Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Iubitul meu m-a înșelat, am mai zis asta de multe ori. Mama lui spune ca e vina mea și ca el nu are nici o vina, ma face sa ma simt vinovata. Ce sa fac sa nu ma mai simt vinovata pentru asta?
Îmi doresc o pauza de la căsnicie, eu și soțul meu nu prea ne mai înțelegem așa cum ar trebui, între noi 2 sunt certuri aproape în fiecare zi. Vreau sa fim din nou ca la început.Care e modul...? (mai mult)
Acum un an eu și soțul meu am adoptat un copil, băiatul are acum un an noi îl iubim ca pe propriul nostru copil. Ne- am dori ca și părinții noștri să îl accepte pe cel mic pentru ca este un ...? (mai mult)
Salut, are ceva daca am comandat un aranjament floral in cutie in forma de inima cu 24 de fire? Vreau sa ii fac cadou mamei mele de ziua ei, dar cineva mi- a spus ca 24 sunt doar pentru morti, sunt ...? (mai mult)
Aș dori să trimit un mesaj unei persoane, dar îmi e frica să nu mă deteste, aș dori un ajutor să trimită mesajul meu ( e unul drăguț) și după sa blocheze acea persoana...
îmi spuneți și mie o poreclă pentru un băiat care se supără/enerveaza imediat?
Buna. Vreau și eu să vă zic ceva. Fac aproape 20 de ani la anul in 2025 și vreau și eu niște sfaturi că mă simt blocată rău de tot în legătură cu tot. Anul trecut am terminat liceul, iar ...? (mai mult)
Eu cu logodnicul meu vrem sa ne căsătorim. Eu am 22 de ani el are 26 de ani, noi ne iubim însă eu nu ma simt pregătită de căsătorie, suntem de 3 ani împreună. Ce sa fac în legătură cu...? (mai mult)
Eu cu soțul meu avem 2 copii băiatul de un an jumate și fata de 7 luni noi de ceva timp ne certam avem mereu motive de cearta nu imi place sa ne certam noi ne impacam după fiecare cearta ne certam ...? (mai mult)
Am 7 copii, eu și soțul meu îi iubim mult. Eu petrec mereu timpul cu ei îi iubesc foarte mult, dar și părinții noștri zic ca sunt prea mult. Am rugat- o pe mama sa stea puțin cu cel mic și ...? (mai mult)
Am adoptat un copil acum un an, un băiat, el avea 2 luni. Eu și soțul meu îl iubim mult, băiatul după ce l- am adoptat a fost și bolnav, a avut infecție la plămâni și am stat cu el 2 săptămâni...? (mai mult)
Am 16 ani, locuiesc cu mama și cu tatăl meu vitreg. De ceva timp am certuri destul de dese cu mama, tatăl meu vitreg îi spune sa nu ma mai certe și mama nu înțelege.Ce sa fac în situația cu ...? (mai mult)
Bună, ce credeți despre bărbații iresponsabili care fug de copiii lor? Sunt în situația asta, eu 28, el 23, am rămas însărcinată și a dat bir cu fugiții, nu a recunoscut nici fetița,...? (mai mult)
Simt că sunt într- un punct al vieții mele în care doar supraviețuiesc și nu am de ce să mă bucur, poate doar pentru că m- am trezit și azi. Simt că sunt într- o prăpastie din care nu mă...? (mai mult)
De vreo câteva zile,cred că am probleme de tulburare personalitate antisocială(TPA).Nu știu dacă este sau nu adevărat, și nu vreau să merg la psihoterapeut.Mi-e frică.Ce să fac?
