Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 9 Februarie 2025 sunt:
Ce sa vorbesc cu o fosta colega de generala, daca a inceput sa imi placa de ea, dar nu am mai vb cu ea de vreo 7 ani, de cand am terminat clasa a 8? In generala ma intelegeam foarte bine cu ea, vorbeam...? (mai mult)
De ce fetele care nu au fost sprijinite in viată de un tată, sau acesta a fost absent in educatia lor, cauta atenție permanentă de la un băiat/barbat sau vor neaparat pe cineva de gen masculin in...? (mai mult)
Bună- ziua. Vine ziua iubitei mele și face 32 de ani. M- am gandit ca să ii ofer un buchet de trandafiri cu 1 fir pentru fiecare an, doar că nu se oferă număr par de flori și m- am gândit ca să...? (mai mult)
Nu stiu daca o sa cititi tot, fratele meu mai mic in varsta de 14 ani joi a fost batut de mama incat are o vanataie usoara la ochi, ieri a fost batut mai rau de tata, l a batut atat de rau incat i- ...? (mai mult)
Bună! La ce vârstă e cel mai ok sa îți faci primul iubit? Am 12 ani și toate fetele din clasa mea râd de mine că nu am avut încă un iubit dar de ceva timp eu și cu un băiat ne placem reciproc...? (mai mult)
Salutare TPU, tocmai ce s- a despărțit iubita mea de mine, încă îs confuz pentru motivele de care s- a despărțit dar nu asta era întrebarea, ea încă mă iubește și eu inca o iubesc, încă...? (mai mult)
Bună, de o luna de zile sora mea mai mare a renuntat sa mai vorbeasca cu mine. Tin sa mentionez ca ne- a mai murit o sora intr- un accident de masina. Ea s- a enervat pe mine pentru ca nu am fost de...? (mai mult)
Salut, am si eu o întrebare! Vorbesc cu o fată de ceva timp si am o curiozitate! Suntem in tatonări ca sa zic asa. Eu sunt genul mai indiferent asa dar nu in sensul rau, voiam sa va intreb de ce zile...? (mai mult)
Daca esti nascut/a intr- o familie de oameni care nu au avut un rost in viata (nu i- au dus capul cu nimic), iar pe langa asta mai sunt si divortati, inseamna că asa vei deveni si tu, nu vei sti sa...? (mai mult)
Iubita mea mi- a spus ca nu mai dorește să fim o relație din cauza ca sunt multe certuri și ea este mai sensibilă și închisă în ea si mereu nu vrea să îmi spună ce probleme are și chestia ...? (mai mult)
Ce inseamna relatie Toxica? Relatia toxica poate fi determinata dinainte de a incepe relatia in sine? Relatia toxica e rea in sine? Poate fi schimbata? Cui i se datoreaza o astfel de relatie?
Este un curent tot mai raspandit in Romania care mi se pare exagerat, ultra cocolosirea copiilor din ziua de astazi. Dusi cu masina, luati cu masina, dusi de manuta, luati de manuta, au viata programata,...? (mai mult)
Iubitul meu este foarte gelos. Avem aproape 8 luni împreună dar acum ne- am despărțit, din cauza că nu vreau să șterg de la follow un coleg de liceu, sunt clasa a 12 a. Eu nu am nimic cu acest...? (mai mult)
Salut! O întrebare adresată în general fetelor. Ce te face să spui că el este alesul, în contextul în care tu ai avut mai multe relații, lungi și scurte? Ce te determină să spui stop din...? (mai mult)
Sunt însărcinată în a 6- a lună, iar pe soț L- am prins la bar petrecând alături de alte domnițe și flăcăi. Totul a început astfel: Am mers la o zi de naștere la o rudă de alui. De acolo...? (mai mult)
Salutare TPU, nu știu dacă am ales categoria, but anyway Îmi place de o fată mult rău de tot, de abia aștept mâine la liceu să mă văd cu ea și să vorbim. Chestia e ca nu știe ca o plac,...? (mai mult)
Sunt împreună cu o fată de 6 luni, de 4 luni ne- am mutat împreună … chestia e ca eu sunt prea gelos … ea in urma cu acum 3 ani s- a văzut cu un băiat (își povestea problemele din familie)...? (mai mult)
Salut TPU. Am o curiozitate legat de o fată. În pauze la liceu mă cheamă afară să fumăm împreună, vineri m- am întâlnit întâmplător cu ea, și am mai stat de vorbă, iar acum vorbim pe...? (mai mult)
Dacă ai avea o fata și ar avea un copil deja născut și ar rade lumea de ea cum ați reacționa?
