Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 8 Februarie 2025 sunt:
Mama e îngrijorată că de pe 1 iunie lucrez în fiecare zi. Cum s-o calmez dacă se mai agită?
Azi a fost ziua de nastere a lui tata, am 18 ani, el a consumat alcol şi m- a chemat şi pe mine la masa sa, beau cu el. Tata chiar daca nu e ziua lui daca îi zic sa îmi dea bani sa îmi iau o bere...? (mai mult)
Iubitul meu m- a cerut în căsătorie, am spus da, dar e o mica problema. El are o fetiță de 2 ani din fosta lui casnicie. Fata a ramas la el pentru ca fosta lui sotie nu o îngrijea.Eu am 23 de ani,...? (mai mult)
Am 16 ani, locuiesc cu părinții mei adoptivi pentru ca mama mea biologica dupa ce m- a nascut m- a lasat în spital iar părinții mei adoptivi nu au putut avea copii biologici. Au ales să adopte, ...? (mai mult)
Cum iti poti da seamă daca un om este bun si nu are intentii rele?
Salut. Am observat de mult un anumit trend si vreau sa inteleg logica din spatele lui. Se intampla in multe situatii ca fetele/femeile sa loveasca sau sa stranga baietii/barbatii de zona genitala. Vezi...? (mai mult)
V- am zis ca am fost cerută în casatorie de iubitul meu? Am spus da, sunt atat de fericită şi emoţionata, noi nunta vrem sa o face în luna august, am 23 de ani si el 25. Ce pregatiri trebuie ...? (mai mult)
Am aflat că am o infecţie la ovare şi iau pastile de la medic. Sotul meu de când iau tratamentul asta e foarte îngrijorat pentru mine.Cum îl pot ajuta sa se linişteasca? Eu ma simt mai bine
Când lucrez duminica, uneori mai vine tata să mă ia. E ciudat? Specific că am 22 de ani.
E greşit ca sunt mamă la 17 ani? Eu îl iubesc mult pe bebe, are 4 luni dar oamenii ma judeca ca am devenit mama la vârsta mea. Dupa parerea voastră e ceva greşit? Credeți ca trebuia să fac...? (mai mult)
Salut! Am 17 ani, locuiesc cu mama mea într- o zonă rurală și ține un miel în casă de 3 luni. Țin să precizez că ține mielul în singura cameră pe care o avem și în care stau eu, sora mea...? (mai mult)
Baieţelul meu are 3 ani, e foarte atasat de mine eu fiind însărcinată iar, sunt obosită şi uneori e greu sa am grija de el. Are momente când se lipeşte de mine şi zice "mami te iubesc".Ce pot...? (mai mult)
Parcă mi-ar plăcea să locuiesc cu o femeie, dar am o frică: Care sunt șansele ca atunci când fac duș să ia un cuțit din bucurie, să intre peste mine și să mă omoare?
Nu prea merg eu cu boltul/taxiul, merg cu autobuzul, dar am o întrebare: Care sunt șansele ca în timpul drumului să scoată un cuțit șoferul și să mă omoare?
Am 17 ani, îmi doresc sa petrec mai mult timp cu mama dar ea îi da mai multa atenţie fratelui meu mai mic. El are 2 ani, câteodată simt ca pe el îl iubeste mai mult. De când a aparut el eu nu ...? (mai mult)
Am 21 de ani, iubitul meu este un bărbat însurat, noi chiar ne iubim. El cu soţia lui nici nu mai locuieşte, s- a mutat la mine şi va divorţa de ea şi ne vom casatori. El îmi zice mereu ca nu...? (mai mult)
Cum îți faci un prieten la 22 de ani? La muncă mai vorbesc cu un băiat, dar parcă mi- e rușine să- l întreb dacă vrea să ieșim undeva, plus că mie îmi place să mă plimb doar cu...? (mai mult)
Soţia mea a devenit foarte distantă de mine, în ultima vreme sta doar pe telefon, nu mă bagă în seamă.Mă întreb mereu ce se întmplă cu ea dar nu gasesc răspunsuri.Voi ce ziceţi, de ce credeţi...? (mai mult)
Buna, am 18 ani, părinți mei sunt diferiţi, tata e mai sever iar mama îmi ia apararea în faţa lui la toate prostile ce le fac.Vi se pare normal ca mama ma apara indiferent de ce prostii fac?
