Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 8 Februarie 2025 sunt:
Bună,ce trebuie sa conțină solicitarea de recurs într-un divorț cu minor?
Salut, am 24 de ani si sunt dependent de pariuri sportive, Blackjack si uneori pacanele (de ultimele 2 m- am apucat in pandemie). Totul a inceput in vara lui 2018 cand am pariat meciuri de la cupa mondiala,...? (mai mult)
Actualul meu soţ e foarte gelos eu înca ţin legatura cu fostul soţ deşi nu avem copiii când mă cert cu actualul îl sun pe fostul.Eu cu fostul soţ am divorţat de la o banala ceartă şi cu actualul...? (mai mult)
Bună, am 16 ani și mama mea mă tot amenință ca sună poliția și mă duce la casa de copii pentru simplul fapt ca îmi pun cercei pe față și mă îmbrac mai Emo să zicem, poate să facă lucrul...? (mai mult)
Sotul meu mi- a promis ca se lasa de jocurile de noroc şi o să mearga la munca mi- a zis să îi mai dau o sansa şi o să mā facă mândra de el de.muncit doar eu muncesc momentan.Credeţi ca ar fi...? (mai mult)
Am mai zis că soțul meu mă bate și mă obliga să fac sex suntem căsătoriți cu acte mă bate și de față cu copilul copilul are 5 ani casa în care stam e a mea de la părinți mei deși casa ...? (mai mult)
Am 16 ani şi am iubit parinţi mei ştiu de el şi lau lasat şi să doarmă la mine am dorimt împreună. Credeţi că e ok ca părinții mei lau lăsat sa doarma la mine?
Mam certat cu iubitul meuel a început cearta şi ne am despărţit eu mi- am facut bagajele şi acum stau la părinţii mei iar el a venit la parinţi mei cu flori şi a zis să îl iert.Eu nu ştiu ...? (mai mult)
Cum îi spun tatălui meu că eu nu vreau la facultate anul asta, ci de anul viitor? Anul asta vreau să merg la muncă și sa îmi adun niște bani.
Am 18 ani am facut azi un test de sarcina şi a ieşit pozitiv am mai facut unul acum o săptămână dar a fost negativ problema e că eu locuiesc cu tata şi cu fratele meu mai mare mama a murit acum...? (mai mult)
Soţul meu e mai glumeţ şi azi a spalat maşina şi când am ieşit în curte din glumă ma udat cu furtunul cu apa cât spăla maşina şi apa era rece şi m- am suparat pe el.Credeţi că glumele într...? (mai mult)
Am 16 ani eu am fost născută deodată cu sora mea geamăna dar ea a decedat la naștere tata și a dorit băiat nu și a dorit fată dar acum mă iubește și a zis că nu mar da pe 10 băieți eu am...? (mai mult)
Cum pot să abordez femei, "bună ce faci" este prea tipic și deja fata e cam saturata de aceasta formulare, cum pot crea contextul potrivit pentru a începe sa discut cu o fata, și în ce locuri ...? (mai mult)
Cum scap de sindromul "baiatul mamei" daca stiti termenul asta. Am 21 de ani si imi doresc sa ma intretin singur, dar mama imi da niste vorbe de imi vine sa ma las de ce vreau sa fac. :)) :((
Sunt singurul care observa ca, de obicei oamenii frumosi nu sunt asa inteligenti, si invers, oamenii uratei au IQ peste media generala? Acum, eu nu zic ca nu sunt si exceptii, dar am cunoscut multe...? (mai mult)
Am 16 ani, locuiesc cu mama și cu bunica materna pentru ca tata a decedat când eu aveam 5 luni și a venit și unchiul meu din străinătate. El are 27 de ani, e fratele mamei, eu cu el avem o relație...? (mai mult)
Buna! Acum vreo 2 luni la o intalnire la iarba verde am vorbit amical cu un baiat dar nu am facut cunostinta. Dupa 2 luni a facut rost de nr meu de telefon si mi- a trimis pe wattsap un mesaj cu o locatie...? (mai mult)
Acest băiat despre care am vorbit în ultima întrebare postata aici, cu buchetul de flori. După ce a văzut ca nu îl cred cu acea minciuna cum ca a ajuns buchetul la biserica, după asta, m- a blocat...? (mai mult)
Acum 2 nopți, iubitul meu a venit la mine cu un cadou, la poartă, un buchet de trandafiri, o brățară și niște dulciuri. În drum spre casa, ne- am certat. Eu vorbeam cu mama mea pe messenger,...? (mai mult)
Sotul meu e extrem de gelos, de la un timp face crize de gelozie din orice şi ca înca aveam poze de la nunta cu fostul soţ, mi le- a rupt şi mi- a spart şi paherele de la nunta cu fostul soţ şi...? (mai mult)
Am 18 ani şi am o fata de 8 luni, toata ziua la noi în casa e cearta din cauza iubitului meu pentru ca nu mai vrea sa îşi asume accest copil. La început a făcut asta dar acum nu mai vrea, a zis...? (mai mult)
Salut, am o iubita de 4 luni, eu am 29 iar ea 32. Mama nici nu vrea sa audă de ea pe motiv ca a fost măritată, ca nu ii place fata ei, ca are fata de curva și numai cuvinte urate fără sa o ...? (mai mult)
M- am întlnit cu fratele meu geaman, noi am fost desparţiţi la nastere de parinţii nostri. Avem 17 ani, el e la tata şi eu la mama, el m- a invitat cu el la un suc aşa ca frate şi sora dar mama...? (mai mult)
Bună.Am 15 ani sunt însărcinată, parinţii mei zic să fac avort, dar eu simt ca nu pot face asta. Eu vreau sa cresc copilul, să îi fiu mamă e tot ce îmi doresc, chiar daca am rămas însărcinată...? (mai mult)
E vreo problema cu inaltimea mea, am 1.74 si am inteles ca acesta e un criteriu determinant in a gasi o fata, e chiar asa o problema? Pot face ceva sa mai cresc in inaltime?
