Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 10 Februarie 2025 sunt:
Fratele meu are 5 ani, eu am 19 ani părinţii noştri nu sunt acasă, sunt la munca pe tura de noapte, ei muncesc si în weekend să ne asigure noua, mie şi fratelui meu un trai mai bun, peste 3...? (mai mult)
Bună, am nevoie de un sfat Eu sunt într- o relație cu un bărbat de 4 ani de zile din care au rezultat și 2 fetițe! Totul era foarte frumos la început dar cu timpul a început să se schimbe...? (mai mult)
Vă bateți capul cu oamenii dubioși și ideile lor sau îi lăsați în plata Domnului?
Bunã tuturor, As avea nevoie de niște pareri, va rog. Iubitul prietenei mele (pe care o consideram cea mai buna) m- a vorbit urat de multe ori știind ca eu țin foarte mult la ea. Eu l am ignorat...? (mai mult)
Eu şi iubitul meu am decis să ne căsătorim suntem de 3 ani împreună şi locuim împreună el ma cerut în casătorie şi am zis da am gasit si locaţie de nuntă dar aş vrea să vă întreb ce pregatiri...? (mai mult)
Am o problemă la locul muncă, eu sunt căsătorită şi un coleg de muncă tot îni face avansuri, şi îmi zice că mă place eu nu sunt interesată de el pentru că am un soţ pe care îl iubesc,...? (mai mult)
Soţul meu ma înşlat vam mai zis asta întro întrebare ştiu ca ma înşelat pentru ca mi- a spus el a zis că sa despărţit de amantă şi că doar pe mine mă iubeste şi a cerut iertare de la mine...? (mai mult)
Soacra mea mia mâncat 10 ani din viaţă, adică de când sunt căsătorită cu soțul meu el îmi ia apărarea dar degeaba mama lui e tot cu gura pe mine, chiar dacă fac bine ea zice ca nu e bine soţul...? (mai mult)
Am 27 de ani şi aş vrea să mă mut cu iubitul meu, dar mama e foarte ataşată de mine şi când i- am zis că mă mut cu iubitul meu ma îmbrăţişat şi pupat pe obraz ce aţi face voi în locul...? (mai mult)
Soţul meu e în Germania la munca şi a trimis bilet de avion ca să merg şi eu la el dar am mai pus 2 întrebări de genul eu sunt acum cu el de cateva zile dar am nişte probleme cu acomodarea aici...? (mai mult)
Mam împăcat cu soțul meu care era violent pentru ca avem un copil împreună i- am dat a 2 sansa pentru ca mi- a promis ca se schimba eu nu credeam în schimbarea lui eu am plecat de la el din cauza...? (mai mult)
Eu şi sotul meu suntem divorţaţi eu înca port verigheta noi dupa divorţ am decis să ramânem prieteni şi el m- a sunat şi ma întrebat daca vreau să ne recasătorim noi când am divorţat am facut-...? (mai mult)
Bună seara! Am 19 ani parinţii mei au zis ca vor pleca peste 3 ani în Anglia la muncă şi eu mai am un frate el are 4 ani şi nu au cu cine să îl lase cat sunt plecaţi şi au zis ca îl vor lasa...? (mai mult)
Pe voi nu vă sperie persoanele care țipă? Nu vă sperie acel ton ridicat? Eu când cineva țipă fac orice doar să se oprească din țipat.
Prietena mea a avut o cezariana acum 10 luni, astazi am aflat ca e iarasi insarcinata. sarcina credeti ca va fi ok? dau funda!
Am nascut în urma cu 5 luni un băiețel am nascut natural, el a fost perfect sanatos la nastere si acum e eu mam recuperat cat de cat dupa nastere zic cat de cat pentru ca, uneori înca mai am dureri...? (mai mult)
Am 16 ani, iubitul meu are 19 ani parintii mei nu sunt de acord cu el, eu mai am un frate mai mare cu un an ca mine el are 17 ani si si el imi zice ca iubitul meu nu e pentru mine fratele meu chiar ma...? (mai mult)
Este normal ca partenerul tau sa aiba crize de isterie/nervi in urma unui incident/conflict intre voi in care a propus sa va despartiti, sa se faca nevazut si sa ignore pe absolut toata lumea o zi- doua...? (mai mult)
Am mai pus întrebari si stiti din ele ca mama soacra se poarta urât cu mine, dar acum de dimineata mi- a pregatit cafeaua şi mi- a zis "eşti nora mea frumoasă "sotul meu e la munca si am ramas doar...? (mai mult)
Am 22 de ani, m- am casatorit cand aveam 20 de ani, sotul meu avea 24 de ani atunci cand ne- am casatorit in urma cu 3 luni a decedat intr- un accident rutier fix în ziua în care împlineam 2 ani de...? (mai mult)
Am terminat să beau regividon o lună în urmă, acum am cumpărat un test și mi-a arătat pozitiv, e posibil să fiu însărcinată?
Salut! Am o problema, o problema cu mine, la locul de munca nu ma suportă nimeni, știu, probabil eu am o problema, problema este ca nici eu nu ii prea plac... ideea este ca as vrea sa am un glow...? (mai mult)
Mai e cineva care și-a pierdut interesul pentru relații, filme pentru adulți, etc?
Cum îi spun indirect tatei să nu mai umble prin casă în chiloți pentru că mă simt incomod (i se vede scula)?
Ce fac dacă prietena mea isi inseala iubitul cu multipli baieti, plus ca se comporta foarte urat cu el si pe langa asta el o iubeste foarte mult. Ce sa fac TPU?
