Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
Salut, am încercat sex cu iubitul meu, de abia ieri s- a terminat perioada, nu m- a penetrat deoarece durea dar totuși și a băgat putin in mine, nu și a dat drumul in mine dar îmi e de lichidul ejjaculator,...? (mai mult)
Simt ca cei din jur nu ma iau in serios. La job cei pe care ii coordonez profita de faptul ca sunt un om empatic care tine cont de fiecare, de problemele si de nevoile lor, parintii inca vor sa fac ...? (mai mult)
Salut, am încercat sex cu iubita mea, astăzi de abia i s- a terminat perioada menstruației, tin sa precizez ca a ținut putin mai mult decât de obicei Adica 8 zile.nu sm dezvirginato, am făcut doar...? (mai mult)
Buna grup, vreau și eu un sfat, am 32 ani sunt divorțată, am un copil de 8 ani locuiesc cu părinții care mă ajută cu copilul cat timp sunt la munca, acum 6 luni m- am îndrăgostit de un bărbat...? (mai mult)
Credeți că întâlnirile online vor înlocui întâlnirile adevărate? Adolescenții par sa se bazeze pe Tinder când vine vorba de a cunoaște oameni noi! Puțini mai ies seara în parc sa mai stea ...? (mai mult)
Salut! Prietena mea si a pus vopsea textila pe buze pentru a imi face un tricou, prima oara n a avut nimic acum i-a iesit ceva deasupra buzei si o arde fata?! stiti ceva va rog
Am vazut acum cateva zile o fata la servici pe care nu prea am vazut- o pana acum! Din prima cum am vazut- o mi- a placut mult de ea, dar nu i- am zis nimic, deoarece avea multe persoane pe langa ea! ...? (mai mult)
Hei, o intrebare pentru fetele tinere (in jur de 20). Voua cum vi se par tipii de 33- 35 ani? Mai vad prin metrou sau autobuz tipi care atrag privirile pustoaicelor. Stiti genul... cu o barba draguta,...? (mai mult)
Buna, am tot căutat soluții pentru problema pe care o am, insa nu reușesc să- i dau de cap. Eu cu soțul meu suntem împreună de 3 ani, și avem 2 copii, problema este ca soțul meu mă distanțează...? (mai mult)
Hey. Aș avea nevoie de un sfat... Nu știu ce să cred, sunt destul de bulversată. Multe lucruri am aflat că nu ar fi normale. De exemplu eu nu am voie să mă îmbrac cum vreau, trebuie întotdeauna...? (mai mult)
Bună TPU! Am o problema. Am avut o relație de 6 luni în care au fost mici dar și mari probleme. Băiatul respectiv este la 250 de km de mine. Cu părinții mei nu ma înțeleg absolut deloc bine și...? (mai mult)
Hei voua cum va place sa faceti dragoste? Sa dea ca surdul in toba :)) sau incet si tandru? Cat sa tina... pozitii preferate? Mie imi place cand ma domina putin ma simt cel mai bine. incet nu prea imi...? (mai mult)
De ce nu îmi pot face și eu o iubită? Am 27 de ani și nu am avut niciodată una.Nu știu ce sa mai fac.
Bună TPU! Poate o sa simțiți nevoia sa ma judecați dar asta e.Iar cei ce ma veți susține sau sfatuii va mulțumesc. Am aproape 30 de ani, sunt căsătorită, am un copil și un trecut destul de ...? (mai mult)
Bună all!???? Am o întrebare poate pare banală dar totuși vreau să o pun.De ce nu este bine sa vorbească și să aibă o relație un băiat și o fată pe rețelele de socializare? Care ar fi problema?...? (mai mult)
Buna TPU! Ce este sora finei matusii mele pentru mine?
