Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 8 Februarie 2025 sunt:
M-am certat cu sotul meu din nou, nu îmi place când ne certăm, îl iubesc foarte mult şi nu îmi place să ne certăm.Ce putem face să nu ne mai certăm?
L- am iertat pe fostul meu sot dupa ce am divorţat acum 5 ani pentru ca m- a înşelat şi nici nu a platit pensie alimentara. Avem şi o fata de 6 ani pentru ea l- am iertat, dar l- am rugat azi să...? (mai mult)
Parinţii mei nu sunt de acord cu iubitul meu pentru ca e mai mare decât mine cu 3ani. Eu am 20 de ani, eu cu el chiar ne iubim, ce pot face în legătură cu părinții mei?
Mi- am gasit mama biologica, am fost cu parinţii mei adoptivi la ea şi am aflat ca am şi fraţi, 3 baieţi şi o sora. Cel mai mare dintre ei are 10 ani, dupa 7 ani, 3 ani şi sora mea are 9 luni,...? (mai mult)
Eu sunt împreuna cu un barbat căsătorit, am fost cu el când i- a zis soţiei lui că divorţează el s- a mutat la mine. Ne înţelegem foarte bine amândoi, m- a prezentat soţiei lui când i- a...? (mai mult)
Am vorbit cu tata şi a zis ca o să vină să îmi cunosc fratele geaman pentru ca mama cu tata sunt divorţaţi şi fratele meu a ramas la tata, iar eu la mama. Suntem gemeni. avem 17 ani.Vi se pare...? (mai mult)
Eu sunt casătorită dar am mai fost casatorita odata şi actualul soţ e foarte gelos şi mi- a gasit pozele de la nunta cu fostul soţ şi nişte pahare pe care scria numele meu ši al fostului soţ...? (mai mult)
Bună seara. Diferența de vârstă dintre mine și iubitul meu este de 5 ani eu fiind minoră iar el major.Parintii mei nu sunt de acord cu această relație deoarece spun că diferență de vârstă ...? (mai mult)
Iubesc un baiat de aproape doi ani mai bine zis am invatat sa l iubesc pe tot parcursul acestui timp tin din tot sufletul meu la el, momentan de vreo 6 luni suntem prieteni, dar nu vorbim foarte des..inainte...? (mai mult)
Vi se pare normal sa nu va puteți chema familia(mama, tata, frate) la un eveniment (aniversarea vostra sot/sotie, copil etc) din cauz faptului ca va critica ce puneți pe masa, ce serviți, cum serviți...? (mai mult)
E ok o relatie cu 2 ani diferența? Adica eu am 17 fara 2 luni iar ea are 15
Buna TPU am si eu o poveste cu o fata v- o zic acum in 2021 am cunoscut o fata atunci nu o placeam chiar complet, dar mi- a dovedit ca tine la mine, si am fost prieteni mereu prieteni dar ne placeam....? (mai mult)
Am 16 ani şi azi mama m- a certat că m- am trezit la ora 2 dupa prânz şi i- am zis ca nu e treaba ei până la ce ora dorm eu şi sa supărat sunt în creştere am nevoie de somn.Voi ce parere aveţi...? (mai mult)
Intrebare pentru fete, daca vorbiti cu un baiat care fii se pare dragut si ok imediat dupa o despartire de o relatie medie v ati gandi sa fiti impreuna cu ala sau ati vorbi doar ca sa treceti peste...? (mai mult)
Eu am 23 de ani urmeaza să mă casatoresc cu iubitul meu el are o fetiţa de 2 ani pentru ca a mai fost căsătorit odată el are 27 de ani eu o iubesc mult pe fetiţa lui şi ea e ataşată de mine noi...? (mai mult)
Am fost într- o relaţie de 5 ani iar acum câteva zile iubitul meu a zis ca vrea să ne desparţim că el şi a gasit pe alta nu pot trăi făra el îl iubesc viaţa fara el nu are rost mam gândit să...? (mai mult)
Am mai zis ca soţul meu munceste dar îmi cere bani din salariul meu el e şi dependent de jocuri de noroc nu vreau să divorţez îl iubesc chiar dacă face asta şi mam ataşat destul de mult de el ...? (mai mult)
Am 18 ani mama cu tata se contrazic mereu pentru mine pentru ca mama îmi ia, mereu apararea când greşesc şi când tata mă pedepseşte mama mă apara mereu în faţa lui.Ce pot să fac ca ei 2 să...? (mai mult)
