Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Eu sunt foarte dezechilibrata emoţional pentru ca dupa naşterea gemenilor am fost in depresie postnatala gemeni au 6 luni la început soţul meu mă înţelegea dar acum nu înţelege ca eu înca ma ...? (mai mult)
Eu și soțul meu ne iubim foarte mult doar ca părinți mei au o problema cu el ca e țigan eu sunt majora am 24 de ani nu mai e treaba lor ce fac eu cu viața mea sunt căsătorită cu el legal ne am...? (mai mult)
Buna azi am avut o cearta cu mama am 17 ani mama m- a dus la ginecolog şi acolo s- a vazut ca am himenul rupt şi mama zice sa îi zic cu ce baiat am facut dragoste dar nu am facut cu nimeni.Cum sa o ...? (mai mult)
Salut. Eu(19M) si ea(17F) suntem intr o relatie de aproape 2 ani. Inainte sa raspundenti sa stiti ca fata asta e ft pretioasa, e wife material intr o generatie in care se gasesc greu, ma pot numi norocos....? (mai mult)
Nu știu cum sa zic eu m- am îndrăgostit de o singura fata și practic încă o am în minte dar am încercat sa o uit și am încercat sa cunosc o alta fata ne am împrietenit nu a fost nimic între...? (mai mult)
Bună, cum ii spui unui bărbat care vrea sa te cunoască ca ai un copil? Nu știu cum sa procedez?
Salut, de 2 luni de zile sunt despărțit de fosta mea prietena, ea îmi urmărește poveștile de pe Facebook și nu știu de ce, ținând cont că nu mă vede mai mult de un prieten zice ea. Nu m-...? (mai mult)
Salut. Am si eu o întrebare. Sunt intr- o relatie cu o femeie pe care o iubesc mult. Ne dorim foarte mult sa fie ceva serios si pe termen lung. Ea are o fetiță de 7 ani. Eu, neavand copiii, nu prea...? (mai mult)
Tatăl copilului meu vine des să își vadă copilul. El vrea să ne împăcam eu nu vreau sa îl iert pentru ca nu mai vreau ca cel mic sa crească în certuri și scandaluri, însa el nu înțelege...? (mai mult)
Eu nu prea mă mai înțeleg așa bine cu părinții mei, de asta m- am gândit să mă mut la iubitul meu dar ei nu sunt de acord cu asta. Tata este și violent fizic cu mine, am 17 ani. Care e cel ...? (mai mult)
Salutare, vin cu următoarea problemă, vorbesc cu o fată de 10- 15 zile, și pe la început de- abia îmi răspundea la mesaje, adică după 20 min 1h, 2. M- am văzut cu ea a decurs totul OK,...? (mai mult)
Unde v-ati cunoscut actuala iubita sau actualul iubit?
Sotul meu ştie ca sunt însărcinată cu alt barbat pentru ca eu si cu el am vrut sa divorţăm şi atunci eu mi- am facut alta relatie, dar ne- am împăcat. A zis ca va recunoaste el copilul însa ...? (mai mult)
Am 17 ani, am şi o sora, ea are 20 de ani. Mama nu se prea înţelege cu ea şi nu înteleg de ce pentru ca si ea e fata ei.Cum sa o fac pe mama sa o iubeasca şi pe ea?
Buna, am si eu o problema care ma macina de ceva timp. Am observat faptul ca am fost putin neglijat de tatal meu pe partea emotionala, financiar nu ma pot plange deoarece am avut haine noi si bani de...? (mai mult)
Eu sunt genul de mama care îi place să își răsfețe copilul am un băiat care are 3 ani și îl răsfăț des acum sunt iar însărcinată tatăl lui soțul meu comentează și spune ca nu e bine ...? (mai mult)
Sotul meu are o fetiță din alta casnicie fata are 2 ani e atasata de mine dar când pleaca sotul meu undeva ea pange si zice, , vreau la tati, , eu o iubesc ca pe propriul meu copil.Cum sa o fac sa ...? (mai mult)
Cum pot sa imi fac un afis
Eu și soțul meu am fost puși nași la nunta unor prieteni comuni încă beau dat timp să ne gândim dacă acceptam sau nu au zis ca ne pun pe noi pentru ca suntem căsătoriți.Ce ar trebui sa facem...? (mai mult)
Soțul meu ia decizi singur de la un timp i- am zis ca trebuie să luăm deciziile împreună dar el le ia mereu singur și nu îmi convine asta eu ci el avem și o fata are un an.Ce sa fac sa ma înțeleagă...? (mai mult)
Eu sunt însărcinată i- am zis parinţilor mei de sarcina şi ei sunt fericiţi ca vor avea un nepot sau o nepoata şi eu şi sotul meu ne dorim un bebe foarte mult abia aştept să îl cunosc pe bebe...? (mai mult)
Când am rămas însărcinată aveam 17 ani acum am 21 de ani băiețelul meu are 5 ani eu pe el îl iubesc foarte mult sunt în proces de divorț cu tatăl lui stau la părinți mei dar ei încă zic ...? (mai mult)
Am adoptat un copil băiețelul are un an eu și soțul meu îl iubim mult dar majoritatea oamenilor și vecini și părinții noștri se baga în lucrul asta și îmi zic de ce am adoptat dacă eu pot...? (mai mult)
Sunt căsătorită cu soțul meu de câțiva ani am plecat la el din cauza părinților mei când aveam 17 ani când am făcut 18 ani neam căsătorit cu acte acum am un bebe el are 5 luni împlinite r,...? (mai mult)
Părinți mei tot îmi zudeca relația pe care o am cu iubitul meu am cu el și o fată cea mica are abia o luna face 2 luni peste câteva săptămâni iubitul meu e plecat la munca în străinătate ...? (mai mult)
Gemeni mei au 6 luni sotul meu mai vrea sa facem un copil dar gemeni sunt foarte mici şi eu de asta nu prea mai vreau un copil.Ce sa fac în legătură cu sotul meu în situaţia asta? Cum sa îl fac ...? (mai mult)
Am 17 ani eu cu mama nu ne înţelegem prea bine din cauza actualului ei soţ eu o mai supar pe mama dar ea tot mă iubeste. Ştiţi un mod prin care sa ma înţeleg cu mama mai bine?
Prin ce lasi cel mai usor impresia oamenilor care nu te cunosc si te judeca doar dupa aparentele vizuale, fara nici macar sa te fi auzind comunicand, ca esti doar un simplu om prost, neimportant si...? (mai mult)
Salut TPU, pun și eu o întrebare mai delicata în legătură cu logodnica mea, de la un timp am inceput sa ne răcim față unul de altul. Noi stam într- un oraș iar ea e de la țară, când am ...? (mai mult)
Bună, sunt într- o relație de 3 ani de zile, totul era atât de frumos, simțeam ca îl iubesc mai mult ca pe mine iar de o lună de zile dintr- o dată de pe o zi pe alta zici ca a dispărut toată...? (mai mult)
Bună, sunt într- o relație de trei ani de zile, simțeam ca îl iubesc atâta de mult, mai mult ca pe mine, nu îmi vedeam viața fără el și dintr- o dată de pe o zii pe alta zici ca a dispărut...? (mai mult)
Am adoptat un copil acum un anm el avea 2 luni când l- am adoptat, eu îl iubesc ca pe propriul meu copil, însă cei din familie ne zic sa facem si un copil biologic.Credeți ca e ok sa fac alt copil...? (mai mult)
Salut, am și eu o problemă, am o relație de o lună cu fata respectivă, și ne- am văzut doar odată, și părea să fie ceva serios între noi, dar a apărut fostul ei, care îmi spusese că l- a...? (mai mult)
Iubitul meu m-a înșelat, am mai zis asta de multe ori. Mama lui spune ca e vina mea și ca el nu are nici o vina, ma face sa ma simt vinovata. Ce sa fac sa nu ma mai simt vinovata pentru asta?
