Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
Buna. Ma aflu intr- o perioada grea a vieții, am gastrita și mai am și un tratament pentru depresie cu uniquet și cipralex. Cu mama mea nu ma înțeleg deloc, bine locuiesc singura in chirie dar ...? (mai mult)
Cum explic când fetele ma numesc intimidant?
Buna, imi place de profesoara mea de meditatii de romana ea are 24 de ani iar eu 18, as putea spune ca sunt chiar indragostit de ea, fac meditatii cu ea doar o data pe saptamana dar simt ca ma ia un...? (mai mult)
Bună, TPU! Vreau să- mi răspundeți serios deoarece sunt nelămurit în legătură cu ceva. Cunosc un caz în care o fată de 13 ani a rămas însărcinată cu o persoană majoră dar persoana majoră...? (mai mult)
Sotul meu a fost operat la genunchiul drept pentru ruptura de lighament si nu vrea sa stea acasa sa se recupereze, vrea sa se duca la serviciu. Cum îl pot incuraja sa stea acasa sa se recupereze, daţi-...? (mai mult)
Din cate stiti din intrebarea ce am pus- o acum cateva zile, soțul meu e violent cu mine si am un baiat de 8 ani cu el.Eu am incercat sa plec dupa ce am vazut raspunsurile date de voi la cealalta intrebare...? (mai mult)
Hei. Trec printr-o despărțire, prima iubire si nu am prieteni sau posibilitatea financiară de a vorbi cu un terapeut. Poate stie cineva un grup de suport pentru oameni ca mine, multumesc.
Am varsta de 17 ani, sunt însărcinată, am decis sa păstrez sarcina. Sunt însărcinată in 3 luni jumate si am ales sa pastrez sarcina ce parere aveti ca am ales sa păstrez sarcina? desi parintii...? (mai mult)
Buna, ce rudă imi vine copilul mătușii tatalui meu? Adica fiica surorii bunicii mele?
Bună seara. Sotul meu e plecat în Germania la muncă de 2 luni si îmi e foarte dor de el desi vorbim la telefon imi e extrem de dor de el. Il iubesc foarte mult si de asta imi e dor de el, va rog dati-...? (mai mult)
Prietenia adevărată, ce prieteni să ții aproape? Nu ai nevoie de mulți prieteni, ci de prieteni adevărați? Cum descoperi care sunt prietenii tăi adevarați, dar și pe cei care doar se pretind...? (mai mult)
Credeți în site-urile de dating, cum ar fi: tinder, sentimente, publi24 matrimoniale, Facebook Dating Romania, waplog, omgle, badoo, dumble, happn, OkCupid, etc.? Nu cer abonamente degeaba?
! Salut oameni. Așa că voi începe de la început. Mereu am fost genul de tip care nu a reușit să își facă prieteni. Urăsc colegii mei cu care vorbeam în timpul școlii, dar nimic după școală....? (mai mult)
Buna.Va rog sa im spuneti si mie pareriile voastre cele care a- ti mai patit asa ceva.In 22 decembrie mi- a venit ciclu, si im aduc aminte ca am facut dragoste cu al meu si a lasat, dar exact exact nu ...? (mai mult)
Ce parere aveți despre faptul că dacă se răcește s-au se îmbolnăvește unul dintre noi sa dormim separat chiar daca suntem un cuplu iubitului meu nu prea ii convine ce ziceți?
De ce nu-mi gasesc si eu jumatatea? Chiar cred ca e vina mea, nu mai pot, am adunat atat si cred ca o sa rabufnesc.Ma simt atat de singur.(nu e gluma)
Soțul meu ma batut noi avem un baiat de 8 ani mia dat o palmă de faţă cu el si băiatul a zis dupa ce a plecat soțul meu afara in curte "mami eu ştiu că tati te bate"ce pot face îl iubesc pe ...? (mai mult)
Soțul meu s- a îmbrățișat cu o colega de munca pentru ca era ziua ei și eu sunt geloasă de fel așa că de gelozie mi- am scos verigheta și i- am dat- o lui înapoi și i- am zis că voi divorța....? (mai mult)
Buna! Iubitul meu pleacă în străinătate trei luni de zile iar eu sunt foarte supărată că nu o să- l văd trei luni de zile. El spune că o să treacă repede dar eu nu cred, dați- mi niște sfaturi...? (mai mult)
Buna! Vreau sa va povestesc pe scurt povestea mea pe care sigur nu o auziti la oricine si sa imi dati un sfat pentru ca simt ca nu mai pot trai asa. Am 20 de ani si am avut ghinionul sa ma nasc in ...? (mai mult)
Sunt nebuna daca spun durerea ca bunicul din partea tatal e satana? Ma ura pentru ca eram de rasa neagra si il certa pe tata ca nu a ales o romana. Ma facea curva mica cand eram mica nu ma suporta ma tragea...? (mai mult)
Cum credeți că o persoană ar putea trece peste acel gol al sufletului, știind că în copilărie nu a avut parte de o familie unită și fericită, în care să primească iubire și afecțiune din...? (mai mult)
Salut comunitate, din pacate mama mea a decedat acum cateva zile si de atunci ma tot gandesc la ea si nu ma pot stapani sa nu plang. Stiu ca nu sunt singurul care si- a pierdut mama ce pot sa fac, voi...? (mai mult)
Buna! Aveti idee ce poate face o femeie singura de ziua ei, care este vineri, neavand familie, prieteni, colegi? Mersi!
