Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 9 Februarie 2025 sunt:
Bună Seara TPU! În cazul în care un băiat, un apropiat de- al meu a comis ceva grav, din fericire nu a ajuns la politie. Dacă ajungea la politie, Este posibil ca mama lui sa se distanțeze de el,...? (mai mult)
Salut, TPU, nu vreau sa mai dau la facultate, ci sa ajut familia iubitei mele la afacerea pe care o au, deoarece ma pasioneaza mult mai mult. Cum pot sa le explic parintilor asta?
Bună! Ma vad cu un băiat de cam o luna, iar eu am fost invitata la o nunta peste o luna. Mama mea imi zicea ca ar fi bine sa îl iau întreb și pe el dacă vrea sa vina.Mi se pare destul de aiurea ...? (mai mult)
Bună! Doresc să vă împărtășesc și eu o situație dificilă din viața mea, cu care mă confrunt adesea. Nu am mai putut ține asta în sufletul meu. Sper să nu fiu judecată de acest lucru,...? (mai mult)
Salut TPU! Dau funda promit. Este normal sa o tot visez pe fosta? Ok, nu des, dar na. Nu mi se pare ok, pentru ca nu mai e nimic intre noi, dar visele duc spre bine doar
Bună am și eu o întrebare va voi explica puțin despre ce e vorba copilul meu are 10 ani și uneori simte nevoia de a plânge dar în același timp simte ca vrea sa vomite asta pentru ca are o ușoară...? (mai mult)
Mai cauta fetele din ziua de azi baieti sensibili, cu suflet de artist, cu reverii, pe melodii de Chopin, etc? Eu sunt mai artist uneori si scrii un fel de poezii. Asta ar creste succesul in dragoste...? (mai mult)
Sunt intr- o relatie cu un cetatean American si dupa casatorie am vrea eventual sa ne schimbam amandoi numele, sa avem nume de familie reunit. Doar ca planuim sa ne casatorim in de cursul acestui an ...? (mai mult)
Buna ziua! Am si eu nevoie de o parere dpdv al relatiilor ca poate sunt eu mai pesimist si totul pare ok…deci povestea sta in felul urmator: sunt cu cineva impreuna de aproximativ jumatate de an si ...? (mai mult)
De ce femeile care nu si au trait viata in tinerete, se casatoresc virgine fara alt barbat in trecutul lor, sfarsesc in casnicia lor pe la 30- 40 de ani de a divorta si de a merge cu alti barbati sa ...? (mai mult)
Bună. Eu vreau cumva să mă descarc, dar să vă cer și opinia voastră sau un sfat la ceea ce o să zic. De aproximativ doi ani m- am împrietenic cu un băiat, Mario, dar nu am fost nimic mai...? (mai mult)
Dacă sunt însărcinată la 14 ani și eu vreau sa îl păstrez și parintii nu vor ce se intampla? Va rog răspundeți la întrebare, va rog frumos.
Cum pot trece peste o relație?
