Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 8 Februarie 2025 sunt:
Am 22 de ani și încă nu știu dacă sunt pregătită să fac un copil. Eu cu soțul meu ne- am gândit de mult la chestia asta, dar totuși nu știu daca am curajul sa nasc. Avem tot ce ne trebuie ...? (mai mult)
Eu cu partenerul meu vrem sa facem un copil. Deși suntem minori, avem dorința asta. El cel puțin își dorește mult, dar nu știu dacă sunt pregătită să nasc. Am o vârstă frageda de 16 ani ...? (mai mult)
De ce mă sperie când cineva vrea să vorbească cu mine, să facă o glumă?
O fata poate sa vrea sa cunoasca un baiat fara a vrea o relatie cu respectivul?
Din câte v- am povestit în întrebarea trecuta am 21 de ani şi un frăţior de 8 ani părinții nostri au decedat din câte vam zis mama a decedat când la născut pe el iar tata în urmă cu un an ...? (mai mult)
Salut. Vreau si eu sa va prezint problema mea si sa cer sfaturi daca se poate. Sunt un baiat si am 17 ani, sunt impreuna cu o fata de 11 luni. Pana acum a fost totul "bine" in familia mea, adica existau...? (mai mult)
Dacă o persoană zice "Bună ziua!" când e seară, eu trebuie să răspund cu "Bună seara!" sau "Bună ziua!"?
Bună sunt gravida încă nu i- am zis sotului meu asta dar vreau să îi spun într- un mod mai special şi nu am idei burtica mea e înca mica si nu se vede că sunt însărcinată înca de asta el nu...? (mai mult)
Am mai zis asta baiatul meu are un an pe langa ca înca îl alaptez mananca şi soloid înca mai poarta pempars nu vrea să faca la oliţă şi daca îl las fara pempars face pe el.Vi se pare normal ca...? (mai mult)
Bună din câte v- am povestit soacra mea nu mă suporta şi aş vrea să va povestesc ce mi- a facut azi deci azi eu şi soţul meu am sarbatorit 7 ani de căsnicie i- am facut acum câteva zile dar nu...? (mai mult)
Am 17 ani mai am 1 frate mai mare el are 24 de ani parinţi noştri au plecat la munca în Germania eu locuiesc la fratele meu dar ca el nu ma prea lasa să ies seara pe afară şi nici să stau mult ...? (mai mult)
Am 18 ani sunt mama unei fetiţe de 8 luni locuiesc la parintii mei eu si tatal fetţei neam desparţit dar el îşi asumă rolul de tata plateste pensie alimentara şi vine şi mai sta cu ea nu am fost...? (mai mult)
Cred ca bărbații sunt obsedați de aspectul fizic al unei femei deoarece asa au fost educați din familie, dar cred ca un barbat poate sa aibă mai multe pretenții adică femeia sa aibă caracter bun,...? (mai mult)
Buna, nu stiu ce sa zic sunt intr- o depresie totala stau și mă gândesc in fiecare și la asta dar as vrea sa va povestesc putin poate cu sfaturile voastre o sa trec peste asta, sunt o fata de 20 ...? (mai mult)
Am 21 de ani, părinţii mei au decedat amândoi, eu mai am un frate de 8 ani care a ramas în grija mea dupa decesul lor. Nu vreau să îl dau la stat, îl iubesc dar că uneori mi- e cam greu credeţi...? (mai mult)
Urasc replica dar, , Oamenii chiar uita de unde pleaca?'' Parca numai romanii din atatea natii, refuza sa isi vorbeasca limba in alte tari. Cum sa faci asa ceva? Am avut o tipa la munca pentru un interviu,...? (mai mult)
Sunt casatorită cu soţul meu de un an, eu am 22 de ani şi el 26. El de câteva luni îmi zice că îşi doreşte un bebe şi eu vreau dar nu încă pentru ca 1 nu sunt pregătită şi 2 mi- e cam ...? (mai mult)
Cum să fiu mai mândru de mine, să nu mai îmi fie rușine de locul meu de muncă? Nu mi- e rușine de locul meu de muncă, dar îmi e că poate mă întâlnesc cu cineva cunoscut și v- a râde de...? (mai mult)
Am 24 de ani, vreau să mă mut cu iubitul meu. Eu momentan locuiesc cu mama, tata a decedat acum 2 ani iar mama nu prea vrea să mă lase să plec, nu vrea singura şi în plus e foarte ataşată de...? (mai mult)
Bună, am 18 ani, am permisul de conducere de o lună, am depasit puţin limita de viteza şi nu ştiu cum a aflat tata şi mi- a confiscat cheia de la maşină şi mi- a zis ca sunt înca mică si ...? (mai mult)
Bună, am 17 ani, părinţii mei sunt divorţaţi, eu am ramas la mama cusdodia i- a fost data ei, tata mai vine să mă vada dar mama nu îl prea lasa. Tata e foarte ataşat de mine şi eu de el şi...? (mai mult)
Bună, am 16 ani şi sunt însărcinată. Eu am decis să păstrez sarcina, nu vreau să fac avort, acel copil e nevinovat, nu vreau să îl omor făcând avort. Mi- e frică de reacţia parinţilor...? (mai mult)
Cat de mult conteaza o dantura frumoasa și un aspect îngrijit, adica un om, indiferent de trăsăturile genetice, se spala, are un corp potrivit, nu este gras si nici foarte slab, miroase bine ...? (mai mult)
Buna, aş vrea să vă povestesc ceva, în urma cu o lună mi- am înşelat soţul, l- am minţit că stau la muncă peste program dar eram cu amantul la hotel. Eu şi sotul meu suntem casatoriţi legal,...? (mai mult)
Salut TPU, am o problema, eu am 20 de ani și locuiesc cu mama mea și sora mea, mama e singura fr 6 ani de zile, și de vreo o luna în coace, a început sa umble prin casa foarte "sumar îmbrăcată"...? (mai mult)
Bună, eu şi soţul meu ne- am certat foarte tare, suntem căsatoriţi legal cu acte împreună. Am decis să stam 2zile separat macar, aşa că am plecat la părinţii mei. Când am ajuns la ei nu...? (mai mult)
Care este cea mai mare teamă pe care o aveți și ce vă face să ezitați să vă faceți un partener nou?
