Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
Daca bunicul meu este var primar cu unu din parintele a baiatului cumnatei mele, afecteaza relatia mea cu fratele cumnatei?
Dacă ați primi o ofertă așa (indirect) de a face Revelionul cu o amică/un amic al vostru ați accepta? Chiar dacă nu sunteți fani party- uri? :) Amica mea cu care am fost la mare în toamnă,...? (mai mult)
Buna… ca și un sfat dacă puteți sa mi dați din experiența voastră… am stat cu un băiat 2 ani jumătate totul a fost frumos la început dar apoi au urmat certuri scandaluri intr- un final eu ...? (mai mult)
Am un loc de muncă, dar mama zice că în zilele libere să merg cu tata sau unchiul meu la servici cu ei să- i mai ajut, ceea ce nu mă deranjează, dar mi- e frică/rușine de alții. Cum să fiu...? (mai mult)
Îmi mai țineți minte mătușa despre care spuneam ca e lesbiană? Ei bine este o nenorocita infecta, tocmai ce mi- am dat seama de curând, toată ziua bârfește oamenii. La început a fost ok însă...? (mai mult)
De ce când eram în școală părinții erau răi cu mine, iar acum suntem cei mai buni prieteni? Și la voi a fost la fel?
Fetelor, cum reacționați atunci când veniți de la servici și vă prindeți iubitul jucându-se cu jucăriile?
Am ieșit cu un băiat în parc,ne am așezat pe bancă și observam că era agitat din picioare tot își mișca picioarele, ce să cred eu oare?
De ce unele fete, după ce cunosc o persoana, tot fata, de doar câteva săptămâni, gata, ele își închipuie că sunt și prietene cu acea persoana? Revin la exemplul cu acea cunoștință cu...? (mai mult)
Cum vedeți o relație în care bărbatul are 27 de ani și femeia 35 de ani?
Buna! Deci eu sunt intr o relația, iar am stat câteva zile certată cu actualul meu. Fosta lui i-a dat follow, iar el back. Ar trebui sa-mi fac griji? A prins sentimente pentru ea?:((
O să vă relatez un caz despre o fosta prietenă. E cu 4 ani mai mare decât mine, a fost plecata in străinătate câțiva ani, sta în concubinaj cu un tip, are un copil care e în grija tatălui,...? (mai mult)
Buna. De ce persoanele care va zic ca va iubesc extrem de mult, va vorbesc urat(injuraturi, jigniri etc), iar cand cunosc o persoana noua au un chip de inger si arata cu totul si cu totul o alta fața?...? (mai mult)
Ar trebui să conteze părerea părinților într-o relație între doi adulți?
Bună, TPU deci vreau sa va spun ceva azi am fost la tușa mea să- i dau o vesta și o geanta pe care a uitat- o acasă la mine, m- a întrebat dacă vreau sa mâncam așa ca am zis ca da ea locuiește...? (mai mult)
Bună, scriu și eu aici și am nevoie de o părere. Trăiesc în concubinaj cu un bărbat de 8 luni, am fost iubiți cam 1 an jumate până a venit pe lume băiețelul nostru, au intervenit certuri,...? (mai mult)
Vreau și eu un sfat:la liceu nu mai sunt la mate info, m- am mutat la stiinte ale naturii dar la mate nu mă descurc și pe mama și tata nu prea îi mai interesează pe mine pentru că aproape în fiecare...? (mai mult)
Am o problema foarte mare. De cand ma stiu am avut dintotdeauna probleme la a intelege matematica. Nu conta cat de mult as fi incercat si m- as fi straduit sa citesc formulele si sa fac exercitii, mereu...? (mai mult)
Salutare, imi place de o fata foarte mult la liceu, mereu cand o vad incepe sa imi bata inima foarte tare si incep sa ma emotionez si sa ma pierd, si chiar daca nu sunt cu ea impreuna mereu incerc sa...? (mai mult)
Are ceva daca as fi impreuna cu o fata de 14 ani? (Eu am 19)
Buna TPU! Am o intrebare:Un baiat de 27 de ani poate avea gemeni cu iubita/sotia lui? Nu e prea mica varsta? Multumesc pentru raspuns/raspunsuri
Știu că întrebarea asta o sa nască controverse, dar mă asum. Am 30 de ani. Am fost mereu o persoana solitară care a iubit și iubește singurătatea iar prea multa interacțiune socială o obosește....? (mai mult)
Hello TPU! Dacă mama mea/tatăl meu are un unchi, în ce grad de rudenie mă încadrez?