Salut, as vrea sa aud si parerea voastra in legatura cu o situatie pe care o am cu o fata si anume. La un majorat am intalint o fata cu care de altfel dupa acel majorat am iesit la o intalnire, intalnire...? (mai mult)
Am o cunostinta in varsta de 70 de ani cu un băiat de 43 pe cap. El nu muncește, aproape ca nu a muncit toată viata, nu are o familie, o relație, masina, nimic. Ii place toată ziua sa stea acasă...? (mai mult)
Vreau sa va prezint o situație și sa îmi spuneți dacă e ok, cum ar trebui procedat etc. Eu cu sotul meu locuim la tara, dar încă nu avem casa noastră. Familia mea vroia sa ma mut la oraș, lângă...? (mai mult)
Buna, as vrea si eu o parere va rog. A intervenit o cearta intre mine si iubitul meu pentru o saptamana, el s- a despartit(acesta a avut toata vina si a recunoscut dupa aceea). Dupa 2 zile dupa despartire...? (mai mult)
1.cum ii pot convinge pe ai mei sa mi ia o placa de par? 2.stiti cumva cateva metode de indreptat parul fara placa, fara tratament cu keratina, fara perie electrica? 3.cum pot fi in centrul atenției...? (mai mult)
Buna seara! Am si eu o rugaminte as dori o parere un sfat va rog! Consider ca sunt o femeie ghinionista aducand ghinion in viata barbatilor! Sunt intr- o relatie de mai bine de 4 ani si in ultima perioda...? (mai mult)
Bună TPU, am și eu o întrebare, sunt însărcinată în 6 luni și puțin. Am 17 ani, pot naște prin cezariana fără semnătura mamei mele? In cazul în care euu nu mai țin legătura cu ea și...? (mai mult)
Am avut un iubit aproape 3 ani si am tinut foarte mult la el si l- am iubit din toata inima. Acum s- a despartit de mine, credeam ca- s sanse foarte mici sa se intample asta pentru ca era perfecta relatia...? (mai mult)
Am avut o experienta ciudata cu o tipa, nu inteleg de ce s- a comportat asa instabil, e posibil sa fie de la iarba? Am iesit la date pentru prima oara, am discutat 3- 4 ore pe banca, parea entuziasmata...? (mai mult)
Buna, sunt noua aici am un cumnat Moise zis Jador pentru ca seamănă cu el foarte mult, (iubitul surorii mele) are 27 de ani iar sora mea 24 SI nu stiu cum sa ma inteleg mai bine cu el, nu ca nu m- as...? (mai mult)
Am 37 de ani, am avut o relatie lunga in trecut de 17 ani impreuna, avem o fetita împreună, cand am nascut- o am suferit la sânii mei o problema de muschi si sânii mei s- au retras (almost nothing)....? (mai mult)
Am avut o relatie de la distanta aproape 3 ani, imi doream ceva serios cu acea persoana (credeam ca si el tine la mine atat de mult cat o faceam eu) si totul a inceput de la o cearta foarte mica unde ...? (mai mult)
Bună TPU! Ce părere aveți despre femeia din Zodia Scorpion? Eu cred ca e bârfitoare, și ii place sa rada când cineva are un necaz.Lucrez cu asemenea femeie și ii plac discuțiile erotice, are...? (mai mult)
Bună! Ma confrunt cu o problema. Am un băiețel de 2 ani pe care îl cheamă Amner Șerban Mihai. Pe mine ma cheamă Ana și pe soț Marius. Problema e ca socrii mei nu accepta sub nici o forma...? (mai mult)
Bună! Deci să încep cu începutul, am cunoscut un băiat pe Badoo, acum un an.Eu eram în clasa a XII- A pe atunci, eu stăteam la Severin iar el în Dâmbovița. M- a disperat să vin la el, mi-...? (mai mult)
TPU am o intrebare. Ce faceti cand sunteti in calduri? Eu am iesit in oras si am abordat o domnita, dar nu am avut succes :( i- am dat add pe Facebook, dar nu a acceptat. Voi cum va gasiti o iubita?...? (mai mult)
Buna, am nevoie de cineva la care pot sa povestesc ce patesc. Aproape toate prietenele mele sunt invidioase pe mine. Colegele de camere, de la facultate. Toate. Nu stiu daca e doar in capul meu, dar...? (mai mult)
Salut, i- am dat acum 2 zile mesaj unei fete si am vorbit 2 ore continuu (cand eu dadeam un mesaj ea imi dadea 5 inapoi), a doua zi i- am dat un mesaj care a "deranjat- o" si m- a dat block pe insta,...? (mai mult)
Ce pot să îi spune unei persoane pe care am ajutat- o cand a avut nevoie, iar cand s- a vazut cu sacii în căruță a vorbit urat despre mine? As vrea sa îi spun 2, 3 vorbe ca să știe că știu...? (mai mult)
Bună! Dacă nașii ne-au dat dar de cununie 2000 lei și 1000 botez, noi cât sa le dam înapoi dacă au ambele evenimente în aceeași zi?
