Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 9 Februarie 2025 sunt:
Buna, am sa va adresez o intrebare mai stupida stiind ca suntem in 2024 si nu se prea mai pun intrebari de genu, dar intrebarea mea este daca merg la dermatolog ma va controla doar la fata sau si in ...? (mai mult)
Știe cineva ce înseamnă atunci când vede un fir de par maro? Știu că cel alb se spune că e noroc.
Ce faci când ești abuzat verbal de propriul tau părinte? Menționez că am aproape 30 de ani și nu mă pot muta inca din anumite motive. I- aș zice vreo două dar așa nu rezolv problema. E tipul ...? (mai mult)
Buna seara! Am o situatie dificila si sunt sigura ca nu sunt singura care trece sau a trecut prin asta. Sotul meu e dependent de pacanele! Inainte sa ne cunoastem am aflat de la prietenii lui ca obisnuia...? (mai mult)
Buna seara. Stiu ca am facut o prostie, dar am furat din casa 100 lei ca sa bag la pariuri, ca am aflat o metoda cum sa fac 1.000 din 100 lei, dar mi- e teama ca mama sa nu afle ca lipsesc din cutia...? (mai mult)
Bună, am 18 ani, sunt cls a 12 a, și recent ieșisem dintr- o relație de 1 an aproape. Fostul meu tot 18 are. A fost una relativ normală și eu cu fostul meu ne înțelegeam bine. Până când ...? (mai mult)
Salutare unde pot gasi o tema de filme asemanatoare cu fimehd.se sau divx.ro? multumesc sau daca se pricepe cineva sa cloneze aceste teme
Pot lua molekin imuno dacă iau anticonceptionale?
Buna, as vrea sa ma ajutati cu un sfat ceva, va rog nu fiti rai.Am 1 an cu iubitul meu care e musulman, mergea bine la inceput si imi placea de el si am decis sa ne mutam impreuna petru ca aveam nevoie...? (mai mult)
Cum să devii un om fără emoții, să nu-ți mai pese ce zic alții?
De ce unii considera ca dacă nu ai o familie la 30 ani gata asa ramai pe veci? Din ce vad romancele nu prea mai vor copii, în fiecare an se nasc din ce în ce mai putini iar în 2023 s- au născut cei...? (mai mult)
O mama ia- înscenat fiicei ei o relație cu un bărbat doar pentru a putea face rost de bani, promițându- i acestuia ca ii va da fata lui. Fiica în vârstă de 21 de ani nu este de acord cu această...? (mai mult)
Salutare, am o problema gravă si vreau să ma ajutați cu un sfat: Tocmai ce mi- am prins soția ca m- a inselat, ce s- a intamplat mai concret(s- au intalnit si sarutat atat, sunt 100%, avem si 2...? (mai mult)
Cum se spune la un văr de al tatălui? Mi se pare ciudat sa spun unchi/mătușă, există și alte feluri sa le zici?
Mi- a acceptat o fata pe care nu o cunosc cererea de prietenie pe Facebook si acum vreau sa vb cu ea, dar nu stiu ce sa îi zic, avand in vedere ca nu o cunosc. Imi puteti da niste idei ce as putea sa...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa o rog pe mama mea sa imi cumpere acest laptop https://altex.ro/laptop- gaming- victus- by- hp- 15- fa0028nq- intel- core- i5- 12450h- pana- la- 4- 4ghz- 15- 6- full- hd- 16gb- ssd-...? (mai mult)
De ce mă sperie când cineva vrea să vorbească cu mine, când e mai prietenos cu mine?
Care e vârsta ideală pentru a face un copil? Și după 30 de ani nu se mai pot face copii?
Nu vreau să par idiot dacă pun această întrebare, dar...aș dori să știu. Oare și bolnavii de cele mai grave boli exp.(cancer, hidrocefalee, tumoră cerebrală...)- Oare și acești oameni cu...? (mai mult)
Credeti ca se uita o fata mai plinuta la mine daca eu sunt slab? Mentionez ca imi place de ea si nu stiu daca se uita la mine eu fiind slab si ea mai grasa. Multumesc!
Pe voi nu vă enervează vecinii care fac gălăgie pe hol? În blocul în care stau e o fetiță care urlă, vorbesc tare mama și tatăl ei când trec pe acolo și asta se întâmplă de vreo trei ...? (mai mult)
La ce vârstă au adus copiii voștri fete/băieți acasă? Cum vi s-a părut, cum ați reacționat?
Buna seara, ce trebuie sa fac daca am mințit-o pe mama? Mă poate ierta sau nu?
Credeti că femeile credincioase cu vârsta cuprinsa între 20 și 26 de ani, sunt persoane de încredere, serioase, cu valori mai înalte și doresc o relație stabila bazata pe dragoste, sentimente...? (mai mult)
De obicei când se întâmplă ceva, luați vina totală asupra voastră sau vă gândiți la ce au greșit și alții, nu numai voi?
As avea o întrebare pentru părinți, cum ați reacționa dacă fiica dvs v- ar prezenta un baiat de 24 de ani, care încă este la un liceu seral în clasa 12 a dar vrea sa mearga si la facultate, ...? (mai mult)
Ce isi doreste o femeie crestina de la un barbat; si cum as putea sa o cunosc... Multi se roaga dar nu fac nimic?