Ok, as vrea sa aflu de la femei..sau si barbati. Cum treceti voi peste gandul ca nu voi sunteti marea iubirea a iubitului/sotului? Spre ex, eu cred ca o iau razna in curand..sunt convinsa ca sotul meu...? (mai mult)
Hei, e prima mea postare aici și nu prea știu cum să încep dar..eu cu iubitul meu suntem împreună de 2 ani și pe parcursul relației am întâmpinat destul de multe obstacole (cum ar fi și decesul...? (mai mult)
Bună seara Astăzi am avut o zi proastă tata mi- a tăiat cardul cu foarfeca. Nu știu ce să fac aș dori sa fac o plângere la banca sau să mă duc la poșta română ca să- mi vină banii acasă...? (mai mult)
Va salut! Iubita mea a fost impreuna cu un baiat acum cativa ani de zile, undeva prin 2018 s- a despartit de baiatul respectiv. Eu m- am cuplat cu ea anul trecut in luna octombrie, suntem impreuna de...? (mai mult)
Bună ziua, va prezint următoarea situație: presupun că soțul meu se simte atras de o colega de birou cu 20 de ani mai tânără. De ce spun asta...vb mult de ea acasă, conversează pe telefon după...? (mai mult)
Salutare am si eu o intrebare pentru voi sau mai degraba va cer un sfat Am 22 de ani si aproape ca sunt virgin gen am facut sex de vreo doua ori dar in trecut sunt un tip care nu a avut o data o intalnire...? (mai mult)
Hei, as vrea o părere legat de faptul daca un baiat ma place sau nu, pentru că eu sunt foarte confuză și sper să nu visez în zadar la el deoarece îl plac foarte mult, m- am îndrăgostit atât...? (mai mult)
Buna ziua! As vrea sa stiu, va rog, cum pot afla adresa de domiciliu a unei persoane din Bucuresti, daca am numele si prenumele. Multumesc frumos!
Buna seara! As avea nevoi va rog de niste pareri dar fara raspunsuri aiurea sau la misto. Vi se pare normal ca prietenul meu sa aleaga sa participe la petrecerea de Craciun a firmei avand in vedere ca ...? (mai mult)
Dacă un om nu știe să comunice într-o relație/prietenie ce simte, ce face, ce nu îi place, ce ii place etc. atunci se poate considera ceva imatur?
Buna deci vreau o parere. Prietenul asta al meu nu accepta preludiu fara sa- si puna prezervativul. Se teme ca ma lasa gravida :D Daca vede putin lichid preejaculator pe penis nu ma lasa nici sa- l ...? (mai mult)
Ieri, pe la 20:45, un băiat m- a invitat să ne uitam la un serial pe discord. Eu i- am zis că sunt afară și că în jur de 40 de minute ajung acasă. Eu i- am propus că dacă vrea în acel moment...? (mai mult)
De ce omul bun suferă mereu?
Bună TPU. Vă rog să mă ajutați cu o părere. Iubitului meu nu îi place dacă îmi afișez o poză cu mine in rețelele de socializare, mereu face așa, mă face să mă simt atât de prost....? (mai mult)
Buna la toată lumea! As vrea sa vă întreb totuși, ce e de făcut dacă de aproximativ 9 ani sunt un jucător dependent la cazino. Am pierdut sume foarte mari și nu știu ce să mai fac. Nimeni din...? (mai mult)
Buna seara! As avea nevoie de cateva sfaturi, va rog. Sunt tânără, am 24 de ani, nu am niciun copil, nu as vrea sa aduc unul pe lume momentan deoarece nu avem o stabilitate financiara prea...? (mai mult)
Baieti, voi cand vedeti o fata draguta, va udati? Sau macar atunci cand o abordati? Macar vi se intaresc sfarcurile ceva, sau sunteti reci complet? :)) Descrieti experienta va rog :D (unu imi zicea...? (mai mult)
Cum pot scăpa de depresie? Simt că îmi este din ce in ce mai rău, nu am chef sa fac mai nimic efectiv, de la gânduri simt că mă sufoc, simt că efectiv sunt prost, nu am nicio valoare, simt că ...? (mai mult)
Salut TPU! Dau funda promit! Recent am inceput sa vorbesc cu o fată si mie imi place de ea. Dar ea scrie mai sec si mai rar de fel, sau pur si simplu vorbeste cu mine din plictiseala doar. Nu e copilă...? (mai mult)
De ce fetele se uita dupa baieti superficiali si plini de tupeu, cu vorbele la ei iar dupa daca sunt inselate sau jignite etc tot ele se plang ca au fost pacalite si ca baietii sunt la fel etc? Cei ce...? (mai mult)
Salut TPU! Voi cum ați făcut Secret Santa în clasa 8? Ați pus cadourile într-o grămadă cu o hârtie pe care scrie numele persoanei pentru care este sau le-ați dat în persoană?