Cum a fost pentru voi plecarea de la casa părintească? Urmează să mă mut cu logodnicul meu, în alt oraș și pregătindu- mă mi- am dat seama că simt o oarecare vinovăție. Îl iubesc foarte ...? (mai mult)
Salut! Este ciudat daca eu am o atractie față de femeile grase, ci nu cele skinny?
Părinți mei nu mă lasă în pace încontinu deși eu de la 17 ani m- am mutat cu soțul meu pentru ca ei mă băteau mă presează să îi iert nu pot face asta pentru că acum 3 luni pe bebe l- am ...? (mai mult)
Hei TPU! Bunica mea care m- a crescut credeti ca e ok sa ma judece atat de mult Ma simt ca si cum nu m- ar intelege in absolut nimic că generatia de azi e altfel nu ca pe vremea, imi zice mereu ca sa...? (mai mult)
Eu an o fata dintr- o relație anterioara și am zis că sunt căsătorită de un an iar tatăl natural al fetei nu îl interesează de ea și m- a sunat că vrea să o vadă cică. Credeți că trebuie...? (mai mult)
Am 16 ani locuiesc cu mama și cu bunica materna mama mă crește singură de la 5 luni pentru ca tata a murit bunica mea mereu se baga în creșterea mea și nu mi se pare normal pentru ca nu sunt fata...? (mai mult)
Tatăl fetiţei mele nu vrea să stea deloc cu ea ea are 8 luni şi ne-am certat din cauza asta eu am 18 ani ce pot face?
Bună am 16 ani și aș vrea să vă zic că mama e foarte atașată de mine ea când ma născut pe mine era însărcinată cu gemeni și pe sora mea germana a nascuto moartă. Credeți că de asta mama...? (mai mult)
O prietenă de a mea are o problemă in familie și una personală Are 2 probleme de fapt dar una e mai mare In familia ei sunt 2 fete prima, fata respectiva (16 ani) Si sora ei mai mica (12 ani) Și...? (mai mult)
Bună seara, mi- a venit hotărârea judecătorească și judecătoria a hotărât ca fetița mea de 2 ani sa rămână la tata, el de 1 an de zile na cautat deloc copilu, și martori la divorț au ...? (mai mult)
Am rugat-o pe mama sa stea cu mine cand a venit de la munca eu am 16 ani şi a zis că e obosită eu am nevoie de ea am nevoie să discut cu ea.Ce pot face în situaţia asta?
As vrea sa va intreb cum ati procedat pentru a va putea face relații cu fetele, eu nu am avut niciodată pana la 25 de ani
Soțul meu ma bătut de față cu copilul avem un băiat care are 5 ani copilul plângea când a văzut ca mă bate suntem căsătoriți de 7 ani pe lângă că mă bate mă forțează să întrețin ...? (mai mult)
Eu sunt căsătorită de un an dar am o fata care are 6 ani dintr- o relație anterioara soțul meu se înțelege bine cu ea.La prânz el o culca se joaca cu ea și ea se lipește de el îi zice tati.Sunt...? (mai mult)
Bună dimineața. Sunt la muncă, nedormită toată noaptea, ieri am muncit după amiază, și azi sunt cu ochii umflați de plâns, cu roșeață in jurul gatului și cu o mulțime de întrebări ...? (mai mult)
Hai salut TPU, am si eu o intrebare, de ce dupa fiecare despartire intr-o relatie nu sufar absolut deloc chiar daca am iubit persoana respectiva?
Am 17 ani locuiesc cu fratele meu mai mare el are 24 de animama şi tata sunt plecaţi la munca în strainatate a venit matuşa la noi în vizita are un baiat de 4 ani eu am nişte pluşuri în cameră...? (mai mult)
Eram cu iubitul meu sa ne plimbam şi m- am pus în spatele lui şi a dat cu cotul la mine în nas din greşala când şia ridicat mâna şi a cerut iertare dar nu ştiu daca să îl iert sau nu.Voi ...? (mai mult)
Am 16 ani îmi doresc mai multă atenție din partea mamei mele dar ea mereu e ocupata cu munca.Ce pot face?
Sotul meu nu mă asculta sa se lase de jocuri de noroc mulţi îmi zic să divorţez dar eu nu vreau sunt ataşata de el şi îl iubesc ce pot face?
Am 16 ani am mai zis ca am ţipat la mama de dimineata pentru că m-a trezit devreme eu vreau sa dorm macar acum în vacanţă dar ea nu îmi da voie.Ce pot face în legătură cu mama?
Am 17 ani şi un frate de 2 ani părinții mei muncesc pana seara la ora 20 de la 6 dimineaţa şi îl lasa pe fratele meu cu mine. Nu înţeleg de ce l- au facut şi îl lasa cu mine sunt sora lui nu ...? (mai mult)
Am venit la mama în vizita stau câteva zile şi am febra am 20 de ani mama vrea să doarma cu mine de cand a vazut ca am febra nu pot sa o refuz e mama mea totuşi ce pot face?
Există femei materialiste si cred ca aceasta nu este o surpriza, spun asta pentru ca cine se aseamana se aduna si in general oamenii isi gasesc prieteni si parteneri de viata cu valori similare, asadar...? (mai mult)
Eu sunt cu soțul meu de când aveam 16 ani, de la 17 ani m- am mutat la el pentru ca părinții mei ma băteau. El avea 22 de ani atunci, cand eu am facut 20 de ani ne- am căsătorit legal cu acte,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului