Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Eu şi sotul meu vrem să plecam întro vacanţă în alta ţara în luna de mierie însa el are dintr- o relaţie anterioară o fata. Fata are 2 ani nu avem cu cine să o lasam asa ca ne- am gandit sa...? (mai mult)
Soțul meu nu înțelege faptul că copiii ma epuizează dacă stau toată ziua cu ei. Am 3 copii, e foarte epuizant sa am grija de ei mereu, sunt obosita și uneori din cauza oboselii simt ca am senzația...? (mai mult)
Soțul meu zice ca doar părinții lui au voie sa stea cu fetita noastră și ai mei nu, fata are un an, totuși e și nepoata părinților mei. El nu e de acord sa merg la ei pentru că zice ca le zic...? (mai mult)
Doar pentru faptul ca m- am împacat cu sotul meu dupa ce am fost despartiti si am vrut sa divortam iar eu mi- am facut o noua relatie in acel timp si sunt însărcinata din acea relaţie unii oameni ...? (mai mult)
Buna, eu am 17 ani, parinţii mei ma cearta cu nu o suport pe matusa mea, pe sora tatalui meu dar si ea se comporta urat cu mine. Pe sora mamei mele o suport si ma înţeleg super bine cu ea dar parinţii...? (mai mult)
Am și eu nevoie de prieteni și de socializare. Se oferă cineva să fie prieten/ă cu mine? Am 25 de ani și 0 viață socială, 0 prieteni. Nimeni nu vrea să vorbească cu mine. Credeți că cer marea...? (mai mult)
Salut, ce părere aveți voi de cei ce au borderline? Cum sunt ca oameni în perspectiva voastră, cei care poate ați cunoscut pe cineva cu această tulburare și ce sfaturi le-ați da?
Am lăsat și eu câteva ore fata la mama, fata are un an și când am ajuns acasă soțul meu a comentat ca de ce am lăsat- o la mama. Mama m- a rugat sa o las la ea pentru ca vrea sa petreacă timp...? (mai mult)
Bună, sunt de 3 ani căsătorită cu soțul meu, însa e o situație mai ciudata. Eu am 25 de ani iar el are 41 de ani, oamenii zic ca mi- am distrus viitorul și tinereția căsătorindu- mă cu el...? (mai mult)
Eu și soțul meu nu ne mai înțelegem așa bine așa că am decis împreună să luăm o pauza de la căsnicie. Eu sa ma mut o perioada la părinții mei iar el sa stea la el poate ne vom înțelege ...? (mai mult)
Mă simt epuizata stau non stop cu copiii am 3 copiii sunt destul de mici fata cea mare are 4 ani, băiatul 2 ani și 2 luni și fata cea mica 9 luni copiii sunt mici și de asta mă epuizează non stop...? (mai mult)
Nu mai suport faptul ca soacra mea se baga în relația mea cu soțul meu. Stam la ea dar stam temporar până renovam apartamentul, soțul meu îmi ia apararea în fața ei dar degeaba ea nu înțelege...? (mai mult)
Eu am 16 ani, nu mă prea înțeleg cu tata. El mă ceartă din orice, mama nu e așa, nu mă ceartă din orice. Am si un frate mai mare cu un an ca mine, el mă apară când tata mă ceartă chiar...? (mai mult)
Bună! De ce devine între foști o tachinare și un făcut în ciudă? El dacă mă vede pe undeva la el în zonă imediat apare, eu odată la ceva timp îl caut ca să nu mă uite …. multe altele...? (mai mult)
Am aflat ca sunt însărcinată, eu şi sotul ne- am dorit un copil, sunt fericita ca voi fi mama dar şi speriata pentru ca imi e teama ca nu voi fi o mama buna pentru bebeluş.Cum sa fiu o mamă bună...? (mai mult)
Am mai multa nevoie din partea soțului meu însa el mereu îmi zice ca e obosit de la munca și urla la mine. El lucrează 14 ore pe zi, mereu îmi da comenzi sa fac doar ce vrea el și mama lui i- a...? (mai mult)
M-am gândit să mă împac cu tatăl fetei mele. Sunt despărțită de el de câteva luni, eu am 19 ani, nu sunt sigura dacă să îi dau sau nu a2 șansă. Aveți niște sfaturi pentru mine?
Am 17 ani, îmi cam place de un coleg din liceu. Am încercat să îi spun că îmi place de el dar sunt cam timidă și de asta simt ca nu pot să îi zic.Cum îi pot zice că îl plac fără să fiu...? (mai mult)
Deși l- am iertat pe iubitul meu pentru faptul ca m- a înșelat nu pot trece peste asta. De câte ori vreau să am încredere în el simt că nu pot pentru că știu că el m- a înșelat.Chiar sunt ...? (mai mult)
Fata surorii sotului meu e la noi, are 3 ani. Soţul meu nu mă lasă să am eu grija de ea pentru ca zice ca sunt însărcinată, de asta are el grija de ea mai mult. De jucat ma mai joc cu ea dar vreau...? (mai mult)
Deşi mama şi tatal meu biologic sunt divorţaţi au decis împreună ca trebuie să merg la şcoala, eu fiind operată de chist la ovar şi înca am dureri de la operaţie. Doctori au zis de operaţie...? (mai mult)
Sotul meu are o fata cu fosta lui soție şi e la noi pentru ca mama ei a renunţat la ea, însa fosta soţie vine, , sa vada fata, , doar cu scopul să îl recucereasca pe el. Sotul a zis de multe ...? (mai mult)
Soțul meu s- a supărat pe mine pentru simplul fapt ca eu l- am rugat pe un coleg de munca să mă aducă acasă cu mașina de la serviciu, dar am făcut asta pentru că și soțul meu vorbește la munca...? (mai mult)
Am 18 ani, am o sora mai mica, eu nu mai locuiesc cu părinții mei pentru că m- am certat cu ei. Sora mea îmi zice că și cu ea părinții nostri se comporta destul de urât și o cearta mereu. Aș...? (mai mult)
Nu prea mă mai înțeleg cu soțul meu pentru ca sunt însărcinată. Eu îmi cam doresc să fac avort dat el nu prea e de acord cu asta. Da am greșit ca nu ne- am protejat dar totuși cred ca ar fi ...? (mai mult)
Sunt împreună de 6 ani cu iubitul meu, am 19 ani parinți lui m- au adoptat dar nu cu acte pentru că eu am fost la orfelinat. De ceva timp eu cu el nu prea ne mai înțelegem însa aș dori să mai...? (mai mult)
Am 2 bebeluși gemeni, au 6 luni, soţul meu e mai mult la muncă şi de asta nu prea sta cu gemenii. Mi- aş dori să stea şi el pentru ca totuşi e tatal lor.Cum să îl fac pe soțul meu să stea...? (mai mult)
Soțul meu era violent, acum face terapie pentru ca își dorește să se schimbe. M- am împăcat cu el, deja a dat semne că vrea să se schimbe, acum se comportă frumos cu mine. Avem și o fată...? (mai mult)
Eu sunt adoptata de parinţii mei adoptivi. Eu mă simt iubită de ei şi mă simt bine alaturi de ei, dar parinţii tatalui meu adoptiv nu m- au suportat niciodată pentru ca nu sunt fata biologica. ...? (mai mult)
Buna TPU, eu nu pot uita prima iubire, încă ma gândesc la ea chiar dacă sunt logodita și locuiesc împreună cu bărbatul meu și socrii mei. Off nu pot sa mi- o scot din cap, el m- a cautat acum...? (mai mult)
Fata mea are 6 ani, eu sunt divorțată de tatăl ei și acum sunt recăsătorită de un an cu actualul soț. El iubește fata ca pe propriul lui copil. A venit tatăl ei biologic să o vadă dar ea nu...? (mai mult)
Sora sotului meu are o fata de 3 ani, mereu când merg cu sotul în vizită la sora lui cea, mică vrea doar la mine şi se lipește de mine. E foarte ataşata de mine, când mă vede îmi zice, , tuşi...? (mai mult)
Eu am 19 ani, am 3 frați, o sora de 17 ani, un frate de 15 ani și cel mic are 6 ani. Eu o ajut pe mama cu ei și frații mai mari mă ajută la treburi și să am grijă de cel mic. Mama ne crește...? (mai mult)
Vi se pare normal ca un cuplu să isi petreaca timpul mai mult separati decat impreună? La modul că el nu e in strainatate sa fie relatie la distanta, nu, e doar o distanta de 20km. In ultima perioada...? (mai mult)
