Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
Salut, unchiul meu are o relatie de mai bine de 5 ani de zile dar nu este casatorit. Partenera lui imi vine matusa sau e doar contextul de matusa. Suntem sau nu rude?????
Bună! Fiica surorii bunicii mele din partea mamei, adică mătușa mea, a fost căsătorită acum 20 de ani cu tatăl iubitului meu. În acest caz, eu cu iubitului meu suntem rude?
Mama și bunica mă obligă să mă spăl o data pe saptamana, atat pe cap cat si pe corp. Vi se pare normal așa ceva, ca mie nu, m- am saturat de chestia asta. Stau in casa cu amandoua, dar nu suntem...? (mai mult)
Iti place o fata.Te duci la ea, te prezinți si ii spui direct ca o placi. O sa pari ciudat? Sau?
Bună TPU! Diferența de vârstă e o problemă așa mare pentru o relație? Să punem un caz: el 21, ea 33. Mulțumesc!
Buna Ziua TPU! De ce femeia si barbatul impreuna se alinta cu cuvinte diminutive daca sunt impreuna sau in loc sa isi strige pe nume isi striga diferite cuvinte dragute? Mi se pare ciudat, nu inteleg. ...? (mai mult)
Cred ca mama mea imi spioneaza telefonul. Stiu ca poti instala aplicatii de spionaj pe telefonul persoanei pe care doresti sa o spionezi. Voiam sa stiu daca exista si alte metode de spionaj fara sa instalezi...? (mai mult)
Buna ziua, Am si eu o nelamurire privind relatia, situatia sta in felul urmator: Fratele meu tocmai s- a insurat cu o fata, iar cumnata mea are o verisoara primara care aparent am dezvoltat o relatie...? (mai mult)
Buna colegi TPU, Ce rude sunt "finii"? Ce inseamna sa ai fini? Si pe langa aceasta, as vrea sa va redau o discutie online pe care am descoperit- o la o poza, si pe care, va rog sa mi- o explicati...? (mai mult)
Salut TPU. Am o problema care are legătură cu familia iubitei mele. Bun deci eu am fost chemat la iubita mea acasă..acolo erau și părinții iubitei mele. Dintr- o data s- a ars becul și m- ...? (mai mult)
Va salut, m- a rugat un prieten sa adresez o întrebare, a avut o relație de 10 ani cu o fata, și sau divorțat, aceștia au 35 de ani, el vrea sa se împace, dar doamna vrea sa stea mai mult cu ...? (mai mult)
Salut! Femeile sunt atrase de barbati cu masini Landrover sau Jeep?
Salutare TPU, poate sunt si părinți pe aici ce ma poate ajuta cu niște sfaturi cum sa adorm un nou născut de 2 săptămâni pentru ca am epuizat toate variantele. Am încercat în brațe, legănat,...? (mai mult)
Hei. Am o intrebare si rog mistocarii sa se abtina. Unchiul meu (dupa mama) a cununat un cuplu acum vreo 10 ani. Femeia respectiva are un copil dintr o alta casatorie. Eu vreau sa stiu ce imi vine mie...? (mai mult)
Am cunoscut un băiat la o petrecere acum două luni.In momentul ăla nu mă gândeam să îl cunosc sau ceva dar după câteva zile am inceput sa mă gândesc la el.Credeti că ar fi bine să îi dau ...? (mai mult)
Bună TPU, acum un an am fost împreună cu un băiat dar ne- am despărțit după o lună de relație din cauza mea, l- am mințit și rănit.Recent am început să am iar sentimente pentru el și regret...? (mai mult)
Bună. Am un frate care este bolnav psihic. A fost internat de 2 ori la spital iar în prezent este la a 3a internare. Ultimele 2 internări au fost de 2 săptămâni fiecare. Nimic nu s- a îmbunătățit....? (mai mult)
Intrebare pentru femeile singure. Ce parere aveti despre un barbat singuratic? Alminteri sociabil in grupuri si cum se spune, "cu tupeu". Din cauza cursului vietii nu a putut pastra prietenii, deci...? (mai mult)
Mamici cum v-ati dat seama ca ati ramas din nou însărcinate dacă nu v-a venit incă menstruatia de la prima naștere?
Eu zic că singurătatea uneori e mai grea ca boala.Cineva de acord?
Bună seara TPU, ma confrunt cu o problema care cred ca majoritatea fetelor de vârsta mea se confrunta, mi- am făcut relație de 3 luni și ne intelegem foaaarte bine, noi doi ieșim în fiecare zi...? (mai mult)
Buna, am rămas parca cu o frică de a mai face vreo relație după ce am pățit aici, cum să trec peste asta?
Salut, sunt gravidă la 16 ani, iubitul meu are 19, amândoi mergem la muncă și avem bani pentru a crește această minune de- la Dumnezeu, pot naște fără ca părinții mei să știe și să...? (mai mult)
Bună, aș vrea să știu dacă ați mai trecut prin asta și cum ați interpretat. Mă aflu într- o relație de un an și opt luni, iar atunci când ieșim la grătar, petrecere sau alte evenimente,...? (mai mult)
Mai se gasesc in ziua de azi fete mai cuminti? Ca vreau sa imi fac si eu o iubita, si din ce vad majoritatea fetelor sunt foarte fițoase, umbla de la un baiat la altul etc., iar fetele cuminti au cam...? (mai mult)
Bună, am nevoie să vorbesc cu cineva, nu mă simt okay deloc, am stări ciudate, mă bufnește plânsul, va rog.