Ma gandesc sa mor da e prea complicat, am o problema cu parintii, nu is ei de vina doar ca nu vor sa înțeleagă.Nu pot sa fiu as la toate nu am memorie buna si nu pot pricepe totu, uit repede si nu...? (mai mult)
Am si eu nici nu stiu daca sa ii spun problema. Am o iubita, dar a venit la pachet cu 2 copii si este minora. Ii stiu trecutul si mie imi e drag de ea mult de tot sincer, are o situatie mai complicata...? (mai mult)
Ce ati alege dintre singuratatea in doi, gen, colega de apartament cu sotul, si singuratatea de unul singur, dupa un eventual divort, dar neavand casa, job, familie, prieteni, absolut nimic si pe nimeni,...? (mai mult)
Buna! Sufar de depresie și deseori încep sa plâng la ore târzii. Soțul meu, deși susține ca ma iubește, nu e niciodată alături de mine. Nu- i pasa ca plâng, spune ca îl deranjez și ca ...? (mai mult)
Salut, am o mica intrebare si sunt foarte prost, foarte prost. Eu in februarie am inceput sa vorbesc cu o fata si m- am indragostit de ea, in aprilie ne am pus impreuna si acum ne am despartit. Ea m-...? (mai mult)
Bună! Sunt intr - o relație de 3 ani iar eu și prietenul meu ne am dori sa începem sa locuim împreună. Am stat aproximativ o luna la mine acasa, singuri, fără părinți, totul a fost în regula....? (mai mult)
Este adevărat că bărbații sunt mai răi ca femeile? Bărbații au vocea groasă, bărbații țipă, bărbații spun lucrurilor pe nume, în schimb ce femeile nu sunt așa vulcanice, sunt mai calme. ...? (mai mult)
Ce aplicatii de dating folositi? Tinder, Boo? Care sunt cele mai ok?
Ce grad de rudenie este între mine și soția verișorului meu decedat?
Credeți că distanța într- o relație contează? Poate duce la despărțire? Eu locuiesc in Olanda iar ea in Germania și ne întâlnim ba vine ea la mine o săptămână două, ba merg eu la ea.Am...? (mai mult)
O persoană m-a enervat foarte rău, încât ma gândesc la asta zilnic, ma simt călcata in picioare nu știu cum sa scap de acest gând? Voi ați trecut prin asta? Cum ați reușit să scăpați?
Fetelor, cum reacționați atunci când iubitul vostru de 40 de ani vă spune că se uită pe Cartoon Network?
Salut! Voua va convine ideea:"nu iti lua aia ca nu ai ce face cu ea?". Nu am putut sa imi cumpar si eu niciodata ceva oricat de basic ar fi, pe motiv ca nu am ce face cu chestia respectiva sau ca: "m- ...? (mai mult)
Fetelor, ce anume considerati atragator la un baiat cand faceti dating? Cum trebuie sa se poarte, ce sa vorbeasca, ce sa faca, cum sa arate?
Băieți, cum reacționați atunci când îi gătiți prieteni voastre o cină gustoasă, iar ea în loc să mănânce aruncă mâncarea la gunoi?
Buna TPU! In ultima perioada m-am axat mai mult pe job si nu prea am mai avut timp de intalniri. Chiar imi lipsesc. Cum sa sfatuiti sa abordez aceasta situatie?
Care a fost cea mai lunga relatie a voastra? Unde v-ati cunoscut partenerul?
Am 18 și incă locuiesc cu tata si as vrea să merg până in oradea când am următoarea vacanta (sunt a 12a). Dacă tata nu mă lasă, dar eu îmi plătesc toate cheltuielile (cazarea, mâncarea, ...? (mai mult)
Bună! Eu am făcut facultatea într- un alt oraș, nu în orașul meu natal. Am terminat facultatea, am lucrat din timpul facultății cu jumătate de norma, după care am trecut la normă întreaga,...? (mai mult)
De ce unii părinți își controlează foarte mult copii? Mă refer la părinții care nu își lasă copii să se vadă cu prietenii, le controlează conversațiile/aplicațiile/ pozele pe care le au...? (mai mult)
Bună! Am 26 ani și nu reușesc pur și simplu sa îmi fac o relație. Pana acum mai întâlneam băieți, dar din păcate cu niciunul nu s- a concretizat nimic, practic, nu am fost niciodată într-...? (mai mult)
Bună TPU. Am nevoie de ajutor. Ma aflu într- o situație foarte dificila și stresanta în același timp. Sunt singurul copil la părinți, ai mei s- au despărțit și mama si- a refăcut viata....? (mai mult)
Buna ziua. Avem un apartament și suntem trei frați. Avem certificat de moștenitori pe fiecare parte. Unul din frați vrea sa vândă iar ceilalți doi nu vor. Cum poate sa rezolve cel ce vrea sa vândă...? (mai mult)
Cum priviti lucrurile...Ati putea respecta sau respectati ordinea dintr- o familie : Intai iubirea dintre sot si sotie, urmata de iubirea pentru copii. In ordinea "intrarilor" si nu numai... Copii vor...? (mai mult)
Un băiat vorbește cu o fată iar fata îi spune ca mergem afară iar pe băiat îl macină gândul și întreabă ca cu cine și întreabă ca dacă doar ea și prietena ei iese afară și fata spune...? (mai mult)
Bună TPU! Încă de la început v- aș ruga mult să îmi dați un raspuns strict la întrebare. Criticile nu m- ar ajuta in niciun fel... Credeți că lipsa afecțiunii din partea familiei te poate împinge...? (mai mult)
Ce conteaza pentru voi mai mult intr-o relatie? Ce credeti ca face o relatie frumoasa? Aspectul fizic si cat e de dotat? Daca da, cat trebuie sa aiba? :D Conteaza banii, personalitatea, prietenii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a