Am întrebat-o pe mama cum îmi fac o iubită, iar ea a spus că trebuie să-mi fac un prieten cu care să ies, ca să cunosc persoane. Voi ce ziceți?
Sotul meu e în strąinătate la muncă, eu cu el vorbim des la telefon şi video dar îmi e tare dor de el.Ce sfaturi aveţi pentru mine?
Eu şi sotul meu ne-am certat iar, dar ne-am împacat, nu mai vreau să mă cert cu el. Il iubesc.Ce putem face să nu ne mai certam aşa des?
Tata ma bate aproape zilnic şi pe mine dar şi pe fratele meu. Eu am 17 ani şi fratele meu 19 ani, mami e plecata la muncă în strainatare. Nu mai suport să ma bata tata, vreau la mama, părinții...? (mai mult)
Sotul meu nu mai poarta verigheta pentru ca ia ramas mica i- am zis sa o duca sa o mareasca la bijutier eu sunt de parere ca, verighetele trebuie purtate de oameni casatoriţi.Voi ce parere aveţi credeţi...? (mai mult)
Iubita mea a vrea un bebe, ea are 17 ani iar eu 18, sunt mai mare cu 1 an ca ea. Am discutat cu ea, i-am zis ca e prea mica, ce pot face în situaţia asta? Nu vreau să fiu înca tată
Bună seara.Am 16 ani eu, nu locuiesc cu parinţii biologici, ei nu m- au dorit, mama m- a abandonat în spital cand m- a nascut dar locuiesc cu părinții mei adoptivi. Ei şi- au dorit mult un copil...? (mai mult)
Buna ziua! Am cunoscut o fata in urma cu 5 ani de zile și ne- am îndrăgostit unul de celălalt. Ea avea o fetiță de 6 luni pe atunci, am acceptat- o cu tot cu copil, copilul nu are nici o vina...? (mai mult)
Am avut o relație de 5 ani in care eram nefericita. Deja de la împlinirea a 3 ani de relație simteam ca nu e ce trebuie…Multe certuri, contraziceri, eu eram nemulțumita de el, încercam sa îl schimb....? (mai mult)
Fratele meu are 8 ani, locuim la tara şi îl cresc singura, poate că unii din voi stiţi ca parinţii nostri au decedat cei care aţi mai citit întrebarile mele. Eu am 21 de ani, noi locuim la ţara...? (mai mult)
Am 23 de ani iar sotul meu 26 noi, nu am purtat niciodata verighetele de când ne- am căsătorit, adica de 3 ani. Mulţi ne zic ca nu e bine să nu le purtam, voi ce parere aveţi? Noi chiar nu le-...? (mai mult)
Am 16 ani, mama e prea protectiva faţa de mine, nu am voie afara pana târziu, maxim pana la ora 10 şi daca întarzii 10 - 15 minute se panichează. Tata nu e aşa. Oare mama se comporta așa pentru...? (mai mult)
Sotul meu mi- a propus ca diseara să ieşim la o cină în oraş doar eu cu el. De când avem copiii nu am mai fost, doar eu cu el, vreau sa las copiii la mama dar nu sunt prea obisnuiţi cu ea şi ...? (mai mult)
De ce lumea nu înțelege că tu îți faci doar datoria și țipă la tine?