Buna ziua, m- am despartit de fostul in care am trait 1an si ceva, imediat a doua zi s- a postat cu o alta fata. Oare sa fie ambitie sau ce? Precizez ca nu mai tine legatura de aproape 2 saptamani, ...? (mai mult)
Salut TPU! Eu am aproape 25 de ani îi fac în februarie și iubita mea 34 de ani este diferența de 9 ani între noi iar eu ma gandesc mereu la varsta ei...credeți ca arfi ok o relație? Este cât se...? (mai mult)
Buna TPU! Vreau sa marturisesc relatia mea dintre tata si fiu aici, am aproape 15 ani si am parintii divortati de ani de zile iar eu si sora mea suntem in custodia tatalui.Parintii mei au avut o relatie...? (mai mult)
Bună seara, va rog as vrea sa știu cum pot afla adresa unei persoane? Știu cartierul și orașul dar as vrea sa aflu exact strada și nr casei, este posibil sa ma ajutați.Multumesc!
Salut, vreau să vă spun ca nu știu cum sau de ce, dar m- am visat cu mama goala și aș vrea să vă întreb ce ziceți, e ok oare să- i spun sau? Și care ar fi motivul pentru care eu m- am visat...? (mai mult)
E adevarat ca tipele mai grasute au parte de mai multe relatii si sex? :)) Auzisem asa o vorba dar nu stiu sigur daca inteleg. Poate faceti voi nitel lumina. Adica tipii dupa ce se duc la alea bombe...? (mai mult)
Hei! E important! Dați- mi idei de motivul pentru care să- l caut pe tata și motivul pentru care să- l sun pe tata de sărbătorile astea. Pentru că iar am rupt legătura. S- a supărat cred...? (mai mult)
Buna. Nici nu stiu cum sa incep. Fostul partener/ Tatal copilului considera ca imbracamintea si felul cum te imbraci conteaza foarte mult. Dar eu personal sunt o persoana mai simpla. Adica eu ma imbracam...? (mai mult)
Un bărbat care, în relația cu partenera și doar în fața ei ( poate în secret avea o amantă, o viață paralelă ) e mai ușor sau mai greu de ținut SUB PAPUC față de unul dependent, de alcool,...? (mai mult)
Bună! Sunt băiat, 21 ani, 1.80 m și 66 kg și as vrea sa ma mai îngraș maxim 3 kg, adică 69 cel mult De un an și ceva încoace, tot sunt luat peste picior de părinții mei cum ca fata mea...? (mai mult)
Salut TPU, am o relație cu o fata și avem ceva discuții legat de timpul petrecut impreuna, suntem împreună de 1 an și 6 luni cu aproximație și avem problema asta încă de când ne- am cunoscut....? (mai mult)
Salut! Eu am 16 ani mama are 49, "tatăl" vitreg ne abuzează și verbal și tot sare să de- a îmi mama, și dorim să plecăm dar nu știm unde, exista ceva loc special pentru oameni care pățesc...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt din voi care se pricep la interpretat vise? Alaltaseara am visat ca am primit un biletel dar nu imi amintesc de la cine, iar pe bilet scria "EATI INSARCINATA". Tin minte ca in vis, aceste...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!