Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
De ce tot prietenul meu cel mai bun tot mă sperie și împinge când e nervos?
Bună ziua, este normal să vina menstruația cu 10zile înainte de data exacta,eu aveam menstruația regulata, nu am avut probleme niciodată
Cum poti trece peste moartea cuiva drag? Mi- am dat seama ca singura persoana care m- a iubit vreodata a fost bunica care a murit cand eu aveam 8 ani. A avut o viata ingrozitoare si cu toate astea mi- ...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problemă si as avea nevoie de ajutorul vostru. Ma aflu intr- o relație de un an si jumatate cu iubita mea. Problema e ca la un pahar cu niște prieteni, unul din ei avand Tinder, ...? (mai mult)
Cat costa sa urmaresc sotia prin emisiunea Ochii din umbra?
FUNDA Salutare din nou, de cativa ani locuiesc si studiez in strainatate si stau la unchiul meu. Parintii mi- au fost absenti inca din copilarie si mereu am simtit ca sunt al nimanui. Ei, si in unchiul...? (mai mult)
Am nevoie să știu, dacă într-o relație fata simte că lui nu-i mai pasă de ea, deși el și-ar risca viața pentru ea, se numește relație toxică?
Bună! Sper să nu credeți despre mine ca sunt o persoană oribilă după ce citiți următoarea mea problemă. M- am mutat chirie în octombrie pentru facultate. Toate bune, mi- am făcut mai multe...? (mai mult)
Bun! Ma confrunta cu o problema mai ciudata și poate știți voi sa îmi dați o rezolvare. Am născut acum ceva luni și ca nași de botez am ales niște cunoștințe de- a soțului. Oameni tineri ca...? (mai mult)
Buna seara, Ma confrunt cu o problema destul de mare legata de relatii. Am ajuns la 29 ani si de cand am fost tanar (15- 16) am fost acel forever alone din tot grupul meu de prieteni. Acum am ajuns la...? (mai mult)
Cum este relația ta cu părinții tăi? Am găsit o piesa frumoasa https://youtu.be/a8Dwoz9Rib8?feature=shared
Buna ziua! Ma confrunt cu o problema destul de mare. La munca pun muzica destul de tare si am vorbit sa dea mai încet si ei nu- s de acord. Exista un program cu care as putea regla volumul in așa fel...? (mai mult)
Bună! Este o problemă diferența de varsta între parteneri, diferența între 10-15 ani? Este o problemă, sau doar așa se spune?
Buna.Am o problema ciudata.Deci eu cand aveam undeva la 14- 15 ani am fost impreuna cu un baiat.Il iubeam foarte mult, ma iubea foarte mult.Niciodata nu am sa uit cat de fericita ma facea si cum avea ...? (mai mult)
Hey TPU! Eu lucrez în Italia ca dădacă, am grijă de copilul unei familii înstărite, am fost mulțumită la început de munca pe care o fac, deoarece sunt plătită foarte bine, însă am o problemă...? (mai mult)
Cu ce credeti ca se poate umple golul lasat de tatal care a fost absent?
Sunt disperat nu mai stiu cum sa fac bani. Am o pensie de handicap de 1125 lei si mama mea nu imi da nici macar 1 leu, ca sa ies cu prietena mea la mall, am incercat sa ma angajez in multe locuri ...? (mai mult)
Hey, sunt in clasa a 12- a si am emotii la BAC! Eu deja am inceput meditatii la mate de 2 luni! Mie nu imi place profesorul deoarece a inceput sa exagereze si sa vorbeasca urat! A tipat doar odata si m-...? (mai mult)
Hey TPU. Am nevoie de o mică părere, vedeți voi sora mea a avut un iubit, însă s- au despărțit, iar acum eu vorbesc cu acest băiat cu care ea a fost împreună. Chestia e în felul următor:...? (mai mult)
Salutm vin și eu cu o mică problemă. Eu am aproape 30 iar iubitul meu 22 și avem aproape 2 ani împreună …. Si cam funcționează după cum observ chiar daca pe mine ma bântuie mereu chestia asta...? (mai mult)
V- ati impaca cu un fost daca ati sti ca in trecut cel mai urat defect al lui e ca a fost afemeiat? Cum v- ati da seama ca s- a schimbat sau nu? El asta spune, ca s- a schimbat, dar mi- e greu sa cred...? (mai mult)
Cum arata o familie perfecta in secolul al- XXI-lea? Credeti ca si parintii dar si copiii trebuie sa contribuie in mod egal la bunastarea unei familii?
De ce unii părinți nu îi plac pe partenerii copiilor lor chiar dacă partenerii nu au făcut nimic? O prietenă mi- a zis că ea si- a adus prietenul să îl întâlnească pe tatăl ei și iubitul...? (mai mult)
Baieti, voi pe unde va gasiti partenerele? Prin statia de autobuz, la metrou, pe strada, la scoala, in club, in piata? :)) (cateva locuri pe unde am vazut ca se abordeaza) Cum va pregatiti, pentru...? (mai mult)
Caut un film în care era o fata care își imagina un accident de avion, stătea la masa cu mama ei și parca avea halucinații cu accidentul și o întreba pe mama ei, , Nu am murit" sau ceva de genul?...? (mai mult)
Bună Seara TPU! Ce părere aveți despre femeile din zodia Berbec? Ce trăsături și personalitate au? Cel mai important cum sunt ele în dragoste. Vă mulțumesc.