Bună ziua! Ce site-uri de socializare internațional sunt gratis? Va mulțumesc
Buna seara! Am o casnicie de 14 ani, în urma cu o săptamână soţul mi- a recunoscut ca a avut o relatie cu alta femeie dar m- a rugat sa îl iert pentru ca a gresit si el vrea sa ramana cu mine. Eu...? (mai mult)
Salutare! Îmi place de o fată ce nu vorbește limba română, și eu nu vorbesc prea bine engleză să ne putem înțelege. M- am înscris la un curs, dar până îl finalizez mai durează. Ne vedem...? (mai mult)
Am intrat intr- un conflict azi- noapte cu niste domni de etnie rroma, dupa ce am iesit de la sectia de politie din cauza unui accident. Asa ca mi- am sunat iubitul iar domnii respectivi l- au amenintat...? (mai mult)
M- am căsătorit acum o lună cu soţul meu, relaţia noastra merge foarte bine dar problema e ca nu m- am obisnuit înca cu purtarea verighetei nici sotul nu s- a obisnuit inca, e ceva nou pentru noi...? (mai mult)
Vreau sa fac casa cu barbatul cu care sunt, nu suntem luati cu acte inca, el ar vrea dar eu am dubii mari. Stiu ca a fost plimbaret si are si o casnicie esuata. Am auzit ca ar fi lovit- o pe fosta ...? (mai mult)
Am o mica problema cu mama. De la un timp de vreme, ei nu ii mai pasa de nimeni si de nimic. Bunica mea are ceva probleme de sanatate si desi a stat internata in spital si nu are ceva foarte grav, mai ...? (mai mult)
Va rog un sfat : am o relatie la distanta de 2 ani cu fostul meu iubit din tinerete, reintalnire dupa 20 ani. El m- a gasit Ne intalnim cam la o luna. Eu divortata, el imi spune ca a divortat dar zilele...? (mai mult)
Dacă cumnata mea are un copil, copilul ce îmi vine mie?
BUNA, AM O ÎNTREBARE PENTRU VOI. Când un băiat îți spune, , că oricum nu te mai plac " dar continuă să se uite la mine și mai îmi zâmbește din când în când, mă minte? Și mie daca...? (mai mult)
Mama soacra mă ceartă mereu, eu si soțul suntem casatoriţi de 10 ani si mai nou locuim cu parintii sotului. Apartamentul nostru e in renovare dar stiti asta din intrebarea trecuta, de evitat nu am...? (mai mult)
Buna...trec printr- un episod din viața mea foarte confuz.Cei care au răbdare sa citească tot, va mulțumesc in avans.E o poveste lunga, insa care ma consuma, si ma face sa am un vibe nu prea bun. ...? (mai mult)
Am divorţat de soţ acum ceva timp şi eu înca port verigheta, prietenii si familia mea spun ca e ciudat sa mai port verigheta dupa divorţ, voi ce parere aveţi? Vi se pare ciudat ca inca port verigheta...? (mai mult)
După cum știți am o fetiță de 8 luni și soțul meu, tatăl ei nu prea stă cu ea. Eu sunt în concediu maternal și el lucrează pana seara și când vine acasă e obosit, asa zice el și se pune...? (mai mult)
Ce mesaj sa pun pe felicitare de 1martie pentru profa de yoga ca să vadă că o iubesc și tine la ea?
Bună.Am aflat ca sunt însarcinată cu gemeni, eu şi soţul meu suntem foarte fericiţii pentru ca ne- am dorit mult un copil si vom avea 2, eu în trecut am pierdut o sarcina, noi ne dorim mult ...? (mai mult)
Care este cel mai frumos lucru pe care l-ai facut dăruit vreodata pentru o femeie/domnișoară? :)
Sunt de bani gata, primesc mulți bani de la bunici și părinți. Deși muncesc de aproape 4 luni nu am plătit absolut nimic, nici măcar o sticlă cu apă. Las banii să se adune în mare parte. Credeți...? (mai mult)
Ce fel de oameni gasesti deosebit de atragatori? :)
Sunteți de acord sa se de- a o lege prin care toți cei care își inseala partenerii de viață să fie pedepsiți penal de la 5 la 7 ani de închisoare fie că e vorba de concubinaj sau căsătorie? ...? (mai mult)
Eu şi sotul meu avem un băiețel de un an si o fetiță de 3 ani dar ştiti asta din cealaltă întrebare o gasiţi voi dar acum am altă întrebare fetiţa sta şi cu soţul meu când e nevoie să ...? (mai mult)
Am mai pus o întrebare în urma cu o 2 zile o gasiţi pe site şi acum vreau să vă mai întreb ceva dacă vă amintiţi din întrebarea accea, am menţionat că am 4 fraţii am o sora de 37 de ani,...? (mai mult)
Hei! Întrebare pentru mamele single și care au reușit să- și continuie viața. :) Mai există viață după nașterea unui copil? Voi în ce tabără v- ați situat cu credințele și cu viața...? (mai mult)
Pentru bărbați, punctele cheie de inflexiune care concentrează relațiile, scopul, sănătatea și creșterea personală depind adesea de lecțiile rămase neînvățate. Cu toate acestea, îmbrățișarea...? (mai mult)
Buna TPU, am și eu o întrebare sa zic așa, in urma cu 7 ani am fost cu un băiat ne iubeam foarte mult, apoi ne- am despărțit eu mi am făcut pe cineva el la fel, eu m- am căsătorit, după eu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat