Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
Bună seara la toți! Soțul meu are 25 de ani. Bea prea multa bere. Mulți bani cheltuiți cand de fapt nu prea lucrează. Am vb cu el dar degeaba. Cand lucrează nu bea dar n- are mereu de munca. Știti...? (mai mult)
Buna TPU, am o mare problema.Cineva in privat daca are placerea sa discutam.E legat de o asa zisa relatie in "3"mentionez ca e foarte urgent
Buna tuturor! Sotul meu refuza sa bea din paharul din care am baut eu sau sa manance cu lingura/furculița folosita de mine. Ce parere aveti despre asta? Memtionez ca la inceputul relatiei nu era asa.
Buna seara, TPU! Sunt o fata de 15 ani, am o sora de 8 ani si nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. Ea nu ma suporta pe mine, deci nici eu "nu o suport" pe ea(o iubesc din tot sufletul si cand eram mica i...? (mai mult)
În seara asta am stat cu un băiat care de care îmi place pe discord, ne uitam la un serial împreună și uneori mai și vorbeam de ce se întâmplă în serial. Pe la 21:20 îmi zice să stau puțin...? (mai mult)
Am o colega de aproape 13 ani (12 ani și 11) și are 1.75 înălțime și 40 kg. Este normal?
Bună! Ce înseamnă că autoritatea părintească este delegată?
Ieri am luat o nota mica iar vineri ne da testele la fizica si probabil o sa iau iar o nota mica. Nu stiu cum sa le zic parintilor. As avea argumentul ca la fizica ne-a dat test din ceva nepredat.
Hey TPU, am fost ieri la o petrecere de naștere și am făcut supriza, am participat și eu. Poate că știam că o să se facă dar știa și sărbătorita că urma să aibă una. Și am zis acolo...? (mai mult)
Ce faci cand ai o stare de suparare care nu se poate explica in cuvinte?(nu vreau sa aud de pshiolog sau pastile
Vreau sa ma las de facultate. Vara aceasta m- am inscris la o facultate privata de stiinte economice, numai ca simt ca am fost influentata si presata de familie sa fac asta. Eu niciodata nu mi am dorit...? (mai mult)
Buna, sambata pe 25 bunica mea implineste frumoasa varsta de 95 de ani si as vrea pe langa tort sa ii mai iau un cadou... ceva idei?
Cum reacționați atunci când vecinul cu care sunteți certați vă pune gunoiul la voi pe preș?
Am si eu o intrebare daca puteti sa mă ajutați daca o fată e minora are 16 ani și vreau sa pleaca dela părinți iei la iubitul iei si iubitul ei are 18ani deja ce se poate intampla da fata si băiatu...? (mai mult)
Ce vor și ce nu vor majoritatea băieților intr-o relație cu o fata? Dacă fata nu accepta aceste cerințe cum se manifestează după caracterul unui băiat?
În ultimele 3 săptămâni am început să vorbesc cu un băiat. A început să îmi placă de el. I- am spus că îmi place de el din ce în ce mai mult. El a spus că și el mă place, dar nu vrea ...? (mai mult)
Salutări. Povestea mea începe așa. În plină pandemie am cunoscut un tip pe Facebook, am început să vb și observam că amândoi vizualizăm un viitor asemănător, doar că el locuia într-...? (mai mult)
Bună. Deci luna viitoare este ziua de nastere a iubitei mele...și cu o zi înainte este si ziua ei de nume. Cum ar fi mai bine sa procedez în cazul ăsta, îi dau tot cadoul de ziua de nastere sau ...? (mai mult)
Bună TPU! Sunt la asistent maternal, mai am 2 luni şi trebuie să plec. De 6 luni copilul ei numai la mine stă, gen pe mine m- a pus să stau pe hol şi ei au şi o altă cameră dar numai aici pe...? (mai mult)
De ce se plictisesc atat de repede partenerio de mine cand sunt intr-o relatie cu ei?
Buna! Am nevoie de voi! Ca sa va povestesc eu am o relatie cu un baiat care provine din familie roma. Avem o relatie foarte frumoasa, imi ofera tot ce am nevoie este totul ok cu noi.Doar ca ai mei mereu...? (mai mult)
Am 13 ani.Sincer nu ma simt bine, nu ma inteleg deloc cu parintii din cauza faptului ca in special mama pune foarte mult accent pe note. Sunt clasa a 7 si nu am cum sa fiu cu 10 pe linie, nu pot sa mentionez...? (mai mult)
Care este programul/show-ul vostru TV favorit pentru duminică seara, de obicei?
Acum ca e iarna, bunica mea si maica mea vor sa punem masina de spalat maxim o data pe saptamana. Vi se pare normal? Eu ce fac cu hainele? Merg imbracata asa murdare la mâneci si la subrat?
