Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
Buna. In curand este ziua de nastere a iubitului meu si anume majoratul. As vrea sa- i pregatesc o surpriza frumoasa si de neuitat. Aveti ceva idei de momente speciale? Voi, baieti, ce v- ar placea si...? (mai mult)
Am cunoscut o fata de câteva zile pe Facebook..are doctorat în psihologie..psiholog..ma- sa româncă, tac- su turc.Cica până la 35 nu a avut în viața ei nicio relație, s- a dedicat doar studiului.Ce...? (mai mult)
Un alint pentru numele Elena?
Buna, recent bunicul meu a decedat dupa 1 an de la moartea bunicii mele, am fost foarte suparat si socat pe moment, ideea este ca el alaturi de bunica m- au crescut de cand eram bebelus din cauza unor...? (mai mult)
Întâmpin o chestie deranjanta pe care as vrea sa o împărtășesc cu cineva deși probabil știu răspunsul vostru (ca nu ar trebui sa îmi bat capul). Treaba e ca de când am și eu copil cumnata ...? (mai mult)
Voi cam de cate femei ati avea nevoie ca sa fiti fericiti? :)) Asa pe luna aproximativ. Si cum planuiti sa ajungeti acolo?
Bună ziua TPU! Sunt disperata! Nu il mai suport pe fratele meu deloc. El are 12 ani și eu am 16. De fiecare data când încerc sa vorbesc cu el îmi răspunde foarte urat și cu foarte mult tupeu, ...? (mai mult)
Bună ziua. Socrii ne invita aproape zilnic la ei. Ba să mâncăm ba să- i ajutăm. Avem 3 zile la rând ca mergem la ei în vizită ". Apoi la nași. Nasul e verișor cu soțul. Cu o săptămână...? (mai mult)
Nu știu cât e de înțelept sa cer un sfat aici.Dar încerc sa ma bazez pe faptul ca poate cumva rătăciți mai sunt și oameni buni, înțelegători și ce pot sa ofere un sfat de bun simt. Sunt ...? (mai mult)
E ok ca iubitul meu sa imi zica ca nu mai vorbeste cu mine daca nu slabesc?
BUNĂ! Azi mi- am exprimat părinților mei ca nu- mi doresc copii, iar ei au început sa îmi dea exemple cu cine îți aduce o cană cu apa la bătrânețe și cât de frumoasa e viata cu copii și ...? (mai mult)
Buna! Ajutati- ma va rog frumos cu un sfat. Tata i- a luat în luna decembrie mamei banii împrumutați de ea de la car- casa de ajutor reciproc și i- a strans el.Sunt banii familiei nu ai lui.Ce e de...? (mai mult)
La ce varsta isi gasesc majoritatea persoanelor jumatatea?
Buna, fostul are tupeu sa îmi dea mesaje sa o luam de la capăt, oare merită, toți greșim e uman?
Buna, anul trecut a fost un an tare greu pentru mine. M- am despărțit de fostul, iar mi s- a depistat o hernie hiatală mică și o gastrita. La fel și locul de munca era unul stresant lucram la cinema....? (mai mult)
Buna, as avea nevoie de o parere/sfat legat de viata de familie. Deci eu sunt major si stau cu mama in chirie, amandoi muncim si impartim cheltuieliile, in general incerc sa platesc eu mai des ca sa...? (mai mult)
Bună seara, deci tatăl și cu mama mea sunt divorțați, eu stau în momentul acesta cu domiciliul la Tata, în ultimul timp parca tata e mai rău cu mine și nu știu parca e fals cu mine și as vrea...? (mai mult)
Bună. Doresc să cer părerea asupra unei situații mai complexe. Ei bine, am o relație de 9 luni care decurge ok. Eu am 25 de ani, iar ea 21. Avem foarte multe lucruri în comun, percepții asemănătoare...? (mai mult)
Salut TPU. Deci, am o problema foarte serioasa in legatura cu tatal meu, de o viata este dependent de jocurile de noroc, se duce mereu la cazino si isi baga la pacanele toti banii lui, iar dupa vine...? (mai mult)
Salut. E prima mea experienta singur acasa peste noapte. Nu ma simt in niciun caz trist, dar am un sentiment ciudat. Parca e prea multa liniste. E normal sa mi se intample asta? Sunete ciudate nu aud,...? (mai mult)
Vi s- a întâmplat vreodată să vă întâlniți după o despărțire cu persoana respectivă și aceasta să vă creeze o stare atât de neplăcută doar prin ignorare și tăcere? Cum ați depășit...? (mai mult)
Buna TPU! Urmează sa facem cununia civila și as avea o intrebare: dacă eu sunt din județul HD și el e din TM, pot doar eu sa îmi schimb buletinul (pentru ca trec pe numele lui, dar pe aceeași ...? (mai mult)
Bună, n am cu cine vorbi și nu știu ce as putea face sa îmi fie mai bine nu știu unde încotro sa o apuc ce sa fac cu viata mea. Părinții mei se cearta mereu și nu se mai inteleg deloc mereu cearta...? (mai mult)
Bună! Eu nu aș vrea să îmi schimb numele de familie după căsătorie. În cel mai rău caz aș vrea ca numele meu și al viitorului soț să fie unite. Dar am observat că mulți bărbați văd o ...? (mai mult)
Bună! Am contract nedeterminat in Germania si perioada de proba de 6 luni, având deja aproape 4 luni lucrate. Dacă rămân însărcinată după astea 6 luni voi primi prenatal și postnatal? Ca ar ...? (mai mult)
Buna seara Am 22 de ani, și sunt împreuna cu iubita mea in vârsta de 20 de ani, de 11 luni, țin sa Menționez ca e prima mea relație serioasa, de 2 luni ne am mutat împreuna, in orașul unde...? (mai mult)
