Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 9 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU, pentru inscriere la grupa mare la gradinita mai trebuie iar adeverinta de venit? am adus la prima inscriere
Buna seara. Cum sa il conving pe fratele meu din Anglia sa imi trimita un laptop nou? Laptop- ul meu a decedat, era vechi avea deja 11 ani si nu am mai putut sa- l repar, era un HP 15- G011SQ cu...? (mai mult)
Textul e foarte lung, pentru cei care citesc de pe lista de întrebări: probleme sociale, de alienare Nu știu dacă am pus în categoria corespunzătoare, dar daca am pus greșit, vă rog să...? (mai mult)
Cum să o faci pe mama ta să te ierte după ce ai greșit
Salutare draga comunitate. Am o mare suferinta si as vrea s- o impartasesc aici. M- am despartit de iubita mea acum 3 saptamani, pe motiv ca ea crede ca am inselat o dar eu doar am dat martisor altei ...? (mai mult)
Buna Sunt din MD Așa o situație: tatăl meu are un verișor de gradul 2(părinții lor sunt verișori drepți), este permisă o potențială relație cu acel verișor? Explicație va rog
Salut! Dupa o perioada de timp dupa ce am avut niste probleme cu increderea in partenera mea de cuplu am inceput sa prind usor- usor incredere in ea din mai multe puncte de vedere si acelea sunt(poate...? (mai mult)
Bună, am o întrebare. Sunt însărcinată și am pus moși la copil. Noi le spunem moașă/mosule, ei cum ar trebui să ne strige? Fină/fine? Sau altfel?
Bună! Am si eu o nedumirire. E vorba de iubita mea. Noi locuim in orase diferite, dar ne- am mutat impreuna. Totusi cand sunt cu ea, nu iese cu prietenele ei, ci doar cu mine. Insa cand mai vin...? (mai mult)
Ajutați-ma va rog, daca eu sunt văr și vărul meu este văr cu o fata, eu tot sunt var cu fata aia?
La inceputul relatiei cu un baiat, in timp ce stateam stateam in pat amandoi si vorbeam si mai faceam glume, am intrebat daca are o dorinta ascunsa, iar el a zis "o iubita mai frumoasa" si a ras si ...? (mai mult)
Salut TPU, exact ca în melodia lui Guță, ne- am îndrăgostit ca dracu, eu de tine tu de altul am pățit eu, vorbind cu o fata m- am atașat de ea iar ea la radul ei vorbea cu altcineva și probabil...? (mai mult)
Ce iti vine copilul verișoarei de gradul 2 a unchiului tău? VA ROG REPEDEE
Trec printr- o despărțire, relatia a durat 3 ani, a fost foarte toxica și am avut mai multe despărțiri, dar de data asta chiar vreau sa fie definitiv. Insă am o singura problema, am îndepărtat...? (mai mult)
Bună! Am 16 ani iar iubitul meu 21 știu ca exista o diferență de vasta dar noi ne iubim, ieri am plecat de la el, mama a fost de acord sa fac pastele cu el, deși nu este de acord sa ne mutăm împreună...? (mai mult)
Hey, îmi puteți da un sfat vă rog? Părinții mei sunt divorțați și în momentul de față stau cu mama mea și tatăl vitreg. Ei se mai ceartă uneori dar de ceva timp simt încontinuu că vreau...? (mai mult)
Cum sa fac sa nu mai fiu cu mentalul la pamant? In fiecare zi ma gandesc la moarte, sufar ca am 31 ani si nu am avut vreodata o relatie, nu stiu sa vorbesc cu o femeie, mereu sunt emotionat si chestia...? (mai mult)
Salut. Aș dori să știu de ce acte e nevoie să te căsătorești? Mama mea vrea să se recăsătorească. Tatăl meu a murit în 2008, iar eu dețin certificatul lui de deces, deoarece mama mea nu...? (mai mult)
Vă salut! Ați putea trece peste faptul că viitoare soție, înainte de a fi cu tine, a fost amantă? Adică a avut o relație cu un bărbat căsătorit și ea i- a fost amantă? După spusele ei,...? (mai mult)
Avem o relație de aproape 1 an și jumate, i- am cunoscut părinții, ne iubim foarte mult și ne dorim un viitor frumos împreuna. Eu am fost primul bărbat din viata ei, primul la care s- a dăruit....? (mai mult)
Iubitul meu este român, iar el îmi spune Golan. O face într- un mod romantic. Sunt hispanic și nu știu ce înseamnă asta pentru mine. Poate cineva să- mi spună ce înseamnă romantic? scuze daca...? (mai mult)
Avem o relație de aproape 1 an și jumate, i am cunoscut părinții, ne iubim foarte mult și ne dorim un viitor frumos împreuna. Eu am fost primul bărbat din viata ei, primul la care s- a dăruit...? (mai mult)
Buna, am o relație cu un tip de 35 de ani(fost polițist), suntem împreună de doar 29 de zile, vreau sa va cer niste sfaturi privind relația, mai exact eu nu prea sunt cu dulcegăriile..as vrea mai...? (mai mult)
Credeti ca oamenii care dau speranțe false cu privire la o "viitoare" relație și preferă să ignore sentimentele cuiva, fara sa ii spuna direct ca nu vrea nimic serios cu el/ea, sunt oameni imaturi...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți spune cum pot sa mi aduc bărbatul înapoi? S a despărțit de mine. Dar îl vreau înapoi, ce sa fac și cum sa fac sa mi recâștig bărbatul?