Îmi doresc o pauza de la căsnicie, eu și soțul meu nu prea ne mai înțelegem așa cum ar trebui, între noi 2 sunt certuri aproape în fiecare zi. Vreau sa fim din nou ca la început.Care e modul...? (mai mult)
Acum un an eu și soțul meu am adoptat un copil, băiatul are acum un an noi îl iubim ca pe propriul nostru copil. Ne- am dori ca și părinții noștri să îl accepte pe cel mic pentru ca este un ...? (mai mult)
Salut, are ceva daca am comandat un aranjament floral in cutie in forma de inima cu 24 de fire? Vreau sa ii fac cadou mamei mele de ziua ei, dar cineva mi- a spus ca 24 sunt doar pentru morti, sunt ...? (mai mult)
Aș dori să trimit un mesaj unei persoane, dar îmi e frica să nu mă deteste, aș dori un ajutor să trimită mesajul meu ( e unul drăguț) și după sa blocheze acea persoana...
îmi spuneți și mie o poreclă pentru un băiat care se supără/enerveaza imediat?
Buna. Vreau și eu să vă zic ceva. Fac aproape 20 de ani la anul in 2025 și vreau și eu niște sfaturi că mă simt blocată rău de tot în legătură cu tot. Anul trecut am terminat liceul, iar ...? (mai mult)
Eu cu logodnicul meu vrem sa ne căsătorim. Eu am 22 de ani el are 26 de ani, noi ne iubim însă eu nu ma simt pregătită de căsătorie, suntem de 3 ani împreună. Ce sa fac în legătură cu...? (mai mult)
Eu cu soțul meu avem 2 copii băiatul de un an jumate și fata de 7 luni noi de ceva timp ne certam avem mereu motive de cearta nu imi place sa ne certam noi ne impacam după fiecare cearta ne certam ...? (mai mult)
Am 7 copii, eu și soțul meu îi iubim mult. Eu petrec mereu timpul cu ei îi iubesc foarte mult, dar și părinții noștri zic ca sunt prea mult. Am rugat- o pe mama sa stea puțin cu cel mic și ...? (mai mult)
Am adoptat un copil acum un an, un băiat, el avea 2 luni. Eu și soțul meu îl iubim mult, băiatul după ce l- am adoptat a fost și bolnav, a avut infecție la plămâni și am stat cu el 2 săptămâni...? (mai mult)
Am 16 ani, locuiesc cu mama și cu tatăl meu vitreg. De ceva timp am certuri destul de dese cu mama, tatăl meu vitreg îi spune sa nu ma mai certe și mama nu înțelege.Ce sa fac în situația cu ...? (mai mult)
Bună, ce credeți despre bărbații iresponsabili care fug de copiii lor? Sunt în situația asta, eu 28, el 23, am rămas însărcinată și a dat bir cu fugiții, nu a recunoscut nici fetița,...? (mai mult)
Simt că sunt într- un punct al vieții mele în care doar supraviețuiesc și nu am de ce să mă bucur, poate doar pentru că m- am trezit și azi. Simt că sunt într- o prăpastie din care nu mă...? (mai mult)
De vreo câteva zile,cred că am probleme de tulburare personalitate antisocială(TPA).Nu știu dacă este sau nu adevărat, și nu vreau să merg la psihoterapeut.Mi-e frică.Ce să fac?
Eu și iubitul meu ne certam de ceva timp mai des ca de obicei pentru ca el face doar ce vrea el și nu asculta și de părerile mele și de decizile mele.Cum să îl fac sa asculte și de mine și sa ...? (mai mult)
Hei, TPU... vreau sa devin cetatean roman desi m- am nascut in tara, care este formalitatea? - nici ambasada sau consulatele nu- mi raspund la telefon sau e- Mails... - sunt 24 de "cereri de redobandire...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!