Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
Credeti ca e ok sa-i iau flori mamei iubitului meu la ziua lui de nastere?
Bună seara oameni buni! Revin aici cu o întrebare care ma macină de zile întregi. Sunt împreună cu o fata de ceva timp, amândoi avem un trecut legat de relații toxice etc. După ce ne- am cunoscut...? (mai mult)
Știu ca o sa ma criticați pentru ce o sa spun, dar totuși as dori un sfat mai de graba. Sunt o persoana geloasa de fel, și am senzația ca soțul meu ma va înșela sau se va uita după alte femei....? (mai mult)
Buna! Deci am plecat de acasă ieri la 10:30 și am revenit azi la 16:30.Ma gândeam azi când stăteam pe banca in fata blocului ce sa va spun.Nimeni nu are grija de mine decât mama.Dar mama lucrează...? (mai mult)
De ce femeia care nu- si doreste copii(pentru ca ii uraste si/sau are fobie de sarcina sau ambele/are alte obiective cu viata ei mai presus decat copiii) e subit catalogata ca anormala, rea, psihopata...? (mai mult)
De o vreme ma cert cu prietena aiurea ca mereu are chef de cearta. Nu ma mai inteleg deloc cu ea si vreau un sfat ce pot sa fac. De cativa ani de cand i- a murit unul din frati intr- un accident de masina...? (mai mult)
Buna seara! Care este diferența între asistent personal și îngrijitor și ce presupune in cazul unui copil încadrat cu TSA grad grav accentuat? Menționez ca mămica a semnat și nu a ales sa renunțe...? (mai mult)
De ce o parte dintre părinți, deși sunt conștienți că ale lor odrasle fac greșeli și nu se comporta disciplinar, sunt prea toleranți cu ei, ba chiar dominați de proprii copii? Cum vedeți...? (mai mult)
Salut TPU! Dau funda promit! Am inceput sa vorbesc cu o fata de 19 ani. Totul perfect primele 3 zile, ne- am vazut si pe camera. Asa de simpatica, draguta și deschisa. Iar astazi de la ora 12 nu mi-...? (mai mult)
Întrebare cat se poate de serioasă. Pentru cei pasionați de Genealogie din Romania sau care au cautat in arhivele județene. Dacă vreau să caut mai multe despre familia mea, rude care au trăit...? (mai mult)
Dacă tatăl vostru regăsit după atâta timp, care nu a prea fost tată, de- o dată când vorbește cu voi, vă dă ca și sfat următorul, și am să citez exact ceea ce a spus al meu: "Ai nevoie...? (mai mult)
Bună ziua! Fiica soției mele în vârstă de 14 ani a luat pastile de 2 ori pentru a se sinucide, s- a tăiat pe mâini de câteva ori. Am mers cu ea la psiholog, psihiatru, fără rezultat. Are ...? (mai mult)
Buna seara, Am o problema in relatie de aceea ma adresez voua sa ma ajutati cu un sfat! Eu cu prietenul meu ne cunoastem de 4 ani iar de 3 ani suntem impreuna(nu suntem casatoriti)m- am inteles cu el ...? (mai mult)
Fără să vrei mai învățat să-mi fie dor de tine…. Ce înseamnă ce semnificație are acest mesaj?
Buna! Ajutati-ma va rog frumos cu un sfat.As vrea sa plec de acasă să încep o nouă viață ca boschetar, cerșetor dar nu am curaj, tot ezit.Voi ce spuneți? Mulțumesc frumos.
Bună tuturor, în acest mesaj voi spune ce mă macină mai tare și sper să înțelegeți, aici e vorba că nu am voie să fac lucruri de fete mai mult da nici nu am voie deloc de o relație, toate...? (mai mult)
Bună, cum aș putea să-mi fac un bsf? Like chiar am nevoie de unul dar nu știu cum să-mi fac:)))
Hei. Cei care au fost in relatii foarte toxice( gelozii, certuri in fiecare zi, neajunsuri, nemultumiri fața de partener mereu, control asupra celuilalt si multe altele) Cum ati trecut peste…? ...? (mai mult)
Cum le- as putea demonstra alor mei ca petrecerea de Halloween trebuie sa fie distractiva si nu stresanta cum o considera ei? Am o traditie ca in fiecare an de Halloween sa dau o petrecere cu colegii,...? (mai mult)
Salut! TPU am 25 aproape de ani si prietena mea 34, am putina anxietate, frica de vârstă. Oare sa- mi mai fac griji în privința asta? Încă nu m- am văzut cu ea dar urmează sa ne vedem nu mai...? (mai mult)
Am și eu o problema si va cer un sfat va rog : sora mea mai mare pleaca noapte de acasa fara ca nimeni sa știe in afara de mine, pana acum nu a prins- o nimeni din casa dar mie imi este ff frica sa ...? (mai mult)
Ce diferenta de inaltime e bine sa fie intr- o relatie? Sexul doare pentru fata, daca baiatul e mai inalt cu 20 cm? Eu am 1.60 si am fost doar cu baieti micuti, pe la 1.65. Penisul era cam de 11 ...? (mai mult)
Cum poti sa iti dai seama dacă un om merita sa stea lângă tine? Am pățit în urma cu un an sa trec printr- o experienta ciudata ce mi- a rămas pe creier și de care nu pot sa scap.Este vorb de soțul...? (mai mult)
Bună dimineața. Am o problema. La lucru șeful meu îmi pune tot felul de poreclele enervante de exemplu, babilonia și jancarlo și vasali de la Vasile și pe mine ma cheamă Andrei și tot felul...? (mai mult)
Ce ati crede daca prietenul vostru iubit se uita din cand in cand la tipe care fac videochat? Care e partea buna si cea rea? Mi se par dragute fetele la care se uita dar na :)) sunt cam goale uneori.
Mama mea este contra la tot ce fac, am impresia că are chiar probleme mintale, am 27 ani sunt un om normal, i- am spus că mi am schimbat jobul, unul foarte ok și mai aproape de casa, pentru ea a...? (mai mult)
Pentru barbatii care au fost inselati - ce semne dadea femeia, cum ca v-ar insela? Ce se schimbase?
Bună TPU! Dacă un barbat căsătorit care e timid și liniștit, în cazul în care se confrunta cu o problema când iese cu soția, ea poate sa îi i- a apărarea și sa intervină? Vă...? (mai mult)
Buna. Oare e normal sa ma deranjeze faptul ca iubita mea se imbraca mai mult in bluze cu buricul gol? Am vazut ca garderoba ei cam doar pe asta se bazeaza... vreau sa stiu daca e normal sa ma deranjeze...? (mai mult)
Bună! După o relație de jumătate de an vi se pare normal sa se ajunga la mai mult? Adică la atingeri în zonele intime si să vă vedeți reciproc naked? Si peste cât timp vi se pare normal să...? (mai mult)
Salutare TPU. Am o relație de 4 luni, la început îmi oferea destulă atenție în timp a început să fie mai altfel, mai indiferenta puțin. Și mă doare acest lucru, probabil o sufoc cu atenția...? (mai mult)
Salutare! Am vorbit cu o fată timp de 10 luni și acum două săptămâni am avut parte de următoarea întâmplare: După o seară de când ne- am văzut ultima dată am primit de la o suma de bani ...? (mai mult)
Mai sunt pe aici persoane cu copii mici? Va scriu pentru ca în alte părți am primit doar acuze, poate se va întâmpla și aici dar simt ca sunt la capătul puterilor. Am un copil mic de câteva luni...? (mai mult)
Este normal sa dramatizezi atata din cauza ca nu s- au dus bine materiile fecale din toaletă, chiar daca ai tras apa si a mai ramas putin? Pana la urma ce vina am eu ca nu s- a dus? Mereu cand se intamplaa...? (mai mult)
Îmi e rușine de vârsta pe care o am, îmi detest ziua de naștere, îmi disprețuiesc toate zilele pe care le- am avut, îmi pare rău pentru că sunt. Pentru că sunt singur și nu reușesc să ...? (mai mult)
Ce parere aveti voi despre atasamentul in relatii? Exista iubire fara atasament?
Bună ziua, de curând la muncă a venit o doamnă, mai matură, care vorbim ne înțelegem bine, dar am început să cam țin la ea. Adică vorbim des, am atins- o și din greșeală în mașină,...? (mai mult)
Stau cu bunica si mama in casa. Mereu ma cert cu ele din orice prostii. Mama il aduce aproape in fiecare zi pe iubitul ei in camera la noi și sincer nu mai suport, eu de fiecare data trebuie sa ma duc...? (mai mult)
Buna TPU, mă confrunt cu o problema. Din păcate am fost exmatriculata de la facultate deoarece nu mi- am luat examenele. Întrebarea este cum le spun părinților? Sunt destul de duri. M- au susținut...? (mai mult)
Salut TPU! E normal sa ma afecteze amintirile ultimelor relatii pe care le- am avut? Mai ales cand imi vad fosta pe undeva sau imi spune cineva de ea? Care este cheia fericirii si gasirii din nou a unei...? (mai mult)
Buna. Am si eu o problema. Am o relatie de 4 ani si de curand, mai exact o saptamana prietena mea s- a mutat la mine. Ne doream amandoi atat de mult asta dar acum ca asta s- a intamplat, eu ma simt ciudat....? (mai mult)
Buna, as vrea sa ma ajutati cu un sfat. Am 22 de ani si am o singura prietena cu care vorbesc mai mult, restul sunt doar colege. Eu imi doresc sa ies, nu- mi place sa stau in casa, dar prietena mea...? (mai mult)
Cum îmi pot găsi tatăl dispărut de 17 ani? Știu din sursă sigură că locuiește în Spania, îi știu și numele, dar mai mult de atât nu. El nu e român, nici spaniol, dar locuiește acolo...? (mai mult)
Credeti ca va tine relatia care este construită pe suferinta unei alte persoane ( a treia)? Am auzit că o să aibă un copil, a inselat-o cu mine, eu nici nu știam.
Copii nașilor se pot căsători cu cei a finilor? Și ce grad ar veni?
Buna TPU! Am implinit 18 ani pe data de 1 octombrie. Ideea este ca ma gandesc sa plec de acasa deoarece nu pot sa fac absolut nimic. Ca sa ma intelegeti parintii mei nu sunt de acord sa ajung acasa mai...? (mai mult)
Vi se pare normal, într- o relație la distanță, totuși să nu comunici prin apeluri etc? Practic nu am mai avut o discuție, un moment, de o lună doar că "nu a putut veni la mine". At this point,...? (mai mult)
Bună tuturor. Sunt împreună cu un băiat din București, eu sunt din Severin. Eu am 18 ani, el 24.Problema este că este că este cam prea posesiv, m- a pus să îmi instalez o aplicație cu gps,...? (mai mult)
Începusem să vorbesc cu o tipă zilele trecute.nu arata rău deloc ne placem reciproc.doar că mereu intervine acea problemă (fosta).deși nu mai am legătura cu ea mă simt aiurea de parcă aș tradao....? (mai mult)
Daca am 16 ani si sunt cu o fata de 13 ani (intre noi e diferenta de 2 ani si 7 luni), si vrem sa plecam ca parinti nu sunt de acord si suntem dati disparuti, pot pati ceva pe cale legala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?