De ce am frica asta că mă v- a ucide un vecin(bărbat) în lift? De ce un bărbat și nu o femeie? De fiecare dată când sunt în lift și mai intră un bărbat sunt foarte panicat, îmi este frică...? (mai mult)
Salut, TPU! Vin și eu cu o întrebare. Am intrat într- o relație de aproximativ 6 luni și mie mi- a fost spus parțial la început despre trecutul ei și ce a făcut, însă recent mi- a spus de...? (mai mult)
Buna ziua! Am si eu o intrebare daca se poate, sunt intr- o relatie cu partenerul meu de aproape 5 ani, dar acum de curand a decis sa pun punct relatiei, motivul fiind ca eu acum 3 ani l- am inselat...? (mai mult)
Salut TPU, am 22 de ani si merg anul acesta pe 23 de ani, dar problema mea ceea mai mare este ca ma confrunt de foarte mult timp cu depresia si anxietatea.Si in caz daca va intrebati daca eu am vreun...? (mai mult)
Vă pare rău că nu aveți o/un iubită/iubit? Cel puțin în cazul meu mă bucur că nu mă interesează sexul, relațiile, săruturile, ținutul de mână. Sper să nu mă schimb din acest punct...? (mai mult)
Am un prieten care tot se intreaba o chestie ciudata. Eu nu am asa experienta si am zis ca poate aveti voi un raspuns pentru el.Eu am zis ca ii ciudata situatia :) Deci : El are o relatie la inceput...? (mai mult)
Mătușa mea se simte stresată de multe ori. Cum pot să o ajut? Ce pot să-i zic?
Cum puteți explica dintr- o perspectivă psihologică faptul că unii oameni au o energie negativă în ei care îi "distruge" atât pe ei cât și pe cei din familie? Am in familie unele persoane care...? (mai mult)
Salut. Cam cat mai e darul de nunta acum? Mirii imi sunt doar prieteni si merg singur. Va rog, in euro sa-mi ziceti.
Sunt foarte confuz si trist, am 21 de ani in 2 luni fac 22 am avut 3 "relatii" si in majoritatea fetele dupa o lună sa zic asa se plictiseau de mine. După 2 ani acum in prezent am pe cineva de 2 saptămani...? (mai mult)
Cununia civila se poate face în orice zi a săptămânii sau exista anumite zile? Daca da, difera aceste zile de la o primărie la alta sau e la fel peste tot în tara?
Hey, am facut un test timpuriu inainte cu 6 zile de întârzierea menstruatiei, adica cu 5 zile inainte de data la care ar trebuie sa- mi vina, iar rezultatul a fost negativ…..totusi, credeti ca sunt...? (mai mult)
Buna, iubitul meu nu vrea sa dea de permis. Am incercat sa- l fac sa inteleaga ca o sa ii trebuiasca pe viitor insa nu vrea. Nu stiu ce sa fac, nu cred ca ar trebui sa ma deranjeze pentru ca tin la ...? (mai mult)
M- am certat cu iubitul meu și ca de fiecare dată când ne certăm nu putem să discutăm despre cearta respectivă și nu putem ajunge niciodată amândoi la o înțelegere. Eu în mare parte trebuie...? (mai mult)
Salut! Numele Ursulean își are originea în Basarabia? Am tot căutat dar nu îmi dă nimic! Îmi dă doar ca este cel mai mult utilizat în rep.moldova? Este nume basarabean la origini?
Bună ziua! A avut loc o a doua înfățișare la judecătorie la finele lunii aprilie iar acum se așteaptă doar sa se pronunțe anularea actului de căsătorie, cam cat iar lua ca judecătorul sadea...? (mai mult)
Buna, prietena mea este de nerecunoscut, vreau sa o ajut dar nu ma înțeleg, cu ea va rog lăsați un sfat. De curând a cunoscut pe cineva, pana aici nu e un lucru rău chestia proasta e ca el e ...? (mai mult)
Buna ziua, am nevoie de ajutorul vostru va rog. Am 17 ani, am momente cand ma satur de viata din cauza certurilor cu familia, mama a ajuns sa fie dependenta de alcool, am vorbit de nenumarate ori...? (mai mult)
Diversificare fructe bebelusi, mod de preparare si cand se dau?
Bună ziua! Mă numesc Gabriel, am 19 ani. Acum un an am dat un mesaj tot aici în care ceream un sfat pentru relația noastră deoarece nu mai suport ca iubita mea să stea într- un centru de plasament.Ea...? (mai mult)
Buna, am 26 de ani si nu reusesc sa imi gasesc un iubit macar decent si eu sunt frumoasa (si la fata dar am si forme si nu sunt genul care sa insele). Toate relatiile mele in ultimii 4- 5 ani au fost ...? (mai mult)
Bună! Nu vreau răutăți, sunt într- o state urata si proasta din cauza unui barbat.Nu stiu daca ar trebui sa- l las sau nu pentru ca mi- a gresit de nenumărate ori la final spunand ca e vina mea.Ii...? (mai mult)
O fata mă place, eu nu o plac, e frumoasa as putea să o plac dar în acest moment sunt focusat pe alte lucruri (examen), sa- i zic că nu o plac și sunt focusat pe alte lucruri acum sau să sa- i...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?