Salut. Vreau si eu cateva idei de locuri in Ploiesti (precum un parc/o cafenea /un local/restaurant) care sa fie frumoase si mai linistite, mai intime. Un loc bun unde sa poti citi o carte, sa petreci...? (mai mult)
Buna, nu stiu cum as putea sa- mi gasesc o prietena(iubita)ca nu mai rezist psihic fara cineva langa mine care sa fie tot timpul langa mine si sa- mi ofere afectiune, pur si simplu sa contez si eu pentru...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problema, in autobuz este un nebun care se tot ia de mine si imi face avansuri. Cum ii pot spune sa se opreasca? Imi este frica. Va multumesc!
Bună tuturor, sunt cu un băiat de 25 de ani care are un trecut cam urât, a băut, a fumat ilegale, a făcut foarte multe tâmpenii. Din vina acelor substanțe s- a terminat, sunt cu el de 8 luni,...? (mai mult)
Bună TPU, am o întrebare pentru voi, cum faceți să vă suportați sora sau frații mai mari? Ma refer la faptul acela când încearcă să te enerveze
Am 18 ani si situatia mea de acasa este abuziva.Parintii mei nu ar trebui sa aiba dreptul de a avea copii. Urlete, amenintari, lovituri, distrugere de obiecte sunt la ordinea zilei. Eu vreau sa ma mut...? (mai mult)
Mi-e frica de părinți. ce fac
Buna ziua! cer părerea voastră în legătură cu situația mea. Cam dificila..Eu nu locuiesc la adresa din buletin, stau la iubitul meu. Mama mea muncește în Anglia cu actualul soț și îmi trimite...? (mai mult)
Bună TPU as dori și eu o relatie seriosa cum sa imi fac una?
De ce mă simt foarte cringe/incomodă cand vorbesc sau am relații cu persoane mai tinere decât mine și tot timpul vreau să am o relație cu un bărbat cu 1 sau maxim 2 ani mai mare decât mine? Am...? (mai mult)
Am și eu o curiozitate... să zicem că avem un cuplu și s- au despărțit pentru că relația lor a ajuns să fie foarte toxică, dar ambele părți au greșit în acea relație și unul a decis sa...? (mai mult)
Va rog din inima ajutați- ma cu niște sfaturi…. plac o fata extrem extrem extrem de mult din clasa mea, eu nu vad alte fete, decât pe ea, dar ea mi- a spus ca are iubit, ce pot eu sa fac in situația...? (mai mult)
Iubitul care promite multe dar nu oferă nimic.Mai sunt fete care nu primesc nici o amărâtă de floare in ziua de azi? Așa îi educă mamele lor să nu ofere unele chestii sau nu vor să investească...? (mai mult)
Salut, am o problema care e legata de părinții mei. Bun deci sa încep. •De când eram mic... tatal meu era un om de milioane și foarte, foarte de treabă, dar după ce mama lui a murit ...? (mai mult)
Buna. Cum sa o conving pe mama mea sa imi dea 2.500 lei ca sa pot comanda acest laptop https://www.emag.ro/laptop- asus- vivobook- 15- a1500ea- cu- procesor- intelr- coretm- i5- 1135g7- pana- la- 4- 20-...? (mai mult)
Buna, am o mică întrebare legată de gelozia la bărbați! Sunt împreuna cu iubitul meu de aproape 3 ani, totul ne merge bine, ne- am logodit vara aceasta dar el este foarte gelos. In fiecare seara...? (mai mult)
Bună tuturor, am și eu o nelămurire! Sunt căsătorit cu soția mea de 12 ani, anul trecut am aflat că ea are fantezii sexuale cu un alt bărbat și cu mine și atunci am căzut de comun acord să...? (mai mult)
Bună, mă numesc Monica.Am 21 de ani și am o fetiță de 2 ani, sunt împreună cu soțul de 5 ani, de când am rămas gravidă a început sa se poarte urât cu mine, după ce am născut și mai rău...? (mai mult)
Hei, astăzi am vazut in telefonul iubitului meu cu care sunt impreuna de 2 ani jumătate, in mesaje, un cod de confirmare pentru aplicația tinder. Aplicația nu mai era in telefon așa ca l- am întrebat...? (mai mult)
Salut, probabil nu va fi o întrebare aici! Vreau să vorbesc cu cineva atât de mult, dar nici nu am cu cine. Uneori ma întreb, poate nu m- am născut in perioada care trebuie, poate societatea ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, am 15 ani sunt în clasa a 9A iar părinții mei nu vor să mai mă lase la liceu,însă eu vreau să merg, poate lua această decizie fără acordul meu?
Deci dacă ieri l- am revăzut pe tata după 13 ani de lipsă și el mi- o zis că mă va suna, dar eu am feel- ul că nu va mai suna, e ok să- l sun eu și să- l caut eu? Mai sunt pe aici fete care...? (mai mult)
Buna. Help me, stau cu sotul si cei doi copii (o fata de 5 ani jumate si un baietel de o luna jumate) in casa parintilor cu ambii parinti. Doar ca "tata" nu e "tata", e alcoolic, bea incontinuu, face...? (mai mult)
Bunaa..pana ajung la doctor ași dori o parere..am avut contact neprotejat pe 15 aug imediat dupa menstruatie ..ciclul meu e de 28 de zile. Pe 6 septembrie mi- a venit menstruatia, numai ca putin diferita...? (mai mult)
Am fost amenințat cu politia, ce fac?
