din america ca si tine mia platit orele de romana tot ea ca si tine
Cati ani aveti voi?
Daca povestea este adevarata...
A facut parintii fetei asa ceva?
Daca, nu, te pricepi foarte bine la literatura, apucate-te de scris carti!
Uite ca au facut toate astea pentru mine. Ca a venit interdictia intre timp este alta poveste. Referitor la varsta. Ai vazut asta scris undeva? Nu te astepta sa dau informatii prea personale.
Nu ma astept, dar e greu de crezut ca un necunoscut ar face asa ceva mai ales ca suneti necasatoriti!
Uite ca mi-au inteles povestea vietii mele care nu a fost deloc in miere si au incercat sa ma ajute. Ca se intampla ca momentan sa ma respinga se datoreaza fetei. Fiind singura lor fata si nevrand sa o piarda... Pune-te in situatia lor. Si chiar nu imi pasa ce crezi tu sau alte persoane. Si nu cred ca in postare am cerut ca sa fiu crezut. Am cerut un sfat. Tu ce faci aici? Ma critici? Ia muta-ti jucariile in alta parte. Tu si eventualii carcotasi.
marett16 întreabă: