Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 10 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU! O sa incep prin a spune ca am fost intr- o relatie cu un barbat casatorit si n- am stiut. Nu as vrea sa fiu pusa la zid pentru ce urmeaza sa spun insa as vrea niste pareri sincere si poate incurajari. ...? (mai mult)
Voi cate date-uri ati avut sapt asta de Sf Valentin? Sau n-ati mai avut, ca ati avut anul trecut? Eu n-am avut ca mi-a iesit un cos in frunte csf :( Voi ati prins ceva bun?
Hei, voi ați renunța la o relație cu un om ce face gaslighting, chiar dacă acel om are gânduri suicidare? Eu am zis că o să mă rezum de fapt doar la conversații basic doar pentru a- i arăta...? (mai mult)
Am 24 de ani şi sotul meu are 40 de ani noi suntem căsatoriţi de un an şi ne stim de 5 ani, când iesim pe stradă lumea se uita ciudat la noi si mulţi îl îmtreabă daca e tatal meu sau alti cand...? (mai mult)
Eu am mai pus 2 sau 3 întrebari pe accest site si mi aţi raspuns si daca le ati citit stiti de acolo ca soțul meu e violent eu dupa ce am citit raspunsurile voastre m- am mutat la părinți mei din ...? (mai mult)
Daca vă mai aduceţi aminte am mai pus 2 întrebari de accest gen cum am menţionat şi în celelalte 2 întrebări sunt însărcinată în 3 luni jumate eu si iubitul meu ne dorim copilul dar parinţii...? (mai mult)
Sotul meu e plecat in Germania din cate am mai precizat intr- o întrebare şi am vorbit video cu el şi mi- a zis că mi- a luat bilet de avion ca să merg şi eu la el acolo în Germania mi e mie şi...? (mai mult)
Aseara am fost cu iubitul meu la el acasa am 27 de ani şi am ajuns la mine acasa la 3 dimineaţa trebuie sa precizez ca inca locuesc cu mama şi tata şi mama e mai severa chiar daca sunt majora şi...? (mai mult)
Pentru cei care ati rupt legatura cu familia toxica, aveti regrete?
Cand auzi fraza aia care te unge la suflet: "Frumusețea e trecătoare, sufletul conteaza!" ????????????
O persoană și- a descărcat de vreo trei ori nervii pe mine. Întrebarea mea e următoarea: Dacă se mai întâmplă, cum îi explic frumos că m- au deranjat cuvintele pe care mi le- a spus, tonul...? (mai mult)
Bună.Am 29 de ani şi 2 copii o fata de 3 ani si un băiat de un an baiatul plange cand fata sta langa mine si uneori o trage de păr el e foarte ataşat de mine ce aţi face voi în asfel de situaţie?...? (mai mult)
Buna daca am 13 ani si eu in noiembrie pe 9 fac 14 si iau buletinul ma pot muta cu un prieten intr- un apartament al matusi lui care este daruit lui si mama vrea sa puna protectia copilului pe mine si...? (mai mult)
Am 26 de ani si 4 frati o sora de 37 de ani, un frate de 29, o sora de 21, si inca un frate care e in Italia la munca la o fabrica care e si casatorit si are si 2 copii el are 39 de ani problema e...? (mai mult)
Când se ceartă vecinii cred că se ceartă din vina mea. Cum să nu mai cred asta?
Eu si sotul avem 3 copilaşii împreuna o fetița de 4 ani, un băiețel de 2 ani şi o fetita de 3 luniţe şi sotul mi- a zis ca pe viitor mai vrea un copil eu nu as mai vrea pentru ca doar eu stiu ...? (mai mult)
Din câte știți din cealaltă întrebare sunt foarte geloasa și i- am făcut sotului meu criza de gelozie doar ca s- a îmbrățișat cu o colega de munca de ziua ei acum ne am împăcat dar eu nu ...? (mai mult)
Cum vă descurcați și vă calmați când soțul/iubitul se uită după alte fete?
Este cineva in relație cu o persoana care minte si el a recunoscut ca minte? Se poate schimba astfel de persoana? Merită sa astept sau e o pierdere de timp?
Salutare tuturor! Locuiesc de o buna perioada in Germania, alaturi de parinti si de un an si jumatate, vorbesc cu o fata din Romania. Problema este ca au mai existat mici certuri intre noi, dar am ...? (mai mult)
Buna, am o problema cu posesivitatea. Am o relație cu soțul meu de 10 ani, avem un copil frumos si pana in anul 2019 o relație de cuplu cat de cat acceptabilă. La moment avem probleme pot sa zic ...? (mai mult)
M- am certat cu soacra eu si sotul meu suntem casatoriti de 10 ani si mama lui niciodată nu ma suportat noi locuim cu parintii lui in casa pentru ca momentan apartamentul nostru e in renovare si mama ...? (mai mult)
Bună TPU! Ce părere aveți despre olteni? Sunt oameni sinceri sau mincinoși.Intreb asta pentru vreau sa știu dacă te poți baza pe ei în viață? Sunt fățărnici? Mulțumesc!
