Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 8 Februarie 2025 sunt:
Toţi din familie ma preseaza sa fac un bebe, parinţii mei, parinţii soţului, sora mamei, sora mea cu fratele meu, fratele soţului şi sotul meu se ia dupa ei desi i- am explicat ca nu sunt pregatita...? (mai mult)
Tatal soţului meu m- a harţuit sexual, chiar m- a rugat sa fac sex cu el iar sotul meu nu a intervenit cand i- am spus, l- a dat afara de la noi cand venea abia dupa 2 săptămâni.Ma gandesc la divorţ,...? (mai mult)
Fratele meu mai mic are 8 ani îl cresc singura pentru ca, părinți nostri au decedat eu merg la facultate dar şi muncesc pentru mine şi pentru el nu platim chirie locuim în casa parinteasca mama ...? (mai mult)
Iubitul meu m-a cerut în casatorie, am 23 de ani, am spus da dar îmi va fi greu sa ma despart de mama. Ce pot face?
Bună, l- am visat pe soţul meu care a decedat în urma cu un an în accident rutier după ce a stat 3 zile în coma, nu mai pot să dorm de când l- am visat. Mi- e dor de el azi, nici de mâncat ...? (mai mult)
Am 18 ani si am un frate mai mare şi o soram fratele meu are 21 de ani si sora mea 25, ea e casatorită, fratele meu inca locuieste cu mine si cu părinții nostri dar eu cu el dormim in aceeasi camera...? (mai mult)
Iara m- a batut tata, de data asta doar pentru ca a aflat ca am vorbit cu mami şi i- am zis ca el ma bate. Ei nu sunt divorţaţi doar ea e plecată la muncă in strainătate, am 17 ani îmi doresc ...? (mai mult)
Aseara am baut la ziua unui prieten recunosc am exagerat un pic cu butura şi mam îmbatat am 18 ani locuiesc cu părinți mei si ca sa nu vada tata ca mam îmbătat mama m- a sunat cand a adormit el pentru...? (mai mult)
12 ani pe apa sâmbetei Salut, sunt aici persoane care au avut o relație de lungă durată ( 12 ani în cazul meu ) și totul s- a sfârșit într- o fracțiune? Cum ați depășit momentul? Am...? (mai mult)
Din anul 2016 de când eram clasa a-7-a am vrut să am o iubită și suntem în anul 2024 și tot nu am. Credeți că m-ai există o șansă pentru mine sau voi rămâne singur toată viața?
Bună fostul cont l- am pierdut uitând parola şi nu vam putut vedea raspunsurile aşa că pun din nou întrebarea de pe acel cont în 20 Iunie | Valentinavalentinavale a întrebat: Bună, am 17 ani,...? (mai mult)
Am 23 de ani şi sunt foarte ataşată de mama dar şi ea de mine ea m- a crescut singura pentru ca tata a parasit- o cand mama ma nascut încă locuiesc cu mama şi seara am momente cand merg la ea în...? (mai mult)
Bună sunt căsătorită cu soţul meu de 5 ani, şi vreau să îi fac o surpriză pentru ca e un soţ minunat dar nu ştiu ce surpriză să îi fac. Daţi voi nişte sugestii.Ce surpriza aş putea face?...? (mai mult)
Bună, eu şi soţul meu ne- am certat foarte tare, suntem căsatoriţi legal cu acte împreună. Am decis să stam 2zile separat macar, aşa că am plecat la părinţii mei. Când am ajuns la ei nu...? (mai mult)
Am 17 ani mama e plecată la muncă iar tata ma bate şi daca întârzi 10 minute el vrea să vin la ora fixa acasă i- am zis la mama şi a zis ca o să mă ia la ea.Vi se pare normal să mă bată la...? (mai mult)
Pe lângă ca sunt însărcinată mai am un copil un baiat are 3 ani şi uneori e foarte enervant se poarta doar după mine şi vrea să stea doar cu mine îl iubesc dar vreau o pauză soţul meu a vrut...? (mai mult)
Eu sunt de fel foarte geloasă şi de asta sotul meu încearca să fie cuminte dar mai are momente cand calca strâmb uitânduse, după altele sau vorbind cu altele dar când ajunce acasa nu scapa mă...? (mai mult)
Sotul meu a decedat acum un an am mai zis asta a decedat în accident rutier iar fratele lui mai mic are 21 de ani si vine des la mine acasa eu am 24 el îmi zice ca vrea sa ma ajute sa trec peste...? (mai mult)
Din câte va mai zis am un frate are 8 ani îl cresc eu pentru ca mama şi tata au decedat eu îl cresc cu ajutorul iubitului meu am 21 de ani fratele meu mai mic e pasionat de fotball dar din pacate nu...? (mai mult)
Am mai zis ca am 16 ani sunt însărcinată am pastrat sarcina şi părinți mei sunt alaturi de mine dar sincera sa fiu cred ca i- am dezamagit ca sunt însărcinată la vârsta mea nu înţeleg de ce...? (mai mult)
Eu si sotul meu vrem sa mergem într-o vacanţă doar noi 2 dar avem un bebe are 7 luni şi nu ştim ce să fecem cu el cât plecam ce sfaturi aveţi?
Am povestit acum ceva zile ca am 22 de ani sunt cu soţul meu căsatorită de un an şi el vrea bebe dar nu sunt pregătită am discutat cu el şi a fost înţelegator a zis că o să aştepte până sunt...? (mai mult)
Bună am mai zis ca locuiesc cu fratele meu pentru ca mama cu tata sunt plecaţi în străinătate la muncă am 17 ani iar fratele meu are 24 dar nu îl mai suport de la un timp vreau la mam şi la tata...? (mai mult)
Buna am 17 ani mama a venit la mine în cameră să îmi zică să fac curat şi nu am prea avut chef şi m- am certat cu ea şi din greşala mi- a scapat şi am făcuto proastă pe mama ştiu ca am gresit...? (mai mult)
Am 19 ani şi sunt însărcinată iubitul meu e plecat la muncă în străinătate să adune bani pentru nuntă şi a zis dacă vreau să mă duc la el îmi plăteşte bilet de avion. Dupa parerea voastră...? (mai mult)
Cum parinţii mei m- au dat afară din casa m- am mutat la fostul meu iubit tatăl copilului meu am 18 ani fetiţa 8 luni el m- a chemat să mă mut cu el pana îmi gasesc unde să stau m- a rugat sa ...? (mai mult)
Tata a aflat că tatăl soţului meu a facut ce v- am povestit ieri şi a mers la el acasa şi s- a certat cu tată soţului meu când a aflat că e obsedat sexual de mine chiar şi soţul meu s- a certat...? (mai mult)
Buna sunt divorţată de fostul soţ am cu el o fată are 6 ani îmi doresc ca fetiţa mea să aiba un tata şi dacă îmi gasesc alt barbat sper să mă accepte cu copil voi credeţi ca trebuie să îmi...? (mai mult)
Am 18 ani şi am fost la ziua unui prieten şi recunosc am exagerat un pic cu alcolul eu înca locuiesc cu parinţi mei şi tata e mai sever şi ca să nu vadă tata ca eu am băut mama m- a sunat să ...? (mai mult)
Cum să am încredere în bărbați? Sunt mai apropiat de femei, am mai multă încredere în ele. Nici cu bunicii mei nu prea vorbesc, mai mult cu bunicile.
Avantaje si dezavantaje la o relatie cu o fata bi? Eu sunt straight... nu ma pricep la modele astea noi lgbt. Mersi :s
Vorbisem cu iubitul meu in ziua in care mergeam la piscina si i- am zis ca vreau genu de relatie de primesc flori de primesc si cea mai ieftina ciocolata incat sa ma simt apreciata sau sa vad ca se gandeste...? (mai mult)
Cum să rămâm calm când cineva se agită, ridică vocea la mine?