As vrea nevoie de un sfat din partea voastră. Poate găsesc și oameni ce sa nu vorbească la mișto, sau sa ma ia în ras, sau sa ma judece. Sunt căsătorită, am un copil si deși e aiurea ca la...? (mai mult)
Va rog un sfat astazi am aflat ca iubitul meu nu e divortat cum ar zice. Eu da, sunt divortata.Avem cate un copil major Ne intalnim, ne vedem dar nu am curaj sa il intreb nimic. M- a cautat dupa...? (mai mult)
A trecut o luna de cand am fost respins de o fata, si tot la ea ma gandesc nu la alta nu am mai vorbit cu ea de atunci nici nu am aratat ca sunt suparat/trist am fost vesel cum am fost mereu dar nu o ...? (mai mult)
O verisoara a avut o relație acum vreo 3- 4 ani cu un tip super de treaba. Din păcate s- au despărțit și acum de vreo 2 ani sta cu un tip nasol, foarte dificil. Cum o fac să renunțe la actualul...? (mai mult)
Salut! Aș dori să povestesc o experiență de a mea cu un băiat din liceu ce nu- l pot scoate din minte, iar în final, o să pun una sau două întrebări, este o poveste cam lungă, deci, dacă...? (mai mult)
Buna ziua. Am o problema mare. Nu pot pleca dintr- un alt oras deoarece am pierdut oricare sursa de venit si actele de identitate. Telefonul este pierdut. Nu stiu ce pot face. Voiam sa ma angajez, insa...? (mai mult)
Am aproape 24 de ani și sunt incă virgin. N- am avut niciodată o relație. E mult prea târziu acum pentru prima relație? Este așa de greu să- ți faci o iubită dacă mai ești virgin la vârsta...? (mai mult)
Bună! Cunosc pe cineva care trece printre un divorț, care e la judecătorie, nu sunt bunuri de împărțit, dar pârâtul dorește lungirea procesului, și urmează o a doua înfățișare, prima...? (mai mult)
Ce grad de rudenie este între o fata si un baiat daca varul bun al baiatului e casatorit cu matusa fetei(sora memei ei)?
Bună Tpu..am și euu o problemă am 17 ani și mai am puțin și nasc..mama mea nu vrea să- l lase pe tatăl copilului să- l recunoască deși el vrea și eu sunt de acord. A spus că o să tragă linie...? (mai mult)
Salut, am 28 de ani, și sunt singur. Îmi doresc să- mi construiesc o familie. Lucrez ca asistent de farmacie. Prietene am mai avut, dar și- au bătut joc de mine. Nu beau, nu fumez, sunt ...? (mai mult)
Ce grad de rudenie este intre o fata si un baiat daca varul bun al baiatului e casatorit cu matusa fetei(sora memei ei)?
Ce e de facut cu o femeie care a avut un trecut urat si greu dar isi varsa nervii si frustrarile pe cei din jur? adica iubita mea care are 28 de ani face 29, eu 20 fac 21, se supara mereu, e o suparacioasa,...? (mai mult)
Salut! Întrebarea mea pare cam stupidă și aș vrea un răspuns! Vreau să îmi descopăr originea! Dacă stra bunicul meu a venit din Bucovina în Cluj, a- a căsătorit în Cluj și apoi l- a făcut...? (mai mult)
Am o problema...am fost intr- o relatie cu cineva de la job si inca nu am trecut peste de tot. Persoana asta sta in zona cu mine si as avea nevoie sa ma duca spre casa avand in vedere ca lucram afara din...? (mai mult)
Salut TPU, vi se pare normal o mama a 3 copii văduvă de 4 ani sa își refacă viata o femeie la 70 la ani cu unul de 51 ani... sa își blesteme copiii și să îi dea la politie?