Iubitul meu m- a cerut în căsătorie, noi suntem împreună de 3 ani și locuim împreună, eu am acceptat cererea dar mulți prieteni de ai noștri spun ca e prea devreme sa ne căsătorim. Voi ce...? (mai mult)
Am o fetiță de 8 luni și tatăl ei, soțul meu, nu prea sta cu ea. El lucrează până seara și când vine acasă zice ca e obosit de la munca, sta cu ea doar când are chef, acum seara el a adormit-...? (mai mult)
Este interzisă o relație între unchi și nepoată?
Buna seara, mai pe scurt am 26 de ani, prietena mea are 32. Ma frământa ceva si sper ca gandesc doar eu diabolic si am nevoie de un sfat sa trec peste. Mama mea are 45 si e cu unu de 38 de ani, ...? (mai mult)
Eu și soțul meu împlinim mâine 7 ani de căsnicie și avem și o fetiță de 2 luni împreună ce activități putem face dați sugestii
Azi m- am certat foarte tare cu sotul si el in timpul certei mi- a zis ca am nevoie de psiholog si ca imi va face programare la psiholog de ce credeti ca soțul meu a spus asta? Cum ne putem impaca ca ...? (mai mult)
Am luat 1 ca am vrut sa- mi ajut colega și nu mi- a zis ca doamna vine și mi- a luat copiuta și a zis ca dacă vede aceleași răspunsuri ca pe testul meu îmi pune 1. Eu n- am copiat. Am vrut sa- ...? (mai mult)
Ieri am ieșit la un date cu un băiat. Am mers sa vedem orașul de unde suntem noi de pe un deal (El a condus până acolo). Când a oprit mașina el și- a pus mâna peste umerii mei și o mână pe ...? (mai mult)
Am un băiețel dintr- o relație anterioara dar tatăl biologic nu la recunoscut.și acum sunt în concubinaj cu alt barbat și acesta vrea sa treaca copilu pe numele lui.Cum procedam.noi nu suntem ...? (mai mult)
Bună ziua, o întrebare vă rog numele, aș dori să știu am dacă se poate să scap de al doilea nume. Aș dori numele meu să rămână doar primul. Mulțumesc.
Acum câteva luni vorbeam cu un băiat, dar după o perioadă (cred că după o lună sau o lună și ceva) a început să nu îmi mai scrie asa cum o făcea și începea să mă ignore. Când am observat...? (mai mult)
Bună seara! Ce părere aveți despre persoanele care se postează cu absolut tot pe site- urile de socializare? Cele care își fac selfie sau fotografii singure și postează cel puțin una pe zi,...? (mai mult)
Salut TPU! Promit ca dau funda, dar va rog sa ma ajutati! Sunt un tanar de 24 de ani si de o vreme sunt intrat intr- o frică că voi ramane singur :( asta de un an de zile de cand totul s- a ruinat in...? (mai mult)
Salutare tuturor! Sunt cu soția mea de 24 de ani. Ea avea 59 de kg. După ce ne- am căsătorit a început sa se îngrașe, știți voi, mâncare aiurea, cola, fata sport. După ce a născut unicul...? (mai mult)
Bună seara, iubita mea vrea să vină la mine acasă din cauza părinților ei, pentru că nu sunt de acord cu noi și ei folosesc violență asupra ei, părinții mei sunt de acord cu toate, vreau...? (mai mult)
Ce pot face dacă mă supăr repede? Mă supăr chiar dacă o anumită persoană îmi spune ceva pe un ton adecvat. Înainte nu eram așa, dar acum sunt mult prea sensibil. Aș vrea să schimb asta...? (mai mult)
Salut daca vărul meu se va căsători cu gagicasa. Ea ce îmi va veni?
Salut TPU deci vin si eu cu o intrebare am 20 de ani si nu am avut niciodata o prietena bine cei drept nici nu prea aveam interes pentru fete la 16 a fost perioada aia cand am inceput sa simpatizez fetele...? (mai mult)
Bună TPU am și eu o întrebare.eu am 17 ani și prietena mea cea mai buna 16, noi vrem sa plecam de acasa din cauza părinților noștri foarte severi și violenți. Dacă ne mutam în alt oraș fără...? (mai mult)
Ce inseamna a iubi neconditionat? Întrebare pentru cupluri: Vă iubiți partenerii necondiționat?
Bună.Deci eu m- am întâlnit cu un băiat la o petrecere pe care îl cunoșteam de mult și el pe mine.Si a venit la mine să vorbim toată seara și asta am făcut. Apoi am decis să ieșim peste câteva...? (mai mult)
Găsesc și eu p aici persoane cu care pot vorbi?
Salut TPU chiar dacă eu nu sufăr de o boala mintală și consider ca sunt un copil de 16 ani normal, familia îmi spune când ne mai certam ca sufăr de boli mintale și că a- și fi handicapat, am...? (mai mult)
Buna seara! Acum cateva zile, am realizat ca imi place de un coleg din clasa mea. Eu cu el nu prea comunicam. De abia ne vorbim doua propoziti pe zi. Nu stiu ce sa fac, ma puteti ajuta va rog? (Raspunsuri...? (mai mult)
Ce se duce la pomană la romi?
Buna. Ma aflu intr- o perioada grea a vieții, am gastrita și mai am și un tratament pentru depresie cu uniquet și cipralex. Cu mama mea nu ma înțeleg deloc, bine locuiesc singura in chirie dar ...? (mai mult)
Cum explic când fetele ma numesc intimidant?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.