Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 10 Februarie 2025 sunt:
Bună, vreau sa spun și eu ca de curând a fost ziua mea de naștere, toată familia mea a fost prezenta cu cadouri și flori însă iubitul meu a adus doar o felicitare în care își exprima sentimentele...? (mai mult)
Cum pot să îi zic unei fete că o plac? Este colega mea și îmi este rușine să îi zic. Sau dacă nu îi zic, cum să mă comport cu ea ca să înțeleagă că o plac cu adevărat? Am 16 ani și ...? (mai mult)
Repet o intrebare pusa recent, cum îmi pot convinge parintii să- mi ofere ajutorul lor pentru facultate deoarece este foarte important fara sa apelez la împrumuturi sau munca deoarece nu pot munci?...? (mai mult)
Vi se pare normal ca parintii sa va bage nu stiu ce apropouri in legatura cu banii primiți de majorat, de la invitati, rude, prieteni? La modul că "doamne cati bani a primit fata noastra", tot aduc...? (mai mult)
As dori sa stiu daca exista site uri unde pot gasi persoane cu care sa discut o situatie personala pe partea de relationare, poate fi psiholog, coach, etc, dar nu caut psihoterapie sau colaborare...? (mai mult)
Buna seara! La ceas de seara va întreb și eu pe voi ce părere ati avea, am avut o relație cu suișuri și coborâșuri am zis sa mai dam șansă o data, pe măsură ce trece timpul parca toate ...? (mai mult)
Bună seara. Ce înseamnă cu exactitate să fiu antisocial? Adică să nu comunic cu nimeni?
Cum pot să trec peste moartea cuiva? Devine din ce în ce mai greu, nu mai sunt în stare să învăț, nu mai reușesc să- mi fac temele și sunt foarte în urmă. S- a întâmplat acum 9 zile...? (mai mult)
Salut, TPU! Imi place de un băiat, dar imi este rușine să îi spun. Ce ar trebui să fac, dar fără să îi spun?
Cum depășești trădarea in căsnicie? Pe scurt, al meu soț de 15 ani încoace a dezvoltat o relație de prietenie(spune el)cu o colega de serviciu (multe apeluri telefonice zilnice). Dumneaei căsătorită,...? (mai mult)
Salut tpu.Credeti ca e grav dacă pana la 16 ani n am avut decât o relație și aia mai mult la mișto?
Buna, as vrea niste pareri. Deci am un iubit in realitate si un prieten baiat online, doar online si gen doar vorbim uneori, nu ne vedem nu nimic. Iubitul meu s- a impacat cu acest gand, dar este ok...? (mai mult)
Bună. Am 3 ani de relație cu actualul. Și de câteva luni m- am îndrăgostit nebunește de un băiat. El știe asta doar ca știe ca eu sunt măritată. Și am un copil. Eu nu ma înțeleg cu soțul...? (mai mult)
Cum pot să îmi fac o iubită? Eu mă văd din ce în ce mai singur și nu vreau să devin o persoană depresivă. Nu vreau să fac dragoste cu ea. Vreau să stau cu o fată care cu adevărat să îi ...? (mai mult)
Buna seara! Am o problema, mama mea niciodata nu apreciaza ceea ce fac si mereu ma compara cu altii. Daca de exemplu iau un 8 si colega 9 incepe sa imi zica ca, colega invata mai mult ca ea a putut sau...? (mai mult)
Bună TPU. Am o problemă. De ceva timp îmi place de o fată dar m- am comportat cam ciudat cu ea când am stat după ore. Sunt în clasa a 9- a și mereu ieșeam cu 1 băiat și cu 2 fete după ore să...? (mai mult)
Buna, am nevoie sa ma exprim și sa fiu îndrumată dar nu am de cine. Stau de 2 ani cu soțul, un pitic de 7 luni și socrii în aceeași curte sunt zi de zi 24/24. Dar simt ca socra mă innebuneste,...? (mai mult)
Cele mai bune cursuri gratuite pentru copii de 5 ani in sector 3 unde ar trebui sa participe copii care ar fi?
Bună ziua! Mie nu mi- a mai venit menstruatia de la revelion, nu am simptome de sarcină sau ceva. Am făcut și un test de sarcină și este negativ. Totuși am dureri de burtă (jos gen), ca înainte...? (mai mult)
Buna ziua, vreau si eu sa imi recomande cineva o pensiune cu herghelie in jurul bucurestiului sau aproape pentru a sta un weekend cu cei mici si a le arata ce inseamna sa calaresti.
Heeelp! Voi ce ati face, daca verisorii vostri de pe mama, verisorul de 29 de ani si verisoara nu v- ar suna absolut niciodata, desi la intalnirile de familie va vedeti? Cum ati gestiona situatia? NUMAI...? (mai mult)
Hei! Știe cineva de ce cumnata mea nu mănâncă gaina pestrita ci doar alba? Ea spune ca cică se sinte rău dacă mananca. E posibil sa fie vreun farmec asupra soțului ei?
Verisorul meu are un caine. Fiind foarte ocupat, a apelat din cand in cand la o fata sa aiba grija de el. S a vazut de multe ori cu ea si e multumit de serviciile ei. Problema e ca, cu timpul, a.inceput...? (mai mult)
Salut, este ok logodna la 20 de ani?
