Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 9 Februarie 2025 sunt:
Dacă lucrez ca agent de pază, aș putea să am o iubită în viitor? Eu sunt împăcat cu mine. Decât să-mi rup spatele printr-un depozit sau într-o fabrică, mai bine așa.
Buna! Sunt fata, daca am o relație de prietenie cu un băiat de scurt timp si este de treabă, dar nu îl plac, dacă o sa ii arăt ca îmi pasă de el, poate sa înțeleagă greșit si să creadă...? (mai mult)
Dacă mă învinuiesc, regret anumite lucruri, înseamnă că am o mentalitate de victimă?
De ce uneori oamenii mă întreabă de ce sunt supărat?
Ma trage în abdomenul inferior, dar fara durere, dar iata la spate durere am, am cateva zile pana la incepere menstruației, dar înainte nu am avut asa simptome, poate fi o sarcina caci și sînii sunt...? (mai mult)
Eu nu stiu ce sa ma fac.Viata e foarte grea.Parintii mei nu ma lasa la scoala pentru ca suntem ursari insa eu vreau sa invat.Vor sa ma casatoareasca si eu nu vreau, imi urasc toata viata.Ma obliga sa...? (mai mult)
Este rău să te atașezi de oameni?
Va salut, as dori sa nu ma criticati, dar nu platesc nota, am si alte calitatii, deci sper ca intelegeti. Urmeaza intrebarea : Cum sa fac/Ce spun la date, ca femeia cu care ies, sa stie ca nu ...? (mai mult)
Buna ziua, m- am indragostit de o fata care din nefericire este in alta tara si nu stiu ce sa fac. Am vorbit cu ea despre treaba asta si problema e ca nu este sigura daca isi doreste o relatie la distanta...? (mai mult)
Salut TPU! Dacă adopți un copil de 6-7 ani cum va fi acesta în adolescență? Va învăța bine?
Buna ziua, am o întrebare. Eu am o relație de 3 ani cu un băiat mai mare de cât mine cu 18 ani, iar acum el își dorește cv si el altceva, credeți ca mai are sens sa ne reîmpăcării si sa ...? (mai mult)
Bună! Doresc sa îmi răspundă cât mai mulți oameni vă rog, am mare nevoie. Sunt împreună cu un băiat de aproximativ un an si am plecat la sora mea de vineri sa stau cu nepotelul, vreau sa ...? (mai mult)
Cum imi conving familia sa se lase de fumat? Am o grămadă de rude care fumează și asta îi face irascibili!
Salutare. Am avut un act sexual cu 2 zile inainte de ziua ovulației. Așa dar imediat dupa ce mi s- a terminat ovulatia mi s- a inceput sensibilitatea la nivelul sanilor si s- au facut greoi, pielea...? (mai mult)
Sunt dependent de părinți, mă gândesc mereu la ei, sufăr când nu-i pot vedea. Ce pot face?
Fostul meu iubit ma uraste desi el s-a despartit de mine.Cum este asta posibil? Si a mai zis ca vrea sa ma omoare, sa ma scuipe in fata, etc
Cum se traduce în engleză gradul de rudenie fin?
Ce pot sa fac ca sa scap de anxietate?
Am 30 de ani si am cunoscut acum 2 luni o fata de 32 la servici. Ea a mai fost casatorita unde a fost batuta, umilita, lasata plina de datorii si multe alte lucruri rele. Eu am pus suflet, m- am comportat...? (mai mult)
Ce trebuie să fac să înțeleg că oamenii pot avea și zile mai rele și să nu mai iau totul așa personal? Eu mă chinui să fiu o persoană bună și am pretenția ca oamenii să fie într- un ...? (mai mult)
Buna mamici de curand am aflat ca sunt in sarcinata in saptamana 6 aproape pana acum am fost ok mici crampe dureri de spate care ar fi normale insa dupa ce am avut un contact sexual am găsit o scurgere...? (mai mult)
Scriu aici cu speranta ca sa mi se aline durerea. Pe scurt mi- am pus un prieten sa ii scrie fostului meu care m- a blocat peste tot, daca mai vrea ceva cu mine sau nu.(s- a despartit si nu i- am facut...? (mai mult)
Vecinii imi deschid cutia postala si cutia de gaze. Mai multsunt hartuita si cand imi scot cainele in curte. Daca ies pe strada vecinii ma ignora. Ce pot sa fac?
Ce poti sa faci la o societate non- profit si are ca scop atat activitatea sportiva pentru amatori cat si cea de performanta in domeniul artelor martiale ca si reclamatie daca iti da copilul afara de ...? (mai mult)
Deci simt ca nu mai pot.Sunt impreuna cu un baiat de aproape 5 luni, recent vorbeam pe whatsapp si i- am facut un compliment ca e frumos. I- am mai zis de multe ori doar ca de data asta s- a suparat si...? (mai mult)
Cum să mă trezesc la realitate, să nu mai văd munca ca iadul pe Pământ, să devin independent, să am poate o iubită? Dumnezeu mă iubește mult pe mine, spre urmare mâine mă întorc la fostul...? (mai mult)
De ce mă deranjează puțin când cineva spune cuvântul "trebuie". Știu și eu că trebuie, nu ar trebui să mă deranjeze de loc.