Salutare TPU! Am un bebica mic de 3 luni jumate, care este cam balonat, (chiar meteorizare de burtica) pentru ca înghite mult aer. Am fost la pediatru, la urgențe și ne- ai spus ca nu e ceva grav....? (mai mult)
Baieti voi ce simtiti cand vedeti vreo fosta ca s- a casatorit + /- copil? Va bucurati pentru ea? Va bucurati si pentru voi ca ati scapat? :)) Sau va pare rau dupa ea... ceva de genul vai ce pliuri, ...? (mai mult)
Nu stiu ce sa mai fac, nu mai suport tot ce se intampla in jurul meu. Parintii mei sunt divortati, tata si- a refacut frumos viata, in schimb mama nu. Eu locuiesc cu mama la bunica mea timp de cand...? (mai mult)
Buna TPU! Am 25 de ani si nu am reusit sa imi gasesc nici- o relatie serioasa pana acum, Mereu am iesit si am cautat sa ma comport frumos insa totul este degeaba. Cu cat ma apropii mai multe de un ...? (mai mult)
Cum sa fac, cum ați făcut față situației și ce e de făcut? Am 37 de ani, lucrez de 8 ani in A, turnus de 1 luna acolo, 1 acasă. Am cumpărat un apartament din banii munciți de mine pe numele...? (mai mult)
Bună tuturor! Sunt interesat să aflu părerile voastre legat de comunitatea și persoanele LGBTQ+ din România; mai ales, că fac parte din comunitate. Cu tot ce implică: adopție, drepturile...? (mai mult)
Hei, TPU! Cred că încep să sufăr de singurătate. Să mă prezint: 22 de ani, locuiesc în București, m- am mutat aici acum ceva ani buni. Lucrez full- time, sunt si anul 3 la marketing, poate...? (mai mult)
Poti sa te crezi tanar cat veri, cand ti a zis primul copil sarut-mana esti pa! Ce inseamna aceasta esxpresie?
Salut. Acum 2 zile m- am certat putin cu iubita mea, seara, inainte sa plec de la ea. Mama ei era sus in camera si a auzit ceva, si cand eram pe punctul de plecare a venit la noi si ne a intrebat ce...? (mai mult)
Salut, aș vrea și eu un sfat și să îmi spuneți dacă e bine cum procedez, problema este una familială haideți să vă povestesc mai în detaliat mama este despărțită de tatăl biologic și...? (mai mult)
Cine e din Timișoara se plictisește și ar vrea sa iasă la o bere sau suc?
Bună seara, am aflat de curând ca copilu meu de 2 ani are plagiocefalie, anemie și un tremurat la mers și mau trimis la Iași pentru investigați, am cerut ajutorul tatălui pentru ca să- mi dea ...? (mai mult)
Salut, am un Samsung A14, are la setari control digital unde apar accesarile la aplicatii si timpul petrecut in ele. Azi noapte intre 12 si 1, am doua accesari la aplicatia messages, unde sunt ...? (mai mult)
Hey, am si eu o problema ca sa- i spun asa. Am 22 de ani, si de pe la 14 ani cam asa nu prea mai simt nimic fata de ceva sau cineva, teoretic sunt ''gol''. Cand cineva din familie, imi spune ''te iubesc''...? (mai mult)
Bună! Am 33 de ani și nu știu cum sa fac. sunt singura la părinți, am fost căsătorită, am stat cu fostul la ai mei, am fost plecați în străinătate vreo 2 ani împreună și am divorțat....? (mai mult)
Salutare grup, am patit o faza super nasoala intr- un club din Cluj, dupa o noapte de baut cu colegii am mers in club, unde a fost totul bine pana cand ametita usor de bautura m- am impiedicat de un...? (mai mult)
Dragii mei mai are rost sa vorbesc cu un om care m- a învățat să joc la pacanele? Știți că păcănelele mi- a distrus viața, eram sa ajung și la suicid din cauza lor și acum e teribil sa mă ...? (mai mult)
Salutare tuturor, a intervenit o problema daca o pot numi asa, am avut o relație de 3 ani și 4 luni cu o fata, ea a fost mutata cu mine o perioada de 8 luni în Anglia pentru ca nu a intrat la facultate...? (mai mult)
Am luat aseara o pilula ‘Escapelle’ și nu simt nimic, am dormit bine iar acum dimineata m- am trezit chiar foarte bine, e normal?(Am luat- o a doua zi după ce mi s- a terminat menstruația ca sa...? (mai mult)
Hei, stau cu barbatul de 6 ani si avem un copil de 2 ani, ne iubeste mult, ne apreciaza, este un barbat de casa care munceste toata ziua, nu bea, nu fumeaza, nu isi inseala familia. Dar in schimb...? (mai mult)
Salut TPU Ma confrunt cu o problema cam ciudata Când eram adolescent voiam foarte mult sa plec de acasă..sa am viata mea..sa ma detașez de părinți. Când am făcut 19 ani am plecat de acasă...? (mai mult)
Ce reacții negative poate avea pilula de a 2 a zi la 24 ani?
Buna! Este a treia zi de intarziere a menstruatiei, nu am simptome de menstruatie (am menstruatia regulata si nu am avut probleme), am o viata sexuala activa, este posibil sa fiu insarcinata?
Salut, am încercat sex cu iubitul meu, de abia ieri s- a terminat perioada, nu m- a penetrat deoarece durea dar totuși și a băgat putin in mine, nu și a dat drumul in mine dar îmi e de lichidul ejjaculator,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?