Eu și iubitul meu ne certam de ceva timp mai des ca de obicei pentru ca el face doar ce vrea el și nu asculta și de părerile mele și de decizile mele.Cum să îl fac sa asculte și de mine și sa ...? (mai mult)
Hei, TPU... vreau sa devin cetatean roman desi m- am nascut in tara, care este formalitatea? - nici ambasada sau consulatele nu- mi raspund la telefon sau e- Mails... - sunt 24 de "cereri de redobandire...? (mai mult)
Am o relație de 3 ani cu soțul meu doar ca ne- am căsătorit acum 2 luni. Eu sunt însărcinată, ma gândesc dacă sa păstrez sau nu sarcina, dar cred ca o sa o păstrez pentru ca soțul meu a zis...? (mai mult)
De ceva timp soțul meu ni prea e de acord sa merg în vizita la mama mea eucu el avem și o fără are un an el zice ca nu e de acord sa las fata la mama sa petreacă timp și cu mama cea mica totuși...? (mai mult)
Eu am 2 copiii baiat de 8 ani si fata de 5 ani acum vine şi bebe 3 pentru ca am aflat ca sunt însărcinată eu şi sotul meu ne am dorit mult al 3 copil însa mulţi îmi zic faptul ca nu trebuia sa...? (mai mult)
Bună ziua, cine ma poate ajuta cu hainute pentru copil 6 lunite, sunt o mama singura, soțul ma părăsit la aflarea vestii ca sunt însărcinată. Nu ma judecați pentru anunț, pentru mai multe...? (mai mult)
M- am certat foarte tare cu soțul meu asa ca mi- am luat copiii și am plecat la părinți mei pentru ca nu ne- am certat din cauza geloziei el e foarte gelos copiii noștri au băiatul un an jumate...? (mai mult)
Sotul meu are o fata dintr- o alta relatie fata e la mine şi la el ea noaptea înca cere biberonul de lapte şi are 2 ani vrem sa o dezvăţăm de biberon dar ea plânge ca vrea lapte şi se lipește ...? (mai mult)
Eu şi sotul meu avem o nepoţica are 3 ani eu sunt fericita sa fiu matuşa ei mereu sta lipita doar de mine când vine cu mama ei (sora sotului meu)în vizita la noi eu am aflat recent ca sunt însărcinată...? (mai mult)
Barbatul oferă bani si primește p*** acesta e târgul familiei tradiționale?
Bună ziua, Am programat cununia civila în decembrie, pe 9, urmand a pleca pe 10 intr o mini vacanta....se poate folosi pașaportul fara a-l schimba în urma căsătoriei?
Bună ziua, cine ma poate ajuta cu hainute pentru copil 6 lunite, sunt o mama singura, soțul ma părăsit la aflarea vestii ca sunt însărcinată. Nu ma judecați pentru anunț, pentru mai multe ...? (mai mult)
Mai am și eu o problemă. Directoarea, șefa mea, nu- mi zâmbește niciodată, până aici nu ar părea nimic în neregulă, că poate ai zice că așa e felul omului de a fi. Însă tot petrecând...? (mai mult)
Bună vin și eu cu o întrebare eu și soțul meu am adoptat un copil în urma cu un an băiatul avea 2 luni când l- am adoptat acum are un am eu mă bucur să fiu mamă îl iubesc ca și cum ar fi ...? (mai mult)
Bună eu și soțul meu ne certam des noi avem o fată are 16 ani el o cearta pe ea mereu de asta am și eu certuri cu el aș dori să nu o mai certe așa des pentru ca ea e încă un copil i- am zis ...? (mai mult)
Eu am născut la 17 ani acum am 21 și băiatul.meu are 5 ani am mai zis asta momentan locuiesc la părinți mei împreună cu băiețelul meu eu am și o sora mai mica ea are 16 ani părinți mei nu o...? (mai mult)
Eu si sotul meu avem 3 copiii baiatul cel mare nu e al lui e al meu din alta relatie are 10 ani doar baiatul de 6 ani si fata de 3 ani sunt copiii lui biologici fata e atasata de el dar el sta tot timpul...? (mai mult)
Mam împacat cu sotul meu noi am vrut sa divorţăm însa neam împăcat eu sunt însărcinată cu alt barbat pentru ca eu şi sotul meu am fost desparţiţi o luna sotul meu stie de sarcina si ca nu sunt...? (mai mult)
Salut TPU la o cununie ce se poată mai mult DJ sau lăutari?