Aş vrea să va povestesc prin ce trec de 1 an.În urmă cu un an eram liniştită la muncă şi mi- a sunat telefonul erau de la spital mi- au zis că sotul meu a avut un accident rutier ca a intrat cineva...? (mai mult)
Acum câteva zile am povestit ca sunt însărcinată la 16 ani şi vreau sa pastrez sarcina am vorbit cu mami şi tati şi au reactionat bine nu ma aşteptam la reacţia asta din partea lor au zis ca mă...? (mai mult)
Tată soţului meu când vine la noi în vizita cu mama sotului meu el se uita mereu la fundul meu şi la sânii mei odata era la noi şi stătea cu soţul meu la masa iar soţul meu a plecat pâna la ...? (mai mult)
Soţul meu ma cerut, de soţie pentru a 2 oară noi suntem deja căsatoriţi de 4 ani el a zis că ma cerut din nou ca să nu mă "fure" altul desigur ca am spus da şi de data asta. Dupa parerea mea ...? (mai mult)
Am un baiat de 8 ani şi o fată de 5 ani fata e mai mica şi uneori e geloasă pe fratele ei dar şi când mă pup cu soţul meu sunt geloşi amândoi ce să fac ca copii să nu mai fie geloşi?
Am împlinit 18 ani în luna Februarie iar în Aprilie am luat permisul iar acum 2săptămâni am intrat cu maşina întrun copac eu nu a păţit nimic n- am nici macar o zgârietura dar tata nu mă mai...? (mai mult)
Am 17 ani şi un bebe de 4 luni băiat acum sunt în vacanţa de vară mama cu tata îmi zic să merg la şcoala în toamna intru a 12 ultimul an de liceu dar nu ştiu ce să fac bebe e mic şi are nevoie...? (mai mult)
Am 21 de ani îmi cresc singură frăţiorul care are 8 ani pentru ca mama cu tata au decedat ea cand la nascut pe fratele meu şi tata anul trecut fac facultate merg şi la muncă când sunt la facultate...? (mai mult)
Am 19 ani sunt însărcinată în 2 luni le- am zis părinţilor mei şi ei zic să fac avort pentru ca sunt prea mica pentru sarcina dar eu consider ca nu sunt mică şi în plus baiatul cu care am ...? (mai mult)
Sunt divorţata de 5 ani de fostul soţ avem împreuna o fetiţă de 6 ani am născuto cu un an înainte de divorţ nu plateşte pensie alimentară şi nu vine să işi vadă fata ea are 6 ani şi mă ...? (mai mult)
Pot ieși la o petrecere/discoteca având în vedere că nu am făcut încă botezul copilului?
Am 15 ani si m- am apucat de fumat şi a aflat mama şi m- a certat dar nu ar trebui să fie treaba ei ce fac eu e viaţa mea nu a ei nu înţeleg de ce se baga ea îmi puteţi da cum sa geztionez situaţia...? (mai mult)
Vam spus ieri ca am 18 ani. Şi o fetiţă de 8 luni şi că părinţi mei nu mai vor să stau la ei tată fetei se implica în creşterea ei şi îmi plateşte şi pensie alimentară vine şi în vizită...? (mai mult)
Din cate ştiţi eu locuiesc cu fratele meu pentru ca parintii mei sunt plecaţi în strainatate el are 24 de ani eu 17 şi azi am iesit şi eu cu iubitul meu fratele meu m- a lasat şi am întârziat ...? (mai mult)
Pot ieși la o petrecere/discoteca neavând copilul nebitezat?
Mai este posibil sa iti gasesti relatie, barbat fiind, in afara scolii, facultatii sau aplicatiile de dating? In club nu ma duc. Daca aveti relatie v-as ruga sa scrieti mai jos cum v-ati intalnit:)
Am 22 de ani și încă nu știu dacă sunt pregătită să fac un copil. Eu cu soțul meu ne- am gândit de mult la chestia asta, dar totuși nu știu daca am curajul sa nasc. Avem tot ce ne trebuie ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!