Am fost operată recent la ovarul stâng pentru chist prin laparoscopie, au trecut 24 de ore, soțul meu a stat cu mine toată noaptea și mi- a oferit sprijin și acum după 24 de ore nu îmi da voie...? (mai mult)
Am fost operată recent la ovarul stâng pentru chist prin laparoscopie au trecut 24 de ore soțul meu a stat cu mine toată noaptea și mi- a oferit sprijin și acum după 24 de ore nu îmi da voie sa...? (mai mult)
Buna, deci pe 11 februarie merg la sala palatului la un concert cu muzica anilor 80. Acum ideea e ca merg cu niste persoane importante pentru mine si o sa ma cunosc cu oameni noi si as vrea sa iau o ...? (mai mult)
Părinții mei sunt nași pentru un cuplu. Ce grad de rudenie e între mine și cuplu? Dar dacă eu am un copil, e vreun grad între copilul meu și acel cuplu?
Bună ziua! Urmează sa nasc în curând și voi scoate certificatul de naștere cu linie la tata pentru ca el este plecat în străinătate, iar noi nu suntem căsătoriți. El urmează sa vina în...? (mai mult)
Cum pot să-mi accept destinul că o să rămân singur pentru restul vieții? Acesta este destinul meu, să rămân singur, dar eu tot încerc să mi-l schimb. Idei?
Salut TPU, Intreb si eu pentru un prieten, Vreau sa il lase parinti lui la Bucuresti dar nu il lasa ne stim de 10 ani de pe minecraft ne- am vazut doar odata da tot nu- l lasa ceva truc de psihologie...? (mai mult)
Femeia, femeia... Nu poți să trăiești cu ea, dar nici fără ea. Voi ce ziceți?
Iubitul nu este de acord sa plec in interes de serviciu, nici sa fac cursuri de formare, nici la sedinte nici daca sunt solicitata pentru un transfer doua sau trei zile o data data pe an. Este foarte...? (mai mult)
Nu am la cine să mă descarc... Deci vorbesc cu un băiat din orașul meu însfârșit ne înțelegem super bine dar familia mea la 24 de ani se crizeaza când ies eu cu el la cafea o oră pe zi, zic...? (mai mult)
Bună seara, am 15 ani pe data de 20 martie fac 16, eu nu ma înțeleg bine cu părinții mei de vreo 3 ani de zile și vreau sa plec de acasă, pot pleca la prietenul meu care este major are 19 ani,...? (mai mult)
Vreau și eu sfat.Casatorit de mai bine de 10 ani, 1 copil, situația actuală în relația est una destul de bună din toate buncărele de vedere(inclusiv sexual sunt foarte mulțumit cred ca se soția,...? (mai mult)
Dacă fac voluntariat pot să-mi fac o iubită? Nu am o părerea prea bună despre munca asta neplătită, dar aș face-o, dacă asta mi-ar aduce o iubită.
Bună! Mă simt un pic rușinat dar o voi spune! Suntem o familie de 5 membri( părinți și 3 copii). Eu sunt mijlocul, am 17 ani, fratele meu mai mare 19 și cel mai mic 9 ani! În fine, acum 3 ani...? (mai mult)
Cum le merge cu fetele absolvenților de Psihologie? Le "intră" în creierul lor? Știu deja ce o să zică, fiecare cuvințel? Le știu deja rănile/greutățile din viață unei fete, fără ca ea...? (mai mult)
Cum pot sa urmăresc un număr de telefon daca el este pe Digi și eu pe Vodafone
Am găsit o metodă de a- mi face iubită. Prin mall sunt diferite fete ori studente ori care vor un venit suplimentar care împart pliante sau diferite lucruri în timpul lor liber. Ce ar fi ca în...? (mai mult)
Buna tuturor! Iată povestea mea pe scurt: am o familie și un copil. Am aflat că partenerul a vorbit cu fosta dar am trecut peste de dragul copilului(e inca bebe și am considerat că are nevoie și ...? (mai mult)
Ce sunt eu cu sotia fratelui sotului meu?
Voi cum ati proceda daca unchiul si matusa voastra v- ar oferii un job in afara tarii cu conditia sa luati carnetul pentru cat C+ E iar apoi dupa 1 an in care v- ati chinuit cu obtinerea acestuia, ei ...? (mai mult)
Persoanele căsătorite trebuie să locuiască neapărat în aceeași casă?
Am stat împreună cu iubitul meu dar din cauza părinților el a plecat acasă și de când a plecat ma simt foarte singura și plâng încontinuu. Ce sa fac sa nu ma mai simt așa? Va rog ajutați- ma,...? (mai mult)
Bună TPU, nu știu ce să mai fac. Nu mă mai înțeleg deloc cu el, parcă nu- l mai privesc cu aceeași ochi pentru ca de multe ori am înghițit și am tăcut dar chiar numai pot. Nici nu am cu ...? (mai mult)
Bună tuturor! Vreau un sfat… Mai am 5 luni și fac 18 ani, de curând mai exact 4 luni am început să vorbesc cu un băiat de la muncă, ne înțelegem extrem de bine și se vede ca mă iubește....? (mai mult)
Vreau sa va spun ce mi s- a întâmplat acum 2 zile. Vă rog frumos sa mă ascultați și să mă sfătuiți. Eu am Tik- Tok da, am o femeie\doamnă și suntem prieteni de 4 ani de zile, o simpatizez...? (mai mult)
Cum să fiu mai curajos? Îmi este frică și să mă duc la magazin să-mi xeroxez ceva. Stau și tremur acolo până îmi scoate operatorul ce am nevoie.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!