Bună Ziua, în urmă cu 4 ani tatăl meu i- a cumpărat un câine surorii mele, sora mea cand avea cainele 1 an a plecat la maica mea caci am parintii divortati, in vara anului 2023 sora mea a venit...? (mai mult)
Fostul meu, despre care am mai vorbit aici, a dat asta seara un mesaj, în care îmi zicea ca ii pare rău că m- a jignit, ca m- a înjurat și toate astea. Starea mea mărturisesc ca a fost critica...? (mai mult)
Salut, TPU! Mi s- a întâmplat ceva groaznic aș spune eu. Astăzi am fost plecat cu două colege la film (nu vă gândiți la prostii) și când m- am întors i- am întrebat pe ai mei ce să vorbesc...? (mai mult)
Salut TPU Am probleme in familie și vreau să mă ajutați cu un sfat Bun deci e o chestie ciudata la părinții mei...in special la tatăl meu In general este un om okk dar de când eram mic...? (mai mult)
Este ceva greșit sa nu poți fi lângă un membru din familie în momentele în care se chinuie cu o boala crunta? Dacă nu ai cum sa ajungi, ești la distanta, ai copii mici și nu îți permite sănătatea...? (mai mult)
Buna tuturor. Nu mai rezist. Tatal meu imi scrie in fiecare zi numai lucruri socante - de ce nervos e el pe toti oamenii cu care sa intalneste, cum crede el ca toti ii vor raul, ca mai bine ar disparea...? (mai mult)
Ce e pentru mine fratele unei fete cununate de mama?
Am 12 ani și vreau să am primul sărut. Băiatul este f timid i-am spus că vr să ne sărută dar nu a făcut nimic. Sa îl sărut eu? Ce ziceți
Funcționează relațiile în care bărbații se mută la femei în casă sau asta îi face să se simtă inferiori și de aici se strică treaba?
Nu le mai suport pe bunica si mama. S- o infundat scurgerea de la chiuvetă si sunt nervoase că nu curge apa, că totul se strică, nimic nu e bun pe planeta asta, si nu stiu ce alte plângeri, (ele...? (mai mult)
Stimabile donsoare, As vrea sa va intreb ce apreciati la un barbat. Important: aveti 18- 25 ani, locuiti intr- un oras mare (sau imaginati- va). Baiatul in cauza arata de nota 8- 9, deci sa zicem...? (mai mult)
Salutare! Sint casatorita de doi ani, inainte de casatorie am fost un an impreuna.Acum am descoperit ca primii doi ani el se scria cu fete cauta amanta le zicea ca are sotie dar vrea amanta, si el zice...? (mai mult)
Buna ziua. Va rog raspuns concret la subiect, nu am nevoie sa stiu ca nu se poate, vreau sa aud parerile celor care asa au procedat. Ati avut voi sau stiti cupluri care au avut cununia religioasa in ...? (mai mult)
Nu o mai suport pe mama mereu tipa la mine fara motiv. Daca nu ii convine ceva gata tipa. Eu mereu incerc sa o ajut dar tot nu sunt de ajuns.Nici nu stiu ce sa fac am incercat sa ii explic ca ma deranjeaza...? (mai mult)
Cânt ani are papa de la Roma?
Buna! Barbatul cu care am un copil a inceput sa ii spuna mamei mele pe prenume. Este de bine sau de rau?
Ce sa vorbesc cu o fosta colega de generala, daca a inceput sa imi placa de ea, dar nu am mai vb cu ea de vreo 7 ani, de cand am terminat clasa a 8? In generala ma intelegeam foarte bine cu ea, vorbeam...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!