Bună ziua, e o problemă mai încurcată pentru mine, am locuit cu mama de 30 de ani eu având grijă de ea, am renovat casa pe baza la ce au spus frați, să am grijă de mama și îmi rămâne mie...? (mai mult)
Credeti ca femeile din România sunt mai stricte în ce privește un barbat, am auzit ca în occident femeile aleg barbati în funcție de caracter, intelect, bun simt, suflet și apoi aspect fizic...? (mai mult)
În ce oraș din România sunt șanse mai mari sa îmi găsesc o fată bună, loiala, independenta care sa nu caute sa fie întreținută de barbat și care dorește o relație serioasa?
Observ ca oamenii s- au înrăit foarte mult în ultimele decenii, înainte oamenii vorbeau mai mult unii cu alții, se ajutau, chiar și prieteniile se legau mai ușor dar se pare ca am devenit și...? (mai mult)
Ați putea să stați cu o femeie care s-a prostituat?
Soţul meu este răcit şi el mereu când e răcit e ca un copil mic. Vrea să stau cu el şi nu lasa pe nimeni sa pună mâna pe el, doar pe mine, asa face mereu când e răcit. Vrea să îl pup şi...? (mai mult)
Bună seara, am o înterbare pentru voi fetelor, vi se pare normal cand iesiţi cu soţul în oraş el să se uite după alte fete? Am ieşit cu soţul meu în oraş să ne plimbam şi se uita la fiecare...? (mai mult)
Bună, am 23 de ani iar soţul meu are 29, mulţi ne zic ca e diferența prea mare de vârsta între noi, voi ce parere aveţi?
Buna, aş vrea să vă zic un lucru si aş dori nişte sfaturi. Eu si sotul meu suntem casatoriţi de 7 ani si mama lui niciodata nu m- a suportat, eu termin programul de munca inaintea soţului meu,...? (mai mult)
Nu am deloc succes pe aplicatiile astea :( Pe Boo nu pot sa imi activez contul. Pe Bumble nu am matchuri. Tinder nu il mai pun. Cred ca am nevoie de incurajari :( Cunoasteti povesti de succes pe ...? (mai mult)
Bună lumeeee! Am și eu o întrebare așa despre ce a facut prietena mea… Fata asta este obsedată de iubitul ei, dar iubitul ei a plecat în Germania încă mai continua relația lor dar iubitul ei...? (mai mult)
Buna! Nu e neaparat o intrebare, vreau sa ma descarc sa vad daca mai sunt persoane in situatia mea! Bun deci am 19 ani sunt la facultate si lucrez part- time dar stau cu parintii mei, nu imi permit sa...? (mai mult)
De ce fac unii mulți copii in ziua de azi? Mai ales cei religioși/din anumite culte… 3, 5, 9. Se da ceva moca in ceruri sau pur și simplu de plictiseala?
Bună.Nu știu cum sa incep că sa înțelegeți.La început când avem 3 ani mama și tata s- au despărțit și mama mă luat cu ea când am plecat. Dupa un an am venit înapoi (cauzele de ce a plecat...? (mai mult)
Cum îți arăți iubirea față de părinți?
Daca cineva te blocheaza pe Messenger sí Facebook vede postarile mele?
Buna, aş vrea sa va zic ce am paţit. Am pierdut 2sarcini una acum 3 ani si una luna trecuta, sunt distrusa si nu imi pot reveni, soţul meu îmi zice să mă calmez ca avem timp să facem copii. Imi...? (mai mult)
Buna comunitate. Nu vi se par din ce in ce mai penibile nunțile cu multi invitați "event planner" bani cheltuiti aiurea etc? Nu e mai ok sa iti organizezi tu propria nunta cu sa zicem 30- 50 de invitati?...? (mai mult)
Buna, am 17 ani şi un bebe de 4 luni e baiat, parinții mei zic să îmi continui şcoala dar bebe are nevoie de mine, sunt mama lui si oricum îl cresc singura, tatal lui nu vrea sa auda de el. Ce...? (mai mult)
Cum se manipuleaza algoritmul Bumble, Tinder, Boo ca sa ai match? Daca platesti chiar ai mai multe matches?
Cum arată pentru voi un om rău? Pentru mine un om rău își bate soția și copiii, își cheltuie banii câștigați pe alcool sau jocuri de noroc.
! VĂ CER AJUTORUL! Doresc să vă împărtășesc o situație care mă apasă. Recent, cam pe 27- 28 mai, am intrat într- o comunitate creștină, unde am cunoscut câțiva oameni, dintre ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!