Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 8 Februarie 2025 sunt:
Este gresit sa iti doresti familie la 20 de ani? Poate nu gandesc ca multi altii, poate idealul meu in viata e sa am o relatie stabila bazata pe respect reciproc, sa am pe cineva sa o iubesc pana nu ...? (mai mult)
Buna, am 16 ani eu consider că sunt destul de mare să mă descurc singura, dar mama e prea ataşată de mine. Eu nu mai am frati sau surori, mama cand ies afara si întârzii chiar şi 10 minute se...? (mai mult)
De ce în perioada adolescenței mă certam adesea cu părinții, voiam să fiu lăsat mereu în pace, iar acum, ca adult, sunt destul de apropiat de ei?
Am 2 copii un baiat de 8 ani si o fata de 5 ani, ei sunt foarte ataşaţi de mine şi când se pune unul langa mine celalalt e gelos în special fata cand e baiatul langa mine plange si spune ca sunt ...? (mai mult)
Salut baieti. Stiti vreun site de dating in afara de Badoo, Tinder sau Bumble la care sa mai ai ceva interacțiune nu doar boti sau plata exorbitanta pentru niste fleacuri?
Ziua buna, Maine fac 8 ani de cand sunt împreună cu iubita mea si am nevoie de o descriere lunga si frumoasă pentru o postare, mulțumesc anticipat
Dragilor, cum mai arata dragostea in vremurile noastre? (categoria 20- 30 ani) Cum va petreceti timpul, cum faceti iubirea sa infloreasca, cum va aratati pretuirea fata de partener/a? Nu traiesc...? (mai mult)
Părinții mei o sa meargă la plimbare mâine și eu o să fiu la muncă și n-o să pot merge cu ei. Cum să nu mai îmi pară rău?
Credeți că modernismul impus de occident, alterează viitoarele căsătorii? Am devenit mai pretențioși și circumspecți, în achiziționarea de bunuri, de cât a alege, cu grijă, oamenii pe...? (mai mult)
E ok să spui "nu" la lucruri care îți fac rău? Mai mă întreabă lumea dacă vor să îmi ia o cafea, iar eu refuz, pentru că îmi e rău de la ea și nu mai pot dormi noaptea.
Nu vă enervează când lumea vă întreabă dacă sunteți supărați sau de ce sunteți supărați?
Un sfat va rog i- am dat fostului iubit o suma de bani ca sa il ajut intr- un proces la intelegere cu imprumut.A continuat tot sa imi ceara pe motiv ca mi va da pe toti cand rezolva o vanzare de padure...? (mai mult)
Dacă am 22 de ani, fac 23 pe la sfârșitul anului 2024, mai pot avea o iubită sau e prea târziu? Am avut cont pe Tinder în ianuarie, dar am dat banii degeaba. Când mai ies în oraș, ies doar...? (mai mult)
Bună ziua, am un fiu de 14ani și vrea sa vina la mine definitiv, cum pot obține tutela lui? mentionez lucrez și locuiesc în străinătate
Cunosc o fată de 19 ani și aș dori să o ajut. Tatăl ei nu o lasă să plece de acasă și își cam bate și puțin joc de ea. Mă pot duce cu poliția ca o pot lua de acolo? Urgent vă rog
Pe Boo aveti idee cum fac sa imi verific contul? Imi apare mereu photo unclear. A reusit cineva sa isi verifice contul acolo? Mersi si sa fiti iubiti.
Hei, deci am o problema mai serioasa sa zic asa, vreau sa ma angajez deoarece trebuie să ma descurc singură, sunt intr- o relatie toxică din care vreau să ies dar problema este ca îmi este teama de...? (mai mult)
Dacă nu prea îmi convine când sunt criticat, înseamnă că sunt imatur emoțional? Cum să fiu mai tolerant la critică?
Vreau sa întreb, cum pot cunoaște fete în viața reală dacă nu am prietene fete în anturajul meu, unde este locul potrivit pentru asa ceva, ce atitudine trebuie sa ai, cu ce trebuie sa te îmbraci...? (mai mult)
Salut, am 18 ani și un frate de 14 ani. Eu am aflat la vârsta de 6 ani de la o vecină ca am un frate, mi- a intrat în cap și am reușit să iau legătura cu el la vârsta de 11 ani, respectiv...? (mai mult)
Salut! Fac parte din comunitatea lgbt. Deci am început să vorbesc cu un bărbat de vreo 5 luni, trăind în țări diferite. Luna asta am avut întâlnire la jumatea drumului fiind la Milano timp de...? (mai mult)
Ce aplicatii sunt bune pentru amici noi +/- o relatie? Stiu de Bumble si Tinder. Mai sunt si altele ok? Apropo ceva sfaturi pentru a avea succes pe aplicatiile astea? Poze ok am. Mersi!
Bună ziua! Povestea mea este mai lunga dar sper sa aveți răbdare sa o citiți și în același timp sa îmi dați un sfat. Sunt căsătorită de 10 ani cu soțul meu, avem un băiețel minunat de 8...? (mai mult)
Cum să nu mai fiu rebel? Să fiu mereu cuminte, ascultător.
