Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 10 Februarie 2025 sunt:
Ce înseamnă cand un barbat se holbează la tine de fiecare data când te vede și mentine și contactul vizual (nu am vorbit niciodată nimic cu el)?
Buna dimineata, am si eu o problema, de o saptamana asa am inceput sa ies pe la un bar care nu am mai fost niciodata, mentionez am 18 ani, si am vazut o fata de care cred ca m- am indragosit(nu o cunosc/nu...? (mai mult)
Credeți că un om poate ajunge un om reușit în viață, în ciuda tuturor traumelor și experiențelor neplăcute care s- au petrecut în familie, în toată copilăria sa? Cum poate scăpa un...? (mai mult)
În urma cu 2 ani soțul meu a decedat în accident rutier, eu eram cu el în mașină eu am scăpat dar el nu, nu a murit pe loc, a murit în ambulanta. El până în ultimul moment mă întreba pe...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt insarcinata și din câte am înțeles am dreptul la reducerea programului de lucru.Eu lucrez tura de 12 ore de la 10 dim la 10 seara, nu zilnic.As putea direct sa beneficiez de aceasta...? (mai mult)
Băieți, cum reacționați atunci când vine iubita de la servici și vă aruncă costumele cu super-eroi și figurinele pe care ați dat minim 1000 de lei fiecare?
Buna, am si eu o poveste de spus.Acum 15 ani am fost cu cineva cu 22 de ani mai in varsta. Acum am 31 de ani.Nu stiam pe atunci ce presupune o relatie.El a fost salvatorul meu in multe.Ai mei mereu se...? (mai mult)
Bună TPU, Nu știu cum să încep. Sunt în ultimul an de liceu, procrastinez la maximum și abia dacă- mi pot lua gândul de la fosta. De fapt, ea e principala problemă. Zi de zi îmi pun întrebarea,...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt foarte afectata din cauza certurilor parintilor mei.ei doi se inteleg perfect dar fratele tatei cu sotia lui se tot baga in relatia lor si apar discutii. Mama este certata cu ei iar tata...? (mai mult)
Buna, pentru TPU ma numesc Anonimul și am sa va zic povestea mea și aștept sfaturi.Inca de când era mama însărcinată cu mine a indurat multe din cauza unui nenorocit de om pe care ar trebui sa-...? (mai mult)
Prietena mea are o viata foarte grea. A fost abuzata de catre tatal sau cand era mica si sufera de lipsa increderii in sine si altii si depresie. Mereu incer ca fiu cat de acord se poate cu ea, las de...? (mai mult)
Voi nu aveți frica "de pedeapsă"? Nu mă refer la pedeapsa data de părinți.
Singureilor, v- ati gasit MAREA iubire de sarbatorile astea? Cate kg are? :)) Nu ziceti ca nu, ati avut Sf Valentin, Dragobete, 1 martie, doar nu sunteti blegi. Mai e o sansa pe 8, dar ce a fost...? (mai mult)
Salut TPU, am vorbit cateva luni cu o fata dar nu eram împreună, aveam diferite conversații în care vorbeam zilnic, dar niciodată nu răspundea prea repede de jumătate de ora, astăzi mi- a zis...? (mai mult)
Astazi fiind 1 martie, cu ce atentii si complimente va maltratati sexul opus? p.s. Lamultean tuturor fetelor, femeilor, precum si celor care se considera femei! >:D...? (mai mult)
Salut TPU! imi poti spune cum pot sa reusesc sa imi fac mai multi prieteni?:
Hei, dragilor TPUași! E greșit să- mi iubesc prietenii și să simt endorfina aia prin prisma lor? Ar fi greșit să- mi pun iar bazele și speranțele emoționale în aceștia, după ce aproape...? (mai mult)
Băieți, vouă vă place să oferiți mărțișoare femeilor? Mie nu-mi place, mi se pare un chin, o prostie.
Ce sa fac daca am primit raport pe insta degeaba? Adica uitati niste "nebune" ma tot baga in grupuri, nu ma lasa niciodata! Le- am si blocat, le aveam la follow si de pe conturi secundare pe mai multe...? (mai mult)
Ce pot face dacă mă supăr repede?
Buna TPU. Am o problema cu mama mea, m-a distrus psihic și m-a băgat în locul ei la nebuni, ce trebuie sa fac ca sa ies eu de la nebuni și să fie ea dusa acolo, mă poate ajuta poliția?
Bună ziua, am avut cont gratis pe Tinder și am putut trimite mesaje celor cărora le dădeam like.De curand am plătit un abonament pe 1 an și...NU mai pot sa trimit mesaje celor cărora le dau like...? (mai mult)
Am avut un vis ciudat care eram eu cu iubitul meu si aparuse una care a vrut sa ne faca rau ca nu era de acord cu relatia si nu s-a aratat la fata oare o fi un semn rau sau sunt farmece ceva
Bună iubitul meu e cam încăpățânat și nu ma asculta sfaturi va rog
Am și eu o întrebare eu nu locuiesc încă cu viitorul meu soț dar avem unele probleme de comunicare și sa precizez ca lui nu ii place sa fie presat sa facă ceva
Bună TPU Mereu mă cert cu mama abia am ieşit din plasament pentru că acum 3 ani mama era cu unul care a sărit la mine la bătaie şi mama nu a făcut nimic eu şi atunci mă certam mereu cu mama la...? (mai mult)
Buna ziua am fost la ginecolog si mi-a prescris tergynan flora ca as avea o mica infectie vazui in comentari ca trebuie tratat si partenerul dar nu mi-a spus nimic
Ce nu le ajunge la bărbați ca se uită mereu după fete și rețelele de socializare și alte aplicații tot caută fete sexy, îmbrăcate indecent? Oare sunt și femei care din plictiseala sau nevoie...? (mai mult)
Eu zic că până la urmă tot cel mai bine e să fii singur. Poți să te culci când vrei, poți să te trezești când vrei, poți să asculți muzică când vrei, nu mai cerți pe nimeni că sforăie. ...? (mai mult)
Soţul meu a ajuns aseara târziu de la munca când a ajuns el eu dormeam el nu ma mai trezit cand a ajuns dar m- a pupat pe frunte pentru ca am simtit cand m- a pupat si am deschis putin ochii dar dupa...? (mai mult)
Credeți că dacă nu am mai vorbit cu un "prieten", aia se mai poate numi "prietenie adevarata"? Sincer să fiu eu chiar nu mai o cred. Acel "prieten" pe care eu nu îl mai consider așa, așteaptă...? (mai mult)
Salut…Vreau un sfat Vb cu cineva si daca nu i dau eu msj el nu da, nu imi raspunde cate 2 sau 3 zile la msj, era vb sa ne vedem si nici nu raspunde la msj un sfat ce sa fac? De fiecare data cand...? (mai mult)
Ce sa fac daca nu sunt suportat de nimeni? Sunt o persoana cu dizabilitati si urata si unora le place sa rada mereu de mine, 2 fete m- au facut handicapat si urat si amarastean eu sunt bun cu toti si...? (mai mult)
Buna tuturor! Voi ce credeți e ok ca parintii dupa 20 ani și după ce pleci de acasă sa nu mai tina legatura cu tine, sa nu te mai ajute financiar emotional, sa vadă cum esti de fapt? Ai mei simt...? (mai mult)
De ce un bărbat căsătorit se uita la mine și când vede ca mă uit, se uita în altă parte? Ps și eu sunt căsătorită și am copii.
Buna ziua, mi- a intarziat menstruatia (este regulată)si am facut 2 teste de sarcina si in timp de 10- 20 min nu aparea nimic, a 2 zi cand le verificam aparea a2 linie puțin vizibila...sunt sau nu ...? (mai mult)
Bună ziua. La mine dacă nu- i una e alta mereu. Acum am două probleme, și sper să primesc un sfat în legătură cu ambele. Eu cu soțul trăim la mama mea acasă. Mama e plecată, muncește peste...? (mai mult)
De ce sunt unele persoane care deși duc o viață bună, își complică viața cu toate prostiile? Fură, consumă droguri, se iau la bătaie cu alții, etc.
Am un băiețel de 3 ani, tatăl copilului a murit înainte să nasc, acum copilul mă întreabă mereu "unde e tati"eu nu știu ce să îi zic, îmi e greu să vorbesc de asta. Cum credeți ca ar trebui...? (mai mult)
I- am făcut iar soțului meu criza de gelozie de data asta că a pupat- o pe prietena mea cea mai bună pe obraz chiar dacă era prietenește, când a venit la noi și ea era cu soțul ei. Si soțul ...? (mai mult)
Tot îl visez pe soţul meu care a decedat avea 26 de ani, cand a decedat acum 3 luni în ziua în care faceam 2 ani de căsnici în accident rutier, eu am 22 de ani şi îmi e dor de el, dupa moartea...? (mai mult)
Bună TPU! De ce este important ca bărbatul sa știe când are menstruație soția lui? Sunt corpuri total diferite.
Sunt într- o relaţie cu un barbat însurat de 2 ani, eu vreau să îl despart de soţia lui ca să mă casatoresc eu cu el şi mi- a spus că se va despărţi de ea, după părerea voastră cum e această...? (mai mult)
Sotul meu la fiecare cearta ce o avem îmi zice că mă duce la psiholog, apoi dupa ce se termina cearta şi ne împacam îmi aduce flori şi mă pupă.Cum vi se pare chestia asta?
Sotul meu are 40 de ani eu 24 dar am mai zis asta.Eu în preajma lui mă simt fericită, suntem de un an casatoriţi, mama lui nu a avut nici o treaba pana acum, menţionez ca nu stam cu ea în casa...? (mai mult)
Am o problemă la locul muncă, eu sunt căsătorită şi un coleg de muncă tot îmi face avansuri şi îmi zice că mă place. Eu nu sunt interesată de el pentru că am soţ şi îl iubesc, acel coleg...? (mai mult)
Am un băiețel de 5 luni dar stiţi deja asta din celelalte 2 întrebari, dar acum am alta problemă.Eu sunt foarte ataşată de copil şi nu îmi place să îl las în grija nimanui doar eu vreau să...? (mai mult)
M- am certat azi cu fratele meu, el are 17 ani şi eu 16 ani şi m- am certat cu el pentru ca el zice ca ma iubeste pentru ca sunt sora lui dar nici el nici parinţii mei nu îl pot accepta pe iubitul...? (mai mult)
Am o problemă, sunt căsatorit de 4 ani cu femeia pe care o iubesc enorm. Problema e ca noi locuim cu mama mea şi cu tatal meu, tata nu se baga în casnicia mea şi a soţiei mele, însă mama da se...? (mai mult)
Fratele meu are 5 ani, eu am 19 ani părinţii noştri nu sunt acasă, sunt la munca pe tura de noapte, ei muncesc si în weekend să ne asigure noua, mie şi fratelui meu un trai mai bun, peste 3...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!