Buna! Împreuna cu iubitul meu am decis sa ne construim o casa. Construcția are jos un garaj și o bucătărie iar sus restul camerelor. Bucătăria de jos va fi folosită și de către soacra mea, iar...? (mai mult)
Oare de ce oricât ai încerca, mai rău se întâmplă cu tine iar cei din jurul tău și mai rău îți fac prin critica lor?
Buna, TPU! Am o intrebare care imi sta pe suflet si nu am cu cine sa comunic, sunt o persoana linistita, iar prietenii pe care ii am ma injura zilnic si ma batjocoresc! Vreau sa va intreb daca este ...? (mai mult)
Buna,Daca iubitul iti zice nu o sa gasesti altul ca mine,o sa regreti daca ma parasesti, etc, e un fel de narcisist? :d
Voi cum va exprimati iubirea fata de persoanele care v- au ajutat si va sunt dragi? Eu o sa impartasesc cu voi un desert, reteta proprie: biscuiti prajiti :D - iei tigaia, pui putin ulei, presari...? (mai mult)
Buna TPU am si eu o poveste cu o fata v- o zic acum in 2021 am cunoscut o fata atunci nu o placeam chiar complet, dar mi- a dovedit ca tine la mine, si am fost prieteni mereu prieteni dar ne placeam. ...? (mai mult)
Femei/Mamici cum a fost readaptarea la viata sexuala cu nastere? Am nascut de aproape 3 luni si tot parca nu am chef sa fac numic. Fac foarte, foarte rar la insistentele sotului ca il inteleg si pe insa...? (mai mult)
Salutare TPU! Sunt de aproape 5 luni intr- o relatie dar de la inceput avem o problema, ne vedem cam rar. In astea 5 luni ne- am vazut doar de 5 ori si una dintre intanliri nu a durat mai mult de 10 minute...? (mai mult)
Buna! Unchiul meu s-a recăsătorit, iar soția sa are un băiat. Ce rudă sunt eu cu cei doi?
Buna, am și eu o întrebare, iubitul meu este nervos tot timpul, îmi spune ca il stresez și mereu își vărsa nervii pe mine, când il întreb ceva se supăra și îmi spune ca il stresez. ...? (mai mult)
Buna, am nevoie de un sfat. Cam de o luna vorbesc cu fostul meu iubit, prima mea dragoste ca sa zic asa, pe el l- am lasat pentru fostul meu sot acum cativa ani in urma, ne- am intalnit din nou, ne...? (mai mult)
Bună TPU! Un prieten de- al meu are 30 de ani si considera ca fericirea nu a fost și pentru el.Se refera la iubire. Menționez ca el este timid și la vârsta de 18 ani a început sa aibă convulsii....? (mai mult)
Stau cu părinții în chirie de câțiva ani deoarece nu ne înțelegeam cu bunica. Bunica avea o parte din apartament și noi o altă parte. Nu ne-a lăsat nimeni nicio moștenire. Ce e de făcut?
Salut, ce se poate face daca ai influentat negativ o fata in mediul online? daca ea crede ca vrei sa te razbuni si are o parere foarte proasta despre tine si ai afectat- o psihologic. Ce poti sa faci ...? (mai mult)
Buna ziua, o sa trec direct in subiect deci daca copilul meu a fost intr- un centru de servicii sociale si eu am facut actele sa il iau acasa de acolo si acum trebuie sa imi vina certificatul de grefa,...? (mai mult)
Nu stiu cum sa mai fac sa nu mai simt din partea soțului ca suntem în competiție.Mereu mai ales când e vorba de copil el simte nevoia sa specifice ca e mai bun, ca face mai bine de nu îndrăznesc...? (mai mult)
Fetelor, v-ați cere iubitul în căsătorie?
Buna. Am fost despartita de prietenul meu 5 zile (o relatie de un 1an si 2luni) intre timp ne- am impacat, iar intr- o zi si- a lasat telefonul in masina deblocat si eu ca o curioasa ce sunt, m- am uitat...? (mai mult)
Bună, soră mea a intrat într- un anturaj de ceva timp, cam de 4 luni și face numai prostii, nu se grijește și nu vrea ajutor, eu țin la ea și văd că are nevoie de niste susținere și ajutor...? (mai mult)
Ce ați face dacă sunteți într-un magazin cu fiul vostru, iar el începe să plângă că vrea mașinuța? Exclusă e varianta țipatului la el.
Băieți, cum ați reacționa dacă mătușa voastră sexy v-ar invita la ea în curte la un grătar într-o zi călduroasă de vară, iar ea ar purta doar chiloți și sutien?
Salut! Pare ca sunt ciudat dar am o problema, eu m- am mutat de curand cu prietenul meu intr- o chirie cu doua camere. Tin sa precizez ca avem contract pe o perioada de un a cu o agentie si eu nu prea...? (mai mult)
Bună ziua, am și eu o poza cu o fata care mi-a furat bicicleta și nu se vede clar cum. Pot găsi și eu persoana asta? Va mulțumesc frumos
Ați avea o relație cu o femeie plinuță? Eu nu.
A incercat cineva site-ul de intalniri sentimente.ro? Stie cineva daca e pe bune? Sau te fac sa platesti abonamentul inutil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!