Cum se procedeaza in cazul in care o ruda moare in Europa si dorim sa o aducem acasa in Romania sa o inmormantam aici?
Bună ziua, am nevoie de un mic "ajutor"…credeti ca pot avea ceva, farmece asupra mea? E o poveste foarte lungă…de adolescenti sa zic asa, suntem foarte tineri, na. Eu am fost impreuna cu un baiat,...? (mai mult)
Buna TPU. Pe scurt, iubitul meu s- a despartit de mine pentru o neintelgere si pe faptul ca eu am avut temperament cand ne- am certat. Am stat despartiti 2 saptamani, in prima saptamana i- am cerut...? (mai mult)
Buna, am și eu o rugăminte la voi. De explicat e prea mult dar voi încerca să scurtez. E normal ca iubitul meu să aibă aprox 80% fete în lista de prieteni pe Facebook. Și acele fete toate sunt...? (mai mult)
Bunà seara băieți, am și eu o întrebare, am plecat la munca pe litoral și m- am îndrăgostit de o fata, i- am spus că îmi place de ea și a spus că sunt dragut și vedem pe parcurs, momentan...? (mai mult)
Buna seara! Relatia mea cu socrii nu e una wow! Stiu vorba aia cu soacra si nora sunt precum catelu si pisica, dar la mine e vorba despre amandoi, atat soacra, cat si socrul! Sunt impreuna cu sotul ...? (mai mult)
Salut, pun si ru o intrebare aici, nu imi fac mari sperante sa rezolv aici, dar cine stie de unde apare ideea salvatoare. Am o colega la munca cu care m- am inteles perfect de cand ne stim ( aproximativ...? (mai mult)
Salutări din nou, revin cu confirmarea l‐a povestea mea, am urmat sfaturile multora dintre voi și am mai încercat să discut cu soția problema noastră, sentimentală și sexuală, pare ca am...? (mai mult)
Ce pași trebuiesc urmați să pot trece numele de botez al tatălui,(nu și cel de familie), în certificatul de naștere al copilului care are vârsta de 17 ani? Mulțumesc mult!
Buna. Stiu ca nu e momentul si necesarul sa scriu problema asta pe TPU, desi vreau mai multe pareri. Tata va pleca diseara pana la tara, desi acolo au venit si matusa si unchiul. Mie imi e frica ca ei...? (mai mult)
Buna ziua! Poate a trecut cineva prin situația mea și îmi poate oferi un sfat pertinent și încurajator! Divortat de 2, 5 ani, Un copil la mijloc țin legatura frecvent cu copila. În perioada...? (mai mult)
Bună, am o întrebare pentru toate sexele masculine și feminine. Sunt cu iubita mea de 11 luni, curând o să facem un an, am cerut o de soție când am făcut 6 luni. Aș vrea să fac pasul...? (mai mult)
Salut TPU, eu și fratele meu am crescut despărțiți (nu am să intru în detalii), eu sunt mai are decât el cu 4 ani, recent am împlinit 18, iar el urmează să împlinească 14. L- am căutat...? (mai mult)
Cum îmi fac o iubită? Unde o găsesc?
Salut TPU! Vin cu o dilemă. Nu știu să imi manageriez emoțiile. Am un grup de 7 prieteni cu care merg la club. Un baiat ( cel mai bun prieten ) m- a lăsat gură cască. Știe că încerc să îmi ...? (mai mult)
Buna De ce Fratele meu cam devine gelos pentru verisioara Lui Iar mi-e ma povestit Ceva Nu toate din cauza? Iar de ce se intalnesc intamplator sau prin coincidenta?
Buna ziua, am și eu o intrebare, daca am infectie vaginala, este posibil sa-mi intirzie ciclul menstrual?
Ce părere aveți despre acei oameni care se căsătoresc de teama de singurătate, de neajunsuri, de teama opiniei publice, de interes sexual, etc?
Am fost cu un băiat timp de 8 luni. Diferența de vărstă fiind de 3 ani, el e mai mare ca mine. Am avut luni în care relația era la distanță fiindcă lucrează în străinătate. Acum o lună pe...? (mai mult)
Bună TPU! Trăsăturile și obiceiurile se pot transmite și de la unchi la nepot sau doar de la tată la fiu?
Sentimentele sunt tot una cu indragosteala? Sentimentele pentru o persoana vin in timp dupa ce te ai indragostit?
Unde aș putea găsi un psiholog online fără să plătesc ceva?
Am ajuns să regret orice fac, duc regretul la extrem. Ce pot face?
Avem persoane pe aici care au fost încăpățânate? Dacă da: Cum ați scăpat de această problemă?
Dacă lucrez ca agent de pază, aș putea să am o iubită în viitor? Eu sunt împăcat cu mine. Decât să-mi rup spatele printr-un depozit sau într-o fabrică, mai bine așa.
Buna! Sunt fata, daca am o relație de prietenie cu un băiat de scurt timp si este de treabă, dar nu îl plac, dacă o sa ii arăt ca îmi pasă de el, poate sa înțeleagă greșit si să creadă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!