Poate un nas sa aiba o relatie cu persoana botezata de el? (botez prin schimb de religie, devenind ortodoxa) mi se pare ca este un grad de rudenie si nu este posibila o astfel de relatie.
Hei! Sunt într- o o relație de 8 luni cu un băiat pe care l- am cunoscut online. În primele 2 zile de conversație el deja a început să îmi ceară parolele de la toate conturile de social media....? (mai mult)
Bună! Baietii care se uita la filme de dragoste sau care citesc cărți de dragoste au obiceiul de a fi perverși sau de a face glume cu un înțeles pervers?
Bună TPU, Doar un adolescent parțial fericit! De curând am luat permisul, viața mea s- a pus oarecum în ordine, într- adevăr prin mijloace spirituale pot spune. Întâmplarea face că, totul...? (mai mult)
Salut! Cum poti sa-ți faci o relație? Vad pe toată lumea cum imediat se combina și eu nu înțeleg cum pot.
Bună seara, TPU! Am o mică problemă și vă rog să mă ajutați cu un sfat. De ani de zile am probleme cu părinții mei. Tot timpul ne certăm, nu se mai termină scandalurile. Eu am o fire vulcanică,...? (mai mult)
Buna,știu că e stupid sa scriu asta, dar as vrea sa știu cum trebuie să îți deschizi sufletul într-o relație?
Bună dragilor! partenerul meu vrea sa se despartă de mine pentru ca l- am, , umilit''în public fata de un grup de prieteni. Era o discuție aprinsa între noi toți despre un subiect și el a spus ...? (mai mult)
O întrebare pentru fete. Ați fi de acord să aveți o relație cu un bărbat căsătorit? Ne având în plan căsătoria cu acel bărbat? El fiind mai mare cu 10 ani decât fata. O fată care accepta...? (mai mult)
Scuze nu am stiut in ce ategorie sa pun intrebarea.In afara de masina de tuns ca are, ceva idei de cadouri pentru bărbați? mâine e ziua lui tatal meu
Salut TPU, de multi ani de zile ma confrunt cu probleme in familie si in viata mea sociala, doua trei zile ne simtim bine in familie, alte doua trei rau. Am doar 17 ani, am un viitor in fata, tatal...? (mai mult)
Buna, suntem de 8 luni impreuna si parintii lui inca nu ma accepta mama lui este pocaita iar restul nu. Parintii mei sunt divortati iar el mi- a spus astazi din nou… ca nu mai suporta sa ii zica de mine...? (mai mult)
Dragi utilizatori, astazi implinesc 2 anisori pe TPU. Sper ca v-ati revenit dupa 1 mai muncitoresc :)) Va urez tuturor LMA precum si acestui site! Serviti niste tort :D https://ibb.co/gzZDmPv
Când se dă roată bisericii joi ori vineri?
Imi poate spune cineva cum se vede de la inelul 3 pe Arena Nationala? Vin de departe si nu as vrea sa bat drumul degeaba.
Bună, sunt fata și am 14 ani, îmi cam super urăsc părinții și e din vina mamei mele în mare parte deoarece tatăl meu a aflat ca mama l- a inselat prin septembrie anul trecut and abia începusem...? (mai mult)
Recent am întâlnit o persoană care atunci când vorbea cu mine sau cu oricine altcineva se uita extrem de frumos, se uita profund în ochii tăi. Și mi- a lăsat o impresie plăcută. Oare aș avea...? (mai mult)
Vă salut cu respect! Urmează să ma căsătoresc anul acesta, o iubesc, facem totul împreună. Știu ca este o problema, dar uneori îmi vin în minte fostele ei relații și- mi vine să întreb...? (mai mult)
Salut! Am 16 ani și 6 luni...sunt cu o fată de 14 ani şi 3 luni. Între noi este o diferență de 2 ani şi 3 luni. Vi se pare că această diferență de vârstă este prea mare? Suntem deja de...? (mai mult)
Nu mai pot sa o inghit pe mama mea. Azi m- am trezit cu noaptea- n cap (5) ca sa merg sa fac poze pentru finalul de clasa a 12- a. Avand colegi incompetenti a durat 2 ore jumate tot, timp in care am ...? (mai mult)
De ce persoanele bune la suflet, muncitoare si cuminiti nu prea au noroc in dragoste? Care este explicatia?
Buna TPU! Sunt speriata ca nu gasesc persoane compatibile cu mine, gasesc tot felul de persoane cu multe defecte pe care nu le- ar alege nimeni niciodata sau a fost refuzate de multe ori. Ce ma sfatuiti...? (mai mult)
Buna TPU! Am iesit recent cu baiat care m- a refuzat de nenumarate ori si am ajuns la conculizia ca avem multe in comun. Toate bune si frumoase la inceput dar usor usor au inceput sa se bage rudele lui...? (mai mult)
Bună, Aș avea nevoie și de opiniile altor persoane, sunt fata și înălțimea mea este de 169 cm, deja am 22 de ani, deci nu cred ca mai cresc. Părinții mei sunt mai inalti ca mine, mama...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!