Salut, de la o vreme fratimiu face foarte multe probleme la scoala, rade in ore face prostii, are 10 ani. Nici doamna invatatoare nu- l mai suporta a si vrut sa- l dea afara din clasa. Vreau sa stiu...? (mai mult)
Salut, îmi tot caut o relație stabilă, dar tipele pe care le cunosc sunt de cele mai multe ori concentrate doar pe distracție, ce aș putea să fac?
Salutare, Nu voiam sa fac aceasta postare dar am fost inspirat de altcineva care nu a primit raspunsuri satisfacatoare, so here it goes... Am iesit de ceva timp dintr- o relatie cu o tipa in care...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru barbati. De ce sa tratezi femeile cu maxim respect si sa te comporti dragut cu ele(sa le tii rochia cand e lunga, sa le deschizi usile, sa le asculti atunci cand vor sa se...? (mai mult)
Ajutor, parintii mei sunt adventisti si imi interzic orice contact sexual pana la casatorie iar eu mi- am dat- o acum cateva zile cu prietenul meu secret de la tara si ma simt foarte vinovata.Sa vorbesc...? (mai mult)
Bună seara, știe cineva unde pot cunoaște tipe? Îmi doresc o relație serioasă și nu ajung decât să cunosc femei cu alte scopuri, idealuri, inevitabil nu duce nicăieri interacțiunea cu acestea....? (mai mult)
Buna, am un iubit pocait, eu m- as pocai pentru el dar suntem intr- o relatie la distanta, ne vedem o data sau de mai multe ori pe an dar asta este temporar (un an jumate). Eu locuiesc in strainatate...? (mai mult)
Situatia se prezinta cam asa: Anul trecut prin noiembrie am cunoscut o fata. Am fost impreuna sa zic asa, nu chiar o relatie oficiala din anumite considerente, totul s- a incheiat prin aprilie. Ideea...? (mai mult)
Bună ziua! Mă numesc Toni, am 20 de ani și am o iubită mai mare cu 10 ani ca mine. Simt că de la un timp încoace și- a pierdut interesul pentru mine. Simt o distanțare între noi doi, nu mă ...? (mai mult)
Bună ziua! Dacă un băiat ejaculează și apoi se șterge bine cu șervețele, există posibilitatea să rămână așa zisa sperma pe capul penisului, nu în uretra, ci pe exterior, pe cap? Chiar...? (mai mult)
Salut, de cateva luni eu sunt plecat si am inceput sa vorbesc cu o fata si sa ne apropiem din ce in ce mai mult..Ramasese sa ne intanlim cand ajung acasa. Am petrecut nopti intregi la telefon zi de zi.dar...? (mai mult)
Ce părere aveți credeți in " să îți nu îți clădești niciodată fericirea pe nefericire altuia?
Buna TPU, vin cu o întrebare...fratele meu si sotul meu s- au certat si de la ceartă s- a ajuns la bătaie, stam in aceeasi curte cu case separate, menționez si faptul ca fratele meu e mai mereu pe...? (mai mult)
Îmi place mult de cineva și aș vrea să le spun părinților mei despre asta, dar ori de câte ori vreau să le spun, mereu îmi reproșează că studiile sunt pe primul loc și că nu e cazul să...? (mai mult)
Credeți ca exista atașament dupa o despărțire in care relația a durat 2-3 luni? sau sunt doar baliverne? baietii simt lipsa fostei mai mult sau invers?
Bună ma Numesc Beatrice, si imi caut sora ca a fost adoptata la 3 luni din spital. Sa născut în data de 22.06. 1999 Numele ei era Rus Sabina. Sa nascut in Cluj- Napoca la spitalul Dominic Stanca. Imi...? (mai mult)
Buna Din ce cauza tatal la un baiat se uita la o fata asa tinta spre ea si ea a vazut ca ii putin tacut si suparat si cu greu a salutat pe ea oare din cauza Va rog frms fara juecat Cei care nu convine ...? (mai mult)
Buna, locuiesc intr- o familie foarte toxica, toata ziua certuri, Numa eu sunt de vina pentru tot, sunt comparat cu altii copii, maicamea e foarte narcisista si ar face orice sa ma faca sa ma simt rau ...? (mai mult)
Salutare TPU, am o problema, simt ca totii colegii de clasa ma resping si ma dau la o parte, simt o dorinta de a ma izola singur, de ce toti colegii mei de clasa si elevii ma resping si fac misto de...? (mai mult)
Cum sa îmi fac curaj sa vb cu o fata pe care nu o cunosc fata in fata pe strada? Mentionez ca zic mereu"Gata acum trebuie sa vb cu ea", dar cand vreau sa intru in vb cu ea ceva ma retine si numai zic...? (mai mult)
La începutul anului am avut o relație de vreo 2 luni jumate și băiatul cu care am fost împreună mi- a zis exact cuvintele astea "Nu am chef de tine acum" și m- a durut și încă mă doare ce a ...? (mai mult)
Buna seara TPU, am o intrebare de 10 seara, Ce sunt copiii nasilor tai pentru tine daca nu e cu grad de rudenie? Dau funda, Multumesc!
Buna, am o problemă cu un vecin de deasupra, noi stăm la bloc, dansul da televizorul foarte tare si muzica la maxim, este un om foarte galagios. Am sunat la Politie de 2 ori i- a dat amenda dar...? (mai mult)
Salut. Vreau si eu cateva idei de locuri in Ploiesti (precum un parc/o cafenea /un local/restaurant) care sa fie frumoase si mai linistite, mai intime. Un loc bun unde sa poti citi o carte, sa petreci...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.