Buna, doresc sa povestesc urmatoarea situatie, am facut urmatoare prostie si acea de a mai da o sansa fostului, de cand ne- am revazut am avut doua contacte sexuale la distanta de o saptamana si protejate,...? (mai mult)
Cum să scap de frica mea care nu are logică față de unul dintre bunicii mei? El nu mi- a zis niciodată ceva rău, și chiar dacă mi- ar fi zis, înțeleg că mi- ar fi zis ca pe un sfat, ceva ...? (mai mult)
Sunt împreună cu un barbat căsătorit, a zis ca va divorţa de soţia lui şi va veni la mine. Eu sunt mai tânără ca ea, am 21 de ani a zis ca dupa divorț se va casatori cu mine, sper să divorţeze...? (mai mult)
M- am răzgândit si nu am mai stat 2 zile la părinții mei, m- am întors la sotul meu. Când am intrat pe uşa l- am gasit plângând, când m- a vazut ma îmbrăţişat şi a zis ca îşi cere scuze...? (mai mult)
Am 18 ani, eu cu părinții mei locuim la ţara, am povestit ca ieri seara am baut la ziua unui prieten şi am venit beata acasa şi mama nu i- a zis lui tata, pentru ca el e mai sever. In fine, nu...? (mai mult)
Am mai povestit ca am pierdut 2 sarcini una luna trecuta si una acum 3 ani, sunt distrusa sotul meu imi zice doar ca mai putem face copii. Eu noaptea visez bebeluşi şi ma trezesc plângând din somn,...? (mai mult)
Am un bebe de 4 luni, e baieţel, eu am 17 ani lumea îmi zice că şi eu înca sunt prea mica sa îl am şi ca o să regret ca am nascut la varsta asta. Voi ce credeţi? Oamenii îmi zic ca şi parinţii...? (mai mult)
Eu cu unchiul meu, fratele mamei suntem apropiaţi de vârsta. Eu am 20 de ani iar el 24 de ani, noi avem o relaţie de nepoată- unchi dar şi una de prietenie, el chiar mă considera şi sora lui ...? (mai mult)
Aş vrea, să va povestesc ce am păţit azi, eu cu soţul meu suntem divorţaţi de 5 ani, avem o fata de 6 ce nu l- a conoscut niciodată pe tatăl ei. El a venit azi la mine şi a zis să îl iert...? (mai mult)
Nu ştiu ce a apucat- o pe soacra mea pentru ca ea de obicei nu ma suporta dar cand am mers azi cu sotul meu si cu copilul nostru la ea s- a comportat frumos, mi- a facut cafea, am vrut sa ma ridic eu...? (mai mult)
Soţului meu îi e frică să nu mă piarda, chiar el mi- a zis asta chiar dacă eu îi fac crize de gelozie el înca mă iubeşte. Azi mi- a adus micul dejun la pat.Şi aş vrea să vă întreb de curiozitate...? (mai mult)
Consideraţi banii importanţi într - o relaţie de cuplu? Parinţii mei nu îl plac pe sotul meu pentru ca are un salariu decent şi nu e milionar cum şi- au dorit ei. Noi ne iubim şi avem şi un copil...? (mai mult)
De ce am frica asta de a fi judecat?
Eu cu soţul meu suntem plecaţi în vacanţă în Italia şi am fost la piscină el e mai glumeţ de fel şi m- a luat în brațe şi ma aruncat în piscina deşi eu nu ştiu să înot când ma aruncat...? (mai mult)
Buna, am 17 ani, am un frate mai mic, are 2 ani mâine mami cu tati pleaca la munca, credeţi ca o sa ma descurc sa am grija de el?
Sotul meu mi-a dat o palma, e prima data cand face asta, şi-a cerut iertare dar nu stiu daca sa iert. E prima data cand face asta. Merită să îi mai dau o şansă? Îl iubesc
Sotul meu are un restaurant, noi locuim în Franţa dar suntem români, acolo are el restaurantul, e afacere de familie facută de noi împreună. Nu avem copii, eu merg la munca, muncesc la restaurantul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?