Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
Eu baiat 28 de ani, fata 20. Vorbim de aproximativ 2 saptamani impreuna, recent am fost la ea acasa la parinti la sat, totul super ok, am inceput relatia ca si prietenie. Stam in chirii diferite...? (mai mult)
O fată s- ar muta la un băiat care se trezește la ora 3:30 de multe ori? Mi- ar plăcea să locuiesc cu o fată, dar sunt cam dificil. Nu pot să adorm dacă e puțin zgomot, dacă mă trezesc la ...? (mai mult)
Ce sa vorbesc cu o fata pe care nu o cunosc prin mesaje? Mentionez ca imi place de ea si as vrea sa vorbesc cu ea,dar nu stiu ce sa îi zic, pentru ca nu o cunosc. Multumesc!
Salut. Eu am o problema legata de familia mea. De cand ma stiu eu nu am voie sa ma plimb nici pe drum cu bicicleta. Rareori ma mai lasa sa ma duc cu prietenii sa ne distram dar dupa ce o fac, mai ...? (mai mult)
Unde pot întâlni o fată? Eu ies numai cu părinții în oraș. Fără sfaturi gen "agață fete pe stradă". Asta e exclus.
Bună, Iubitul meu nu îmi dă aproape niciodată like la poze pe Instagram/Facebook. Voi de ce credeți?
De ce băieții trebuie să cucerească fetele și nu invers?
Bună! De multe luni îl visez aproape în fiecare noapte pe fostul iubit. Când eram în relație cu el îl visam cum mă înșeală, cum ne certăm, ... ceea ce se întâmpla și în realitate.Ne- am...? (mai mult)
Cum să îmi fac prieteni de încredere?????????????
Bunaaa! Astăzi am fost cu părinți mei la mall să imi iau cărțile heartstopper (LGBT+ ). Părinți mai lăsat deși tata nu părea foarte încântat de alegerea mea(am 13 ani). Credeti ca e ok ca ...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutați daca puteți. Parinții mei mă iubesc mai puțin decât pe frații mei și nu știu ce să fac. Vă rog din toată inima dacă puteți să îmi dați un sfat, sau sa alegeți ce...? (mai mult)
Cum pot afla numele de fata al bunicii mele din partea tatalui? A decedat in 1956, stiu ca este inmormantata in Lugoj, dar as vrea sa aflu mai multe despre ea si radacinile mele
Am o mică mare problemă cu o colegă, pentru că eu o consider colegă si o tratez de la egal la egal, desi îmi este subordonată din punct de vedere ierahic. Uneori simte să mă tragă la răspundere,...? (mai mult)
Am o intrebare. Am gasit pe internet un numar de telefon al unei persoane care se recomanda a fi medium. Am luat numarul si i- am scris pe whap mai mult la misto, mi se parea amuzant ca este un barbat,...? (mai mult)
Salut, intampin probleme intr o tentativa de relatie cu o fata, deci o cunosc din octombrie si prin noiembrie am aflat ca a vorbit cu un tovaras in vara si de acolo e istorie, ca gen aveau chestii din...? (mai mult)
Buna seara, am și eu o întrebare. Am 5 copii, două fete și trei băieți, o sigura fata de 16 ani vb urât cu părinții și bunicii și s- a mutat la unchiul la Cornești și părinții vor sa ...? (mai mult)
Bună!^_^ Am nevoie de niște sfaturi din partea voastră, vă rog. Eu niciodată nu am pus preț pe pregătirea profesională a unui viitor iubit. Eu sunt absolventă a facultății de psihologie(am...? (mai mult)
Deci am o stare de somnolență continuua de vreo 3 zile, îmi puteți spune vă rog de ce!?
Am un prieten de 3 ani acum în decembrie am oficializat relația însă am văzut în telefonul lui poze cu alte femei conversati în mesaje l- am întrebat și a spus ca nu e nimic greșit am cerut sa...? (mai mult)
Bună, am nevoie de ajutor vă rog. Vorbesc de puțin timp cu o fată din Caracal și aș dori să îi trimit pe 14 februarie un buchet de flori, dar serviciile de dăruit flori de pe net sunt cam scumpe...? (mai mult)
E normal ca familia sa refuze să dau cu tămâie in casa doar pentru că nu suporta mirosul? Întreb. Mulțumesc
Salut! Știu că e posibil sa fiu criticat, dar îmi asum. Toata viața am fost timid și anxios.La 14 ani am avut o problema grava de sănătate, am înghețat clasa a 8 a și am dat examenele după...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema si sper sa ma ajutati cu un sfat.Deci eu ma joc metin2 pe rubinum2 si e server speed, adica sunt evenimente incontinuu, pana aici toate bune.Si a venit tata dintr- o data nervos...? (mai mult)
Bună, părinții mei nu mă vor lăsa la liceul militar, aveți o idee de ce nu mă vor lăsa?
Nu vă e ciudă de asexuali? Ei nu au nevoie de iubire din partea unei fete sau băiat, nu suferă din dragoste.
Orice fată ar fi cu mine îi voi spune unde lucrez și ce fac la serviciu. Dacă vrea să știe mai multe e treaba ei. Eu îmi doresc și nu am avut parte ca orice fată să aibă inițiativă, adică...? (mai mult)
Va salut! De ceva timp vorbesc cu o tipa cu 9 ani mai mare ca mine. Am iesit de 4 ori pana acum, si mereu plateste ea, ma complimenteaza, se poarta nice cu mine. Iar urmatoarea iesire, a spus ...? (mai mult)
Bună, as avea și eu o întrebare Am rămas însărcinată în UK am mers la Moasa (Midwife) mi- a zis ca am 11 săptămâni de sarcina Acum 2 zile au început niște sângerări. Am mers la spital...? (mai mult)
Bună am 22 de ani și pentru aproape 2 ani și ceva am lucrat la o fabrică de automotive pe un domeniu de electronice. Cu 5 luni în urmă am luat decizia de a- mi căuta împreună cu iubitul meu alt...? (mai mult)
Buna! Am facut o mare prostie, m- am razbunat pe Mp3- ul lui mama ca nu a vrut sa imi dea 100 lei ca sa duc laptop- ul la service, i- am dat cativa pumnii la Mp3 pana i- am crapat ecranul si nu se mai...? (mai mult)
De ce majoritatea oamenilor se căsătoresc din interes și nu din dragoste sinceră?
Cum se invită o fată în oraș?
Bunica mea a inceput sa creada in ultimul timp ca motivul pentru care am inceput să fac duș și sa ma spal mai des, este sexul. Ea crede ca mi am inceput viata sexuala si de asta ma spal mai des fata...? (mai mult)
De ce copiii se fac pentru bani? In familia mea când se termina perioada de maternitate imediat se grăbesc sa facă alt copil.
Bună! Am câteva întrebări pentru voi, atât pentru cei care aveți copii, cât și pentru cei care nu aveți. Care credeți că este motivul principal pentru care oamenii fac copii? Cei care...? (mai mult)
Impreuna cu iubitul meu avem 7 ani … Am avut multe certuri si de 2 ori m- a si lovit in fata, am fost prea puternica sa trec peste, pentru ca țin mult la el si el tine si stiu ca se zice ca acești...? (mai mult)
O fată ar accepta să iasă cu mine dacă nu am permis de conducere?
Iubitul meu m- a jignit, mi- a zis ca sunt nebuna si ca nu imi mai suporta geloziile. De aseara de la ora 01:49 nu raspunde deloc la telefon. Cred ca vrea sa ma paraseasca... Dar cum pot sa nu mai fiu...? (mai mult)
Buna! Mama mea este plecat, a plecat ieri și se întoarce vinerea viitore, eu acum stau cu bunica mea, ea nu mă intelege, iar eu plâng incontinuu am inceput sa mă gândesc doar la ce e mai rau și ...? (mai mult)
Bună. Vreau să găsesc numărul de telefon, adresa sau alte informatii ale unei persoana la care îi stiu numele, anul nașterii si localitatea in care locuieste. Mă puteți ajuta, vă rog?
E ok să fii de bani gata?
Buna, mi s- a spus că i- am distrus viața unui baiat, mereu o dau in bara cu orice am gânduri de suicid in fiecare minut de câteva zile, daca iau o tableta de pastile Tador și una de Doreta reușesc...? (mai mult)
Hey...sunt impreuna cu un baiat de ceva timp si totul merge bine dar am o chestie care imi sta pe creier..sunt foarte geloasa chiar daca el e foarte loial. are o sora vitrega de vreo 20+ ani si cred ca...? (mai mult)
Cum pot să- i anulez drepturile de mamă soției mele, în România? să rămân doar eu cu Exercitarea răspunderii părintești Noi locuim în Anglia de mai mult de 20 de ani, Copiii s- au născut...? (mai mult)
De ce femeile sunt așa curioase?
Va rog din sufetul meu dacă se poate sa ma ajutați, sunt împreuna cu o fata care a fost in centru pentru ca părinții ei au fost scăzuti din drepturi și eu cu ea avem un copilaș și a fost trimisa...? (mai mult)
Salut. nu pot scapa de depresie si de durere simt ca o iau razna, pentru ca mama m- a lasat de- la 2 ani si n- am m- ai vazut- o de atunci si acum am 18 dar tot ma gandesc la ea si am vorbit la telefon...? (mai mult)
Am o mama foarte buna, doar cand se supara ca am luat o nota proasta ne certam foarte rau si nu stiu cum sa-mi cer scuze pentru ca mereu ma cearta si iese urat. Acum am luat o nota proasta
Este normal ca la 22 de ani să-ți dorești prezența unei fete în viața ta? Nu neapărat relație, dar cineva cu care să vorbești și să faci dragoste din când în când.
Prietenul meu nu dorește dupa un an de relatie sa facem sex, oare de ce? Mereu spune ca i se inmoaie la penetrare.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!