Soacra mea a venit la mine cât sotul meu era la munca cica ca să îşi vada nepotul şi i- am zis ca o las să vadă copilul când învaţă să mă respecte pentru ca eu sunt mama nepotui ei şi atunci...? (mai mult)
Am 17 ani mama cu tata sunt divorţaţi ea s- a recasatorit au divorţat când m- am nascut eu mama mi- a zis ca eu mai am un frate geamăn şi ca e la tatăl meu biologic eu nici pe tatal meu biologic...? (mai mult)
Mama când vine de la muncă îmi zice că e obosită şi mă pune pe mine să fac curat şi mâncare sau să stau cu fratele meu mai mic care are 2ani eu am 17 şi nu mi se pare normal că face asta. ...? (mai mult)
Lam iertat pe fostul meu soţ noi am divorţat acum 5 ani am divorţat ca ma înşelat l-am iertat pentru fata fata are 6 ani credeţi ca am facut alegerea corectă?
I- am zis mamei soţului meu că l- am prins cu menajera şi ea e de partea mea când i- am zis s- a certat cu el i- a zis ca nu e frumos să faca aşa ceva eu ma aşteptam să ţină cu el oricum vreau...? (mai mult)
Salut TPU am 19 ani si recent m- am despartit de iubita mea, bine nu pot spune chiar despartit, mai mult o pauza. sunt aproape de 1 an cu fata asta, la inceputul relatiei am fost foarte rece cu ea deoarece...? (mai mult)
Sedintele de logopedie pentru copii de 5 ani sunt decontate prin medicul pediatru de CAS?
Salut TPU, am si eu nevoie de părerea voastră.In 2 luni fac 17 ani, voi care credeti ca ar fi varsta minimă a unei fete pentru a ma cupla cu ea?
Observ mulți bărbați, care spun ca isi doresc o femeie gospodina, care stie sa gateasca, sa spele haine, sa fara curat in casa si să fie "sexy", însă ei uita ca acest tip de femeie solicita ...? (mai mult)
Salut, a trecut cineva peste o despărțire care s- a terminat cat de cat ok, fara block sau certuri, doar discutii despre motiv si despre faptul ca ar trebui sa mai încercați. Dar ai fost refuzat...? (mai mult)
Am 17 ani iar mama m- a pus să fac curat şi nu am vrut aşa ca m- a pedepsit nu ma mai lasa să ies afara din casa ea nu putea pentru ca trebuia sa stea cu fratele meu are 2 ani.Vi se pare normal sa...? (mai mult)
Soacra mea iar s- a apucat cu cearta a venit să mă ajute cu copilul ca să pot să gătesc şi a început sa ma critice că nu tai bine morcovi, ca nu tai bine ceapa ca ea face mai bine ca mine că...? (mai mult)
Am 16 ani, sunt adoptată de parinţi meii adoptivi de când aveam 2 luni şi sunt trecuta pe numele lor. Parinții mei biologici m- au abandonat dar chiar dacă au facut asta aş vrea să îi cunosc.Ce...? (mai mult)
Eu şi sotul meu muncim amândoi dar el când vine de la muncă mă pune pe mine să fac totul şi îmi cere şi bani din salariul meu deşi are bani.El e şi dependent de jocuri de noroc.Ce pot face să...? (mai mult)
Eu şi soţul meu avem un copil, are un an, soţul meu nu prea stă cu copilul. El vine de la muncă, se pune la televizor la meciuri şi zice ca e obosit şi eu merg la munca, las copilul cu mama,...? (mai mult)
Mi- am prins soţul cu menajera, avem menajera pentru ca eu nu prea pot să fac curat în fiecare zi fiind la muncă şi vine de 2 ori pe saptamana menajera. Soţul meu a ajuns acasa mai devreme apoi...? (mai mult)
Sora mea mai mare a venit să mă vadă cum parinţii nostri sunt divorţaţi, ea sta la tata iar eu la mama. Eu am 17 ani şi ea 20 şi înca locuieşte cu tata.Cum pot să fac să ne vedem mai des? ...? (mai mult)
Azi eu şi soţul meu facem 4 ani de casnicie şi nu ştiu ce cadou să îi iau, lui îi place să colecţioneze ceasuri de mână. Credeţi că ar fi bine daca i- aş cumpara un ceas? Chiar nu ştiu ...? (mai mult)
Ați putea avea o relație serioasă cu un bărbat care e de profesie mecanic auto?
Cum va dati seama cand o fata e fata si un baiat e baiat? Poate vi se pare ciudat ca intreb, dar o zic la modul serios. Adica am vazut o persoana cu cap de baiat si corp de fata (sani). Intr- o alta...? (mai mult)
Credeti ca e normal ca o fata sa-i placa de un baiat ca si caracter, ca aspect, ca persoana ca s-a comportat frumos cu ea fara sa aiba sentimente?
M- a lasat mama până la urma la tata, am stat o zi la el pentru ca nu am mai vrut din cauza mamei lui care ţipa la mine din orice. De asta am sunat- o pe mama sa vina dupa mine, am 17 ani.Ce pot face...? (mai mult)
Respect Codul Bunelor Maniere în raport cu femeile, le deschid usa, le ofer locul la geam, cu diferite ocazii le sarut mana, le aranjez scaunul, la ziua celor le care le cunosc le dau flori si cadouri,...? (mai mult)
Sunt însărcinată, i- am zis soţului meu şi el spune să fac avort. Eu nu vreau să fac, îmi doresc copilul, el zice ca nu e pregatit să fie tată, nici eu nu sunt pregătită sa fiu mamă dar...? (mai mult)
Eu şi sotul meu avem 2 copii, un băiat de 8 ani şi o fata de 5 ani, eu cu sotul meu ne mai dorim un copil dar ei 2 sunt deja geloşi unul pe altul şi se cearta amândoi pe mine, mai ales cea mica...? (mai mult)
Am mai zis ca am divorțat de sotul meu acum 5 ani si nu a platit pensie alimentara pentru fata în aceşti ani, dar a venit sa o vada. Fata nu e obişnuită cu el şi a plans când l- a vazut şi a stat...? (mai mult)
Am 17 ani iar fratele meu are 19 ani, mama e plecată în străinătate la muncă şi tata ne bate pe amândoi, pe fratele meu ca se baga sa ma apere. Noi ne- am gandit sa fugim de acasa, credeţi ca...? (mai mult)
Am 17 ani, parinţii mei au plecat la munca şi l- au lasat pe fratele meu cu mine, are 2 ani şi plânge încontinuu dupa ei de când au plecat la munca. Nu ştiu ce să îi fac sa nu mai planga.Ce...? (mai mult)
I- am zis cuiva că mi- e rușine puțin când sunt la muncă că aș putea să mă întâlnesc cu cineva cunoscut sau un fost profesor și m- a întrebat dacă am primit bullying când eram la școală. ...? (mai mult)
Am mai zis ca imi cresc fratele singura el are 8 ani iar eu 21 de ani merg la facultate dar şi muncesc pentru mine si pentru el cât sunt la facultate sau la munca îl las pe el ori la bunica ori la o...? (mai mult)
Mama e îngrijorată că de pe 1 iunie lucrez în fiecare zi. Cum s-o calmez dacă se mai agită?
Azi a fost ziua de nastere a lui tata, am 18 ani, el a consumat alcol şi m- a chemat şi pe mine la masa sa, beau cu el. Tata chiar daca nu e ziua lui daca îi zic sa îmi dea bani sa îmi iau o bere...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?