Buna am și eu o întrebare … de ceva timp ma confrunt cu niște stări groaznice sunt tot timpul nervoasa la cea mai mică chestie nervoasa fără vlagă iau pastile de 1 an aproape și nu știu ce ...? (mai mult)
Daca am intalnit un vechi prieten pe care l-am placut cand erau la liceu dar nu i-am marturisit niciodata sentimentele iar acum stiu ca e singur mai pot sa ii spun ca il plac? Se va schimba ceva?
Bună! Nu am prieteni, nu sunt inclusă în planurile oamenilor, pare că nu contez. Mi- am dat seama că nu am prieteni pentru că întotdeauna eu inițiam ieșirile cu puținele persoane care păreau...? (mai mult)
Poți zice despre tine "sunt obiectiv "sau"sunt subiectiv"? ca cineva zice ca nu poți zice asta despre tine.
Sunt si eu curioasa, de la ce varsta incep fetele sa se streseze cu maritatul? Ceva de genul: trebuie sa- mi gasesc pe unul sa ma ia, sa fac copil cu el, ca trec anii si apoi nu mai pot! vai vai ce ...? (mai mult)
De ce majoritatea oamenilor de la sate se barfesc mai ales intre neamuri
Seara buna. Am fost intr- o relatie toxica, in care m- am distrus foarte mult psihic. Acum dupa cateva luni de la despartire, urmeaza sa ies cu un baiat. Insa nu stiu cum sa ma comport, dati- mi cateva...? (mai mult)
Buna, vreau sa incep rugându- va sa nu ma judecati. Am 18 ani, in prezent am o relatie cu o fata de aproape 3 luni. Inainte de a fi cu aceasta fata, am avut o relatie de aproape un an. Dupa despartirea...? (mai mult)
Buna seara, am o intrebare, vorbesc cu o fata pe mes si whatsapp. Are 38 de ani si trei copii, ne placem reciproc, intrebarea este ca nu ii pot oferi la fel de mult cum a facut- o fostul ei. Credeti...? (mai mult)
Bună, sunt în plasament la o familie de la vârsta de 1 an și 3 luni, am 17 ani și aș vrea să ies din sistemul protecției copilului, ce aș putea să fac?
Am 14 ani iar iubitul meu are 16, mi- aș dori mult să- i fac cadouri, de exemplu string bani pe care mii dau ai mei să- mi iau ceva de mîncare la școală dar eu strung să- i iau lui ceas, dar...? (mai mult)
Buna ziua. Vreau sa scot doua certificate prenuptiale pentru casatorie si de la clinica mi- au spus ca nu se mai face radiorafia la plamani, se fac doar analizele si in dreptul radiografiei se pune o ...? (mai mult)
Buna, prietenul meu in general pune banul pe primul loc și nici nu are in general. Nu îl prețuiește, cheltuie pe țigări, chirie și mâncare în oraș în general. Eu fac mâncare acasă și încerc...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, efectiv nu mai suport, imi vine sa fug de acasa sa nu mai vin niciodata, am venit in vacanta cu toata familia in Romania de urgenta ca bunicul meu e in stare grava la...? (mai mult)
Buna … de ceva vreme m- am despărțit de fostul meu și îmi e tare greu ma mai contactează doar prin mesaje problema e ca atunci când ma suna și ma ia capul ca ma întreabă ca n am mai dat niciun...? (mai mult)
Buna, spuneți- mi și mie o părere. Eu stau in chirie cu prietenul meu iar o prietena bună o perioada nu a avut unde sa stea și s- a mutat cu noi pentru câteva luni (eu nu am vrut sa îi iau bani)....? (mai mult)
Ajutor... am 21 de ani și de mulți ani trăiesc într- un familie în care există ceartă aproape zilnic. Am fost crescută cu iubire și grijă dar după ce am îndeplinit 15ani atuncea au apărut ...? (mai mult)
Bună,azi noapte mi-a apărut colega de munca în vis și ma săruta, dar m-am trezit dintr-o data, vreau un răspuns corect?
Nu vreau sa luați întrebarea asta ca pe ceva horror, ci pur și simplu sa fiți sinceri. Ce părere aveți despre persoanele (barbati/femei, în special femei) ce își părăsesc familia? Pur și...? (mai mult)
Buna TPU, am aflat acum o luna ca am fost inselata.Am avut o relatie cu un baiat de 9 luni, ulterior lucrurile n au mai mers asa bine si el m- a inselat.Am discutat cu el si timp de o luna m- a tinut...? (mai mult)
Iar incepe blestemul tatalui meu. Nu mai pot, de fiecare data trebuie sa ghicesc gandurile. De unde pana mea sa stiu daca a facut mancare pentru familie sau pentru el? Ma mai si injura ca prostul.
Buna, am o surioara de 8 ani si are probleme cu nervii, imi puteti propune cateva joculete pentru a o calma putin? Jocuri de a o apropia mai mult de mine, de a o calma, de a nu se mai enerva din orice?...? (mai mult)
De ce mulți oameni (când sunt într- o relație sau când au crush pe cineva) sunt geloși când partenerul lor vorbesc cu sexul opus sau dacă ies cu grupul lor de prieteni și sunt și oameni de sexul...? (mai mult)
Ce înseamnă dacă visezi ca ești însărcinată cu cineva cu care nu esti impreuna în viața reală?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.