Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 8 Februarie 2025 sunt:
Eu sunt cu soțul meu de când aveam 16 ani, de la 17 ani m- am mutat la el pentru ca părinții mei ma băteau. El avea 22 de ani atunci, cand eu am facut 20 de ani ne- am căsătorit legal cu acte,...? (mai mult)
Bună, De o lună m- am mutat cu iubitul meu în UK. Stăm la sora lui intr- o casă cu două camere, totul bine și frumos mai puțin împărțirea chiriei. Cum se procedează sau cum vi se pare normal?...? (mai mult)
Salut, intr- o seara eu si cu iubita mea ne- am despartit avand o relație la distanta iar din cauza unui examen + alte chestii importante n- am putut vorbi deloc cu ea in ziua respectiva, menționez...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un link din Turcia, preferabil in engleza care sustine ca e legal ca digital nimazii sa lucreze in Turcia si care e legea care face treaba asta legala, sau macar un ...? (mai mult)
Am 20 de ani şi am avut febra şi mama nu m-a lasat să dorm singura, a vrut să doarmă cu mine.Vi se pare normal comportamentul mamei? Totuşi sunt majora am 20 de ani
Am 18 ani, parinţii mei mi- au zis sa îi ajut sa scoata cartofi din gradina dar nu am vrut, au zis ca sunt pedepsita si nu mai am voie azi afara.Am 18 ani vi se pare normal sa ma pedepseasca la varsta...? (mai mult)
Am cunoscut un baiat dar imi e frica sa nu ma înşele ca fostul meu iubit.Ce pot face, ce sfaturi aveţi pentru mine?
Am 16 ani, am fost cu trotineta electrica în parc şi am cazut cu ea şi mi- am spart telefonul dar înca merge. Când am ajuns acasă parinţii mei nu m- au certat ca mi- am spart telefonul când am...? (mai mult)
Soţul meu nu poartă verigheta, el zice că îl strânge ca i- a ramas mică. Eu o port şi nu mi se pare normal ca el sa nu o poarte.Voi ce aţi zice despre situaţia asta? Vi se pare normal ca nu o...? (mai mult)
Mătușa mea mă cam enervează, dar nu pot să stau nici măcar o zi fără să o sun să văd ce mai face. Oare de ce?
Am 16 ani ani şi dimineaţa sunt obosită şi când mă trezesc mama cu tata fiind obosită ţip la ei, dar nu mă ceartă. Credeţi că părinții mei procedează corect? Voi cum aţi proceda în locul...? (mai mult)
E concurenta mare pe femei fiindca o fata e abordata de minim cateva zeci de barbati pe luna ce sanse am eu sa reușesc in condițiile in care, eu am multe minusuri si ea il va alege pe cel mai bun, ...? (mai mult)
Am 17'ani, locuiesc cu fratele meu mai mare, el are 24 de ani, parinţii noştri sunt plecaţi în străinătate şi fratele meu nu ma lasa sa ies nici afara, ma lasa numai pana la ora 22, nu îl...? (mai mult)
Buna ziua, exista un avocat pe aici sau cineva care imi poate spune ce acte am nevoie pentru casatoria in Iordania? M- am uitat pe net, dar nu stiu daca certificatul de celibat si actul de identitate...? (mai mult)
Hei! Am o relație frumoasa cu un baiat de 6 luni. Ca in fiecare relație, nu e totul roz. Imi este mereu alături, la orice ora e disponibil sa- mi aduca orice, m- a prezentat mamei lui, mi- a luat...? (mai mult)
Am o problemă! Acum că este vacanță nu o să mă întâlnesc cu ea prea des, însă o plac foarte mult. Cum aș putea să îi spun prin mesaje? Când ne întâlneam afară sau la școală ne compătimeam...? (mai mult)
Băiatul cu obsesie are șansa să revină la normal?
Cum trebuie sa ma comport ca sa ma placa fetele? Firea mea e una calma, blajina si pacifista dar stiu ca acestea sunt caracteristici feminine, dar nu stiu ce sa fac, cum ma pot schimba?
Am nevoie de ajutor! Acum că este vacanță, nu cred că mai pot să mă întâlnesc cu ea, însă o plac foarte mult. Cum aș putea să îi scriu în mesaj că îmi place de ea? Când ne întâlnim...? (mai mult)
Sunt în anul 2 la Drept și din cauza restanțelor acumulate sunt pe punctul de a repeta anul. Deși tot ceea ce fac este să învăț, dar rezultatele nu se văd. Tata este foarte supărat pe mine. ...? (mai mult)
Am 17 ani şi am un bebe, are 4 luni iar părinții mei mă ajută cu el. Mă prea prezează pentru ca îmi zic ei cum să îmi cresc copilul, ce pot face în legătură cu asta?
Buna, am si eu o nelamurire.Am vazut multe intrebari de genul "daca plec la 17 ani la iubitul meu se poate intampla ceva?"Insa nu prea am vazut nimic concret.Stiu ca nu e cea mai buna alegere dar nu cunoaste...? (mai mult)
Am 18 ani, mama cu tata m- au pus să îi ajut la treaba dar eu le- am zis ca nu vreau şi mama chiar daca îmi lua apararea mereu în faţa lui tata s- a suparat pe mine, ce pot face? Credeţi ca ma...? (mai mult)
Mi-am facut o relaţie cu un baiat, eu am mai fost odata într-o relaţie dar respectivul m-a înşelat şi mi-e frica să nu păţesc la fel, ce pot face?
Am 20 de ani m-am mutat la iubitul meu, el sta la parinţii lui iar mamei lui nu îi place de mine. Noi suntem la facultate şi nu avem unde să stam singuri, ce putem face?