Dragi TPU, Cum au fost primele voastre relatii? V- au lasat amintiri placute, v- au lasat cu resentimente, v- au invatat, v- au dat curaj? In cazul meu dupa multi ani, mi- am amintit de lucruri...? (mai mult)
Buna! Ma confrunt cu o problema nu tocmai de admirat. Casatorita, un copil, am ajuns dupa 11 ani casatorie sa- mi insel sotul cu un barbat si el casatorit cu un copil. Mai exact de un an avem o extra...? (mai mult)
Mai de mult povestisem eu ca îmi plăcea de o doamnă colegă cu mine la muncă. E, între timp lucrurile au început să avanseze, adică am ieșit, în oraș, mereu mă duc la ea acasă cu mașina....? (mai mult)
Băieți, cum reacționați în situația următoare? Mâncați cerealele cu lapte în bucătărie, iubita vine tiptil-tiptil și vă trage scaunul de sub fund. Cum gestionați această situație?
Fetelor le place să fie apucate de talie? Dacă da, de ce le place?
Buna seara, eu am 26 ani, iar sotia 24, a mai fost căsătorită dar nu s- au inteles din cauza banilor si al pacanelelor sau cum zice ea nu a fost iubire. Avem doi copii, 2 ani si 1 an. Acuma problema...? (mai mult)
Am folosit un băiat și l- am mai și mințit, că eu am pe altcineva adică că și cum vorbeam ca prieteni, dar era verisoara mea acolo. Și el și a dat seama după mult timp, a suferit după mine...? (mai mult)
Vere, dupa 2 ani de relatie au trecut fix 2 sapt de cand ne-am desp si ea are pe altul. Vi se pare normal? Imi vine sa ma omor sa nu mai vb cu nimeni niciodata decat sa-mi bat joc ca asa merita!
Ma simt trista, dar nu întotdeauna. Mai am și momente fericite. Dar trec repede. Ma simt trista, singura oarecum, ft. obosita, stresata, nervoasa, ciudata, neinteleasa, nesigura, ma simt și...? (mai mult)
De ce se sărută oamenii? E de- a dreptul scârbos. Eu dacă aș avea o prietenă nu aș lăsa- o să mă sărute sau să facă dragoste cu mine. I- aș zice să se ducă la alții pentru treburile astea...? (mai mult)
Cum să faci un băiat sa se îndrăgostească de tine chiar daca s-ar putea sa fie atras de altă fată ( suntem colegi de banca si ne înțelegem foarte bine ).
Buna TPU am si eu o poveste cu o fata v- o zic acum in 2021 am cunoscut o fata atunci nu o placeam chiar complet, dar mi- a dovedit ca tine la mine, si am fost prieteni mereu prieteni dar ne placeam. ...? (mai mult)
Băieți, cum reacționați atunci când vă cumpărați o bere, iar iubita vă face un scandal monstru că cică sunteți alcoolici?
Cum scăpați de neamurile bagacioase? Am o cumnata ce mereu trebuie sa intervină în treburile tuturor.Cand se înțeleg oameni pe ceva, trebuie ea sa rastalmaceasca toate. Recent aveam un eveniment...? (mai mult)
Cine au fost iubitele lui Tom Kaulitz între anii 2006-2008? (ce făcea cu ele?)
Am si eu nici nu stiu daca sa ii spun problema. Am o iubita, dar a venit la pachet cu 2 copii si este minora. Ii stiu trecutul si mie imi e drag de ea mult de tot sincer, are o situatie mai complicata...? (mai mult)
Dupa 2 ani de relatie acum 2 sapt prietena mea s- a desp de mine pe motiv ca si- a inchis viata pentru mine. Bine de fapt era vorba sa ne mutam am2 la vara si na ea imi zicea mereu planifica, cauta si...? (mai mult)
Este normal ca un proces de divorț sa se termine abia după 3 ani?
L-am prins pe sotul meu cu amanta in patul conjugal. M-a batut, mi-a invenetit ochii si m-a aruncat pe scari. Ca pot sa fac?
Buna, TPU… Am o problema, iubitul meu nu mai e conectat nicaieri de duminica, nu raspunde la mesaje, am incercat sa il sun dar nu ii suna telefonul … incep sa ma ingrijorez, daca a patit ceva,...? (mai mult)
Daca un verisor de gradul 2 din partea mamei, face copil cu o matusa de gradul doi din partea tata, acel copil cemi este mie? va rog dau funda.
Buna TPU, eu ca baiat, de ce am impresia mereu ca inima mea, e service pentru alte inimi si nici macar nu sunt platit cand le repar/. Adica ea e ca un service pentru alte inimi ale fetelor. Si eu dupa,...? (mai mult)
Cum pot mari limita de 10 k pe tiktok? Eu primesc urmarire dar nu pot da reciproc ca îmi spune ca am atins limita ce e de făcut va rog sa ma ajutati
Ce sa fac dacă nu îmi mai convine nimic?
Ce grad de rudenie am eu cu stranepoata surorii strabunicii mele?
De ce se zice că după o anumită vârstă e rușinos să mai stai cu părinții? Dacă nu sunt bani, tu ce vină ai? Dacă ești femeie, poți să- ți găsești un bărbat și să profiți de el, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!