Eu și soțul meu ne- am gândit să mergem într- o mica vacanță amândoi pentru ca de când avem copiii nu ne- am mai relaxat. Am vorbit cu mama și o să stea ea cu ei dar copiii sunt foarte atașați...? (mai mult)
De când iubitul meu a plecat în alta țară la munca eu stau la părinții mei. Am mai zis faptul ca tata se cearta cu mine din orice și comentează la mine, eu am o fată care are doar 1 luna și ...? (mai mult)
Bună, am mai zis ca locuiesc la fostul meu iubit, am 24 de ani. M- am certat cu părinții mei și deși ne- am despărțit am rămas prieteni. Credeți în prietenie după o despărțire? Eu și cu...? (mai mult)
Sunt de 8 ani căsătorită cu soțul meu, el are un nou loc de munca și cel mai bine se înțelege cu o colega, cam foarte bine și știe ca eu sunt destul de geloasa dar nu- l interesează așa că...? (mai mult)
Socrii mei mereu se cearta cu mine și îmi spun mereu ca nu am nici un drept să i zic soțului meu dacă sunt de acord cu deciziile lui ei nu mau suportat de la începutul relației noastre pentru ca...? (mai mult)
Sora mea a ieșit în weekend cu soțul ei ea are și un bebe de 6 luni la lăsat la mine și la mama până luni eu stau la mama deși am 27 de ani și sunt însărcinată faza e că și eu și mama ...? (mai mult)
Am 17 ani eu locuiesc momentan la unchiul meu ( fratele mamei mele) mama a decedat am stat la bunici mei( părinți mamei)doar ca ei au mers câteva zile la cealaltă casa la casa im care am stat eu cu...? (mai mult)
Fratele meu și soțul meu se cearta aproape mereu unul cu altul când merg la părinți mei nu au o relație asa bună de cumnați nu îmi place să îi văd că se cearta mereu.Cum să îi fac să nu...? (mai mult)
Băiețelul meu are 3 ani eu sunt din nou însărcinată însărcinată îmi e frica că după ce voi naște îmi e frica ca se va simți neglijat pentru ca bebe va avea nevoie de mai multa atenție și...? (mai mult)
Eu şi sotul meu am fost rugaţi de niște prieteni de familie daca dorim să fim naşi la nunta lor vreau să va întreb.De ce naşi trebuie să fie căsatoriţi? Pot fi naşi şi necasatoriţi?
Gemeni mei au 6 luni eu am momente când stau foarte mult lipita de ei îi iubesc foarte mult doar ca unele persoane din familie îmi zic ca nu e sanatos pentru copiii sa stau cu ei în braţe tot timpul...? (mai mult)
Bună, o relație in care fata are 24 și băiatul 19 si el are un copil, vârstă este o mare diferență? Nu am observat semne de imaturitate la el, iar eu am avut până acum doar 1 relație de 6 ...? (mai mult)
Eu și soțului meu avem 7 copiii noi suntem ca relige baptista și am zis că vom face câți copiii ne va da Dumnezeu copiii au vârste cel mai mare 6 ani și cel mai mic un an toți sunt făcuți la...? (mai mult)
Soțului meu de la un timp nu îi mai convine aproape nimic se cearta cu mine mereu el lucrează 14 ore pe zi e obosit de la munca într- un fel îl înțeleg dar totuși nu mi se pare normal sa se comporte...? (mai mult)
Sotul meu are o fata de 2 ani din fosta relatie mama fetei a renunţat la ea asa ca a ramas la el custodia completa a fetei e la el dupa ce a renunţat la ea mama biologică a fetei nu a venit niciodata...? (mai mult)
Mi aș dori mai multă atenție uneori din partea soțului meu el îmi da atenție dar vreau mai multa atenție din partea lui pentru ca oricum acum sta acasă pentru ca a fost operat de ruptura de ligament...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?