Salut, de la un timp simt ca nu mai prea am rost și mă simt intr- un fel abandonată de toată lumea..de curand m- am mutat la iubitul meu dar nu ma simt confortabilă și nu- mi găsesc liniștea niciunde....? (mai mult)
Fratele meu din Anglia e un egoist a vandut telefonul Samsung S21 Ultra care mi l- a promis anul trecut si sunt foarte suparat pe el, anul trecut mi- a promis ca mi- l da mie cand isi va lua unul nou ...? (mai mult)
Salut! Am o problema cu logodnica mea. Nici nu stiu exact dacă mai suntem logodiți, problema e în felul următor, de 8 martie am încercat sa pregătesc ceva frumos acasă, sa fac o cina romantica...? (mai mult)
Bună, grup. As dori sa întreb, vi se pare normala o relație în care partenerul se supara dacă nu îți petreci tot timpul cu el mai ales în week- end în condițiile în care mai ai și alte ...? (mai mult)
Bună dimineața/ziua/seara. Fratele meu mai mic în vârstă de 16 ani a primit mereu libertatea nebună de adolescent. Adică a fost lăsat noaptea afară (a plecat de mai multe ori fără să spună,...? (mai mult)
Ce înseamnă dacă mama iubitului meu i-a spus lui că eu nu sunt de el și că asta crede și tatăl lui.
Salut TPU, am o întrebare legat de un test de sarcina. Iubita mea a făcut un test de sarcina însă nu s- a ridicat până sus linia de la C iar la T apărând linia așa transparenta(menționez că...? (mai mult)
Buna TPU, am o situaţie mai complicată. Soţul meu de la un timp e foarte violent, noi suntem casatoriţi de 7 ani, aseară a venit de la muncă nervos şi m- a bătut. Nu e prima data cand face asta,...? (mai mult)
Bună ziua. Aș dori să aflu și părerile altora despre situația mea. Sunt căsătorită de 1 an. Însărcinată in a 6- a lună. Nu muncesc. Locuiesc la mama mea. Ea este peste hotare și stau doar...? (mai mult)
La ce mă ajută încrederea sa imi gasesc și eu o fată?
În urma cu un an am fost implicată într- un accident rutier eu stăteam la semafor și un șofer care din spusele polițiștilor avea 150 km/h a intrat în mașina mea accidentul find din vina lui și...? (mai mult)
Eu și soțul meu suntem căsătoriți de 6 ani jumate și de la o vreme ducem mai greu cu bani soțul meu are salariul de 3000 RON iar eu de 1500 RON și soțul meu a venit cu ideea ca cea mai bună soluție...? (mai mult)
Vreau sa fac un retur la kaufland dar nu mai gasesc bonul am cumparat fizic din magazin cu cardul si am folosit aplicatia kaufland si am pe ea ''Copie bon'' imi arata toate chestiile pe bon nr bonului ...? (mai mult)
Soțul meu a luat o mașină nouă pentru mine și când mia dat cheile de la mașină soțul meu a zis sa am grija cum conduc mereu când sunt cu el în mașină zice să conduc cu 30- 40 la oră...? (mai mult)
Salutări, am și eu o curiozitate, recent am cunoscut o tipă super drăguță, se comportă natural cu mine, pare că îi place mult de mine suntem destul de intimi unul cu celălalt, pe scurt pare...? (mai mult)
Sunt certat cu mama mea, are ceva daca nu ii cimpar florinde 8.martie? Faza e ca mereu ma da afara pe poarta si vorbeste foarte uratajutor
Bună. Am o întrebare. Voi cum ați trecut peste moartea animalului de companie? Am avut o pisică care a fost la noi de 13 ani, când a venit era deja destul de mare, poate să fi avut 15 ani. Acum...? (mai mult)
Salut, băieți! Ce lea-ți luat mamei voastre/ femeilor cadou astăzi?
Este normal/aceptata o relatie dintr un roman si o tiganca? de exemplu m.am indragostit recent de o tiganca si nu inteleg de ce toti spun nu nu de ce tigancile? sunt toti rasisti sau ce ele ce au sunt ...? (mai mult)
E un baiat de care imi place dar sunt destul de sigura ca nu simte la fel. E foarte dragut cu mine si protectiv, mi- a luat ciocolata de valentine's day si cand ne vedem ma tine in brate mereu si ma pupa....? (mai mult)
Dacă o persoană îmi vorbește urât, pe un ton neplăcut, câteodată chiar țipă la mine, ce e de știut despre astfel de persoane? Vrea doar să își arate "superioritatea"? Ce să fac să ...? (mai mult)
Buna la toti. Sunt intr- o relatie de 1 an si jumatate cu o fata si nu vreau sa intru mult in detalii am sa va zic pe scurt. Vara trecuta nu prea ne- am inteles si ne- am certat, dar nu ne- am despartit,...? (mai mult)
Ma macina mult faptul ca am ajuns în anul 3 de facultate și încă nu reușesc sa am o conexiune solida cu colegii mei din grupa. Am încercat în toti anii sa comunic, sa fac glume și ma evita, nu...? (mai mult)
Sunteti de acord cu afirmatia ca "Nimeni nu poate strica un cuplu bazat pe sentimente, ci doar cele bazate pe interes se pot strica"? Eu sunt de acord cu aceasta afirmatie.
Băieți, cum reacționați când sunteți cu iubita la un film de comedie și dintr-o dată o apucă criza de râs?
Salut, băieți! Cum reacționați atunci când aflați că iubită voastră nu știe tabla înmulțirii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!