Salut TPU, nu știu unde sa ma adresez și cum sa procedez de asta am pus aceasta postare... Este vorba despre mama lui tata, o femeie în vârstă de 70 de ani care a plecat cu un bărbat de 51 de...? (mai mult)
Buna tuturor Am ajuns, într- un final, să mă confesez aici și să cer un sfat sau o părere, pentru că după atâția ani deja simt că nu mai pot. Sunt într- o relație cu iubitul meu de...? (mai mult)
Bună ziua. Sunt într- o relație cu un băiat de câteva luni. Totul merge bine, nu a apărut vreun semn de înșelare. El e foarte atent cu mine, mă iubește, are grijă de mine, nu stăm împreună...? (mai mult)
Am următoarea problema, m- am îndrăgostit acum un an de un băiat minunat, îl iubesc enorm și el m- a iubit la fel de mult.Era sincer cu mine mereu chiar și acum.Mi a spus după 1 an și 4 luni...? (mai mult)
Bună Tpu.Am 16 ani și aș vrea să vă întreb cum vi de pare ca ar trebui să fie o relație mama - fica de obicei? Eu cu mama nu avem o relație așa apropiata ea m- a crescut singura tata a plecat...? (mai mult)
Buna TPU! so i like this guy, e in clasa cu mine si nu am interactionat pana in octombrie anul trecut, cand dupa ce am vorbit ne am dat seama ca avem super multe n comun si da. am avut o vacanta de ...? (mai mult)
Bună, eu și iubitul meu ne certasem ieri foarte tare, el era puțin nervos fiind nervos m- a lovit dându- mi o palmă. E prima data când reacționează așa, și- a cerut scuze și a zis ca nu va...? (mai mult)
Sunt căsătorită cu soțul meu de 7 ani, noi ne înțelegem și ne iubim dar familia mea nu l- a acceptat deloc pe el în acești ani. Ei zic ca el nu e pentru mine, ba mai mult fratele meu mai mare...? (mai mult)
Bună Seara! Am și eu o întrebare: Este ok dacă nu am prieteni la vârsta de 16 de ani? Eu de a lungul vieții nu prea am știut cum e să ai viață socială sau grup de prieteni. In general stau ...? (mai mult)
Indiferenta atrage si insistenta departeaza? Tare curios sunt cr atrage mai mult o fată
Bună, am o problemă cam mare pentru mine. Iubitul meu nu- mi mai răspunde deloc de ieri dimineață, i- am dat msj aseară și m- a lăsat pe seen totuși ce este mai creepy este că data încă o...? (mai mult)
Buna TPU, am si eu o poveste cu o fata. O zic acum, in 2021 am cunoscut o fata, atunci nu o placeam chiar complet, dar mi- a dovedit ca tine la mine si am fost prieteni, mereu prieteni dar ne placeam....? (mai mult)
Buna seara. Am o situatie legata cu sora mea mai mica caree da semne de schizofrenie foarte grave. Personal se poarta foarte urat cu mine, m- a amenintat de mai multe ori cu cutitul, a zis ca ma omoara,...? (mai mult)
Salut, voi ati accepta ca iubita voastra sa iasa cu alti baieti? Fie ei prieteni din copilarie sau mai stiu eu ce?
Salut, a trecut ceva timp si revin cu un subiect controversat. Am o relatie de 6 luni cu o tipa mai mica ca mine, ea 19 ani eu 28 ( da stiu e cam mare dif) de 2 ori ne am despartit pentru ca ea a zis...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!