Buna TPU, atunci cand ma gandesc la fostyl meu iubit simt atat de multa furie si manie incat uneori o descarc pe cei dragi.Am incercat sa scap de ea umplindu mi mintea cu diferite lucruri, dar nu ma ...? (mai mult)
Îmi recomandă ṣi mie cineva un club de karate în sector 3 care are un antrenor care are răbdare cu cei mici de 5 ani?
Verișoara mea e hiperactiva dar nu prezintă simptome de ADHD, e atenta dar de multe ori nu sta locului mai ales noaptea! Nu fumează, nu consuma alcool, dulciuri și nici nu știe ce sunt alea droguri!...? (mai mult)
E ok să fii dependent de părinți? Dacă se putea, aș fi stat în permanență cu părinții, aș vorbi în permanență cu ei. Părinții mei sunt singurele persoane cu care ies să mă plimb. Când...? (mai mult)
Fostul meu iubit s- a despartit acum 3 zile(n o sa explic dar el m- a lasat si n am avut nicio vina in asta, doar a fost rau cu mine si tot el s- a despartit...). Credeam ca o sa se intoarca inapoi ca...? (mai mult)
Bună ziua, am văzut răspunsurile voastre referitor la problema mea de cuplu și țin să vă mulțumesc pentru timpul acordat, dar am văzut ca este vorba în răspunsuri despre VIOLENȚĂ, poate...? (mai mult)
Buna. Am o intrebare, a folosit cineva duphaston si inogest? Duphaston am primit tratament pe 5 zile si inogest pentru 3 luni. Am ovare micropolichistice, insa pe biletul cu tratamentul doctorita ...? (mai mult)
Salutare TPU, vin si eu cu o intrebare aici. Situatie: de 15 ani am un job la o multinationala care presupunea sa plec perioade lungi in alte tari, nu mai am prieteni, am avut doar munca si construirea...? (mai mult)
Bună seara, mă aflu într- o căsnicie de 11 ani și avem o fetiță de 4 ani, in schimb avem și o problemă de cuplu, vreau să încep în a va spune ca nu există în familia noastră violența,...? (mai mult)
Bună TPU! Vin la voi cu niște "plangeri" pentru ca nu am cu cine sa vorbesc și sunt foarte deprimata. Am o familie ok, un sot și un bebe și mai greu mai ușor înaintăm și noi în viata.Chiar ...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de un sfat. Eu vorbesc cu o fată de cam 4 luni și acum e supărată pe mine doar pentru ca nu am vrut sa ma întâlnesc cu ea și ca nu am vrut sa o bag in seama, și am nevoie de un...? (mai mult)
Am fost cu un baiat pentru 3 luni de zile. Dupa parerea mea atunci am crezut ca avem o relatie foarte frumoasa. Adica ne sprijineam, vorbeam si altele, dar intr- o zi i- am zis ceva de dragoste si a ...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de un sfat. Eu vorbesc cu o fată de cam 5 luni și ea este supărată pe mine doar pentru ca nu am vrut sa merg la școală sa ma întâlnesc și sa vorbesc cu ea, iar acum nu îmi mai...? (mai mult)
Anxietatea socială. Cum depășești un eveniment care te depășește? Am zilele următoare un eveniment la muncă foarte important unde trebuie să vorbesc cu oameni. Eu unul îi consider mai inteligenți...? (mai mult)
Buna ziua. Sunt insarcinata in saptamana 17 + , iar rezultatul de la triplu test indica un risc foarte scazut (de 0, 3%) ca copilul ar avea posibilitatea sa aiba sindromul down. Alte doua teste au fost...? (mai mult)
Vouă nu vi se pare că se uită lumea la voi când mergeți pe stradă?
Bună ziua! O întrebare prostească am și eu. Îmi place de verișoara primară a soției verișorului meu primar (din partea tatălui meu). Este posibilă o relație sau nu este ok din punct de vedere...? (mai mult)
Bunicul are o soră și sora are o fiică și fiica un copil, fiica este verișoară primară cu mama, ce îmi vine copilul ei?
Buna TPU. Am avut o neintelegere cu iubitul meu si m- a deranjat ca nu i- a pasat de sentimentele mele. Acesta s- a despartit aseara DIN NOU, a facut- o acu o luna. Azi i- am scris ca daca nu mai vrea...? (mai mult)
Am o cunoștință care a rămas însarcinată după 3 luni de relație, din greșeală. S- a mutat cu actualul ei iubit după aproximativ o lună de relație fără să îl cunoască înainte deloc (gen...? (mai mult)
Mama iubitului meu nu m- a placut niciodata, ea fiind o persoana ff vulcanica, care a vrut mereu sa detina controlul asupra copilului ei (19).Nu il lasa sa conduca desi are permis..bani nu ii da..decat...? (mai mult)
Bună,am 14 ani si am fost la un botez și o fata radea si se rusina când se uita la mine și invers, fata aia ma place sau îmi fac eu iluzii?
Bună, în urmă cu câteva luni am cunoscut un tip. Un băiat la prima vedere foarte ok și deschis. Am avut o "relație" cu el până am primit Block pe un motiv banal. Cu toate acestea el revine cu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...