Buna! Vin și eu cu niște întrebări fără răspuns și aștept niste păreri sau sugestii, poate alții s- au lovit de situația asta. Eu și viitorul soț urmează să avem cununia civila in Cluj...? (mai mult)
Bună oamenii! Mi am programat nunta la anul și după ce am plătit avansurile, m- am trezit ca face și sora mea nunta cu 2 săptămâni înainte. am încercat tot eu să o mut să nu fim una lângă...? (mai mult)
Bună am 16 ani îmi place sa petrec timp cu fratele meu chiar dacă el e mai mare decât mine el are 17 ani uneori ma port după el dar el e de acord sa stau cu el și afară însa părinți noștri ne...? (mai mult)
Eu și soțul meu ne dorim un copil eu am 25 de ani el are 41 de ani pentru noi nu contează diferență de vârstă dintre noi pentru ca ne iubim foarte mult dar mulți îmi spun ca el find mai în vârstă...? (mai mult)
Am avut o cearta cu soțul meu ne- am certat chiar foarte tare pentru ca de ceva timp nu ne mai înțelegem eu aș vrea sa ne reparam relația cât de cât dar el tot timpul când vine acasă de la munca...? (mai mult)
Am 3 copiii, gemeni care au 2 ani și un bebe de un an soțul meu mă ajută cu ei dar aș dori să mă ajute mai mult cu ei pentru ca simt ca nu pot face față singura.Ce pot să fac în legătură...? (mai mult)
Eu și logodnicul meu ne înțelegem foarte bine eu am 22 de ani el 26 noi vrem ai ne dorim sa ne căsătorim însă uneori intervin probleme pentru ca părinți noștri se baga în relația noastră au...? (mai mult)
Salutare. Adresez aceasta intrebare fetelor. Vreau sa imi cer iubita in casatorie si nu stiu ce inel de logodna sa aleg. Am gasit cateva modele care mie imi plac. Voi ce parere aveti? Pe care l- ati alege?...? (mai mult)
Eu și logodnicul mei ne- am mutat împreună, vrem să ne gmcasatorim însă părinții noștri au cam încercat până acum de multe ori sa ne strice relația. Care ar fi cel mai bun mod de a rezolva...? (mai mult)
De ce femeile evita pe cat posibil sa se certe/atace intre ele, insa atunci cand au de-a face cu barbati devin foarte usor iritabile, cu chef de cearta din orice?
Ce parere aveti de barbatii trecuti demult de varsta majoratului, ajunsi chiar si la vreo 30- 40 de ani, care nu si- au luat inca permisul auto? Am observat ca o buna parte din ei sunt si singuri/necasatoriti....? (mai mult)
Unde as putea cunoaște prieteni noi? Am 32 ani
Eu nu pot rămâne însărcinată, am ovare polichistice. Am făcut fertilizare vitro de 2 ori doar ca nu a funcționat, am discutat cu soțul și el a zis sa încercăm a 3 oara sa fac fertilizare vitro....? (mai mult)
Buna ziua, am și eu problema in ultimii trei ani am locuit cu iubita mea la socri și mereu mă îmbârligau că am inselat- o, că stau cu ea la interes etc. Am fost dat afara de 4 și de 4 ori am ...? (mai mult)
Eu cu logodnicul meu ne- am mutat împreună, eu am 22 de ani iar el are 26 de ani. Părinții noștri nu sunt de acord sa ne căsătorim, ne iubim și în plus suntem majori însă părinții noștri...? (mai mult)
Eu şi sotul meu vrem să plecam întro vacanţă în alta ţara în luna de mierie însa el are dintr- o relaţie anterioară o fata. Fata are 2 ani nu avem cu cine să o lasam asa ca ne- am gandit sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!