Vreau să îmi vopsesc părul şi sotul meu zice că nu e de acord să fac asta şi m- am certat cu el pentru ca nu mă lasă dar în primul rând e corpul meu şi parul meu şi nu e treaba lui ce fac ...? (mai mult)
M- am certat cu tatăl fetiţei mele, fata are 8 luni, ne- am certat din cauza ca nu a vrut sa stea cu fata şi nu ştiu daca să îl iert sau nu, eu am 18 ani.Voi ce mă sfatuiţi să fac? Chiar nu...? (mai mult)
Am 17 ani, am un frate geamăn el e la tata eu la mama, ei au divorţat, eu nu am o legatura aşa bună cu fratele meu geamăn.Cum pot avea o legatura bună cu fratele meu geamăn? Noi am fost separaţi...? (mai mult)
Am 16 ani şi parinţii mei ma trezesc la 8 dimineaţa. Ei nu înţeleg ca mie mi- e somn pentru ca stau pe telefon toata noaptea, ma culc la 5 dimineaţa, ce pot face? Macar acum sa ma lase să dorm...? (mai mult)
Buna.Deci povestea mea e mai complicata si nu stiu ce sa mai fac.Eu sufar dupa un baiat de 6 luni si inca sper sa se intoarca si mereu credeam ca am trecut peste dar nu.Acum 3 sapt am inceput sa vb cu ...? (mai mult)
Bun,a am o mare indoiala, mamaia s-a recasatorit (eu nepoata)pot avea o relatie cu nepotul lui? Desi nu e lagatura de sange nu cred ca e posibil, ce parere aveti? Multumesc
Ce înseamnă mai exact a susține financiar o femeie? Am pus întrebarea ca am auzit pe YouTube de la o psiholoagă că femeia are nevoie și de genul acesta de susținere de la bărbat și nu înțeleg,...? (mai mult)
Salutare. Am gresit cand am scris intrebarea, am sters-o si acum repostez. Va simtiti mai bine de cand sunteti pe cont propriu decat cand stateati cu parintii?
Salut TPU. De cand v-ati mutat cu parintii sunteti mai fericiti decat cand stateati cu parintii?
Scuzati ca va intreb dar astea sunt vremurile... Deci intr- o relatie e neaparat ca baiatul sa aiba masina? Daca da, cat ar fi sa valoreze? Mie nu imi place sa conduc, ca stau in capitala si e haos....? (mai mult)
Am fost pe afara cu prietenii si mi s-a terminat bateria la telefon, iar mama s-a îngrijorat şi când am ajuns acasa m-a certat, vi se pare normal? Am 16 ani
Dacă lucrez pe minimul pe economie fără bonuri de masă, o să pot îmi face o iubită într-o zi sau n-am nicio șansă?
Am 16 ani mama m-a pedepsit pentru ca am jignit-o a zis că nu mai am voie să ies din casa 3 saptamani.Cum să o conving să mă lase afară?
Vreau să divorţez de soţul meu pentru ca e foarte gelos, dar parinţii mei au zis ca daca voi divorţa de el nu mai am ce vorbi cu ei.Ce pot face în situaţia asta?
Ce grad de rudenie este între mine și copilul verișoarei mele primare?
Bună, sunt cu psihicul la pământ și nu am niciun spriji.n Iubitul meu e într- o relație foarte buna cu sora lui de 32 de ani, el având 21. De exemplu astăzi am venit de la muncă dupa 8 zile...? (mai mult)
Salutare! Va scriu referitor la o problema apasatoare, de 3 ani sunt impreuna cu o fata, locuim impreuna la ea, dupa o vreme au venit si parintii ei, am propus de la inceput aa mergem in chirie dar...? (mai mult)
Am un coleg la muncă trecut de 40 de ani, fără soție, fără copii care mai mă jignește, mă face tâmpit și altele. El crede că glumește, dar mie nu mi se pare amuzant. Credeți că are...? (mai mult)
De ce părinții partenerului, mai ales părinții fetei se opun relatiei acesteia cu baiatul, dacă acesta nu are statut social mare? Nu are situatie financiara foarte buna ci una medie si traieste ...? (mai mult)
Eu şi sotul meu ne- am certat pentru ca m- a înşelat cu menajera şi mi- a zis că sunt nebună şi să merg la psiholog şi ca n- am nici un drept să îl trag la răspundere şi a mai zis că se pupă...? (mai mult)
Am pierdut 2 sarcini, una acum 3 ani şi una acum o luna. Nu ma simt prea bine, de atunci soţul meu îmi ofera sprijin, suntem căsătoriţi de 7 ani. El zice ca mai facem copii dar mi- e frică să...? (mai mult)
Am 17 ani, locuiesc cu fratele meu mai mare, el are 24, locuiesc cu el pentru ca părinții mei sunt plecaţi în străinate la munca, îmi e foarte dor de mama şi de tata, deşi vorbesc cu ei pe...? (mai mult)
Mama ma pune în fiecare zi sa am grija de fratele meu mai mic care are 2 ani când se duce la munca, dar eu am 17 ani şi tata face la fel. Dupa parerea voastra procedeaza corect ca ma pun sa am grija...? (mai mult)
Am 16 ani şi mama m- a pedepsit pentru că nu a vrut să mă lase afară pentru ca a zis să o ajut acasa şi am jignit- o. A zis că nu am voie 3 săptąmâni afară şi nu vrea să mă ierte.Ce pot ...? (mai mult)
Parinţii mei şi ai sotului meu au zis ca vor nepoţi, dar e o problemă. Eu nu vreau să rămân însărcinată pentru ca urăsc copiii, sotul meu ştie asta că mie nu îmi plac copiii, ce pot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!